Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!

Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!

'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Aktörün sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Sizemore'un durumunun kritik olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!

'Saving Private Ryan', 'Black Hawk Down' ve 'Natural Born Killers' gibi yapımlarda yer alan 61 yaşındaki ABD'li aktör Tom Sizemore, beyin anevrizması geçirdikten sonra yoğun bakıma kaldırıldı.

"AİLESİ DURUMUN FARKINDA"

Ünlü ismin sözcüsü özcü Charles Lago, CNN'e yaptığı açıklamada Sizemore'un durumunun kritik olduğunu aktararak; "Ailesi durumun farkında ve gelişmeleri bekliyor. Şu anda başka bir güncelleme yok" ifadelerini kullandı.

'COBRA KAI'DE YER ALDI

Aktör, 2000 yılında 'Witness Protection'daki rolüyle, 'Televizyon İçin Yapılan Bir Mini Dizi veya Sinema Filminde En İyi Performansı' dalında Altın Küre Ödülü'ne aday gösterilmişti. Ünlü isim, yakın zamanda ise 'Twin Peaks' ve 'Cobra Kai' dizilerinde yer almıştı.

AİLE İÇİ ŞİDDETTEN HÜKÜM GİYDİ

Sizemore, kariyeri boyunca bir dizi yasal sorun da yaşamıştı. Oyuncu, Eski nişanlısı Heidi Fleiss ile olan ilişkisinden kaynaklanan aile içi şiddet suçlamalarından 2003 yılında hüküm giymişti.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Tom Sizemore, CNN'den Larry King'e 2010 yılında verdiği bir uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylemiş ve 'Celebrity Rehab with Dr. Drew' adlı reality şovun 2010 yılındaki sezonuna katılmıştı.

Haberin Devamı