Lüks Yaşam

Lüks Yaşam

Son dakika lüks yaşam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks yaşam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks yaşam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Yaşam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks yaşam gelişmeleri de dahil olmak üzere 926 lüks yaşam haberi bulunmuştur. Tüm lüks yaşam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
1,5 milyon liralık 'ÖTV muafiyetli araç' vurgunu: 5 gözaltı
1,5 milyon liralık 'ÖTV muafiyetli araç' vurgunu: 5 gözaltı Amasya merkezli 3 ilde, sahte ÖTV muafiyetli araç satış sözleşmesi düzenleyerek 1 milyon 585 bin liralık vurgun yaptığı belirlenen 5 şüpheli, polis operasyonuyla yakalandı.
30.01.2023 Gündem
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası!
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası! Sosyal medya fenomeni, playboy Dan Bilzerian’ın Nusret ifşası gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine DM'den attığı mesajları ifşa etti. Sık sık kadınlarla çekildiği fotoğrafları ile tanınan Dan Bilzerian, bu kez Nusret fotoğrafları ile konuşuluyor. Peki, Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Dan Bilzerian kimdir? Nusret ne yaptı? İşte detaylar…
22.12.2022 Magazin
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. 26 kişinin gözaltına alınırken aralarında çete lider R.T’nin de yer aldığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen çetenin lideri R.T’nin lüks içinde bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. Örgüt üyelerine motivasyon için lüks yatlarda eğlence düzenleyen R.T'nin videoları da sosyal medya hesabından paylaştığı tespit edildi. İşte haberin detayları...
6.12.2022 Gündem
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği'
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği' Dolandırıcıların akılalmaz yöntemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Fırsatçıların kurbanı bu kez de bir öğretmen oldu. Zeynep A., özel bir lisede matematik öğretmeni olan Burcu D.'den lüks otellerde ucuza tatil odaları aldığını ve yüksek karla turistlere sattığını söyleyerek yüzde 10 kar vaadiyle para talep etti. Çocukluk arkadaşının sosyal medyadaki lüks yaşantısına aldanan Burcu D., istenilen parayı aracını satıp karşıladı. Skandallar zinciri ise bu andan itibaren başladı. İşte “onu kardeşim gibi görüyordum” diyen Burcu D.’yi kabusa götüren sürecin detayları...
22.11.2022 Yaşam
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.
8.09.2022 Advertorial
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu Lideri İran'da tutuklu bulunan ve bazı üyeleri Interpol tarafından Türkiye dahil 4 ülkede arandığı belirtilen dolandırıcılık şebekesi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Şebekenin, lüks yaşam vaadiyle yaklaşık 2 bin 500 kişiyi, 1 milyar dolar dolandırdığı öne sürüldü. Şebekenin lüks araçlar, destelerce dolarla çekilmiş fotoğraf ve görüntüleri delil olarak sunuldu. Suç duyurusunun ardından konuşan avukat Maşallah Maral, "Soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte ileriki aşamalarda yakalanacaklarının inancındayız" dedi.
23.04.2022 Yaşam
Vladimir Putin'in kararını öğrenince Rus kabinesi şoke oldu! 'Bu berbat, akıllarını kaçırmış olmalılar'
Vladimir Putin'in kararını öğrenince Rus kabinesi şoke oldu! 'Bu berbat, akıllarını kaçırmış olmalılar'   Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi dünyayı şok etmiş bir çok ülkeden tepkiler ve yaptırım kararları gelmişti. Kremlin'e yakın kaynaklar, Vladimir Putin'in kabinesini Ukrayna'yı işgal etme planlarını karanlıkta tuttuğunu ve yetkililerin Rusya'ya yönelik uluslararası yaptırımların düzeyine hazırlıksız bırakıldığını iddia etti.
5.03.2022 Dünya
Ünlü doktorların nafaka kavgasında yeni perde
Ünlü doktorların nafaka kavgasında yeni perde Ünlü doktorlar nafaka için davalık oldu. Ünlü estetik cerrahı Berker Büyükgüral ile 5 yıl önce boşandığı doktor eşi Seda Fazıl'ın arasındaki nafaka kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. Nafaka ile ilgili çıkan haberleri kaldırtmak üzere Sulh Ceza Hâkimliği'ne başvuran estetik cerrahı Büyükgüral, hâkimlikten ret cevabı aldı.
24.08.2021 Yaşam
FETÖ'cü İnandı'nın örgüt toplantılarındaki konuşmaları ortaya çıktı
FETÖ'cü İnandı'nın örgüt toplantılarındaki konuşmaları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MİT tarafından yakalandığını duyurduğu FETÖ/PDY'nin üst düzey ismi Orhan İnandı’nın, yakalanmadan bir süre önce yaptığı örgüt toplantılarında "On binlerce insanın hayatı alt üst oldu, örgüt öz eleştiri yapmalı" dediği belirtildi.
13.07.2021 Gündem
Büyücü operasyonu! Evden çıkanlar polisi şaşkına çevirdi, 13 kişi...
Büyücü operasyonu! Evden çıkanlar polisi şaşkına çevirdi, 13 kişi... Ankara'da dua okuma, muska yazma gibi yöntemleri kullanıp, büyü yaptıklarını iddia ederek dolandırıcılık yapan Suriyeli 'büyücü çetesi' polis operasyonuyla çökertildi. 1 yıl öncesine kadar belediyeden yemek yardımı alırken şimdi lüks yaşam sürdüğü belirlenen 13 kişi, gözaltına alındı.
10.02.2021 Gündem
Jigolo çetesine müzisyen lider! Günlük ciro 1 milyon lira...
Jigolo çetesine müzisyen lider! Günlük ciro 1 milyon lira... Son dakika haberine göre; Liderliğini müzisyen Çağatay Öztürk’ün (44) yaptığı 91 kişilik jigolo çetesine ilişkin hazırlanan iddianamede, dolandırılanlara dair önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Yüzlerce kişiyi, haftalık 5-10 bin liralık kazanç vaadi ile dolandıran jigolo çetesine yönelik soruşturma tamamlandı. 18’i tutuklu 91 sanıklı dosyada, uygulanan yöntemler ise film senaryolarını aratmıyor. “Ayda 5 bin TL nakit para karşılığı dul ve elit bayanlarla birlikte olmak istedim” diyen inşaat ustası Erdoğan G. yüzlerce kurbandan sadece biri. Konyalı döküm işçisi Veysel S. (29) ise jigolo üyeliği için kendisini arayan kadın için “Sesi çok güzeldi. Toplamda 10 bin lira yatırdım” diye konuştu.
9.02.2021 Gündem
Antalya genelinde Milli Piyango biletlerinin yüzde 70'i tükendi
Antalya genelinde Milli Piyango biletlerinin yüzde 70'i tükendi Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerinin Antalya il genelinde yüzde 70'i tükendi. Büyük ikramiye çıkması halinde kimileri lüks yaşam sürmeyi, kimileri de tedavi olmayı hayal ediyor.
18.12.2020 Gündem
Dansöz bile oynatmışlar! Böyle yakalandılar
Dansöz bile oynatmışlar! Böyle yakalandılar İstanbul merkezli yapılan eş zamanlı operasyonda, vatandaşların cep telefonlarına gönderdikleri casus programı ile banka hesaplarını ele geçiren çete üyesi 9 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklandı.
21.11.2020 Yaşam
Baraj dizisi oyuncuları kim? İşte Baraj dizisi konusu ne? İşte Baraj dizisi hakkında merak edilenler...
Baraj dizisi oyuncuları kim? İşte Baraj dizisi konusu ne? İşte Baraj dizisi hakkında merak edilenler... 1977 yapımlı Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı Baraj filminin dizi uyarlaması olarak ekrana gelen Baraj dizisi, izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerinde olduğu Baraj dizisi izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, Baraj dizisi oyuncuları kim? İşte Baraj dizisi konusu ne? Baraj dizisi hangi gün? İşte Baraj dizisi ile ilgili merak edilenler...
13.10.2020 Gündem
Çete lideri ünlü şarkıcı çıktı!
Çete lideri ünlü şarkıcı çıktı! Polis ekipleri, erkekleri jigolo yapma vaadiyle 10 milyon TL’nin üzerinde dolandıran çetenin elebaşının bilgisayarını incelemeye aldı. Şu ana kadar kayıtların yüzde 30’unu inceleyen polis ekipleri, 2 binden fazla mağdurun olduğunu tespit etti. Ayrıca çete liderinin şarkıcı olduğu ve bazı dizilerde rol aldığı ortaya çıktı.
28.07.2020 Gündem
FBI sosyal medya fenomenini kaçırdı!
FBI sosyal medya fenomenini kaçırdı! Dolandırıcılık iddiasıyla Dubai'de yakalanan Nijeryalı sosyal medya fenomeni Ramon Olorunwa Abbas'ın avukatı, ABD Federal Soruşturma Bürosunun (FBI), müvekkilini yasa dışı bir şekilde ABD'ye kaçırdığını iddia etti.
10.07.2020 Dünya
Çocukları fuhuşa sürükleyen şebeke, mağdurların fotoğraflarından katalog yapmış
Çocukları fuhuşa sürükleyen şebeke, mağdurların fotoğraflarından katalog yapmış Adana’da, çocukları fuhşa zorlayan çeteye yönelik operasyonda 20’si kadın 33 kişi gözaltına alındı. Şebeke liderliğini yaptığı tespit edilen G.B. isimli kadının, fuhuş yaptırdığı kadınların fotoğraflarını dijital katalog haline getirdiği, yer temin ettiği kadınlardan da komisyon aldığı öne sürüldü.
4.07.2020 Gündem
İngiltere'deki genç girişimci yaptığı işle zengin oldu
İngiltere'deki genç girişimci yaptığı işle zengin oldu İngiltere'de 24 yaşındaki genç girişimci 17 yaşında kurduğu işle dünya çapında üne kavuştu.
24.11.2019 Yaşam
Emre Aşık'tan suç duyurusu! Yağmur...
Emre Aşık'tan suç duyurusu! Yağmur... Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Yağmur Aşık’ın lüks yaşantısına dikkat çeken eski milli futbolcunun avukatı, “Bursa’daki annesine helikopterle gitti” dedi.
23.11.2019 Magazin
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu Ankara'da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla, insanların dini duygularını sömürerek dolandıran 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 3 kişinin mağdurları dolandırdıktan sonra "Senin de nefesin baya kuvvetliymiş" diyerek dalga geçtikleri belirlendi.
22.08.2019 Yaşam
4,795 milyon euroluk vurgunda lüks yaşam sonları oldu
4,795 milyon euroluk vurgunda lüks yaşam sonları oldu Adana’da 395 bin liralık vurgunu kapatmak için bankalar arası para taşımacılığı yapan güvenlik şirketinin özel güvenlik amiri Burak Ekinci’nin iş yerinden 4 milyon 795 bin euro çalıp tutuklanmasının ardından, zanlıya parayı çalmaya yardım eden Hasan B.'nin işsiz akrabaları 43 bin lira parayla tatile çıkarken, 81 bin liralık altın ve 25 bin liralık cep telefonu satın aldıktan sonra yakalandı.
4.08.2019 Gündem
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor!
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 2015'ten bu yana ABD'de sürdürdüğü lüks yaşamı ile dikkati çekiyor.
12.07.2019 Gündem
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort, banka hesaplarında ve vergide usülsüzlük yapmaktan 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Yaşam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks yaşam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.