Lgs Örnek Soru Kitapçığı

Lgs Örnek Soru Kitapçığı

Son dakika lgs örnek soru kitapçığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lgs örnek soru kitapçığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lgs örnek soru kitapçığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lgs Örnek Soru Kitapçığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lgs örnek soru kitapçığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 lgs örnek soru kitapçığı haberi bulunmuştur. Tüm lgs örnek soru kitapçığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB duyurdu! LGS örnek soruları yayımlandı! İşte kasım ayı LGS örnek soruları indirme linki ve videolu çözümleri!
MEB duyurdu! LGS örnek soruları yayımlandı! İşte kasım ayı LGS örnek soruları indirme linki ve videolu çözümleri! MEB kasım ayı LGS örnek sorularını yayımladı. MEB’ten yapılan açıklamada, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava yönelik hazırlanan kasım ayı örnek soru kitapçığı yayımlandığı ve bu ay ilk kez örnek soruların videolu çözümlerinin de paylaşıldığı duyuruldu. İşte kasım ayı LGS örnek soruları indirme linki ve videolu çözümleri!
21.11.2022 Eğitim
MEB resmen açıkladı! LGS örnek soru kitapçığı yayımlandı
MEB resmen açıkladı! LGS örnek soru kitapçığı yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı son dakika açıkladı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Kapsamındaki Merkezî Sınava yönelik hazırlanan ekim ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı.
5.10.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişmenin detaylarını paylaştı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrencileri kapsıyor. Her ay, 2. sınıftan 12. sınıfa tüm öğrencilerin derslerine ve sınava yönelik çalışmalarına destek sağlamak amacıyla hazırlanan yardımcı kaynak paketlerinin yedincisi, bugün paylaşıldı. Nisan ayı yardımcı kaynak destek paketinde 10 bin soru yer alıyor.
4.04.2022 Eğitim
MEB yardımcı kaynak paketi yayınlandı! Yardımcı kaynaklar nasıl indirilir? MEB yardımcı kaynak paketi indirme linki!
MEB yardımcı kaynak paketi yayınlandı! Yardımcı kaynaklar nasıl indirilir? MEB yardımcı kaynak paketi indirme linki! MEB duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yardımcı kaynak paketini yayımladı. Öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak sunulan yardımcı kaynak paketinin dördüncüsü erişime açıldı. Peki, MEB yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte MEB yardımcı kaynak paketi indirme linki!
5.01.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler için geçerli, tamamen ücretsiz ve...
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler için geçerli, tamamen ücretsiz ve... MEB harekete geçti. Flaş karar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmen duyurdu. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri kapsıyor. Tamamen ücretsiz. Millî Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırma kararı aldı. Karar çerçevesinde her ayın ilk haftası hazırlanan destek paketi açıklanacak. Paketin ilki “yardimcikaynaklar.meb.gov.tr” üzerinden erişime açıldı. İlkokul 2. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerin uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını da telafi edebilmek için her ay kapsamlı yardımcı kaynak destek paketi hazırlanacağını kaydeden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5000 soruluk ilk pakete tüm öğretmen ve öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceklerini belirtti.
4.10.2021 Eğitim
LGS mart ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı! LGS örnek soru kitapçığı: LGS sayısal ve sözel 2021 mart ayı örnek soru linki…
LGS mart ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı! LGS örnek soru kitapçığı: LGS sayısal ve sözel 2021 mart ayı örnek soru linki… LGS kapsamında yapılacak merkezi sınava ilişkin yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava katılacak öğrenciler için mart ayı örnek soru kitapçığını yayımladı. İşte LGS örnek soru kitapçığı…
8.03.2021 Eğitim
LGS ocak ayı örnek soruları 2021! LGS örnek soru kitapçığı yayınlandı!
LGS ocak ayı örnek soruları 2021! LGS örnek soru kitapçığı yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava katılacak öğrenciler için LGS ocak ayı örnek sorularını yayımladı. Bu yıl sınava hazırlık için yapılan ikinci çalışma olan Ocak ayı örnek soruları MEB'in internet sitesi üzerinden yayımlandı. Peki, LGS ocak ayı örnek soruları nasıl indirilir? İşte LGS ocak ayı örnek soruları 2021 indirme linki!
6.01.2021 Eğitim
LGS örnek soru kitapçığı | Aralık ayı örnek sorular 2020 yayımlandı! 2021 LGS sayısal ve sözel bölüm için 2020 Aralık ayı örnek soruların linki…
LGS örnek soru kitapçığı | Aralık ayı örnek sorular 2020 yayımlandı! 2021 LGS sayısal ve sözel bölüm için 2020 Aralık ayı örnek soruların linki… MEB, LGS kapsamında yapılacak merkezi sınava ilişkin 2021 yılı için örnek soru kitapçığı yayımladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ‘’2021 LGS kapsamındaki merkezi sınava hazırlanan öğrencilerimiz için Aralık ayı örnek soru kitapçığı yayında’’ müjdesini verdi. MEB, LGS kapsamında yapılacak merkezi sınavla ilgili Aralık ayı ikinci örnek soru kitapçığını yayımlamasının ardından MEB Aralık ayı örnek soruları 2020 sayısal ve sözel soru kitapçığına nasıl ulaşılır soruları da arttı. İşte MEB Aralık ayı örnek sorular 2020…
2.12.2020 Eğitim
LGS 2021 örnek çalışma soruları kitapçığı yayımlandı mı? LGS örnek sözel sayısal soruları…
LGS 2021 örnek çalışma soruları kitapçığı yayımlandı mı? LGS örnek sözel sayısal soruları… 2021 LGS sınavının yapılacağı tarih açıklanınca, gözler LGS örnek soruların yayınlanıp yayınlanmadığına çevrildi. LGS sözel sayısal örnek soruları hakkında araştırma yapılmaya başlandı. LGS örnek sorular çalışma kitapçığı yayınlandı mı sorusuna yanıt aranıyor. Liseye geçiş yapacak 8. sınıf öğrencilerini arama motorlarına yöneldi, LGS 2021 örnek çalışma soruları kitapçığı yayımlandı mı sorusuna yanıt arıyor.
10.11.2020 Eğitim
MEB LGS örnek soru kitapçığı yayımladı! LGS 2020 örnek soru kitapçığına nasıl ulaşılır?
MEB LGS örnek soru kitapçığı yayımladı! LGS 2020 örnek soru kitapçığına nasıl ulaşılır? LGS örnek soru kitapçığı yayımlandı. MEB tarafından her ay hazırlanarak, internet sitesinden erişime açılan örnek soru kitapçıkları, artık 15 günde bir yayımlanacak. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın sadece birinci dönem müfredatı ve kazanımlarını kapsayan ikinci örnek soru kitapçığı yayımlandı.
8.04.2020 Eğitim
8. sınıf Türkçe, Matematik, Fen, Tarih, Din ve İngilizce sınav konuları nelerdir? MEB 2020 LGS sınav konuları belli oldu, LGS’de hangi konular çıkacak?
8. sınıf Türkçe, Matematik, Fen, Tarih, Din ve İngilizce sınav konuları nelerdir? MEB 2020 LGS sınav konuları belli oldu, LGS’de hangi konular çıkacak? LGS konuları merak ediliyordu, öğrenciler LGS'de çıkacak soruları araştırıyordu. MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) LGS kapsamında yapılacak merkezi sınavda 2019-2020 eğitim-öğretim yılının sadece birinci döneminin sonuna kadarki müfredatta yer alan soruların sorulması kararını vermişti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen yeni açıklama geldi, MEB LGS kazanımları ve LGS müfredatı MEB.gov.tr’de yayınlandı. Bakan Selçuk da açıklama yaparak, ''Lütfen rahat olun yüz yüze işlenilmeyen hiçbir konu çıkmayacak.''dedi. Peki, LGS'de hangi konular çıkacak? 8. sınıf Türkçe, Matematik, Fen, Tarih, Din ve İngilizce sınav konuları nelerdir? İşte MEB tarafından yayımlanan MEB LGS kazanımları, LGS müfredatı ve LGS konuları...
31.03.2020 Eğitim
LGS soru kitapçığı | MEB LGS örnek soru kitapçığı yayımladı! İşte LGS örnek sorular
LGS soru kitapçığı | MEB LGS örnek soru kitapçığı yayımladı! İşte LGS örnek sorular MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) LGS kapsamında yapılacak merkezi sınavda 2019-2020 eğitim-öğretim yılının sadece birinci döneminin sonuna kadarki müfredatta yer alan soruların sorulması kararını verdi. Milli Eğitim Bakanı Selçuk tarafından yapılan açıklamanın ardında, LGS konuları araştırılmaya başlandı. MEB bugün de Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamındaki merkezi sınavın sadece birinci dönem müfredatı ve kazanımlarını kapsayan örnek soru kitapçığı yayımlandı. İşte MEB LGS örnek soru kitapçığı..
27.03.2020 Eğitim
LGS örnek soru kitapçığı yayımlandı!
LGS örnek soru kitapçığı yayımlandı! LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik yeni örnek soru kitapçığı yayımlandı.
24.02.2020 Eğitim
Liselere giriş sınavına yönelik ikinci örnek soru kitapçığı  yayımlandı
Liselere giriş sınavına yönelik ikinci örnek soru kitapçığı yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonunda ortaöğretim kurumlarına öğrenci yerleştirmek amacıyla düzenlenecek merkezi sınava yönelik ikinci örnek soru kitapçığı yayımlandı.
22.11.2018 Gündem
LGS’de sorular öğrencileri zorlamadı
LGS’de sorular öğrencileri zorlamadı 1 milyondan fazla 8’inci sınıf öğrencisine iyi bir lisenin kapılarını aralayacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı dün yapıldı. Öğrenciler 90 soruyu yanıtlamak için içeride ter dökerken veliler de dışarıda heyecanla bekledi. Öğrenciler soruların genel olarak kolay olduğunu söyledi.
5.06.2023 Eğitim
MEB ekim ayı LGS örnek sorularını yayımladı! İşte sözel ve sayısal MEB örnek soru kitapçığı indirme ekranı!
MEB ekim ayı LGS örnek sorularını yayımladı! İşte sözel ve sayısal MEB örnek soru kitapçığı indirme ekranı! MEB ekim ayı LGS örnek sorularını yayımladı. MEB’ten yapılan açıklamada, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik hazırlanan örnek soru kitapçığının erişime açıldığı duyuruldu. 2023 LGS’ye hazırlanan milyonlarca öğrenci LGS örnek sorularına MEB’in internet sitesinden indirebilecek. Peki, MEB örnek sorular nasıl indirilir? İşte LGS ekim ayı sözel ve sayısal bölüm örnek soruları!
5.10.2022 Eğitim
LGS sonrası veliler ne yapmalı? 2022 LGS’de hangi branşlar öne çıktı? LGS tercih dönemi nasıl olacak?
LGS sonrası veliler ne yapmalı? 2022 LGS’de hangi branşlar öne çıktı? LGS tercih dönemi nasıl olacak? 2022 LGS’yi geride kaldı. Eğitimciler LGS’de tüm dersleri ayrı ayrı değerlendirirken sınavın genel bir değerlendirmesini de yaptı. Uzmanlara göre, LGS’de öğrencilerin sınava geçen yıl olduğu gibi kendi okullarında girmesi motivasyonlarını olumlu yönde etkiledi. Sözel ve sayısal alandan oluşan LGS’nin soru tarzlarının; öğrencilerin okuduğunu anlama, yorumlama, sonuç çıkarma, problem çözme, analiz yapma, eleştirel düşünme, bilimsel süreç ve benzeri becerilerini ölçecek nitelikte olduğu gözlemlendi. Peki, 2022 LGS’de hangi branşlar öne çıktı? LGS tercih dönemi nasıl olacak? LGS sonrası veliler ne yapmalı? İşte LGS ile ilgili uzman görüşleri ve LGS ile ilgili bilmeniz gerekenler!
5.06.2022 Eğitim
MEB’ten kaynak desteği! MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte Mayıs ayı LGS örnek soruları ve yardımcı kaynak paketi indirme linki!
MEB’ten kaynak desteği! MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte Mayıs ayı LGS örnek soruları ve yardımcı kaynak paketi indirme linki! MEB duyurdu! Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek! MEB tarafından 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi yayımlandı. 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin LGS’ye yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına mayıs ayı örnek soru kitapçığı da öğrencilerin kullanımına sunuldu. Peki, MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? MEB Mayıs ayı LGS örnek soruları yayınlandı mı? İşte MEB kaynak kitap pdf indirme linki!
9.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni gelişme MEB tarafından resmen duyuruldu. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri ilgilendiriyor. Bugünden itibaren erişime açıldı. Tüm öğrenciler tamamen ücretsiz olarak yararlanacak. Millî Eğitim Bakanlığınca tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. Bu yıl LGS ve YKS sınavına girecek öğrenciler için de hazırlanan çalışma kitapları nisan ayı içinde öğrencilere ulaştırıldı. 2021 yılı kasım ayından itibaren ücretsiz olarak dağıtılan yardımcı kaynak sayısı, yurt genelinde 36 milyona ulaştı.
9.05.2022 Eğitim
MEB’ten 8 bin 500 soruluk yardımcı kaynak paketi! İşte YKS ve LGS Şubat ayı örnek soruları!
MEB’ten 8 bin 500 soruluk yardımcı kaynak paketi! İşte YKS ve LGS Şubat ayı örnek soruları! MEB duyurdu! 8 bin 500 soruluk yardımcı kaynak paketi! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her ay yayınlanan yardımcı kaynakların Şubat ayı örnek soruları yayınlandı. Yardımcı kaynak paketlerinde etkinlik kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezî sınava yönelik örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, YKS’ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor. Peki, Şubat ayı örnek sorular 2022! LGS Şubat ayı örnek soruları 2022 yayınlandı mı? MEB yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? LGS Şubat ayı örnek soruları pdf ve YKS örnek soruları pdf linki!
7.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu!  2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 81 ilde bugün...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 81 ilde bugün... Millî Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Bugün başladı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrencilerini kapsıyor. 81 il için geçerli. Özellikle LGS ve YKS'ye girecek öğrenciler için büyük önem taşıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer detayları paylaştı. 8.500 sorudan oluşan şubat ayı yardımcı kaynak paketi yayınlandı. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan şubat ayı yardımcı kaynak paketi erişime açıldı. Temel eğitim kademesinde 2. sınıftan 7. sınıfa kadar olan öğrencilere yönelik hazırlanan İngilizce etkinlik kitapları, çalışma yaprakları, çalışma soruları ve çalışma fasiküllerinde 900 soru yer alıyor. 8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için etkileşimli sorular elektronik ortamda paylaşıldı. Bu çalışmada Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarından çoktan seçmeli sorularla birlikte açılır menü, sürükle bırak ve çoklu seçim özelliklerinin kullanıldığı sorular hazırlandı. 12. sınıf öğrencileri için Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na yönelik hazırlanan kaynak setindeki 3 TYT, 3 AYT ve 1 YDT kitapçığında ise 1000 soru bulunuyor.
7.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor! 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor! 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Ücretsiz olarak veriliyor. Uygulama devam edecek. Tüm öğrenci ve öğretmenleri kapsıyor. Her ay içerik de çeşitlilik de güncelleniyor. Milli eğitim Bakanı Mahmut Özer Yardımcı Kaynak Destek Paketi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Hem mevcut eğitimi desteklemek hem de uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını telafi edebilmek için bu paketi hazırlama kararı aldıklarını hatırlatan Bakan Özer, "Tüm öğrencilere bu kaynakları basılı olarak ulaştıracağımızı da duyurmuştuk. Bu süreç de başarılı bir şekilde ilerliyor. Şu ana kadar bu kapsamda 23 milyonun üzerinde destek kitabı, öğrencilerimize ulaştırıldı." dedi.
22.12.2021 Eğitim
MEB harekete geçti flaş karar ve resmen değişti! 81 ile yazı ile bildirildi...
MEB harekete geçti flaş karar ve resmen değişti! 81 ile yazı ile bildirildi... Milli Eğitim Bakanlığı resmen harekete geçti ve milyonları ilgilendiren karar 81 ile yazıyla bildirdi. Yeni dönem başlıyor. Okullarla ilgili karar da belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzaladı. MEB, köy ve benzeri yerleşim yerlerinde ana sınıfı açılmasına ilişkin yeni bir düzenleme yaptı. Düzenlemeye göre, bu bölgelerde ana sınıfı açılabilmesi için gerekli olan öğrenci sayısı 10'dan 5'e düşürüldü. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 2'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar olan sınıf düzeyleri için hazırlanan Yardımcı Kaynak Destek Paketi'nin aralık ayına ait üçüncüsü yayımlandı.
8.12.2021 Eğitim
MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki ve YKS soru kitapçığı!
MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki ve YKS soru kitapçığı! MEB duyurdu! MEB aralık ayı yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı. Bakanlık, öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açtı. MEB üzerinden erişilebilen Aralık ayı kaynak paketi ayrıca basılı olarak da tüm öğrencilere ücretsiz ulaştırılacak. Peki, MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Yardımcı kaynak destek paketi nasıl indirilir? İşte aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki!
6.12.2021 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Bugün başladı, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar...
MEB son dakika olarak duyurdu! Bugün başladı, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve MEB resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Uygulama bugün başladı. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor. Tamamen ücretsiz. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamada LGS ve YKS'ye girecek adayları ilgilendiren önemli detaylar açıklandı.  Öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açıldı. İnternet üzerinden erişilebilen aralık ayı kaynak paketi ayrıca basılı olarak da tüm öğrencilere ücretsiz ulaştırılacak.
6.12.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Lgs Örnek Soru Kitapçığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lgs örnek soru kitapçığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.