Levent Yüksel

Levent Yüksel

Son dakika Levent Yüksel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Yüksel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Yüksel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Yüksel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent yüksel gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 levent yüksel haberi bulunmuştur. Tüm levent yüksel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme Açıkhava'da Levent Yüksel rüzgarı esti!
Kuruçeşme Açıkhava'da Levent Yüksel rüzgarı esti! Demirören Medya Grubu sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Levent Yüksel ve sevenlerini ağırladı. Hayranlarını 90'lı yıllara götüren büyüleyici bir konserle buluşturan ünlü sanatçı, eski günlerin atmosferini yeniden yaşattı.
22.06.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Özlem Öztürk'ten eşi Levent Yüksel'e: Bu dünyaya bir sen daha gelmez!
Özlem Öztürk'ten eşi Levent Yüksel'e: Bu dünyaya bir sen daha gelmez! 2020 yılında nikâh masasına oturan Özlem Öztürk ile Levent Yüksel'in mutlu birliktelikleri devam ediyor. Zaman zaman romantik paylaşımlarıyla gündeme gelen çiftten Öztürk, 21 Ekim tarihinde 58 yaşına basan Levent Yüksel'in doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutladı. Ünlü şarkıcı da eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalamadı.
22.10.2022 Magazin
Lidya Özdemiroğlu'dan yaş açıklaması: Annemle babam arasında da 31 yaş fark vardı
Lidya Özdemiroğlu'dan yaş açıklaması: Annemle babam arasında da 31 yaş fark vardı 2016 yılında ölen Atilla Özdemiroğlu’nun kızı Lidya (26) 2017’de kendisinden 31 yaş büyük Levent Yüksel ile aşk yaşamıştı. Annesi Hepgül Özdemiroğlu “Aşkın yaşı yoktur” diyerek kızını korumuştu. Lidya Özdemiroğlu geçen ay Nişantaşı’nda yine kendisinden yaşça oldukça büyük bir beyefendi ile el ele görüntüledi. Lidya Özdemiroğlu önceki gün işletmesini yaptığı Maslak’taki Urban Deck adlı mekanda muhabirlerin sorularını yanıtladı.
4.09.2022 Magazin
Levent Yüksel'den serin İstanbul gecesini ısıtan şarkılar!
Levent Yüksel'den serin İstanbul gecesini ısıtan şarkılar! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Levent Yüksel ve sevenlerini ağırladı.
16.06.2022 Televizyon
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama Eskişehir Valiliği’nin, kentte 15 günlük süreyle alınan etkinlik yasağı kararına müzik festivali yapmayı planlayan organizasyon şirketinin yaptığı itiraz üzerine mahkemeye verdiği yazılı savunmada, Bursa'daki terör saldırısının örnek gösterilip, Anadolu Fest'in güvenlik riski taşıdığının belirtildiği ifade edildi.
12.05.2022 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler 36. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 36. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde, Levent Yüksel şarkıları söylenecek. Programa bu hafta Levent Yüksel ve Büşra Pekin konuk oluyor.
10.02.2022 Televizyon
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak?
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konserlerde boş kalan koltuklara “İstanbulKart” ile giriş yapılabileceğini duyurdu. İmamoğlu, “Konserlerde boş kalan koltuklar artık gençlerin” dedi. İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak, şartları?
19.08.2021 Gündem
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu'
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu' Usta oyuncu Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu.
22.07.2021 Magazin
Sertab Erener: Artık çocuk doğurmamamız çoğalmamız gerekiyor!
Sertab Erener: Artık çocuk doğurmamamız çoğalmamız gerekiyor! Bodrum’da bir çevre etkinliğine katılan Sertab Erener’in sözleri tartışma yarattı.Erener, "Artık çocuk doğurmamamız, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bile bizden daha az ürüyor olabilir" dedi.
7.07.2021 Magazin
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti Besteci, keman virtüözü İlyas Tetik( 60) hayatını kaybetti.
5.07.2021 Yaşam
Levent Yüksel'den Harbiye'de aşk şarkıları
Levent Yüksel'den Harbiye'de aşk şarkıları Şarkıcı Levent Yüksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
27.08.2020 Magazin
Levent Yüksel'den romantik paylaşım!
Levent Yüksel'den romantik paylaşım! Şarkıcı Levent Yüksel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz haziran ayında evlendiği Özlem Öztürk ile ilk fotoğrafını paylaştı.
14.08.2020 Magazin
Levent Yüksel evlendi
Levent Yüksel evlendi Şarkıcı Levent Yüksel (55), spor eğitmeni Özlem Öztürk ile sade bir törenle evlendi. Çift, İzmir'de gerçekleşen nikah sonrası yüzlerinde maskelerle bu pozu verdi.
9.06.2020 Magazin
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli?
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanlığı’nın organize ettiği konserler serisi "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisi Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Fettah Can konseriyle Kanal D'de devam ediyor. Peki, Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? İşte Fettah Can şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
25.05.2020 Gündem
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri 1994 yılında bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı internette merak edilen isimler arasında geliyor. Sezen Aksu ile birlikteliği ve Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığı haberleri ile dönem dönem gündeme geliyor. Peki, Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı neden öldü? İşte Uzay Heparı hakkında merak edilenler...
3.05.2020 Gündem
#EvdeKal#MüzikleKal! Levent Yüksel ‘Evde Kal’ çağrısını şarkılarıyla yapacak
#EvdeKal#MüzikleKal! Levent Yüksel ‘Evde Kal’ çağrısını şarkılarıyla yapacak Levent Yüksel, Demirören Medya’nın düzenlediği ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ kampanyasına katıldı. Yüksel, 1 Nisan’da vereceği mini konserle hayranlarıyla buluşacak.
31.03.2020 Kültür Sanat
Emre Altuğ: 'Pop değerini kaybetmez'
Emre Altuğ: 'Pop değerini kaybetmez' Emre Altuğ, pop müziğinin geride kaldığı söylentilerine, “Pop ve rock değerini kaybetmez. Rap sevildi diye pop müzik hiçbir zaman yok olmaz” dedi
15.12.2019 Magazin
Meral Okay'a  saygı duruşu!
Meral Okay'a saygı duruşu! Şubat ayında yayınlanan ilk teklisi "Kiraz Çiçekleri" ile beğeni toplayan Güler Tuncer'in yeni teklisi adını, Meral Okay'ın, "Yeditepe İstanbul"da canlandırdığı "Havva Hanım" karakterinden alıyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
'Siz benim başıma ne işler açarsınız?'
'Siz benim başıma ne işler açarsınız?' Levent Yüksel, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam hayranlarıyla buluştu.
6.07.2019 Magazin
Levent Yüksel, Harbiye'yi salladı
Levent Yüksel, Harbiye'yi salladı Açıkhava Konserleri’nin önceki akşamki konuğu Levent Yüksel oldu. Harbiye’yi dolduran binlerce kişi Levent Yüksel’in her şarkılarına eşlik etti.
5.07.2019 Kültür Sanat
Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi için stüdyoya kapandı
Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi için stüdyoya kapandı Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi'nin bir ay sonra çıkacak albümünün prodüktörü oldu. 2 şarkının söz ve müziğine de imzasını attı. Üstelik tek kuruş almadı
17.03.2019 Magazin
Söylediği şarkılar ses getirdi
Söylediği şarkılar ses getirdi Levent Yüksel önceki gece Jolly Joker Bursa'da sahne aldı.
25.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Levent Yüksel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent yüksel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.