Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Menajeri tarafından yapılan açıklamada, ünlü ismin iyileşmesi için bir umut olmadığı ve ailesinin vermek zorunda olduğu bir karar olduğu söylendi.
28.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi! 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Aktörün sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Sizemore'un durumunun kritik olduğunu belirtti.
20.02.2023 Magazin
Beyin anevrizması nedir? Beyin anevrizması nasıl oluşur, teşhisi nasıl yapılır?
Beyin anevrizması nedir? Beyin anevrizması nasıl oluşur, teşhisi nasıl yapılır? Anevrizma, kan damarlarının duvarında oluşan baloncuk şeklindeki patolojik genişlemeleri tarif eden genel tıbbi tanımlamadır. Beyin atardamarları (Willis poligonu) ve aort, anevrizmaların en sık yerleştiği bölgelerdir. Anevrizmalar biçimlerine, bulundukları bölgelere, duvar yapılarına veya boyutlarına göre sınıflandırılabilirler. Anevrizmalar, toplardamarlara kıyasla atardamarlarda çok daha sık görülür. Peki, beyin anevrizması nedir? Beyin anevrizması nasıl oluşur? Beyin anevrizması teşhisi nasıl konulur?
14.07.2020 Gündem
Baş ağrısı çektikten 2 gün sonra hayatını kaybetti!
Baş ağrısı çektikten 2 gün sonra hayatını kaybetti! ABD’nin Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan dört çocuk annesi Charlotte'un migren ağrıları ona bir şeyi farkettirmedi ve bundan dolayı baş ağrısı yüzünden 42 yaşına tam 2 gün kala tüm sevenlerini yasa boğdu.
17.05.2017 Dünya