Lol

Lol

Son dakika LoL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LoL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LoL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lol gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 lol haberi bulunmuştur. Tüm lol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden?
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden? Riot Games oyunları hata verince oyunseverler Riot Games’in hacklenip hacklenmediğini sorgulama başladı. LoL oynayanlar giriş ekranına ulaşamıyor. Peki, Riot hacklendi mi? Riot Games oyunları neden açılmıyor, LoL ve Valorant hata veriyor, neden açılmıyor?
25.01.2023 Bilim ve Teknoloji
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022 27 Ekim A101 kataloğu 2022 yayımlandı. Kataloğun yayınlanmasıyla 27 Ekim A101 aktüel ürünler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. A101 market her hafta binlerce farklı ürünü indirimli fırsatlarla vatandaşa sunuyor. A101 27 Ekim kataloğunda teknoloji ürünleri, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, 27 A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel 27 Ekim 2022 ürünleri…
27.10.2022 Ekonomi
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak?
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? Dünyanın en popüler oyunlarından League of Legends’in karakterlerinin yer alacağı Arcane dizisi için nefesler tutuldu. 2019 yılında ilk tanıtımı yapılan Arcane dizisinin yayın tarihi oyun tutkunlarının gündeminde. Arcane dizisinin projesi ilk olarak League of Legends'ın 10. yıl kutlamalarında duyurulmuş ve geçtiğimiz günlerde de ilk fragmanı yayınlanmıştı. Peki, LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? League of Legends (LoL) Arcane ne zaman, nerede yayınlanacak? LoL Arkane dizisinin konusu ne? İşte Arcane dizisi ile ilgili tüm detaylar…
7.11.2021 Gündem
Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir?
Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir? Oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği oyunların başında gelen League of Legends (LOL) 12 yıldan fazla süredir oyun dünyasında yer alıyor. Oyun meraklıları da Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki, Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir? Lol kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte Leauge Of Legends hakkında bilmeniz gerekenler...
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin en iyi hacker'ları yarıştı
Türkiye'nin en iyi hacker'ları yarıştı İstanbul Aydın Üniversitesi, (İAÜ) BrightLab Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile SODER Bilgi Teknolojilerinin 25-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği HackAydın Siber Güvenlik Maratonunun (Hackhaton) sonuçları açıklandı. Hakkı Dizdar ve Recep Aksakaldan oluşan NYX ekibi birinci olurken, 7 bin 500 TL'lik ödülün de sahibi oldu.
12.08.2020 Bilim ve Teknoloji
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın Çin’in Şangay kentinde gerçekleşeceğini açıkladı. Peki, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? Lol e spor turnuvası ne zaman? İşte League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası (Worlds 2020) ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2020 Gündem
Evde kalanlar online oyun tercih etti!
Evde kalanlar online oyun tercih etti! Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kalma sürecinde e-spor ve online oyunlara ilgi daha önce görülmemiş şekilde artarken, en çok tercih edilen oyunlar FİFA, PUBG ve League of Legends oldu.
20.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var...
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var... Türkiye’de e-spor büyük bir sektör haline gelirken, gençlerin seçtiği meslekler arasına da girmeyi başarıyor. Üniversitelerde bu alanla ilgili bölümler açılıyor. Ayda 10 bin TL ile 20 bin TL arasında gelir elde edenler var.
31.08.2019 Ekonomi
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
Esporun en büyüğü belli oluyor!
Esporun en büyüğü belli oluyor! Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin en iyi iki takımının kıyasıya bir mücadele sergileyeceği 2019 Türkiye Büyük Finali (TBF)’nin biletleri 8 Ağustos’ta satışa çıkıyor. 31 Ağustos’ta Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleşecek etkinlikte, Sahne’nin yanında kurulacak festival alanında ise gün boyu devam edecek aktiviteler ücretsiz olarak tüm ziyaretçilere açık olacak.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Güney Sudan'da yangın: Çok sayıda ölü
Güney Sudan'da yangın: Çok sayıda ölü Güney Sudan'da dört köyü birden yok eden yangında 33 kişinin öldüğü açıklandı.
7.05.2019 Dünya
E-sporcu 3 ayda en az 50 bin TL kazanıyor
E-sporcu 3 ayda en az 50 bin TL kazanıyor Geçen sezonun şampiyonu Bahçeşehir Supermassive takımının koordinatörü Seçkin Topaloğlu, e-sporun bilinmeyenlerini anlattı: “E-spor arenası Türkiye’de son 2 yılda yüzde 40 büyüdü. Türkiye’de ortalama bir oyuncunun 3 aylık ücreti 50 bin liranın üzerinde...”
15.03.2019 Ekonomi
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı...
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı... Bir zamanlar, gençlerin hayallerini futbol yıldızı olmak süslüyordu. “Topçu” olmak zenginliğe giden yolun basamaklarıydı. Devir değişti, dijital devrim ve yapay zekanın hayatımıza girmesiyle geleneksel takım sporları da eski popülerliğini kaybetmeye başladı. Artık 12-25 yaş arası gençliğin kalbinde Ronaldo, Messi olma hayallerinin yerini, “Espor”cu olmak aldı. Dünya, Espor piyasası milyar dolarla ifade edilirken, Espor’un en önemli organizasyonu sayılan League of Legends (LoL) ise Türk gençlerinin yeni gözdesi... Oyun Evi adlı mekanda günde 12 saatten fazla monitör karşısında idman yapan profesyonel LoL oyuncularının yıllık kazancı 100 bin dolarla ifade ediliyor.
13.03.2019 Gündem
E-spor ile yılda 400 bin lira kazanabilirsiniz!
E-spor ile yılda 400 bin lira kazanabilirsiniz! Dünyada 1 milyar dolarlık bir ekonomisi olan ve Türkiye’de de 4 milyon oyuncusu bulunan e-spor ile yılda 400 bin lira kazanmanız mümkün. E-sporcu olmak ise çok kolay. İşte e-spor hakkında bilinmesi gereken her şey..
11.03.2019 Ekonomi
Fortnite para basıyor!
Fortnite para basıyor! Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, yapımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games'in en kârlı yatırımlarından biri olan oyunun geçen yıl yarattığı gelir 2.4 milyar dolara ulaşmış durumda.
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe'den ayrıldığını resmen açıkladı!
Fenerbahçe'den ayrıldığını resmen açıkladı! Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü League of Legends oyuncusu Frozen (Tae-il Kim), takımdan ayrıldığını duyurdu. Frozen ayrıca Türkiye'den tekliflere açık olduğunu söyledi.
20.11.2018 Fenerbahçe
Bensu Soral ve Hakan Baş kimdir?
Bensu Soral ve Hakan Baş kimdir? Yakın zamandan nikah masasına oturmaya hazırlanan Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin davetiyesinin sosyal medyada paylaşılması gündemde en çok konuşulan konulardan biri oldu. İçerde dizisi ile gönülleri fetheden ilk olarak Murat Dalkılıç'ın klibi ile tanıdığımız Bensu Soral, Hakan Baş ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Peki Bensu Soral ve Hakan Baş çifti kimdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.08.2018 Gündem
Yeni Messiler’in ayakları değil elleri kazandıracak
Yeni Messiler’in ayakları değil elleri kazandıracak e-spor tıpkı futbol ve basketbol gibi yeni bir spor endüstrisi oluşturuyor. Binlerce izleyici karşısında mücadele eden oyuncular milyonlar kazanıyor. Müsabakaların yayın hakları yayıncıların iştahını kabartıyor. Yatırımcı ve girişimciler pastadan pay almak için şimdiden kulüplere yatırım yapıyor
23.08.2018 Ekonomi
Galatasaray'da şok... O branşta ligden çekiliyor!
Galatasaray'da şok... O branşta ligden çekiliyor! Galatasaray Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde 1905 GSİYAD'a devrettiği Espor takımından kötü haber geldi. Yapılanmada geciken yöneticiler ocak ayında başlayacak lige katılamayacak. Takımın ancak yaz sezonuna yetişmesi planlanıyor.
21.12.2017 Galatasaray
Nazlı Berberoğlu: Espor sürprizlerine hazırlanın
Nazlı Berberoğlu: Espor sürprizlerine hazırlanın Coca-Cola Zero kutuları üzerinde LoL Şampiyonları olacak... Konuyla ilgili açıklamayı Coca-Cola Türkiye Sponsorluk ve Marka İşbirlikleri Müdürü Nazlı Berberoğlu yaptı. Berberoğlu ayrıca "espor sürprizlerine hazırlanın" ifadelerini kullandı.
10.11.2021 Espor
Final biletleri satışa çıktı!
Final biletleri satışa çıktı! Bu yıl 22 Nisan’da gerçekleşecek 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali (KMF) için bilet satışları başladı.
10.11.2021 Espor
Galatasaray küme düştü!
Galatasaray küme düştü! League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi'nde Galatasaray Espor, küme düşmeme adına çıktığı seride ilk maçı AURORA'ya kaybederek küme düştü ve 112 yıllık tarihinde bir ilki yaşadı.
12.03.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Lol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.