Lösemili Çocuklar

Lösemili Çocuklar

Son dakika lösemili çocuklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lösemili çocuklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lösemili çocuklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lösemili Çocuklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lösemili çocuklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 lösemili çocuklar haberi bulunmuştur. Tüm lösemili çocuklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden Oyuncu Civan Canova’nın vasiyeti ailesi tarafından yerine getirildi. Sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamayan sanatçının kazandığı gelir LÖSEV’e bağışlandı.
20.10.2023 Magazin
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
İzole yaşam süren 4 yaşındaki Umut, ilik nakli bekliyor
İzole yaşam süren 4 yaşındaki Umut, ilik nakli bekliyor  Ankara'da lösemi tedavisi gören ve bağışıklığının çok zayıf olması nedeniyle izole bir yaşam süren Umut Hüseyin Gürdal (4), sağlığına kavuşmak için kemik iliği nakli bekliyor.
26.06.2023 Sağlık
LÖSEV 2023 Kurban Bayramı kampanyasına başladı
LÖSEV 2023 Kurban Bayramı kampanyasına başladı LÖSEV bu yıl için kurban bağışı fiyatlarını 5 bin 450 TL olarak belirlediğini duyurdu.
19.06.2023 Vitrin
Masaj salonunda fuhuş tuzağı! Eğer 33 bin lira ödeme yapmazsanız...
Masaj salonunda fuhuş tuzağı! Eğer 33 bin lira ödeme yapmazsanız... Dolandırıcılar bu kez daha önce masaj salonuna giden kişileri tuzaklarına düşürdü. Aradıkları kişilere kendilerini avukat gibi tanıtan şüpheliler, "fuhuş" suçlamasında bulunduktan sonra sözde "para cezası" ödeterek dolandırdılar. İşte skandalın detayları...
21.07.2022 Yaşam
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler…
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler… Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesi sonrası Yıldız Asyalı’nın hayatı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Yıldız Asyalı’nın evli olup olmadığı, çocuğu var olup olmadığı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Yıldız Asyalı evli mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Asyalı kimdir?
23.02.2022 Magazin
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hobifest 2021 etkinliğine katılan kulüp üyeleri, lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için saçlarını kazıttı. Etkinliğe katılan 9 yaşındaki kanser hastası Samet Efe Cazgır, “Kemoterapi alıyorum. Benden başka çocuklar da var lütfen onlar için de kan bağışında bulunun" çağrısı yaptı.
7.11.2021 Sağlık
Bakan Gül: 1 milyondan fazla dosya çözüme kavuştu
Bakan Gül: 1 milyondan fazla dosya çözüme kavuştu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ceza uyuşmazlıklarında alternatif çözüm yöntemi olan uzlaştırmada çözüme kavuşturulan dosya sayısının 1 milyonu aştığını duyurdu.
24.06.2021 Siyaset
Yetişkinler de çocuklar kadar risk altında
Yetişkinler de çocuklar kadar risk altında 25-31 Mayıs Dünya Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle çocukluk çağı kanserleri arasında en sık görülen kanser türlerinden lösemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Birol Baytan, çocukluk çağında sıklıkla akut lenfoblastik lösemi görüldüğünün altını çizdi.
25.05.2021 Sağlık
Çocuk lösemisinde 'gizli zehir' uyarısı
Çocuk lösemisinde 'gizli zehir' uyarısı Tarımdan tekstile pek çok alanda kullanılan kimyasallardan pestisitlerin çocuk sağlığını tehdit ettiğini açıklayan Prof. Dr. Murat Elli, "Uluslararası çalışmalarda pestisit çocukluk çağı lösemi ve lenfoma riskiyle, gebelik döneminde pestisit maruziyeti ise çocuk çağı beyin tümörleriyle ilişkilendirildi" dedi.
25.05.2021 Sağlık
Lösemiyi yenen gençlerin başarı hikâyesi on binlere umut oluyor!
Lösemiyi yenen gençlerin başarı hikâyesi on binlere umut oluyor! Bir hastane odasında tedavileri devam ederken LÖSEV ile tanışan çocukların başarı hikayeleri, şimdi lösemi mücadelesi veren on binlere umut oluyor.
2.05.2021 Sağlık
Erken teşhisle tedavi oranı yüzde 80'lere ulaşıyor
Erken teşhisle tedavi oranı yüzde 80'lere ulaşıyor Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), erken teşhisle çocukluk çağı kanserlerinde tedavi oranının yüzde 80'lere ulaştığını bildirdi.
13.02.2021 Sağlık
Dostane çözüm yolu 'uzlaştırma' başarıyla uygulanıyor
Dostane çözüm yolu 'uzlaştırma' başarıyla uygulanıyor Adalet Bakanlığı'nın ceza mahkemelerinde alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemi olarak uygulamaya koyduğu uzlaştırma sayesinde her yıl 200 Asliye Ceza Mahkemesi'nin bakacağı dosya uzlaştırmacılar tarafından en genç bir ayda çözüme kavuşturuluyor. Dört yıldır başarılı bir şekilde uygulanan uzlaştırmada başarı oranının yüksek olması vatandaşların uzlaşma müessesini de benimsediğini gösteriyor.
4.01.2021 Gündem
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü turuncu renge büründü
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü turuncu renge büründü Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, lösemi hastalığıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla turuncu renkle ışıklandırıldı.
6.11.2020 Yaşam
Lösemide yeni tedavilerle sağ kalım oranları arttı
Lösemide yeni tedavilerle sağ kalım oranları arttı Kandaki beyaz kan hücrelerinde oluşan kanser türü olan lösemide, son yıllarda risk gruplarına göre uygulanan tedavi protokolleri sonucunda sağ kalım oranlarının arttığı belirtildi.
5.11.2020 Sağlık
Lösemili çocuklar için trombosit kan bağışı kampanyası
Lösemili çocuklar için trombosit kan bağışı kampanyası Wild Offroad, 23 Şubat 2020 Pazar günü tüm üyeleri ile lösemili çocuklara trombosit kan bağışında bulunuyor.
21.07.2022 Yaşam
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık"
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık" Fahrettin Koca; "Hangi bölümlere kaçar kişi alınmasıyla ilgili de talep, Cumhurbaşkanlığımıza gönderildi. Zannediyorum önümüzdeki haftalarda orada değerlendirilip karar çıktığında da kılavuz yayımlanmış olacak." dedi.
14.11.2019 Gündem
Bakan Koca'dan LÖSANTE hakkında açıklama
Bakan Koca'dan LÖSANTE hakkında açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
13.11.2019 Gündem
Trabzonspor'da Göztepe şoku!
Trabzonspor'da Göztepe şoku! Süper Lig'de 10. hafta maçında Trabzonspor sahasında ligde zor günler geçiren Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Bordo-mavili ekip 9 maç sonra sahasında mağlubiyet yaşadı.
2.11.2019 Trabzonspor
Haliç Üniversitesi’nden tahliye iddialarına yanıt
Haliç Üniversitesi’nden tahliye iddialarına yanıt Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD), ödeme alamadığı gerekçesiyle Levent'teki tesislerinden tahliyesini istediği Haliç Üniversitesi’nden açıklama geldi. Açıklamada, TSYD’nin tahliye etme hakkı ve yetkisinin bulunmadığı ve üniversitenin TSYD’ye borcunun olmadığı belirtildi.
12.10.2019 Gündem
Lösemiden kurtuldu, geleceğe umutla bakıyor
Lösemiden kurtuldu, geleceğe umutla bakıyor Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 5 yıl önce yakalandığı lösemi hastalığını uygun bir kök hücrenin bulunmasıyla yenen 16 yaşındaki Öykü Geçermiş sağlıkçı olmayı hedefliyor.
20.08.2019 Sağlık
Lösemiden kurtulan Emre'den anlamlı ziyaret
Lösemiden kurtulan Emre'den anlamlı ziyaret Kök hücre nakliyle lösemiyi yenen 9 yaşındaki Emre Çatal, kanserden kurtulması için "donör kampanyası" düzenleyen gönüllü öğrencilerin okuluna vefa ziyaretinde bulundu.
21.04.2019 Sağlık
Belirli Gün ve Haftalar nelerdir, hangi tarihlerde kutlanır?
Belirli Gün ve Haftalar nelerdir, hangi tarihlerde kutlanır? Öğrenciler ve öğretmenleri yakından ilgilendiren, okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanan Belirli Gün ve Haftaların neler olduğu ve hangi tarihlere denk geldikleri merak ediliyor. İşte Milli eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmeliğe göre tüm Belirli Gün ve Haftaların listesi...
11.01.2019 Gündem
En acı bekleyiş
En acı bekleyiş İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan Esra ve Kamil Göktaş çiftinin çocukları 4,5 yaşındaki Servet Metin'e lösemi teşhisi konulmasının ardından aile donör arayışına başladı. Temmuz ayında oğullarının lösemi hastası olduğunu öğrenen ve o günden sonra uygun ilik bulunması için çabalayan Göktaş ailesi umudunu, 17 Aralık'ta dünyaya gelen oğulları Mustafa Kemal'e bağladı. Servet'in hayatı, kardeşinin doğumu sonrası alınan kordon kanının uyumuna bağlı. Sonuç, 17 Ocak'ta belli olacak.
26.12.2018 Yaşam
Abdullah Avcı ve İrfan Can, lösemili çocuklarla buluştu
Abdullah Avcı ve İrfan Can, lösemili çocuklarla buluştu Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, turuncu-lacivertli futbolcu İrfan Can Kahveci ile birlikte, Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde lösemili çocuklarla bir araya geldi.
8.11.2018 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Lösemili Çocuklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lösemili çocuklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.