Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan Bruma'yı bekliyor!

Aslan Bruma'yı bekliyor!

Jardel’in ardından sarı-kırmızılıların en pahalı 2. oyuncusu olarak tarihe geçecek olan Portekizli, G.Saray’a gitmek istediğini kulübüne bildirirken pazarlıklar ödeme şekli üzerinde devam ediyor

Aslan Bruma'yı bekliyor!

Aslan Bruma’nın peşini bırakmıyor... Fatih Terim’in ısrarla sol kanada alınmasını istediği Portekizli oyuncu için sarı-kırmızılılar 12 milyon Euro teklif ederken Sporting Lizbon’dan gelecek teklifi beklemeye başladı. Portekiz ekibi, genç hücumcunun ücretinin bir bölümünün nakit olarak ödenmesini isterken pazarlıklar ödeme koşulları üzerinde devam ediyor.

Bruma'nın sarı-kırmızılı takıma gelmesi halinde ise G.Saray tarihinin en pahalı yatırımlarından biri olacak. Daha önce Porto’dan Mario Jardel’i 16 milyon dolara kadrosunu katan sarı-kırmızılılar, Misimovic’e ise 9 milyon Euro ödemişti. 2 sezon önce Muslera’yı Lazio’dan 7 milyon Euro ve Lorik Cana karşılığında transfer eden Cimbom, Amrabat’a 8 milyon Euro, Sneijder’e ise 7.5 milyon Euro ödedi. Keita için 7.5 milyon Euro, Elano için de kasasından 6.5 milyon Euro çıkaran G.Saray, Bruma ile anlaşması ile birlikte Portekizli oyuncu listenin üst sıralarana çıkacak.

HERKES SIRADA

U-20 Dünya Kupası’nda Portekiz forması ile turnuvanın en çok parlayan isimlerinden biri olan Bruma için Avrupa’nın önemli ekipleri ile yarışa giren Cimbom, kulübü ile davalık olan oyuncunun transferi için Sporting Lizbon’dan gelecek yanıta göre transfer çalışmalarına devam edecek.

Haberin Devamı