Liberal Demokrat Parti

Liberal Demokrat Parti

Son dakika Liberal Demokrat Parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liberal Demokrat Parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liberal Demokrat Parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liberal Demokrat Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liberal demokrat parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 478 liberal demokrat parti haberi bulunmuştur. Tüm liberal demokrat parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı!  Hastanede hayatını kaybetti..
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı! Hastanede hayatını kaybetti.. Japonya’nın eski Başbakanı Shinzo Abe’nin seçim konuşması yaptığı Nara şehrinde silahlı uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
8.07.2022 Dünya
İngiltere'yi sarsan skandal e-posta ile ortaya çıktı! Boris Johnson'a yeni suçlama: Eşi Carrie Symonds ile Başbakanlık Konutu'nun bahçesinde...
İngiltere'yi sarsan skandal e-posta ile ortaya çıktı! Boris Johnson'a yeni suçlama: Eşi Carrie Symonds ile Başbakanlık Konutu'nun bahçesinde... İngiltere ortaya çıkan skandalla sarsıldı. Başbakan Boris Johnson'a yeni suçlama: 'Koronavirüs kısıtlamaları sürerken eşiyle Başbakanlık Konutu'nun bahçesindeki içkili etkinliğe katıldı'
11.01.2022 Dünya
Japonya Başbakanlığına Kişida Fumio seçildi
Japonya Başbakanlığına Kişida Fumio seçildi Japonya’da iktidardaki Liberal Demokrat Parti (LDP) lideri Kişida Fumio, Temsilciler Meclisi'nde düzenlenen olağanüstü oturumda ülkenin başbakanı seçildi.
4.10.2021 Dünya
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı Rusya'da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması, 39 federatif bölgenin parlamentosu ile bazı bölgelerdeki yönetici ve mahalli seçimler için oylama işlemi sona erdi.
19.09.2021 Dünya
AYM'den 3 parti hakkında suç duyurusu
AYM'den 3 parti hakkında suç duyurusu Yüksek Mahkeme, bilgileri istenen sürede veya düzenli şekilde Anayasa Mahkemesine vermeyen Anavatan Partisi, Liberal Demokrat Parti ile Türk Birliği Partisinin sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
2.03.2021 Siyaset
Japonya alarma geçti! Orduya vurma yetkisi verildi
Japonya alarma geçti! Orduya vurma yetkisi verildi Japonya'nın, Çin'in sahil güvenlik ekiplerine ülkenin egemenliğini ihlal eden unsurları vurma yetkisi vermesinin ardından, alarma geçtiği iddia edildi.
31.01.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Japonya'nın yeni Başbakanı Suga'ya tebrik mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Japonya'nın yeni Başbakanı Suga'ya tebrik mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya'nın yeni Başbakanı seçilen Yoshihide Suga'ya tebrik mektubu gönderdi.
16.09.2020 Siyaset
Japonya’da yeni başbakan belli oldu
Japonya’da yeni başbakan belli oldu Japonya’da iktidardaki Liberal Demokrat Parti lideri Suga Yoşihide, parlamentoda düzenlenen olağanüstü oturumda ülkenin başbakanı seçildi.
16.09.2020 Dünya
Japonya Başbakanı Abe gözaltına alınan eski bakan için özür diledi
Japonya Başbakanı Abe gözaltına alınan eski bakan için özür diledi Japonya Başbakanı Abe Şinzo, geçen yıl seçimlere hile karıştırarak oy satın aldığı iddiasıyla gözaltına alınan eski Adalet Bakanı Kawai Katsuyuki ve eşi Kawai Anri hakkında kamuoyundan özür diledi.
18.06.2020 Dünya
İngiltere'de sandık çıkış anketleri açıklandı
İngiltere'de sandık çıkış anketleri açıklandı İngiltere'de yapılan erken genel seçimde Başbakan Boris Johnson liderliğindeki Muhafazakar Parti, sandık çıkış anketine göre tek başına iktidara geldi.
12.12.2019 Dünya
Japonya'da eski bakana silahlı saldırı!
Japonya'da eski bakana silahlı saldırı! Japonya'da daha önce Tarım Bakanlığı görevinde bulunan Tokuichiro Tamazawa silahlı saldırıya uğradı.
11.12.2019 Dünya
Seçime katılan 'uzaylı' aday yarıştan çekildi!
Seçime katılan 'uzaylı' aday yarıştan çekildi! İngiltere'de Avrupa Birliği (AB) yanlısı partiler, Başbakan Boris Johnson'ın parlamentoda çoğunluğu elde etmesini önlemek için 60 seçim bölgesinde ittifak yapma kararı aldı.
7.11.2019 Dünya
İngiltere erken seçime gidiyor
İngiltere erken seçime gidiyor İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarası 12 Aralık’ta erken genel seçime gitme kararı aldı.
29.10.2019 Dünya
İngiliz parlamentosu, erken seçime "hayır" dedi
İngiliz parlamentosu, erken seçime "hayır" dedi İngiltere'de hükümetin, aralıkta erken seçime gidilmesi için verdiği önerge, parlamentoda yeterli desteği bulamadı.
28.10.2019 Dünya
Boris Johnson 21 muhalif milletvekilini partisinin meclis grubundan  ihraç etti
Boris Johnson 21 muhalif milletvekilini partisinin meclis grubundan ihraç etti İngiltere Başbakanı Boris Johnson dün yapılan kritik oylamada muhalefetle hareket eden 21 milletvekilini ihraç etti. Muhafazakar Parti'nin parlamento grubundan ihraç edilenler arasında iki eski maliye bakanı ile Winston Churchill’in torunu da yer aldı.
4.09.2019 Dünya
İngiltere'de sular durulmuyor! Muhalefet kazandı
İngiltere'de sular durulmuyor! Muhalefet kazandı İngiltere'de muhalefet, anlaşmasız Brexit'i önlemeye dönük kritik bir oylamayı kazandı.
3.09.2019 Dünya
Çoğunluğu kaybetti... Adım adım kriz
Çoğunluğu kaybetti... Adım adım kriz İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti milletvekili Philip Lee'nin partisinden istifa ederek Liberal Demokrat Partiye geçmesiyle Boris Johnson başbakanlığındaki hükümet, parlamentodaki çoğunluğunu kaybetti. Muhalefet de İngiltere'nin AB'den anlaşmasız ayrılmasını engellemeye yönelik kritik bir oylamayı kazandı. Boris Johnson ise erken seçimi gündeme getirdi. Öte yandan İngiliz sterlini AB referandumunun yapıldığı 2016'nın haziran ayından bu yana yaklaşık yüzde 20 değer kaybetti.
4.09.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japon İmparatoru ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japon İmparatoru ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon İmparatoru Naruhito ile görüştü.
1.07.2019 Siyaset
Kritik ziyaret öncesi 'edepsiz' krizi! Trump açıklama yaptı...
Kritik ziyaret öncesi 'edepsiz' krizi! Trump açıklama yaptı... ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ziyareti öncesinde tahtın altıncı sıradaki varisi Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'a "edepsiz" demediğini açıkladı.
3.06.2019 Dünya
'DSP, CHP'ye küsen adayların adresi mi oldu?'
'DSP, CHP'ye küsen adayların adresi mi oldu?' Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
28.03.2019 Televizyon
İngiltere'de 1 milyon kişi sokaklara döküldü
İngiltere'de 1 milyon kişi sokaklara döküldü İngiltere'nin Avrupa Birliğinden (AB) çıkış sürecine ilişkin (Brexit) yeniden referandum yapılmasını isteyen gruplar Londra'da yürüdü.
23.03.2019 Dünya
İngiltere'de belirsizlik! Neler olacak?
İngiltere'de belirsizlik! Neler olacak? İngiltere Parlamentosu'nda, aylardır merakla beklenen Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma sürecine (Brexit) ilişkin anlaşmayla ilgili oylama bugün yapılacak. Mevcut şartlarda milletvekillerinin AB ile varılan anlaşmaya onay vermesi çok zor görülüyor. Bu durumda İngiltere'yi belirsiz bir dönem bekliyor. Bazı hükümet yetkilileri bile oylamayı kaybedeceklerini şimdiden kabul ediyor.
15.01.2019 Dünya
İngiltere'de ilk kez bir milletvekili parlamento oturumuna bebeğiyle katıldı
İngiltere'de ilk kez bir milletvekili parlamento oturumuna bebeğiyle katıldı Avam Kamarası'ndaki oturuma kucağında bebeğiyle gelen Swinson, "Ya uyandırıp 20 dakikalığına başkasına bırakacak ya da yanımda getirecektim. Neyse ki oturumun büyük bölümünde uyumaya devam etti" dedi.
14.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Liberal Demokrat Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liberal demokrat parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.