League Of Legends

League Of Legends

Son dakika league of legends haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan league of legends ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını league of legends haber sayfamızda bulabilirsiniz.

League Of Legends

haberleri sayfasında son dakika yaşanan league of legends gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 league of legends haberi bulunmuştur. Tüm league of legends haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden?
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden? Riot Games oyunları hata verince oyunseverler Riot Games’in hacklenip hacklenmediğini sorgulama başladı. LoL oynayanlar giriş ekranına ulaşamıyor. Peki, Riot hacklendi mi? Riot Games oyunları neden açılmıyor, LoL ve Valorant hata veriyor, neden açılmıyor?
25.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
2021'in en iyi App Store uygulamalarını ve oyunları belli oldu! Apple açıkladı...
2021'in en iyi App Store uygulamalarını ve oyunları belli oldu! Apple açıkladı... Apple, uygulama mağazasında 2021 yılının en iyi uygulamaları listesini paylaştı. Yılın iPhone uygulaması "Toca Life World" oldu. Yılın oyunu ise League of Legends Wild Rift olarak açıklandı. Apple editörleri her cihaz için ayrı ayrı uygulama seçimi yaptı. Apple Türkiye için de listeyi paylaştı. İlk sırada Hayat Eve Sığar uygulaması yer aldı.
3.12.2021 Bilim ve Teknoloji
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak?
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? Dünyanın en popüler oyunlarından League of Legends’in karakterlerinin yer alacağı Arcane dizisi için nefesler tutuldu. 2019 yılında ilk tanıtımı yapılan Arcane dizisinin yayın tarihi oyun tutkunlarının gündeminde. Arcane dizisinin projesi ilk olarak League of Legends'ın 10. yıl kutlamalarında duyurulmuş ve geçtiğimiz günlerde de ilk fragmanı yayınlanmıştı. Peki, LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? League of Legends (LoL) Arcane ne zaman, nerede yayınlanacak? LoL Arkane dizisinin konusu ne? İşte Arcane dizisi ile ilgili tüm detaylar…
7.11.2021 Gündem
Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir?
Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir? Oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği oyunların başında gelen League of Legends (LOL) 12 yıldan fazla süredir oyun dünyasında yer alıyor. Oyun meraklıları da Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki, Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir? Lol kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte Leauge Of Legends hakkında bilmeniz gerekenler...
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Amazon Prime Türkiye erişimini açtı! Amazon Prime nedir, nasıl üye olunur? Amazon Prime üyesi Türkiye üyelik ücreti ne kadar?
Amazon Prime Türkiye erişimini açtı! Amazon Prime nedir, nasıl üye olunur? Amazon Prime üyesi Türkiye üyelik ücreti ne kadar? E-Ticaret firması Amazon dizi izleme platformu olan Amazon Prime hizmetini Türkiye’de de başlattı. Bir süredir yurt dışında kullanıcıların hizmetine sunulan Amazon Prime artık Türkiye'ye. Video ve film platformundaki içeriklere ücretsiz ulaşım imkânı sunan Amazon Prime üyeliği nasıl olunur?
15.09.2020 Gündem
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın Çin’in Şangay kentinde gerçekleşeceğini açıkladı. Peki, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? Lol e spor turnuvası ne zaman? İşte League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası (Worlds 2020) ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2020 Gündem
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti Oyunseverlerin Haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği alışverişlerden derlenen verilere göre, COVID-19 sonrası “normalleşme” döneminde oyunlara gösterilen ilgi, evde kalınan salgın dönemine göre düşüş gösterdi.
30.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Evde kalanlar online oyun tercih etti!
Evde kalanlar online oyun tercih etti! Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kalma sürecinde e-spor ve online oyunlara ilgi daha önce görülmemiş şekilde artarken, en çok tercih edilen oyunlar FİFA, PUBG ve League of Legends oldu.
20.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Valorant ne zaman çıkacak? Valorant kapalı beta Türkçe mi?
Valorant ne zaman çıkacak? Valorant kapalı beta Türkçe mi? Riot Games, Türkiye’deki oyuncuları keyiflendirecek bir işe girişti. Rito Games’in taktiksel nişancılık oyunu Valorant kapalı beta dönemi bugün açılacak. Varolant’ın kapalı beta dönemi tamamen Türkçe olacak. Riot Games, karakter diyaloglarından, metinlere kadar oyunla ilgili tüm her şeyi Türkçe sunabilmek adına uzun bir süredir ünlü sanatçılarla çalışmalarını devam ettiriyor. VALORANT’ın oyuncuya Türkçe ulaşmasını sağlayabilmek için Riot Games adına, farklı yerelleştirme başlıklarında 6 kişilik deneyimli bir çekirdek ekip çalışıyor. Seslendirme sanatçıları, teknik ekip gibi kaynaklar da dahil edildiğinde bu sayı 30’a ulaşıyor. Yıllardır League of Legends evrenini yerelleştirme çalışmalarıyla ülkemizdeki oyuncu kitlesiyle buluşturan Riot Games, VALORANT için de hayli yoğun bir yerelleştirme süreci geçiriyor.
7.04.2020 Gündem
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var...
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var... Türkiye’de e-spor büyük bir sektör haline gelirken, gençlerin seçtiği meslekler arasına da girmeyi başarıyor. Üniversitelerde bu alanla ilgili bölümler açılıyor. Ayda 10 bin TL ile 20 bin TL arasında gelir elde edenler var.
31.08.2019 Ekonomi
Espor Türkiye Şampiyonu belli oldu
Espor Türkiye Şampiyonu belli oldu BAU eSports League of Legends takımı BAU Raiders, Türkiye League of Legends topluluğu için en önemli organizasyonlardan biri olan Üniversite Ligi’nde şampiyon oldu.
10.11.2021 Espor
eSpor'da son teknoloji masaya yatırılıyor
eSpor'da son teknoloji masaya yatırılıyor Microsoft’un sponsorluğunda, Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı, 14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek.
18.05.2019 Bilim ve Teknoloji
E-sporcu 3 ayda en az 50 bin TL kazanıyor
E-sporcu 3 ayda en az 50 bin TL kazanıyor Geçen sezonun şampiyonu Bahçeşehir Supermassive takımının koordinatörü Seçkin Topaloğlu, e-sporun bilinmeyenlerini anlattı: “E-spor arenası Türkiye’de son 2 yılda yüzde 40 büyüdü. Türkiye’de ortalama bir oyuncunun 3 aylık ücreti 50 bin liranın üzerinde...”
15.03.2019 Ekonomi
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı...
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı... Bir zamanlar, gençlerin hayallerini futbol yıldızı olmak süslüyordu. “Topçu” olmak zenginliğe giden yolun basamaklarıydı. Devir değişti, dijital devrim ve yapay zekanın hayatımıza girmesiyle geleneksel takım sporları da eski popülerliğini kaybetmeye başladı. Artık 12-25 yaş arası gençliğin kalbinde Ronaldo, Messi olma hayallerinin yerini, “Espor”cu olmak aldı. Dünya, Espor piyasası milyar dolarla ifade edilirken, Espor’un en önemli organizasyonu sayılan League of Legends (LoL) ise Türk gençlerinin yeni gözdesi... Oyun Evi adlı mekanda günde 12 saatten fazla monitör karşısında idman yapan profesyonel LoL oyuncularının yıllık kazancı 100 bin dolarla ifade ediliyor.
13.03.2019 Gündem
E-spor ile yılda 400 bin lira kazanabilirsiniz!
E-spor ile yılda 400 bin lira kazanabilirsiniz! Dünyada 1 milyar dolarlık bir ekonomisi olan ve Türkiye’de de 4 milyon oyuncusu bulunan e-spor ile yılda 400 bin lira kazanmanız mümkün. E-sporcu olmak ise çok kolay. İşte e-spor hakkında bilinmesi gereken her şey..
11.03.2019 Ekonomi
Fortnite para basıyor!
Fortnite para basıyor! Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, yapımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games'in en kârlı yatırımlarından biri olan oyunun geçen yıl yarattığı gelir 2.4 milyar dolara ulaşmış durumda.
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray Espor takımına üç takviye!
Galatasaray Espor takımına üç takviye! Galatasaray Espor takımı, daha önce Türkiye'de de görev yapan Jake 'Mora' Hammond'un League of Legends takımının ana koçu olduğunu açıkladı. Ayrıca sarı-kırmızılılar, Taikki ve Godbro'nun da espor takımına transfer olduğunu duyurdu.
25.12.2018 Galatasaray
PUBG ve Fortnite'a yasak geldi
PUBG ve Fortnite'a yasak geldi Yasak kararlarıyla bilinen Çin'de PUBG ve Fortnite da üzerine düşeni aldı. PUBG, Fortnite, Overwatch ve World of Warcraft‘ın da dahil olduğu 20 farklı popüler oyunun tamamen yasaklandığı duyuruldu.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe'den ayrıldığını resmen açıkladı!
Fenerbahçe'den ayrıldığını resmen açıkladı! Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü League of Legends oyuncusu Frozen (Tae-il Kim), takımdan ayrıldığını duyurdu. Frozen ayrıca Türkiye'den tekliflere açık olduğunu söyledi.
20.11.2018 Fenerbahçe
‘İyi Oyun’ kardeşliği
‘İyi Oyun’ kardeşliği Kerem Bürsin ile Afra Saraçoğlu, “İyi Oyun” isimli filmde ağabey-kardeşi canlandırıyor.
9.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

League Of Legends ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki league of legends haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.