Lorik Cana

Lorik Cana

Son dakika Lorik Cana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lorik Cana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lorik Cana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lorik Cana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lorik cana gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 lorik cana haberi bulunmuştur. Tüm lorik cana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler Genelde tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Gremio son olarak Galatasaray forması giyen Muslera için girişimlere başladı.
30.07.2023 Galatasaray
Lorik Cana: Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir maç
Lorik Cana: Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir maç Galatasaray ve Lazio'nun eski futbolcularından Lorik Cana yarın oynanacak olan kritik mücadele öncesi yorumlarda bulundu.
15.09.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den seçim açıklaması!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den seçim açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşuyor.
21.05.2021 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Lorik Cana futbolu bıraktığını açıkladı
Lorik Cana futbolu bıraktığını açıkladı Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Arnavut oyuncu Lorik Cana futbolu sağlık sorunlarından dolayı bıraktığını açıkladı.
13.10.2017 Galatasaray
'Geçmişi kapattım artık G.Saray var'
'Geçmişi kapattım artık G.Saray var' “Trabzonspor’da kadro dışı kaldığımda G.Saray aklımda yoktu. Çok iyi tanıyordum. Hedeflerini biliyordum. Büyük takıma katılmak hayâlimdi. Ben Trabzon sayfasını çevirdim, artık sadece G.Saray’ı düşünmek istiyorum.”
9.08.2016 Galatasaray
Şampiyon gibi karşılama!
Şampiyon gibi karşılama! İlk kez katıldığı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bir galibiyet alan ve grubunu üçüncü bitiren Arnavutluk, A Milli Takımımız ile birlikte en iyi üçüncüler sıralamasında son 2 basamakta yer almış ve turnuvaya devam edememişti.
23.09.2021 Futbol
İsviçre'ye tek gol yetti
İsviçre'ye tek gol yetti EURO 2016'nın ikinci gününde oynanan ilk maçta İsviçre, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti.
23.09.2021 Futbol
Fadil Vokrri : Geç kalan adalet sonunda tecelli etti
Fadil Vokrri : Geç kalan adalet sonunda tecelli etti Kosova Futbol Federasyonunun UEFA'ya üyeliği, ülke futbolunun uzun yıllar süren "esaretine" son vererek 13 Mayıs'ta düzenlenecek kongrede FIFA'ya tam üyelik yolunda bir başlangıcı ifade ediyor.
4.05.2016 Futbol
Liverpool'dan Muslera'ya çılgın teklif!
Liverpool'dan Muslera'ya çılgın teklif! Mignolet ve Bodgan'ın hataları nedeniyle birçok kayıp yaşayan Liverpool, gözünü Fernandao Muslera'ya dikti.
28.12.2015 Galatasaray
Arnavutluk'un kadrosu belirlendi
Arnavutluk'un kadrosu belirlendi Arnavutluk Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.
29.08.2015 Futbol
FIFA'dan G.Saray Muslera uyarısı
FIFA'dan G.Saray Muslera uyarısı Galatasaray, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın bonservisinin son taksidini ödeyemedi.
11.04.2015 Galatasaray
Milan'ın yüzü kupada da gülmedi
Milan'ın yüzü kupada da gülmedi Son dönemde kötü günler geçiren Milan, 45 dakika 10 kişi oynayan Lazio'ya kendi sahasında 1-0 mağlup oldu.
27.01.2015 Futbol
'Hayatımız tehlikedeydi'
'Hayatımız tehlikedeydi' Olaylı Sırbistan-Arnavutluk karşılaşmasında forma giyen Lorik Cana, yaşadıklarını anlattı.
17.10.2014 Futbol
Lazio son anda puan aldı
Lazio son anda puan aldı İtalya Serie A'da 13. hafta maçında Sampdoria sahasıdna Lazio ile 1-1 berabere kaldı.
24.11.2013 Futbol
Aslan Bruma'yı bekliyor!
Aslan Bruma'yı bekliyor! Jardel’in ardından sarı-kırmızılıların en pahalı 2. oyuncusu olarak tarihe geçecek olan Portekizli, G.Saray’a gitmek istediğini kulübüne bildirirken pazarlıklar ödeme şekli üzerinde devam ediyor
31.08.2013 Galatasaray
Cana Fenerbahçe'ye mi gidiyor?
Cana Fenerbahçe'ye mi gidiyor? İtalya basını Fenerbahçe'nin Cana ile ilgilendiğini öne sürdü.
16.04.2013 Futbol
Lorik Cana yine konuştu
Lorik Cana yine konuştu Lazio'nun eski Galatasaray futbolcusu Lorik Cana, Fenerbahçe'yle oynayacakları rövanş maçı öncesi açıklamalar yaptı.
11.04.2013 Futbol
"Fener'e 5 atarız!"
"Fener'e 5 atarız!" İlk maçta penaltı yaptıran Rumen savunma oyuncusu Radu karşılaşmayı farklı kazanacaklarını ve turu geçeceklerini iddia ederken, Ledesma, “Lazio Avrupa’da her zaman iddialı olmuş büyük bir kulüp. O yüzden bu kupayı almalıyız” dedi...
10.04.2013 Futbol
'Lorik düşman kazandı'
'Lorik düşman kazandı' UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Lazio'nun teknik patronu Vladimir Petkovic ve oyunculardan Lorik Cana karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi.
3.04.2013 Futbol
Eski G.Saraylı'dan Lazio'ya F.Bahçe tüyoları
Eski G.Saraylı'dan Lazio'ya F.Bahçe tüyoları İtalyan ekibinin yol göstericisi, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın eski oyuncusu Lorik Cana.
3.04.2013 Futbol
F.Bahçeliler'i yine çok kızdıracak
F.Bahçeliler'i yine çok kızdıracak Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Lazio'nun bir dönem Galatasaray'da forma giyen futbolcusu Lorik Cana, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
31.03.2013 Futbol
'F.Bahçe'yi kimse istemedi!'
'F.Bahçe'yi kimse istemedi!' Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio'da forma giyen eski Galatasaraylı Lorik Cana iddialı açıklamalarda bulundu.
24.03.2013 Futbol
'En güçlüsü F.Bahçe'
'En güçlüsü F.Bahçe' Galatasaray'dan İtalya'nın Lazio takımına transfer olan Kosovalı futbolcu Lorik Cana, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde eşleştikleri Fenerbahçe hakkında konuştu.
16.03.2013 Futbol
Lazio'nun  orta sahasına dikkat
Lazio'nun orta sahasına dikkat Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Lazio oldu.
15.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Lorik Cana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lorik cana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.