Lego

Lego

Son dakika Lego haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lego ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lego haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lego

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lego gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 lego haberi bulunmuştur. Tüm lego haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
LEGO parçalarından yapılmış dünyanın en büyük bayrağı Türk bayrağı oldu
LEGO parçalarından yapılmış dünyanın en büyük bayrağı Türk bayrağı oldu Cumhuriyet’in 100. yılında legolardan yapılan en büyük bayrak unvanı, Türk bayrağının oldu. 350 bine yakın lego parçasından yapılan Türk bayrağı 4 metre 40 santimetre genişlik ile 7 metre 34 santimetre uzunluk ölçüsüyle dünyanın en büyük lego bayrağı unvanını aldı.
28.10.2023 Yaşam
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
İcat çıkaranların 36 bin TL ödüllü yarışması sonuçlandı
İcat çıkaranların 36 bin TL ödüllü yarışması sonuçlandı Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 36 bin TL para ödüllü 2’nci İş Fikri Yarışması’nda üniversite kategorisinde otonom çim biçme aracı İNTA ile Ulaş Sağlam, Murat Top, Mete Savaş ve Oktay Aydın lise kategorisinde ise plastik atıkları ve mermer tozlarını birleştirerek Lego şeklinde yapı malzemeleri iş fikriyle Gül Hoda birinciliği kazandı.
18.04.2022 Bilim ve Teknoloji
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
36 bin TL ödüllü teknoloji kuşağı yarışması
36 bin TL ödüllü teknoloji kuşağı yarışması Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu kez lise ve üniversite öğrencilerine yönelik 36 bin TL para ödüllü 2’nci İş Fikir Yarışması’nda otonom teknolojileri, insansız hava araçlarını, arttırılmış gerçeklik uygulamalarını kullanarak gençlerin tasarladığı 10 proje yarışacak.
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Gençler robotik kodlama öğreniyor
Gençler robotik kodlama öğreniyor Karaköprü Belediyesi, gençler için geleceğin dili ve mesleği olarak gösterilen Robotik Kodlama Kursu ile stem, kodlama ve basit yazılım eğitimi vererek gençlerin teknoloji ve yazılımla tanışmasını sağlıyor.
3.02.2022 Bilim ve Teknoloji
NASA kadrosundaki Feryal Özel, uzay bilimiyle ilgilenen Mardinli kızlarla görüştü
NASA kadrosundaki Feryal Özel, uzay bilimiyle ilgilenen Mardinli kızlarla görüştü NASA Hubble kadrosuna kabul edilmiş ilk ve tek Türk bilim insanı olan Prof. Dr. Feryal Özel, Mardin’de uzay bilimi alanında kendini yetiştirmek isteyen liseli kız öğrencilerle online bir araya geldi. Özel, öğrencilerin hem uzayla hem de uzayı araştıracak kariyere giden yollarla ilgili sorularını yanıtladı.
4.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin ilk Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi, yeniden ziyarete açılacak
Türkiye'nin ilk Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi, yeniden ziyarete açılacak Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) içerisinde bulunan, koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl mart ayında ziyarete kapatılan Türkiye'nin ilk Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergi Alanı, 2022 yılının mart ayında yeniden ziyarete açılacak.
27.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Tahrip gücü yüksek silahlara karşı üretildi!
Tahrip gücü yüksek silahlara karşı üretildi! Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Murat Gökçe ile kimya mühendisi eşi Sonnur Gökçe, Üniversite ve KOSGEB desteğiyle, "modüler balistik lego beton" geliştirdi.
12.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Sevilen dizi 600.bölümü ile ekrana geliyor!
Sevilen dizi 600.bölümü ile ekrana geliyor! 31 Temmuz 2006'da ilk bölümü ile ekrana gelen ve 16 sezon boyunca gerek hikayesi gerekse karakterleri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar 6.kez “Dalya” demenin heyecanını yaşıyor.
22.10.2021 Televizyon
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor Pandemi ile birlikte birçok kişi toplu ulaşım araçlarını kullanmak istemediği için araba almaya yöneldi. Özellikle Aralık ayında pandemi kaynaklı kısıtlamalar, fiyatlardaki artış ve yüksek kurlar, hem ikinci el araba satışlarının hem de fiyatlarının düşmesine yol açmıştı. Ancak geçtiğimiz ay aşılama çalışmalarının başlaması, vaka sayılarının düşmeye başlaması, kurlarda gerilemeler olması, tüketicilerin ikinci el araçlara yeniden ilgi göstermeye başlamasını sağladı. Bununla birlikte dikkat çeken bir başka unsur da, uygun fiyata araba sahibi olmak isteyenlerin giderek “çok kilometre yapmış” araçlara yönelmesi oldu. Bu dönemde araba almayı planlayan herkesi yakından ilgilendiren değişiklikler de yaşandı. Kişilerin ihtiyaçları değiştiği gibi otomobil firmaları da bu ihtiyaçlar doğrultusunda farklılıklar yaptı. Özellikle son dönemlerde araba firmalarının isimleri ile teknoloji firmalarının isimleri fazlasıyla yan yana kullanılmaya başladı.
8.02.2021 Otomobil
Çocuklar için oyuncak seçimi uyarısı!
Çocuklar için oyuncak seçimi uyarısı! Ankara'da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakkı Akman, yaşa uygun oyuncak seçiminin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Akman, "Gelişi güzel alınan bir oyuncak hayal dünyalarını olumsuz yönde etkileyebiliyorken, bilinçli seçilen oyuncaklar gizli yeteneklerinin ortaya çıkmasına katkı sağlayabiliyor" dedi.
22.01.2021 Sağlık
LEGO başına büyük bela açtı! 6 yıl hapse çaptırıldı
LEGO başına büyük bela açtı! 6 yıl hapse çaptırıldı Çin'de mahkeme, LEGO oyuncak bloklarının lisanssız kopyalarını yapan Çinli bir girişimciye verilen 6 yıl hapis cezasını onadı.
30.12.2020 Dünya
Prof. Dr. Derya Unutmaz duyurdu: Corona virüsü durduran ilaç bulundu
Prof. Dr. Derya Unutmaz duyurdu: Corona virüsü durduran ilaç bulundu ABD'deki bilim insanı Prof. Dr. Derya Unutmaz koronavirüsün yapısını Lego parçaları gibi ayarlayan makinasının (protease) çözüldüğünü ve bunu durduran potansiyel ilaçların bulunduğunu açıkladı.
12.04.2020 Corona Virüsü
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin!
Sıra dışı bir gün için, parçaları birleştirin! Dünyaya, keşfetmek için gelmiş olanlar bir adım öne çıksın! Dünyaca ünlü çocuk ve aile eğlence merkezi Legoland; İstanbul’da hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli vakit geçirip yaratıcılıklarını geliştirecekleri eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunuyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. İlker Aycı, "Bin 150 civarı yeni kaptan alacağız. Kabin ekibi olarak da 2 bin 300 kişi işe alacağız. Bu yıl 8 bini aşan istihdam planlıyoruz. 60 bin kişilik ailemiz 68 bin kişiye çıkacak" ifadelerine yer verdi.
17.03.2019 Ekonomi
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu!
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu! Bu yıl, Fortnite ve PUBG Mobile gibi Battle Royale tarzı uygulamalar en çok tercih edilenler listesinin başında geliyor.
4.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Yaşasın yeni kral
Yaşasın yeni kral Tüketicilerin dizel araç yerine hibride yönelmesi rekabeti kızıştırdı. Fransız markalar dün Paris Otomobil Fuarı’nda hibrit modelleriyle gövde gösterisi yaparken bu teknolojinin öncüsü Toyota’ya ‘Yaşasın yeni kral. ‘Hibrit’te biz de varız’ mesajı verdi.
2.10.2018 Otomobil
Okul sonrası aktivitede bulunmak neden önemli?
Okul sonrası aktivitede bulunmak neden önemli? Çocukları okul sonrası aktivitelere alıştırmak çocuğun gelişimi açısından neden önemli? Çocukların, okul dışında da faaliyetlere katılmaları onların eğitimine büyük katkı sağlıyor. Peki okul sonrası ne tür aktivitelerde bulunmak gerekiyor.
26.09.2018 Eğitim
Çocukların gelişimini etkileyen oyunlar
Çocukların gelişimini etkileyen oyunlar Çocuklar gelişim dönemindeyken hangi oyunlar sayesinde olumla etkileniyorlar. Hangi oyunları oynamak çocuklarda zekayı geliştiriyor? İşte çocukların gelişimi açısından faydalı gelen oyunlar.
24.09.2018 Eğitim
THY'den legolu reklam filmi
THY'den legolu reklam filmi Türk Hava Yolları’nın dünyaca ünlü Lego figürlerinin rol aldığı yeni uçak içi emniyet filmi yayınlanmaya başladı.
2.08.2018 Ekonomi
YouTube'da çocuklar için büyük tehlike
YouTube'da çocuklar için büyük tehlike İngiltere’de 'Reklam Standartları Kurumu'na yapılan şikayetler sonucunda çeşitli çocuk videolarının başlarında korku film reklamlarının gösterildiği ortaya çıktı
14.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Michael sonunda  evden kovuldu
Michael sonunda evden kovuldu ABD’de anne ve babasının evi terk etmesi için dava açtığı 30 yaşındaki Michael Rotondo, eşyalarını toplayıp evden ayrıldı.
2.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lego ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lego haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.