Larry King

Larry King

Son dakika Larry King haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Larry King ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Larry King haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Larry King

haberleri sayfasında son dakika yaşanan larry king gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 larry king haberi bulunmuştur. Tüm larry king haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi! 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Aktörün sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Sizemore'un durumunun kritik olduğunu belirtti.
20.02.2023 Magazin
Ünlü televizyon sunucusu Larry King hayatını kaybetti!
Ünlü televizyon sunucusu Larry King hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun süre televizyonda görev yapan ünlü talk şov sunucusu Larry King 87 yaşında hayatını kaybetti.
23.01.2021 Yaşam
Alarm verildi! Korkutan açıklamalar peş peşe geliyor... Cenaze evlerinde yer kalmadı
Alarm verildi! Korkutan açıklamalar peş peşe geliyor... Cenaze evlerinde yer kalmadı Dünya genelinde koronavirüs vaka sayısı 85 milyonu aşarken, İngiltere’de uzmanlar hastanelere “Yoğunluğa hazır olun” çağrısı yaptı. Almanya’da da hastane ve sağlık personeli kapasitesi sınıra yaklaştı. Japonya acil önlemleri görüşürken, ABD’de ise cenaze evlerinde yer kalmadı. Yetkililer cenazelerin uygun şekilde defnedilebilmesi için gerekli tedbirleri almaya çalıştıklarını açıklasa da birçok cenaze evi, yakınlarını kaybeden aileleri geri çeviriyor.
4.01.2021 Dünya
Ünlü komedyen Larry King koronavirüse yakalandı!
Ünlü komedyen Larry King koronavirüse yakalandı! ABD’li ünlü sunucu Larry King’in koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ve hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Larry King, uzun yıllar boyunca binlerce ünlüyle yaptığı röportajlarla tanınıyordu.
3.01.2021 Dünya
Larry King iki çocuğunu birkaç gün arayla kaybetti
Larry King iki çocuğunu birkaç gün arayla kaybetti 86 yaşındaki Larry King'in iki çocuğunun arka arkaya hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı.
23.08.2020 Magazin
Dolara ilişkin çarpıcı yorum: Hakimiyeti bitecek
Dolara ilişkin çarpıcı yorum: Hakimiyeti bitecek Dünyanın en büyük varlık yönetim firması BlackRock’ın CEO’su Larry King'ten dolara ilişkin çarpıcı bir değerlendirme geldi. ABD dolarının küresel rezerv para statüsünün sonsuza kadar sürmeyeceğini söyleyen King, doların hakimiyetini kaybedeceğini de belirtti.
8.11.2018 Ekonomi
Larry King kansere yakalandı
Larry King kansere yakalandı Radyoda ünlenip televizyona geçen, CNN’de 25 yıl aralıksız program yapan 83 yaşındaki sunucu Larry King'in, akciğer kanseri hastalığına yakalandığı duyuruldu.
15.09.2017 Magazin
Kremlin, Suriye'deki kilit görevi açıkladı
Kremlin, Suriye'deki kilit görevi açıkladı Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Suriye'deki kilit görevin buradaki ılımlı muhaliflerin terörist gruplardan ayrılması olduğunu belirtti.
17.06.2021 Dünya
Sürgündeki dini liderin 80'inci yaşı kutlandı
Sürgündeki dini liderin 80'inci yaşı kutlandı Tibet'in sürgündeki dini lideri Dalay Lama'nın miladi takvime göre 80'inci doğum günü Kaliforniya'da binlerce kişinin katıldığı bir etkinlikle kutlandı. Kutlamanın düzenlendiği binanın dışında ise protestolar vardı.
7.07.2015 Dünya
'Haber yerine çizgi film yayınlasınlar'
'Haber yerine çizgi film yayınlasınlar' Ünlü televizyoncudan televizyon kanalına ilginç öneri...
1.02.2014 Dünya
Ünlü aktör vefat etti!
Ünlü aktör vefat etti! Gandolfini geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi
20.06.2013 Magazin
Dünya dizi liginde yarışacak
Dünya dizi liginde yarışacak ‘Muhteşem Yüzyıl’, Kanada’da bu yıl 33’üncüsü yapılacak ‘Banff World Media Festival’de yarışacak
25.04.2012 Televizyon
Putin: Ahlaksızlık
Putin: Ahlaksızlık Rusya ile ilgili yazışmalarda Amerikalı diplomatların Rus Devlet Başkanı Dimitri Medvedev ve Rus Başbakan Vladimir Putin için “Batman-Robin” benzetmesi yapması Larry King Live programına katılan Putin tarafından “Ahlaksızca” sözleriyle yorumlandı...
1.12.2010 Dünya
Pariste büyük buluşma
Pariste büyük buluşma Daha önce bir çok yıldızı ağırlayan Acun ILICALI, bu kez Paris’te Jolie ile röportaj yapmaya hazırlanıyor
20.11.2010 Magazin
Paris'te büyük buluşma
Paris'te büyük buluşma Acun Ilıca’nın son bombası Anjelina Jolie. Daha önce pek çok dünya yıldızını programında ağırlayan Ilıcalı, bu kez Paris’te Jolie ile röportaj yapmaya hazırlanıyor
20.11.2010 Magazin
Ünlü televizyoncu vedaya hazırlanıyor
Ünlü televizyoncu vedaya hazırlanıyor Ünlü televizyoncu şovunu bu sonbaharda sona erdireceğini açıkladı.
30.06.2010 Dünya
Efsane bitiyor...
Efsane bitiyor... 25 yıllık Larry King efsanesi bitiyor, çünkü CNN ünlü programı kaldırıyor. Peki niye? İşte cevabı:
14.06.2010 Dünya
ABD: Ambargo sürdürülemez
ABD: Ambargo sürdürülemez Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Reuters ajansına göre, İsrail’in Gazze’ye uyguladığı ambargonun sürdürülemez olduğu ve bunun mutlaka değişmesi gerektiği ifade edildi.
29.09.2021 Gündem
Obama kınamaktan kaçındı
Obama kınamaktan kaçındı Saldırı trajik ama fırsata dönüşebilir
4.06.2010 Dünya
Obama: 'Olay trajik bir durum'
Obama: 'Olay trajik bir durum' ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in Gazze'ye giden yardım gemilerine saldırısını "trajik" olarak niteledi, bu olayın Orta Doğu barış çabalarının ilerletilmesi için bir fırsat da sunabileceğini söyledi...
4.06.2010 Dünya
Başbakanı istifaya götüren tecavüz
Başbakanı istifaya götüren tecavüz Okinawa'daki ABD üssünü söz vermesine rağmen kapatamayan Japon Başbakanı Yukio Hatoyama dün istifa etti.
3.06.2010 Dünya
Michael Jackson ölmedi
Michael Jackson ölmedi Michael Jackson'ın ölmediğini iddia ediyor ve ellerinde kanıt olduğunu söylüyorlar!
11.05.2010 Yaşam
İntikamı acı oldu...
İntikamı acı oldu... Kendisini aldatan karısından bakın nasıl intikam aldı
29.09.2021 Gündem
Ünlü sunucu 7. eşinden de boşanıyor
Ünlü sunucu 7. eşinden de boşanıyor Dünyaca ünlü sunucu yedinci eşinden boşanmak için dava açtı...
15.04.2010 Televizyon
Çarmıh’a gerdi yetmedi şimdi kuma gömüyor!
Çarmıh’a gerdi yetmedi şimdi kuma gömüyor! ABD’deki kritik oylama öncesi ‘CBS’ kanalında Ermeni provokasyonu
2.03.2010 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Larry King ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki larry king haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.