E-Spor

E-Spor

Son dakika E-Spor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan E-Spor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını E-Spor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Spor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-spor gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.780 e-spor haberi bulunmuştur. Tüm e-spor haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi Metaverse’ün e-ticaret, perakende, turizm, kültür-sanat eğitim, oyun ve e-spor başta olmak üzere farklı sektörler aracılığıyla Türkiye'ye potansiyel ekonomik katkısının 2035 yılına kadar 37,5 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.
13.06.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023 Şampiy10
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı İngiliz basını Mesut Özil'in futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayırdı. İngiliz The Sun gazetesi, Mesut Özil'in milyon sterlinlik servete sahip olduğunu söyledi.
25.03.2023 Fenerbahçe
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Türkiye ilk 10 içerisinde! Gençleri pek çok iş fırsatı bekliyor
Türkiye ilk 10 içerisinde! Gençleri pek çok iş fırsatı bekliyor Pandeminin etkisiyle birlikte oyun pazarı devasa bir seviyeye ulaştı. Milyonlarca genç oyun sektöründe kariyer yapmak için seçenekleri araştırmaya başladı. Sektörün gençlere cazip gelmesindeki en büyük etken hem eğlendirip hem de para kazandırması olarak görülüyor. Gençlerin en çok talep gösterdiği alanda ise yayıncılık öne çıkıyor.
17.09.2022 Gündem
Türkiye'den bilişim hamlesi! Dubai'den dünyaya açılacak
Türkiye'den bilişim hamlesi! Dubai'den dünyaya açılacak Teknoloji ihracatının artırılması amacıyla hayata geçirilen ‘Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve e-Turquality’ programları kapsamında yerli bilişim şirketleri desteklenerek dünya pazarına açılacak. Programın ilk uygulama noktası olan Dubai’de uluslararası teknoloji pazarlama ofisinin açılış hazırlıklarında son aşamaya gelinirken; şirketlere hibeden, pazarlamaya kadar geniş bir yelpazede destek verilecek.
29.08.2022 Ekonomi
Başakşehir’de E-Spor festivali coşkusu
Başakşehir’de E-Spor festivali coşkusu Başakşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği BASE E-Spor Festivali'nde oyun, turnuva, eğlence ve konser coşkusunu bir arada yaşandı.
4.06.2022 Bilim ve Teknoloji
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal meşalesini yakmak için Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıldönümünde Türkiye’nin dört bir yanı kırmızı-beyaz coşkuya büründü. Pandeminin ardından meydanlar dolup taşarken Ankara’daki kutlamaların merkezi Anıtkabir. Birçok kentte yürüyüşler, konserler, etkinlikler var...
19.05.2022 Gündem
Destek ödemesi başladı! Bakan duyurdu: 100 bin liralık...
Destek ödemesi başladı! Bakan duyurdu: 100 bin liralık... Destek ödemesi başladı. Bakan resmen duyurdu. Yoğun ilgi gördü, yeni istihdamlar art arda geldi. KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı ile ilgili konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Biz bu programı ilan ettikten sonra aradan yaklaşık bir ay geçti. İstihdamı odağına alan bu programımız, yoğun ilgiyle karşılaştığını şu anda görebiliyoruz. Bugüne kadar firmalarımız 53 bin yeni istihdam için taahhütte bulundu. Biz de bu firmalara 100 bin liralık ödemelerini yapmaya başladık" dedi.
4.02.2022 Ekonomi
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne?
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? 176 milyar dolarlık oyun sektörüne damgasını vuran Türk projesi GAU Token’ın ön satış için ayrılan bölümü 3 dakikalık rekor bir sürede tükendi. Kripto para ve tokenlara ilgi duyanlar da Gamer Arena yani GAU Token ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? İşte detaylar...
26.11.2021 Ekonomi
Cs Go sistem gereksinimleri nelerdir?
Cs Go sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgisayarım sistemlerinin iyi ve eksiksiz olması gereken oyun türlerinden birisi de CS GO oyunudur. İlk olarak 2012 yılında piyasaya sürülmüş olan CS GO, geçmişten günümüze milyonlarca oyuncunun severek oynadığı bir FPS oyun türüdür.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kamudaki en büyük e-Spor Merkezi açılıyor
Kamudaki en büyük e-Spor Merkezi açılıyor Üsküdar Belediyesi artan e-spor ilgisi üzerine Çavuşdere Spor Sarayı’nda oluşturduğu E-spor Merkezi’ni hizmete açıyor.
5.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin oyun teknolojileri tek çatıda toplandı
Türkiye'nin oyun teknolojileri tek çatıda toplandı Türkiye’nin farklı bölgelerinden dijital oyun teknolojileri firmalarının katılımıyla Oyun Teknolojileri Kümelenmesi kuruldu.
30.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin oyun teknolojilerindeki gücü tek çatıda toplandı
Türkiye'nin oyun teknolojilerindeki gücü tek çatıda toplandı ODTÜ TEKNOKENT ve TOGED'in yanı sıra 32 firmanın katılımıyla Oyun Teknolojileri Kümelenmesi kuruldu.
29.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletten umutlarını kesenler şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. FETÖ'den PKK'ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz." dedi.
9.06.2021 Siyaset
"Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu" çevrim içi düzenledi
"Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu" çevrim içi düzenledi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Firmaları ve girişimcileri dijital dünyaya hazırlıyoruz. Bu kapsamda, KOBİ’leri dijital ortama taşımak ve teknolojik altyapılarını geliştirmek için projeler üretiyoruz." dedi.
22.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yüzde yüz burslu olarak okuyabilecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yüzde yüz burslu olarak okuyabilecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'yi aydınlık yarınlara sporda, sanatta, kültürde gençlerimiz taşıyacaktır. Hepimizin görevi gençlere hayallerini gerçekleştirebilecekleri ortamı sağlamaktır. Sporcu burslarını bu çerçevede önemli bir adım olarak görüyorum. Genç sporcularımız kazandıkları bölümlerde yüzde yüz burslu olarak okuyabilecekler." dedi. Program sonrasında sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük bir sürprizle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2003 yılında Rize'de açılışını yaptığı hastanede doğan Selen Gülel, 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına modern pentatlonda Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü milli sporcu olarak çıktı.
18.02.2021 Siyaset
HADO’nun Milli Takım ilk seçmeleri tamamlandı
HADO’nun Milli Takım ilk seçmeleri tamamlandı Makine ve insan ara yüzünün eş zamanlı kullanıldığı, arttırılmış gerçeklik ile fiziki hareketliliği içeren ve geleceğin sporu olarak adlandırılan HADO’nun, Avrupa Şampiyonası için Milli Takım seçme çalışmalarına başlandı.
15.09.2020 Bilim ve Teknoloji
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın Çin’in Şangay kentinde gerçekleşeceğini açıkladı. Peki, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? Lol e spor turnuvası ne zaman? İşte League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası (Worlds 2020) ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2020 Gündem
Video oyun harcamaları salgın döneminde yüzde 60 arttı
Video oyun harcamaları salgın döneminde yüzde 60 arttı Uluslararası e-spor organizasyon şirketi ESL'nin Türkiye Genel Müdürü Gökhan Kazar, salgın döneminde video oyun harcamalarının geçen yıla göre yüzde 60 arttığını belirterek, "Oyun tüketiminde yaşanan bu artış, sektörü küresel ölçekteki ekonomik durgunluğun etkilerinden korudu." dedi.
11.07.2020 Bilim ve Teknoloji
"Kripto para projemiz ile spor endüstrisi için yeni gelir kapısı olacağız”
"Kripto para projemiz ile spor endüstrisi için yeni gelir kapısı olacağız” Blockchain tabanlı kripto para projesi Sportexcoin, spor kulüpleri, taraftarlar, sporcular ve yatırımcılar için yeni gelir kanalları oluşturma amacıyla faaliyete başladıklarını duyurdu. Bilinen kripto para projelerinin aksine spor camiasına odaklandıklarına dikkat çeken Sportexcoin kurucu ortağı Bilal Yağcı, “Büyük borsalarla anlaşmaya gittiğimizde kripto para kazanma fikrini anlattık. Bunun çılgınca olduğunu söylediler. Japonya’da görüştüğümüz bir borsanın yetkilisi ‘böyle bir projeyi ancak Atatürk’ün çocukları yapabilir ’Bu da bizi bir hayli gururlandırdı” dedi.
7.07.2020 Ekonomi
Dijital oyun satışları corona virüsle birlikte patladı
Dijital oyun satışları corona virüsle birlikte patladı Corona virüs döneminde evlere kapanmak oyun şirketlerine yaradı. Her yaş grubundan kişiler boş vakitlerinde sanal ortamda oyun oynamayı tercih etti. Bu da dijital oyun trafiğinde yüzde 75 artışa neden olurken, bu oyunlara harcanan paranın da yüzde 60 artmasını sağladı.
22.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Evde kalanlar online oyun tercih etti!
Evde kalanlar online oyun tercih etti! Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kalma sürecinde e-spor ve online oyunlara ilgi daha önce görülmemiş şekilde artarken, en çok tercih edilen oyunlar FİFA, PUBG ve League of Legends oldu.
20.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Dijital oyun satışları arttı
Dijital oyun satışları arttı Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasakları ve sosyal izolasyon önlemleri, evlerinde kalanların video oyunlarına harcadığı zamanı ve oyun satışlarını artırdı.
15.04.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

E-Spor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-spor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.