Liseli Kavgası

Liseli Kavgası

Son dakika liseli kavgası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan liseli kavgası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını liseli kavgası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liseli Kavgası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liseli kavgası gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 liseli kavgası haberi bulunmuştur. Tüm liseli kavgası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lise çıkışında ‘dedikodu’ kavgası! Ortalık bir anda karıştı
Lise çıkışında ‘dedikodu’ kavgası! Ortalık bir anda karıştı Esenyurt’ta bir özel okulun çıkışında ortalık birbirine girdi. Dedikodu nedeniyle çıktığı söylenen kavgada önce kızlar saç başa kavga ederken daha sonra erkek öğrencilerin tek bir öğrenciyi linç etmeye kalktı. Yaşanan anlar cep telefonlarına böyle yansıdı.
12.05.2022 Yaşam
Liseli kızların kavgası kamerada
Liseli kızların kavgası kamerada Van'da liseli kızların birbirine girdiği kavga anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.05.2022 Haber
Genç kız saçından tutarak yere yatırdığı arkadaşını acımasızca dövdü
Genç kız saçından tutarak yere yatırdığı arkadaşını acımasızca dövdü Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisenin arka bahçesinde bir genç kız, saçlarından tuttuğu arkadaşını yere yatırarak acımasızca dövdü. O anları kayda alan arkadaşı ise kavgayı ayırmazken, ayırmak isteyen erkek şahsa da engel oldu.
13.01.2022 Haber
Lise bahçesinde dehşet anları! Üzerini çıkarıp acımasızca dövdü
Lise bahçesinde dehşet anları! Üzerini çıkarıp acımasızca dövdü Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisenin arka bahçesinde bir genç kız, saçlarından tuttuğu arkadaşını yere yatırarak acımasızca dövdü. O anları kayda alan arkadaşı ise kavgayı ayırmazken, ayırmak isteyen erkek şahsa da engel oldu.
13.01.2022 Gündem
Liseli kızlar saç saça baş başa kavga etti! O anlar kameralarda...
Liseli kızlar saç saça baş başa kavga etti! O anlar kameralarda... Bursa’da liseli kızların saç saça kavgasını polis ekipleri copla müdahale ederek ayırdı. Arkadaşlarının ise kavgayı ayırmayıp seyretmesi dikkat çekerken, o anlar kameraya yansıdı.
12.01.2022 Gündem
Bursa’da liseli kızların meydan savaşı kameraya böyle yansıdı
Bursa’da liseli kızların meydan savaşı kameraya böyle yansıdı Bursa’da liseli kızların saç saça kavgasını polis ekipleri copla müdahale ederek ayırdı. Arkadaşlarının ise kavgayı ayırmayıp seyretmesi dikkat çekerken, o anlar kameraya yansıdı.
12.01.2022 Haber
Liseli kızlar saç saça kavga etti, arkadaşları ayırmak yerine video çekti
Liseli kızlar saç saça kavga etti, arkadaşları ayırmak yerine video çekti Antalya’nın Serik ilçesinde lise öğrencisi iki kızın parkta, saç saça kavgası arkadaşları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, kızlardan birinin, yere düşen diğer kızın saçlarından tutup başını beton zemine vurduğu görüldü.
29.10.2021 Gündem
Liseli kızların sokak ortasındaki kavgası dehşete düşürdü
Liseli kızların sokak ortasındaki kavgası dehşete düşürdü Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, okul çıkışı buluşan lise öğrencisi 2 kızın sokak ortasındaki kavgası, onları ayırmayıp, cep telefonu kamerasıyla çekim yapan arkadaşlarınca kaydedildi. Liseli kızları, kavga ederken gören çevredekiler, güçlükle ayırdı.
12.10.2018 Yaşam
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
Tuzla'da liseli gençlerin tekmeli yumruklu kavgası: 2 yaralı
Tuzla'da liseli gençlerin tekmeli yumruklu kavgası: 2 yaralı    İstanbul Tuzla'da özel bir lisede çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Okulda öğrenim gören öğrencilerle dışarıdan gelen bir grup genç arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Konu ile ilgili sorulan soruları yanıtsız bırakan okul yöneticileri basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.  
22.03.2023 Yaşam
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi Ankara'nın Mamak ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 519 konutun hak sahipleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı kura çekilişiyle belirlendi.
29.12.2022 Yaşam
6 erkek çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı! 90 yıla kadar hapis talebi
6 erkek çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı! 90 yıla kadar hapis talebi Mersin'de yaşları 12 ile 15 arasında değişen 6 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan futbol antrenörü H.B. (63) hakkında 90 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 
2.11.2022 Yaşam
Liseli kızların dedikodu kavgası! Yumruk yumruğa birbirlerine girdiler
Liseli kızların dedikodu kavgası! Yumruk yumruğa birbirlerine girdiler Adana’da lise öğrencisi iki genç kız, dedikodu yüzünden çıkan tartışmada yumruk yumruğa kavga etti.
2.11.2022 Yaşam
Liseli gençlerin kavgası böyle görüntülendi! 'Oh, vurun, yapıştırın'
Liseli gençlerin kavgası böyle görüntülendi! 'Oh, vurun, yapıştırın' Bursa’da kız meselesi nedeniyle kavga eden liseli 2 grubu, kızlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, kızların, ‘Oh, vurun, yapıştırın’ dedikleri duyuldu.
16.03.2021 Gündem
Liseli gençlerin kavgası böyle görüntülendi
Liseli gençlerin kavgası böyle görüntülendi Liseli gençlerin kavgası böyle görüntülendi
16.03.2021 Haber
50 öğrenci birbirine girdi! Cadde trafiğe kapandı
50 öğrenci birbirine girdi! Cadde trafiğe kapandı İstanbul Sultanbeyli'de yaklaşık 50 kişilik lise öğrenci grubunun kavgası cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
10.02.2020 Gündem
Sultangazi'de şoke eden olay! Liseli bıçaklanarak öldürüldü
Sultangazi'de şoke eden olay! Liseli bıçaklanarak öldürüldü İstanbul Sultangazi'de lise öğrencisi genç, okul çıkışında "yan baktın" kavgasında bir başka lise öğrencisi tarafından bıçaklandı. Bıçaklanan genç hastanede hayatını kaybetti.
19.12.2019 Yaşam
Acilde liseli kızdan neşterli dehşet!
Acilde liseli kızdan neşterli dehşet! Adana'da sağlık meslek lisesi öğrencisi iki kız arkadaşın sosyal medyada birbirlerinin canlı yayınlarını sabote etme kavgası acil serviste yüz yüze kavgaya dönüşünce, kızlardan birinin diğerini neşterle kestiği ileri sürüldü.
7.03.2019 Yaşam
Liseli kızların erkek kavgası!
Liseli kızların erkek kavgası! Şanlıurfa'da okul çıkışı buluşan lise öğrencisi iki kızın kavgası kameralara yansıdı.
12.10.2018 Yaşam
Liseli kızların sokak ortasındaki kavgası dehşete düşürdü
Liseli kızların sokak ortasındaki kavgası dehşete düşürdü Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, okul çıkışı buluşan lise öğrencisi 2 kızın sokak ortasındaki kavgası, onları ayırmayıp, cep telefonu kamerasıyla çekim yapan arkadaşlarınca kaydedildi. Liseli kızları, kavga ederken gören çevredekiler, güçlükle ayırdı.
12.10.2018 Haber
Ataköy Anadolu Lisesi'nde dehşet anları! Öğrenciler ayaklandı...
Ataköy Anadolu Lisesi'nde dehşet anları! Öğrenciler ayaklandı... Ataköy’de inşaat işçilerinin önceki gün liseli kız öğrencilere laf atmasıyla başlayan olaylar devam ediyor. Okul yönetimine şikayet edilmesine rağmen iddiaya göre herhangi tedbir alınmayan lisede, bugün de inşaat işçileriyle öğrenciler birbirine girdi.
28.09.2017 Yaşam
Liseli öğrencilerinin bıçaklı kavgası: 3 yaralı
Liseli öğrencilerinin bıçaklı kavgası: 3 yaralı Adana'da karne dağıtımı sonrasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada 3 lise öğrencisi çeşitli yerlerinden yaralandı.
9.06.2017 Yaşam
Liseli kızların tuvalet kavgası hastanede bitti
Liseli kızların tuvalet kavgası hastanede bitti Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir lisede 3 kız öğrencinin kavgası hastanede bitti.
9.03.2017 Yaşam
Erkek için birbirlerine giren liseliler!
Erkek için birbirlerine giren liseliler! Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki liseli kızın kavgasını arkadaşları cep telefonu ile görüntüledi.
28.02.2017 Haber
Din öğretmeni üvey oğlunu annesinden kıskanıp kuyuya attı
Din öğretmeni üvey oğlunu annesinden kıskanıp kuyuya attı Manisa’daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun’un katil zanlısı üvey baba Müştak M.’nin, oğluna düşkün olan 4,5 aylık hamile eşi Elif M.’yi paylaşmak istemediğini, çocuğunu ortadan kaldırırsa daha mutlu bir hayatının olacağını düşündüğü için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi
20.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Liseli Kavgası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liseli kavgası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.