Lüks Cip

Lüks Cip

Son dakika lüks cip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks cip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks cip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Cip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks cip gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 lüks cip haberi bulunmuştur. Tüm lüks cip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar İstanbul Kemerburgaz'da arızalanan ATV araçlarını emniyet şeridine çeken 5 kişilik gruba 17 yaşındaki ehliyetsiz T. Cihantimur'un kullandığı lüks cip çarpmıştı. Kazada, Oğuz Murat Acı (29) ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Anne Eylem Tok kazadan sonra oğlunu alıp havaalanına gitmiş ve birlikte Mısır'a kaçmışlardı. Açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
6.03.2024 Gündem
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in makam aracı vatandaşa çarptı: 1 ölü
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in makam aracı vatandaşa çarptı: 1 ölü İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’in şoförünün kullandığı makam aracı, Eskişehir’de yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.09.2022 Yaşam
Taciz iddiası sonrası çılgına döndü! Sokak ortasında dakikalarca tekmeledi
Taciz iddiası sonrası çılgına döndü! Sokak ortasında dakikalarca tekmeledi Ankara'nın Mamak ilçesinde 33 yaşındaki Yusuf Ş., annesine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği 60 yaşındaki Ramazan D.'yi sokak ortasında dakikalarca başını tekmeleyerek, ağır yaraladı. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
17.08.2022 Yaşam
Bayiden 3 milyon TL'ye sıfır lüks cip aldı hayatının şokunu yaşadı
Bayiden 3 milyon TL'ye sıfır lüks cip aldı hayatının şokunu yaşadı Adana’da 3 milyon 80 bin liraya bayiden sıfır kilometre lüks cip alan bir kişi, aracı ekspere götürdüğünde motor kaputu ve çamurluk vidalarında oynama ve rötuş olduğunu öğrendi. Aracını değiştirmek isteyen iş adamı hukuk mücadelesine hazırlanıyor.
17.08.2022 Yaşam
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı Sakarya’nın Hendek ilçesinde yayla yolunda milyonluk ciplerin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan Lamborghini içerisinde bulunan yaralıların kurtarılma anı ise cep telefonuyla kaydedildi.
6.08.2022 Yaşam
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı Samsun'da Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'nı halatla çekmeye çalışan kuzenler Celali Rahman Fidan (39) ve Batuhan Fidan'a (25), 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' kapsamında yargılandığı davada, 5'er yıl 22'şer gün hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti sanıkların cezasında indirim uygulamadı.
21.04.2022 Gündem
Lüks cipte hayatına son vermek isteyen kadın, ekipleri harekete geçirdi
Lüks cipte hayatına son vermek isteyen kadın, ekipleri harekete geçirdi Adana’da lüks cipinde ilaç içerek hayatını son vermek isteyen kadın, cipin arka camını kıran polisler tarafından araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.   
1.04.2022 Yaşam
Kanlı hesaplaşma! 2 kişiyi öldürdü, intihar etti
Kanlı hesaplaşma! 2 kişiyi öldürdü, intihar etti Antalya'da emlak alım satımı yapan 3 kişinin alacak anlaşmazlığı, 3 kişinin ölümüyle sonuçlandı. Nihat Taşardı (40), konuşmak için bindiği lüks cipteki Mehmet Ateş (48) ile Mustafa Tepe'yi (48) tabancayla başından vurduktan sonra kendi başına da ateş etti. Tepe ile Taşardı olay yerinde, Ateş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
25.11.2020 Gündem
TEM'de milyonluk kaza! 4 araç birbirine girdi...
TEM'de milyonluk kaza! 4 araç birbirine girdi... TEM Otoyolu Eyüpsultan Hasdal mevkisinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i çocuk 3 kişi yaralandı. Uzun araç kuyruğuna neden olan kazada birbirine giren araçların arasındaki lüks cip dikkat çekti.
2.11.2020 Gündem
Ünlü iş adamı TEM’de hurdaya dönen lüks cipinden yaralı kurtuldu
Ünlü iş adamı TEM’de hurdaya dönen lüks cipinden yaralı kurtuldu Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda lastiği patlayan tırın sıkıştırması sonucunda orta refüjdeki bariyerlere çarparak metrelerce sürüklenen lüks cip hurdaya döndü. Kazada hurdaya dönen cipin içerisinde bulunan Çaykur Rizespor eski yöneticisi CEO Aykut Ferah yaralandı.
20.10.2020 Yaşam
Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı!
Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı! Bursa’da sıfır cip almak için 276 bin lira ödeme yapan bir müşteriden, üç gün sonra ÖTV zammını gerekçe göstererek 55 bin lira daha istediler. Bütün işlemleri yaparak parayı da ödediğini iddia eden vatandaş, “Ödememi yapmama rağmen aracımı vermiyorlar. Gerekçe olarak da ÖTV zammını gösteriyorlar” dedi.
2.09.2020 Ekonomi
TEM'de feci kaza! 2 kişi öldü
TEM'de feci kaza! 2 kişi öldü Kağıthane TEM Otoyolu'nda yabancı plakalı cipe arakadan çarparak savrulan motosikletteki çiftin üzerinden arkadan gelen araç geçti. 2 hafta sonra evlenecek olan çift, düğün davetiyelerini dağıtırken kazada ezilerek hayatlarını kaybetti.
14.08.2020 Yaşam
Lüks cipe silahlı saldırı
Lüks cipe silahlı saldırı İstanbul Kağıthane'de lüks cipe düzenlenen silahlı saldırıya ait güvenlik kameraları ortaya çıktı.
16.02.2020 Yaşam
Şişli’de seyir halindeki lüks cip ve otomobil kurşunlandı
Şişli’de seyir halindeki lüks cip ve otomobil kurşunlandı Şişli Büyükdere Caddesinde seyir halinde olan lüks cip ve otomobil, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Kurşunlanan cipin içinde bulunan bir kişide yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kurşunlanan iki araçta ise hasar meydana geldi.
1.12.2019 Yaşam
Kadıköy’de patlama anı kamerada
Kadıköy’de patlama anı kamerada Kadıköy’de bir inşaatta başlayan yangın park halindeki lüks cipe sıçradı. Alevlere teslim olan cip bir anda bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle alevler metrelerce yükselirken vatandaşlar büyük panik yaşadı. Alev alev yanan cipin patladığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
20.11.2019 Gündem
Kanlı infazın detayları ortaya çıktı
Kanlı infazın detayları ortaya çıktı Fatih’te bir otelin kafe bölümünde oturan Uygur Türkü Saımaıtı Aıerken, uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi.
11.11.2019 Yaşam
Lüks cip evin duvarına çarptı! Ölü ve yaralılar var
Lüks cip evin duvarına çarptı! Ölü ve yaralılar var Trabzon'un Tonya ilçesinde, kontrolden çıkan cip, devrildiği şarampolde evin duvarına çarptı. Kazada sürücü Osman Öztürk (37), yaşamını yitirirken, 1'i çocuk 4 kişi de yaralandı.
15.08.2019 Gündem
Anadolu Otoyolu'nda cip devrildi! Yaralılar var
Anadolu Otoyolu'nda cip devrildi! Yaralılar var Bolu TEM otoyolunda seyir halinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra refüje uçan lüks cipteki 4 kişi yaralandı. Olay yerindeki bir polis, yaralı vatandaşı güneşten korumak için kartonla başında bekledi.
13.08.2019 Yaşam
TEM'de panik anları! Bir anda alev aldı...
TEM'de panik anları! Bir anda alev aldı... İstanbul'da TEM otoyolu Sultanbeyli mevkiinde seyir halindeki lüks cipin alevler içinde kaldı. Araç yol ortasında yanarken, yolda da trafik yoğunluğu oluştu.
10.07.2019 Gündem
Film gibi olay! Lüks cip 6'sını birden...
Film gibi olay! Lüks cip 6'sını birden... İstanbul Güngören’de bir sitenin otoparkından çıkmaya çalışan lüks cipin sürücüsü bir araca çarptıktan sonra park halindeki 5 otomobili üstüne çıkarak ezdi.
15.06.2019 Gündem
Otobanda dehşet! Lüks cip paramparça oldu
Otobanda dehşet! Lüks cip paramparça oldu Bursa-İzmir-İstanbul otobanında TIR'a arkadan çarpıp paramparça olan lüks cipteki 2 kişi hayatını kaybetti.
24.05.2019 Yaşam
Para nakil aracını soydu! Lüks rezidansta...
Para nakil aracını soydu! Lüks rezidansta... Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde,TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisine giren özel bir şirkete ait para nakil aracından 1 milyon 350 bin TL alıp kaçan soyguncu İstanbul'daki bir rezidansta yakalandı. Hakkında 37 suç kaydı ile 7 ayrı suçtan arama kaydı bulunan soyguncuya yardım ve yataklık eden 1 kişi de saklandığı köyünde gözaltına alındı. İkili, adliyeye sevk edildi.
25.04.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Cip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks cip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.