Lösemi Hastası

Lösemi Hastası

Son dakika Lösemi hastası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lösemi hastası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lösemi hastası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lösemi Hastası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lösemi hastası gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 lösemi hastası haberi bulunmuştur. Tüm lösemi hastası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar sosyal medyada beğeni topladı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde ülkesinde yayın yapan bir gazeteye röportaj vererek lösemi hastası olduğunu duyurmuştu. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Wanda Nara şimdi ise bir klip çekimi için kamera karşısına geçti. Wanda Nara, sosyal medya sayfasından kostümünü giyerken eşi Icardi’nin kendisine yardım ettiği anları yayınladı.
2.11.2023 Magazin
Lösemiye yenik düşen doktor Selin, 3'üncü ilik nakli için hazırlık yapıyormuş
Lösemiye yenik düşen doktor Selin, 3'üncü ilik nakli için hazırlık yapıyormuş Eskişehir’de geçen yıl doktor olarak göreve başlarken yapılan sağlık taramasında lösemi teşhisi konulan, dün ise yaşamını yitiren Selin Gizem Kıreli’nin (31) tedavi sürecinde babasından ve kardeşinden ilik nakledildiği, bu kez de annesinden ilik nakli için hazırlık yaptığı ortaya çıktı.
20.08.2022 Yaşam
78 koronavirüs testi de pozitif çıktı! 14 aydır karantinadan çıkamıyor: ‘Sosyal hayatımı bitti’
78 koronavirüs testi de pozitif çıktı! 14 aydır karantinadan çıkamıyor: ‘Sosyal hayatımı bitti’ Sarıyer'de yaşayan Muzaffer Kayasan 2020 yılında koronavirüse yakalandı. O günden bugüne tam 14 ay boyunca yaptırdığı 78 test de pozitif çıkan Kayasan, yetkililerden yardım istedi. Vatandaşlara aşı çağrısında da bulunan Kayasan, "Başkalarını öldürmeye hakkınız yok, yaşamak isteyen aşı olsun” dedi.
4.02.2022 Gündem
Dilara Şahin Hollanda’da ölüme terk edilmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş talimat
Dilara Şahin Hollanda’da ölüme terk edilmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş talimat Hollanda'da yaşayan ve lösemi tedavisi nedeniyle kaldırıldığı hastanede ölüm kalım savaşı verirken hastane yönetiminin yaşam fişini çekmeye karar verdiği 24 yaşındaki Dilara Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye'ye getirildi. Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminaline getirilen Şahin, daha sonra tedavisine devam edileceği Siyami Ersek Hastanesi'ne nakledildi.
1.02.2022 Gündem
Kanser savaşçısı minikler, hastalığın zorluklarını resim yaparak yendi
Kanser savaşçısı minikler, hastalığın zorluklarını resim yaparak yendi Kiminin serumdan eli fırça tutamadı, öteki eliyle yaptı; kiminin kemoterapinin yarattığı bulantı kusmalardan, boyama yapmaya mecali kalmadı. Ama onlar, kanser tedavileri için hastanede kaldıkları haftalar, belki aylar boyunca, hayata sımsıkı sarılmanın yolunu resim yapmakta buldu.
6.01.2022 Gündem
Dikkat! 15 yaş altı çocuklar risk altında
Dikkat! 15 yaş altı çocuklar risk altında Çocukluk çağı kanserleri arasında en sık görülen kanser türünün lösemi olduğunu belirten Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Birol Baytan, Türkiye’de yılda ortalama 3 bin 500 çocuğa çocukluk çağı kanseri tanısı konulduğunun altını çizdi. Baytan, “Çocukların günlük yaşantılarında sıradan gibi görülen yorgunluk, halsizlik gibi belirtiler aslında kırmızı kan hücrelerinin üretilememesinden kaynaklanıyor olabilir” dedi.
11.11.2021 Sağlık
Lösemi hastası genç parkta bıçaklandı!
Lösemi hastası genç parkta bıçaklandı! Bursa'da, parkta arkadaşlarıyla oturan lösemi hastası Emir Şahin (20), bir grup genç ile aralarında çıkan tartışmada sırtından bıçaklandı. İlk müdahalesi olay yerinde bulunan bir hemşire tarafından yapılan Şahin, hastanede tedaviye alındı. Polis kaçan 4 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
8.06.2021 Gündem
Her akıllı ilaç her kanser tedavisinde uygulanamaz
Her akıllı ilaç her kanser tedavisinde uygulanamaz Kanser tedavisinde çığır açan akıllı ilaçlarla ilgili açıklamalar yapan Doç. Dr. Ömür Gökmen Sevindik, "Akıllı ilacın en büyük avantajı çok daha yüksek etkinlik göstermesi, yan etki profilinin çok kolay tolere edilebilmesi, hastayı sürekli hastaneye gelmek durumunda bırakmamasıdır. Son genetik çağın gelişmeleri doğrultusunda kendi T hücrelerimizi de, virüsleri de kanser hücrelerine karşı programlamaya başladık. Ancak her akıllı ilaç her kanser tedavisinde uygulanamaz" dedi.
7.01.2021 Sağlık
Lösemi hastası çocukların iyileşme oranları artıyor
Lösemi hastası çocukların iyileşme oranları artıyor Doç. Dr. Elif Ümit, "Eskiden hastalar tedavi olsalar da kısa bir ömür ile ifade edilirdi, şimdi tedavi yöntemlerinin gelişmesiyle özellikle çocuklarda yaşam süreleri uzadı, tamamen iyileşme oranları arttı" dedi.
8.11.2020 Sağlık
Ukraynalı abla, doktor kardeşine can oldu
Ukraynalı abla, doktor kardeşine can oldu Ukraynalı Svetlana Buçko (55), lösemi hastası doktor kardeşi Oksana Hodakowska'ya (49), iliğiyle can oldu. Antalya'da gerçekleştirilen kemik iliği nakliyle hayata yeniden merhaba diyen Oksana Hodakowska, kendisine can olan ablasına ömür boyu minnettar olacağını söyledi.
28.10.2020 Sağlık
İmmün plazma yöntemiyle tedavi dönemi başladı!
İmmün plazma yöntemiyle tedavi dönemi başladı! Sağlık Bakanlığının koordinasyonu ve Türk Kızılayın yürütücülüğünde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı başlatılan "immün plazma" tedavisi için ilk gönüllü plazma bağışçısı, koronavirüsü yenen Dr. Kürşat Demir oldu. İnönü Üniversitesi de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı immün plazma yöntemiyle tedaviye başladı. Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık yeni başlanan tedavi yöntemi ile ilgili yaptığı açıklamada, "immün plazma" tedavisi için günde 750 bağışçıdan plazma alabilecek kapasitede olduklarını bildirdi.
7.04.2020 Gündem
İran'da 6 yaşındaki çocuk corona virüsten hayatını kaybetti
İran'da 6 yaşındaki çocuk corona virüsten hayatını kaybetti İran'da 6 yaşında bir çocuğun yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
24.03.2020 Yaşam
3 yaşında corona virüsün kurbanı oldu
3 yaşında corona virüsün kurbanı oldu İran'da 50 laboratuvarda, günlük yaklaşık 6 bin kişiye yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi yapıldığı bildirildi.
14.03.2020 Gündem
Lösemili çocuklar için trombosit kan bağışı kampanyası
Lösemili çocuklar için trombosit kan bağışı kampanyası Wild Offroad, 23 Şubat 2020 Pazar günü tüm üyeleri ile lösemili çocuklara trombosit kan bağışında bulunuyor.
21.07.2022 Yaşam
Lösemi hastası küçük çocuk hayalini gerçekleştirdi!
Lösemi hastası küçük çocuk hayalini gerçekleştirdi! Kan kanseri (lösemi) tanısı konulan ve doktorundan aldığı özel izinle hastaneden gelerek tatamiye çıkan 11 yaşındaki tekvandocu Mehmet Kerem Pekel'in gösterisi sırasında duygusal anlar yaşandı.
8.02.2020 Sağlık
Göztepe 2–1 Beşiktaş
Göztepe 2–1 Beşiktaş Süper Lig'in 19. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu’nun açılış maçında Göztepe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.
26.01.2020 Futbol
Verdiği ilikle kardeşinin "kahramanı" oldu
Verdiği ilikle kardeşinin "kahramanı" oldu Lösemi tedavisi gören 7 yaşındaki Ecrin Aksoy, İzmir Behçet Uz Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 9 yaşındaki ağabeyi Yasin'den alınan kemik iliğinin nakledilmesiyle hayata tutundu
13.01.2020 Sağlık
Torundan dedeye yeni hayat! Literatürde yok...
Torundan dedeye yeni hayat! Literatürde yok... Lösemi hastası dedeye, 11 yaşındaki torunundan tam uyumlu kök hücre nakledildi. Prof. Dr. Ali Uğur Ural, “Araştırmamıza göre, torundan dedeye ilk kez ilik nakli yapılıyor” dedi
30.08.2019 Sağlık
Lösemiden kurtuldu, geleceğe umutla bakıyor
Lösemiden kurtuldu, geleceğe umutla bakıyor Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 5 yıl önce yakalandığı lösemi hastalığını uygun bir kök hücrenin bulunmasıyla yenen 16 yaşındaki Öykü Geçermiş sağlıkçı olmayı hedefliyor.
20.08.2019 Sağlık
Gerçek böyle ortaya çıktı!
Gerçek böyle ortaya çıktı! Denizli'de 8 katlı bir binanın çatısına çıkan Hasan Ç., lösemi hastası olduğunu öne sürdüğü 7 yaşındaki kızının ihtiyaçlarını karşılayamadığını ileri sürerek intihara kalkıştı. İkna edilen Hasan Ç.'nin dolandırıcılık suçundan hakkında arama kararı bulunduğu ortaya çıktı.
25.07.2019 Yaşam
23 aydır sürdürdüğü mücadeleyi kaybetti!
23 aydır sürdürdüğü mücadeleyi kaybetti! 28 Haziran'da da kök hücre nakli yapılan lösemi hastası üniversite öğrencisi Atakan Gür (23), 23 aydır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
7.07.2019 Yaşam
Yaşaması için seferber olunan Emir, hayata tutunamadı
Yaşaması için seferber olunan Emir, hayata tutunamadı Rize'nin Ardeşen ilçesinde, sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya ile bulunan uygun ilik nakledilen lösemi hastası Emir Şeremet (7), hayatını kaybetti.
10.06.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çatalca'da Kuzey Marmara Otoyolu açılış töreninde halka hitap etti. Törendeki konuşmasında İstanbullulara müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çatalca'dan trafiğin yoğun olduğu vakitlerde 2-3 saati bulan Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanmış olacak." dedi.
16.03.2019 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Öykü Arin' çağrısı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Öykü Arin' çağrısı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Antalya'da hayata tutunması için ilik nakli olması gereken 3,5 yaşındaki Öykü Arin ve ailesini ziyaret etti, kök hücre bağışı çağrısı yaptı.
23.02.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Lösemi Hastası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lösemi hastası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.