Kız Kavgası

Kız Kavgası

Son dakika kız kavgası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız kavgası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız kavgası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Kavgası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız kavgası gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 kız kavgası haberi bulunmuştur. Tüm kız kavgası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu!
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Vatan TV
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler Liselilerin 'kız meselesi' tartışmasında kan aktı. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri arasında çıkan kavgada M.S. isimli genç darbedilip, bıçaklandı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
20.10.2023 Gündem
Genç kızların bıçaklı kavgasında kan döküldü
Genç kızların bıçaklı kavgasında kan döküldü Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Kent Meydanı’nda tartışan 2 genç kızın kavgasında S.B. (20), üzerindeki bıçakla G.B.'yi (15) bıçaklayarak yaraladı.
6.01.2023 Yaşam
Yer: Erzurum... Kızlar birbirine girdi! Nedeni ise bakın ne çıktı?
Yer: Erzurum... Kızlar birbirine girdi! Nedeni ise bakın ne çıktı? Erzurum'un Yakutiye ilçesinde İrem D. (14), kendisi gibi ortaokul öğrencisi olan Çağla D.'yi (13), götürdüğü atıl haldeki binada erkek arkadaş meselesi yüzünden dövdü. Bir erkek öğrencinin cep telefonu ile çektiği görüntüler, sosyal medyadan paylaşıldı.
7.12.2022 Yaşam
Liseli kızların kavgası kamerada
Liseli kızların kavgası kamerada Van'da liseli kızların birbirine girdiği kavga anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.05.2022 Haber
Gençlerin kız kavgasında kan aktı! Kalçasından bıçaklandı
Gençlerin kız kavgasında kan aktı! Kalçasından bıçaklandı Antalya Kaleiçi’nde kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 20 yaşındaki genç, kalçasından bıçaklanarak yaralandı. Yaralı genç tedavi için ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheliler ise polis tarafından yakalandı.
9.02.2022 Yaşam
Genç kız saçından tutarak yere yatırdığı arkadaşını acımasızca dövdü
Genç kız saçından tutarak yere yatırdığı arkadaşını acımasızca dövdü Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisenin arka bahçesinde bir genç kız, saçlarından tuttuğu arkadaşını yere yatırarak acımasızca dövdü. O anları kayda alan arkadaşı ise kavgayı ayırmazken, ayırmak isteyen erkek şahsa da engel oldu.
13.01.2022 Haber
Lise bahçesinde dehşet anları! Üzerini çıkarıp acımasızca dövdü
Lise bahçesinde dehşet anları! Üzerini çıkarıp acımasızca dövdü Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisenin arka bahçesinde bir genç kız, saçlarından tuttuğu arkadaşını yere yatırarak acımasızca dövdü. O anları kayda alan arkadaşı ise kavgayı ayırmazken, ayırmak isteyen erkek şahsa da engel oldu.
13.01.2022 Gündem
Bursa’da liseli kızların meydan savaşı kameraya böyle yansıdı
Bursa’da liseli kızların meydan savaşı kameraya böyle yansıdı Bursa’da liseli kızların saç saça kavgasını polis ekipleri copla müdahale ederek ayırdı. Arkadaşlarının ise kavgayı ayırmayıp seyretmesi dikkat çekerken, o anlar kameraya yansıdı.
12.01.2022 Haber
Bursa'da kızlar 'erkek' yüzünden kavga ettiler
Bursa'da kızlar 'erkek' yüzünden kavga ettiler Bursa'da kızların ''erkek'' yüzünden saç saça baş başa kavga etme anları cep telefon kameralarına yansıdı.
12.12.2021 Haber
Kızların 'erkek' kavgası kameralarda
Kızların 'erkek' kavgası kameralarda Bursa'da kızların ''erkek'' yüzünden saç saça baş başa kavga etme anları cep telefon kameralarına yansıdı.
12.12.2021 Gündem
Konya'da 'kız' kavgası! 1 ölü, 1 yaralı
Konya'da 'kız' kavgası! 1 ölü, 1 yaralı Konya’da, kız meselesinden çıkan kavgada kalbi ile karnından bıçaklanan Orhan Çumralıgil (32) hayatını kaybetti, arkadaşı D.K. ise yaralandı. Kavgaya karıştığı belirlenen 2 kişi, gözaltına alındı.
26.05.2021 Gündem
Milli sporcunun kız kavgası kanlı bitti!
Milli sporcunun kız kavgası kanlı bitti! İstanbul Kadıköy'de kız arkadaşıyla birlikte bir eğlence mekânından çıkan milli kick boksçu, iddialara göre kendilerine yan baktıkları gerekçesiyle motosikletli iki kişiyle önce tartıştı ardından bu kişileri darp etti. Kavga sonrası kaçan bu kişileri motosikletle de takip eden milli sporcu, yakaladığı birini darp ettikten sonra bıçaklayarak olay yerinden ayrıldı. Bıçaklanan Ömer Özdemir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
8.09.2019 Yaşam
Sokak ortasında pompalı tüfekli kız kavgası
Sokak ortasında pompalı tüfekli kız kavgası Adana'da bir kişi, arkadaşlarıyla birlikte eski kız arkadaşıyla sevgili olduğunu ileri sürdüğü şahsı sokak ortasında pompalı tüfek çekerek kaçırmaya çalışıp darp etti.
13.11.2018 Yaşam
Bıçaklı kız kavgası pes dedirtti!
Bıçaklı kız kavgası pes dedirtti! Korkunç olay Brezilya'da yaşandı. İnternette kısa sürede viral olan videoda 13 yaşındaki iki kız çocuğunun şiddetli bir kavgaya tutuştuğu görülüyor.
13.06.2018 Haber
Bıçaklı kız kavgası şoke etti!
Bıçaklı kız kavgası şoke etti! Ancak dakikalarca süren kavgadaki korkunç detay kızlardan birinin elinde bıçak tutuyor olması.
13.06.2018 Dünya
Zeytin tarlasında kız kavgası!
Zeytin tarlasında kız kavgası! Bursa'nın İznik ilçesinde zeytinlikte kız arkadaşını beklerken 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan genç hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kaçan içerisinde 3 bayan ve 3 erkek şahsın bulunduğu panelvan minibüsü arıyor.
29.09.2021 Gündem
Kavga eden kızlara adliye önünde lokma dağıtma cezası
Kavga eden kızlara adliye önünde lokma dağıtma cezası Bursa’da geçen yıl 5 kızın 1 kız öğrenciyi sıkıştırıp tokat atması ve hakaret etmesi mahkemeye taşındı. Uzlaşan aileler 15 Temmuz şehitleri için lokma dağıttı.
18.07.2017 Yaşam
Kandil’de PKK elebaşlarının 'kız' kavgası
Kandil’de PKK elebaşlarının 'kız' kavgası Hakkari'de örgütün elinden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Berivan kod adlı teröristin anlattıkları şok etti. İşte Duran Kalkan ve Mustafa Karasu'nun Kandil'de ettiği o kavga...
29.09.2021 Gündem
Ortaokul öğrencisi, kız kavgasında bıçaklandı
Ortaokul öğrencisi, kız kavgasında bıçaklandı Samsun'da kız yüzünden çıkan kavgada ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Bünyamin Körpe, aynı yaştaki öğrenci G.T. tarafından karın boşluğundan bıçaklandı. G.T. polis tarafından gözaltına alındı.
18.04.2017 Yaşam
Üniversitelilerin kız kavgası
Üniversitelilerin kız kavgası Bandırma'da üniversite öğrencilerinin kız kavgasında çıkan silah korkuttu
4.04.2017 Yaşam
Ölümlü kavganın nedeni eski kız arkadaş
Ölümlü kavganın nedeni eski kız arkadaş Antalya'da tartıştığı kişiler tarafından dövüldükten sonra yığılıp kaldığı yolda üzerinden taksi geçen 28 yaşındaki Mehmet Aydoğdu'nun ölümüyle ilgili 4 kişinin yargılanmasına başlandı.
24.03.2017 Yaşam
Erkek için birbirlerine giren liseliler!
Erkek için birbirlerine giren liseliler! Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki liseli kızın kavgasını arkadaşları cep telefonu ile görüntüledi.
28.02.2017 Haber
Konya'da kız kavgası
Konya'da kız kavgası Konya'da iki grup arasında çıkan kız kavgasında kan aktı
16.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kız Kavgası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız kavgası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.