Liv Hospital

Liv Hospital

Son dakika Liv Hospital haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liv Hospital ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liv Hospital haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liv Hospital

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liv hospital gelişmeleri de dahil olmak üzere 976 liv hospital haberi bulunmuştur. Tüm liv hospital haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek”
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek” Böbrek taşı oluşumunda cinsiyetin, genetik faktörlerin, yaşam tarzının ve diyetin başlıca etkenler olduğuna dikkat çeken Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Şahin, “Taş hastalığı erkeklerde daha sıktır. Ancak son yıllarda beslenme alışkanlığının değişmesi nedeniyle kadınlarda ve çocuklarda da hastalık artmıştır. Sedanter hayat yaşayanlar, yatalak hastalar ve teknoloji bağımlılığı nedeniyle az hareket edenlerde daha sık görülmektedir. Obezite de taş hastalığı riskini artırmaktadır” dedi.
3.01.2024 Sağlık
Nazar değdi! Kazımcan Karataş'ta kopma ve orta grubunda kısmi yırtık
Nazar değdi! Kazımcan Karataş'ta kopma ve orta grubunda kısmi yırtık Dün İstanbulspor maçında oynadığı futbolla alkış toplayan Kazımcan Karataş'ın tetkiklerinde sol ayak bileği dış yan bağlarının ön grubunda kopma ve orta grubunda kısmi yırtık tespit edildi.
26.12.2022 Galatasaray
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Diyabet kronik böbrek hastalığına yol açabilir
Diyabet kronik böbrek hastalığına yol açabilir Yüksek kan şekerinin, böbrek damarlarının sağlıklı içyapısını değiştirerek, böbrek fonksiyonlarını geri döndürülmesi mümkün olmayacak şekilde bozduğunu vurgulayan İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Dr. Erkan Mahsereci, “Yüksek kan şekeri, proteinüri ve kronik böbrek hastalığına neden olmaktadır’ dedi.
10.03.2022 Sağlık
Suda doğum ile gebenin stresi azalıyor
Suda doğum ile gebenin stresi azalıyor Karadeniz Bölgesi’nin kalbi niteliğinde hizmet veren Liv Hospital Samsun, dünyada son yıllarda yaygınlaşan suda doğum hizmetini misafirlerine sunmaya başladı.
7.03.2022 Sağlık
Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme
Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme Son dakika haberi... Mide bağırsak sistemiyle alakalı hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in evine geçtiği ve yarın sabah durumu hakkında gerekli istişareler yapıldıktan sonra karar verileceği belirtildi.
7.12.2021 Futbol
İzmir'de aileyi isyan ettiren karar! Yüzde yüz kusurlu ama serbest kaldı...
İzmir'de aileyi isyan ettiren karar! Yüzde yüz kusurlu ama serbest kaldı... Son dakika haberine göre; NATO’da görevli ABD vatandaşı Reginald Thevenin’in Bodrum’da yaya geçidinde çarptığı 19 yaşındaki Ezgi Aydındağ, felç kaldı. Kazada yüzde yüz kusurlu bulunan şüphelinin serbest bırakılmasına genç kızın ailesi isyan etti.
22.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, DMD hastalarıyla görüntülü konuştu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, DMD hastalarıyla görüntülü konuştu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dünya Duchenne Müsküler Distrofi (DMD) Hastalığı Farkındalık Günü'nde telefonla görüntülü konuştuğu DMD hastalarına, yanlarında olduklarını söyledi.
6.09.2021 Siyaset
Ve Ryan Donk yeniden Kasımpaşa'da
Ve Ryan Donk yeniden Kasımpaşa'da Galatasaray'dan ayrılan Ryan Donk eski takımı Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı.
24.08.2021 Galatasaray
Jeffrey Bruma Kasımpaşa'da
Jeffrey Bruma Kasımpaşa'da Kasımpaşa Hollandalı defans oyuncusu Jeffrey Bruma ile anlaşmaya vardı.
4.08.2021 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa Tunus'tan transfer yaptı
Kasımpaşa Tunus'tan transfer yaptı Kasımpaşa Tunuslu sol bek oyuncusu Mortadha Ben Ouanes ile anlaşmaya vardı.
2.07.2021 Kasımpaşa Spor
Harun Tekin Kasımpaşa'da!
Harun Tekin Kasımpaşa'da! Bursaspor'dan 2 milyon 750 bin euro'ya transfer edilen Harun Tekin Kasımpaşa'ya imza attı.
29.06.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'da antrenmanda kaza! Falcao'dan kötü haber...
Galatasaray'da antrenmanda kaza! Falcao'dan kötü haber... Sarı-kırmızılıların sabah yaptığı antrenmanda Kerem ve Falcao kafa kafaya çarpıştı. İki oyuncu tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Kolombiyalı yıldızın yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Kerem Aktürkoğlu'nun ise tedbir amaçlı olarak göz altında tutulacağı açıklandı.
11.04.2021 Galatasaray
Polen mevsiminde Covid-19 enfeksiyonunda artış görülebilir
Polen mevsiminde Covid-19 enfeksiyonunda artış görülebilir ANKARA'da İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, "Atmosferdeki polen konsantrasyonu arttığında Covid-19 enfeksiyonunda artış olduğu gözlendi. Polen mevsiminde solunum yolları virüs enfeksiyonlarında artış görülür. Polen mevsiminde koronavirüs enfeksiyonunda da artış görülebilir" dedi.
29.03.2021 Sağlık
'Covid-19'a karşı oluşan bağışıklık kanser hücrelerine de etkili'
'Covid-19'a karşı oluşan bağışıklık kanser hücrelerine de etkili' Ankara'da Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Duran Tok, "Bağışıklık aktivasyonun aslında sadece Covid-19 enfeksiyonuna karşı değil hatta vücudumuzdaki kanser hücrelerine karşı da olabileceğini vurgulamak istiyorum. Yapılan çalışmalar, Covid-19'a karşı oluşan bağışıklığın kanser hücrelerine karşı da etkili olabileceğini göstermektedir" dedi.
25.03.2021 Sağlık
Yüksek göz tansiyonu ciddiye alınmazsa körlüğe yol açabilir
Yüksek göz tansiyonu ciddiye alınmazsa körlüğe yol açabilir Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. H. Zeki Büyükyıldız, 12 Mart Dünya Glokom Günü nedeniyle farkındalık yaratmak adına uyarılarda bulundu. Bin bebekten 1’inde glokom (yüksek göz tansiyonu) görüldüğünü ifade eden Büyükyıldız, "Doğuştan glokom, tespit edilmesinde gecikilirse kısa sürede körlüğe yol açar. Bu tür glokom aşırı göz sulanması, ışığa karşı aşırı hassasiyet ve bebeğin gözünü kısması ile dikkatleri çeker" dedi.
10.03.2021 Sağlık
Kasımpaşa Drinkwater'ı resmen açıkladı
Kasımpaşa Drinkwater'ı resmen açıkladı Kasımpaşa, İngiliz orta saha Drinkwater'ı kadrosuna kattı.
18.01.2021 Kasımpaşa Spor
Ekran başında kalan çocuklarda migren tehlikesi
Ekran başında kalan çocuklarda migren tehlikesi Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci nedeniyle evde kalan çocuklar uzun süre bilgisayar ekranına maruz kaldı. Son dönemde baş ağrısı şikâyeti ile çocuk nöroloji polikliniklerine başvuran çocuk sayılarında gözle görülür bir artış izlendiğini kaydeden Çocuk Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Nezir Özgün, "Migren sanılanın aksine ileri yaş hastalığı değil. Ailelere çocuklarının zorunlu haller dışında ekran karşısında kalma süresini mümkün olduğunca kısıtlamalarını öneriyorum" dedi.
8.01.2021 Sağlık
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı! Kulüpten ilk açıklama geldi...
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı! Kulüpten ilk açıklama geldi... Yılbaşı kutlamasında yaşanan kaza sonrası Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı. Havai fişeğin elinde patlaması sonrasında yıldız isim yaralandı. Galatasaray'dan konuyla ilgili açıklama yapıldı. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ise "Omar'ın gözlerinin içi yıkanacak ve o zaman net bulgular ortaya çıkacak." dedi.
1.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası!
Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası! Galatasaray, 2 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
16.12.2020 Galatasaray
Nazar değdi! Kerem Aktürkoğlu koronaya yakalandı
Nazar değdi! Kerem Aktürkoğlu koronaya yakalandı Galatasaray'da genç yıldız Kerem Aktürkoğlu koronaya yakalandı.
14.12.2020 Galatasaray
'Pandemi döneminde tüm bireyler beslenmesine dikkat etmeli'
'Pandemi döneminde tüm bireyler beslenmesine dikkat etmeli' Ankara’da Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Özdemir, pandemi döneminde yeterli ve dengeli beslenmenin önemine dikkat çekerek, "Kronik hastalığı olan ileri yaş bireyler başta olmak üzere tüm yaş grubundaki bireylerin günlük beslenmesinde protein, lif, vitamin, mineral ve antioksidanlardan zengin kaynaklara yer vermesi çok önemli" dedi.
8.12.2020 Sağlık
Galatasaray'a şok! Eksik sayısı 9 oldu
Galatasaray'a şok! Eksik sayısı 9 oldu Covid-19 ve sakatlık problemleri yaşayan Galatasaray'da 9 futbolcu antrenmana çıkmadı.
18.11.2020 Galatasaray
G.Saray'da coronavirüs vakası 5'e çıktı
G.Saray'da coronavirüs vakası 5'e çıktı Galatasaray Kulübü, 3 futbolcunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.
17.11.2020 Galatasaray
İşitme kaybına neden olan faktörlerden yarısı önlenebilir
İşitme kaybına neden olan faktörlerden yarısı önlenebilir Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Yunus Karadavut, işitme kaybına yol açan faktörlerin yüzde 50'sinin önlenebilir olduğunu söyledi.
25.09.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Liv Hospital ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liv hospital haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.