Londra Borsası

Londra Borsası

Son dakika londra borsası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan londra borsası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını londra borsası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Londra Borsası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan londra borsası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.136 londra borsası haberi bulunmuştur. Tüm londra borsası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Londra Köprüsü çöktü ne demek, Londra Köprüsü operasyonu nedir? Londra Köprüsü çöktü operasyonu ne anlama gelir?
Londra Köprüsü çöktü ne demek, Londra Köprüsü operasyonu nedir? Londra Köprüsü çöktü operasyonu ne anlama gelir? Londra Köprüsü çöktü nedir, Londra Köprüsü operasyonu ne demek? İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi sonrasında “Londra köprüsü çöktü” tabiri merak edilmeye başlandı. İşte Londra Köprüsü çöktü operasyonu ile ilgili detaylar…
9.09.2022 Gündem
Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak, tahta kim geçecek?
Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak, tahta kim geçecek? İngiliz Milletler Topluluğu Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi üzerine tahta geçecek isim merak konusu oldu. Peki, Kraliçe Elizabeth yerine kim geçecek, yeni kraliçe kim olacak? İngiltere'de tahta kim geçecek?
9.09.2022 Dünya
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dünyada en stratejik sektörün tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, "Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler, dünyanın gelecekte liderleri olacak" dedi.
20.08.2022 Ekonomi
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Hafta içi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Hafta sonları cuma akşamı 21.00'den pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecek. 65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak. Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayıyı geçemeyecek. AVM'lere girişte HES Kodu uygulamasına geçilecek. Koronavirüs tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesiyle düzenlenecek ve salı gününden itibaren uygulanacak. İşte yeni tedbirler...
30.11.2020 Siyaset
Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim? AstraZeneca Kovid -19 aşısının üretimine başlayacak!
Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim? AstraZeneca Kovid -19 aşısının üretimine başlayacak! Merkezi İngiltere’nin Cambridge kentinde olan ilaç firması AstraZeneca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen potansiyel aşının üretimine başlayacaklarını bildirdi. İngiliz yayın kurumu BBC’ye değerlendirmede bulunan AstraZeneca Üst Yöneticisi Pascal Soriot, potansiyel aşının denemelerinin devam etmesine rağmen üretime başlanacağını belirtti. Peki, Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim?
5.06.2020 Gündem
Avrupa borsaları “güçlü bilançolarla” İngiltere hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları “güçlü bilançolarla” İngiltere hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları, bazı büyük şirketlerin bu yılın ikinci çeyreğine dair bilançolarının beklenenden daha iyi gelmesinin ardından ABD Merkez Bankasının (Fed) karışık faiz politikasının sebep olduğu kayıpları telafi ederek, günü İngiltere FTSE 100 endeksi hariç yükselişle tamamladı.
1.08.2019 Ekonomi
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman önderliğinde gerçekleştirilen ‘Çöl Davosu’ olarak adlandırılan ‘Geleceğe Yatırım Girişimi Konferansı’nda (FII) batının sözde protestosuna rağmen 56 milyar dolarlık iş anlaşması yapıldı.
26.10.2018 Ekonomi
Olay sözler: "İngiltere ruhunu Suudilere sattı, yazıklar olsun"
Olay sözler: "İngiltere ruhunu Suudilere sattı, yazıklar olsun" İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesinin yazarlarından Owen Jones, "İngiltere ruhunu Suudi hanedanına sattı. Yazıklar olsun" başlıklı bir makale yazdı.
25.10.2018 Dünya
Alman şirketten Suudi Arabistan kararı
Alman şirketten Suudi Arabistan kararı Deutsche Bank üst düzey yetkilisi (CEO) Christian Sewing’ın, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde 23-25 Ekim'de Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmayacağı bildirildi.
19.10.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a bir şok daha!
Suudi Arabistan'a bir şok daha! ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın ev sahipliğinde Riyad'da düzenlenecek "Geleceğe Yatırım Girişimi" (FII) konferansına katılmayacağını açıkladı.
18.10.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok!
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok! Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde gelecek hafta Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmayacağını açıkladı. Bu kararın ardından Hollanda ve İngiltere de Riyad'a gitmeme kararı aldı.
18.10.2018 Dünya
IMF Başkanı da Riyad'daki konferansa katılmayacak
IMF Başkanı da Riyad'daki konferansa katılmayacak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde gelecek hafta Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmaktan vazgeçenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. IMF Başkanı Christine Lagarde, "Çöldeki Davos" olarak nitelendirilen konferanstan çekildiğini açıklayan son isim oldu.
17.10.2018 Ekonomi
Dev havayolu şirketi, Borajet'i satın alıyor
Dev havayolu şirketi, Borajet'i satın alıyor Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olarak kurulan Borajet’te hareketli günler yaşanıyor. Şirketin "yabancı bir havayolu şirketine satılacağının kesinleştiği" iddia edildi.
7.11.2017 Ekonomi
'29 milyar euroluk birleşme'ye engel!
'29 milyar euroluk birleşme'ye engel! Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Londra Borsası ve Deutsche Börse arasındaki 29 milyar euroluk birleşmeye finansal piyasalarda tekel oluşacağı gerekçesiyle izin vermedi.
29.03.2017 Dünya
29 milyar euroluk evlilik çökebilir!
29 milyar euroluk evlilik çökebilir! Londra Borsası, Deutsche Börse ile olan birleşmeye ilişkin, Avrupa Birliği Komisyonu’ndan gelen şirketin elektronik işlem platformu MTS’deki hisselerinin satılması talebinin kabul edilmeyeceğini belirtti.
27.02.2017 Ekonomi
Petrol parasıyla gazın önü açıldı
Petrol parasıyla gazın önü açıldı Eylül ayından bu yana Irak Bölgesel Yönetimi’nden düzenli ödeme alabildiklerini belirten Genel Energy CEO’su Murat Özgül “193 milyon dolar geldi, sayesinde bölgede gaz yatırımları da hızlanacak” dedi.
29.07.2016 Ekonomi
Dünya ters köşe
Dünya ters köşe İngiltere’deki kritik AB referandumu, erken kutlama yapan piyasalara ters köşe yaptı. Sürpriz ‘Brexit’ kararıyla küresel piyasalarda Kara Cuma yaşandı.
24.06.2016 Ekonomi
Pladis’i Londra’da halka arz edecek
Pladis’i Londra’da halka arz edecek Yıldız Holding, uluslararası piyasalar ve yatırımcılara daha yakın olabilmek için Londra merkezli kurduğu Pladis şirketi ile uluslararası pazarda rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Pladis, 3-4 yıl içerisinde Londra’da halka açılacak.
8.06.2016 Ekonomi
Nereden nereye
Nereden nereye Bir ara piyasa değeri 4.8 milyar dolara kadar çıkan Genel Energy’nin yüzde 10.5 hissesini yaklaşık 400 milyon dolar toplam değer üzerinden 40 milyon dolara Bilgin Holding aldı.
22.04.2016 Ekonomi
Avrupa borsalarında dev birleşme
Avrupa borsalarında dev birleşme Avrupa’nın iki büyük borsası Frankfurt ve Londra birleşiyor. Deutsche Börse ve Londra Borsası’nın (LSE) birleşmesi konusunda yönetim kurulları arasında yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldığı bildirildi.
16.03.2016 Ekonomi
Konya’yı Londra’ya borsayla bağladı
Konya’yı Londra’ya borsayla bağladı Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Gümrük Bakanımıza talimat verdim, bu yılın ilk yarısında, en geç 3-4 ay içinde gerekli yasal düzenlemeler yapılacak ve Ürün İhtisas Borsası devreye girecek” müjdesini verdi.
25.02.2016 Ekonomi
Küçük halk arz olmaz
Küçük halk arz olmaz Borsa İstanbul’un halka arzında gecikme olacak. Halka arzın 2016’da geç bir tarihe kalacağını söyleyen Genel Müdür Dinç, BIST’te küçük halka arzın anlamlı ve çekici olmayacağını belirtti.
13.11.2015 Ekonomi
Çin çarpması
Çin çarpması Dünyanın ikinci büyük ekonomisi Çin’in yavaşlaması, küresel piyasaları vurdu. Borsalarda yüzde 8’i aşan kayıplar yaşanırken, 5 trilyon dolar buhar oldu
24.08.2015 Ekonomi
Genel Energy üretimde ‘gaz’a geldi!
Genel Energy üretimde ‘gaz’a geldi! Genel Energy petrolde günlük 88 bin varili aştı, hedefini gaz üretimine kaydırdı...
6.08.2015 Ekonomi
Günlük 88 bin varili aştı!
Günlük 88 bin varili aştı! Murat Özgül, şirketin doğalgaz hedefi ile birlikte bölgede yeni bir dönemin başlamasının olası olduğunu söyledi.
6.08.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Londra Borsası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki londra borsası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.