Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Geçmişi kapattım artık G.Saray var'

'Geçmişi kapattım artık G.Saray var'

“Trabzonspor’da kadro dışı kaldığımda G.Saray aklımda yoktu. Çok iyi tanıyordum. Hedeflerini biliyordum. Büyük takıma katılmak hayâlimdi. Ben Trabzon sayfasını çevirdim, artık sadece G.Saray’ı düşünmek istiyorum.”

'Geçmişi kapattım artık G.Saray var'

G.SARAY’IN dün 3 senelik sözleşme imzaladığı Luis Pedro Cavanda, Trabzon’da kadro dışı bırakıldığında sarı-kırmızılıların aklında olmadığını söyledi. Belçikalı futbolcu dün imza töreninde yaptığı açıklamada G.Saray’a transfer olduğu için mutlu ve onurlu olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

“TRANSFERDE emeği

geçen herkese teşekkür ederim. Takıma iyi enerji sağlamak için ben ve arkadaşlarım birlikte elimizden gelenin en

iyisini yapmaya çalışacağız.

TRABZON’DA kadro dışı kaldığımda G.Saray aklımda yoktu. İyi tanıyordum, hedefleri biliyordum. Büyük takıma katılmak hayalimdi. Ben Trabzon sayfasını çevirdim, artık sadece G.Saray’ı düşünmek istiyorum.

‘DENAYER ‘GİT’ DEDİ’

MUSLERA ile Lazio’da sadece merhaba merhaba sohbetimiz vardı. Ben takıma yeni katılmıştım. Jason Denayer yardımcı oldu. Nasıl adapte olduğundan bahsetti. Bir isim vermem gerekirse o Denayer’dır.

BU sene takımla çalışamadım ama gerekenden daha fazla çalıştım. Takımda ne zaman 11 olurum bilmem ama fizik

olarak hazır hissediyorum.

Haberin Devamı

DENAYER’İN dönüşü

ile ilgili hiçbir fikrim yok. Bana söylediği ‘Eğer G.Saray’a imza atma şansın varsa at’ oldu.

TEKNİK direktörümüz hangi bölgede oynayacağıma karar verecektir. Ben kalmak için elimden geleni yapacağım.”

‘Buradaki başarı ruhunu gördüm’

CAVANDA idman sonrası GSTV’ye de konuştu: “2 gün önce gelen teklif beni çok mutlu etti. Arkadaşlarım beni inanılmaz sıcakkanlı karşıladı. Buradaki kazanma ve başarı ruhunu gördüm. TT Arena’da farklı bir formayla oynadım. Şimdi G.Saray formasıyla o heyecanı yaşayacağım. Lorik Cana, bana bu duygudan bahsetti. O duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorum.”