Lady Gaga

Lady Gaga

Son dakika lady gaga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lady gaga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lady gaga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lady Gaga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lady gaga gelişmeleri de dahil olmak üzere 562 lady gaga haberi bulunmuştur. Tüm lady gaga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lady Gaga'nın başı dertte! Takıntılı hayranı evine girmeye çalıştı
Lady Gaga'nın başı dertte! Takıntılı hayranı evine girmeye çalıştı Lady Gaga'nın evinin etrafında dolaşan şüpheli şahıs nedeniyle ünlü şarkıcının Malibu'daki evine polis çağrıldı. Ünlü şarkıcıya çiçek vermek istediğini söyleyen şahsın daha önce de hediye vermek için şarkıcının evine girmeye çalışan kişi olduğu ortaya çıktı.
16.05.2023 Magazin
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi! Joker filminin devamı olan Joker 2 ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker 2’nin oyuncu kadrosu netleşiyor. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'lı 'Joker' devam filmi 'Joker: Folie à Deux' kadrosuna Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson katıldı. Peki, Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? Joker 2 konusu ne? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
4.09.2022 Kültür Sanat
Genç milyarderin acı sonu! Helikopter pistinde selfi denemesi faciaya dönüştü...
Genç milyarderin acı sonu! Helikopter pistinde selfi denemesi faciaya dönüştü... Genç milyarderin Yunanistan tatili kabusa döndü. İngiltere'nin zengin ailelerinden birisinin varisi olan ve henüz 22 yaşında olan Jack Fenton isimli genç helikopter alanında selfie çekmeye çalışırken kafasına kuyruk pervanesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Trajik kaza ülkede şok etkisi yarattı...
26.07.2022 Dünya
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu...
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu... Ukrayna ile Rusya arasında çıkan savaş sonrası Avrupa ile Rusya'nın birbirlerine oynadıkları istihbarat oyunu, bir Rus pilotun kendisine göre 'fazla güzel' sevgilisi sayesinde ortaya çıktı. Bulgar gazeteci Christo Grozev 'Tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonlarından biri' olarak tanımladığı olayın detaylarını Twitter hesabında paylaştı.
26.07.2022 Dünya
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı!
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı! Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle başlayan savaş milyonlarca insanın hayatını etkiledi. Pop yıldızı ve Ukrayna’nın ‘Lady Gaga’sı olarak anılan Kamaliya Zahoor da savaşın başlamasıyla birlikte hayatı değişen milyonlarca insandan biri oldu. Ancak Kamaliya Zahoor’un ülkesinin terk etmek zorunda kalan milyonlarca mülteci Ukraynalıdan bir farkı var: O, Putin’e karşı verdiği savaşı Londra’nın en lüks semtindeki malikânesinden yürütüyor…
26.07.2022 Dünya
Hande Erçel'in bikinili pozuna rekor beğeni! 'Yaktın buraları'
Hande Erçel'in bikinili pozuna rekor beğeni! 'Yaktın buraları' Kerem Bürsin'le ayrılığından sonra gönlünü meslektaşı Kaan Yıldırım'a kaptıran Hande Erçel özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde 2022 Elle Awards Style Awards gecesinde boy göstermişti. 'Yılın ELLE Kızı' ödülüne layık görülen Hande Erçel tarzı ile dünya starlarından Lady Gaga'ya benzetilmişti. Erçel, son olarak Elle dergisine poz verdi. Instagram'da 28 milyon takipçisi olan Hande Erçel'in seksi pozuna kısa sürede rekor beğeni geldi.
5.06.2022 Magazin
Hande Erçel transparan elbisesiyle geceye damga vurdu! Lady Gaga'nın giydiği elbise...
Hande Erçel transparan elbisesiyle geceye damga vurdu! Lady Gaga'nın giydiği elbise... Kaan Yıldırım ile aşk haberleriyle son dönemde gündeme gelen Hande Erçel, ELLE Style Awards gecesinde Lady Gaga'nın daha önce giydiği bir elbisenin aynısını giydi.
31.05.2022 Magazin
Lady Gaga seçtiği elbiseyle geceye damga vurdu!
Lady Gaga seçtiği elbiseyle geceye damga vurdu! En son House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) filmiyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Lady Gaga, 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında aday olduğu 27. 'Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ne baş döndürücü bir giriş yaparak ihtişamı ve cüretkarlığını ortaya koydu.
14.03.2022 Magazin
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti!
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti! Aralarında Kim Kardashian, Lady Gaga ve Beyonce gibi dünyaca ünlü sanatçılara tasarımlar hazırlayan Fransız modacı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.01.2022 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Lady Gaga gündemden düşmüyor! Transparan elbisesiyle...
Lady Gaga gündemden düşmüyor! Transparan elbisesiyle... Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) tanıtım turlarına devam eden Lady Gaga gündemden düşmüyor.
17.11.2021 Magazin
Lady Gaga gala gecesine kıyafetiyle damga vurdu!
Lady Gaga gala gecesine kıyafetiyle damga vurdu! Sezonun en iddialı filmlerinden biri olan House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) Londra galası dün gece yapıldı. Galaya Lady Gaga derin yırtmaçlı elbisesiyle damga vurdu.
10.11.2021 Magazin
Dilara Fındıkoğlu'ndan kırmızı parti
Dilara Fındıkoğlu'ndan kırmızı parti Rihanna, Lady Gaga gibi dünyaca ünlü yıldızları da giydiren tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, 30’uncu yaşını dün akşam verdiği “kırmızı” temalı partiyle kutladı.
14.09.2021 Magazin
Öykü Çelik bambaşka biri oldu! Değişimi...
Öykü Çelik bambaşka biri oldu! Değişimi... Önceki hafta iş insanı İsmail Berhan ile evliliğe doğru giden ilişkisi sona eren oyuncu Öykü Çelik, sosyal medyada bambaşka bir görüntüyle karşımıza çıktı.
14.05.2021 Magazin
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
Lady Gaga'ya büyük şok! Saldırı sonrası...
Lady Gaga'ya büyük şok! Saldırı sonrası... Lady Gaga hayatının şokunu yaşadı. Çalışanı silahlı saldırıya uğrası. Lady Gaga'nın köpeklerini gezdirmekle görevli Ryan Fischer silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası dünyaca ünlü yıldız harekete geçti. Lady Gaga'dan şaşırtan bir karar geldi.
26.02.2021 Magazin
Ünlü müzisyen Sophie Xeon hayatını kaybetti!
Ünlü müzisyen Sophie Xeon hayatını kaybetti! Prestijli müzik ödülü Grammy'e aday gösterilen ve Lady Gaga, Madonna ve Nicki Minaj gibi isimlerle birlikte çalışan yapımcı ve DJ Sophie Xeon, Atina'da yaşamını yitirdi.
31.01.2021 Magazin
ABD'nin 46. Başkanı Biden'dan dünyaya ilk mesaj! "Sözler yeterli değil..."
ABD'nin 46. Başkanı Biden'dan dünyaya ilk mesaj! "Sözler yeterli değil..." ABD'nin 46. Başkanı seçilen Joe Biden ve başkan yardımcısı Kamala Harris, 3 Kasım'da yapılan seçimlerin ardından bugün yemin ederek, görevi resmen devraldı. Biden konuşmasında, "Tüm zorluklarla mücadele etmek için sözler yeterli değil. Birliğe ihtiyacımız var. Tüm Amerika için başkan olacağım" ifadelerine yer verdi.
20.01.2021 Dünya
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim'
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim' Survivor'la hayatımıza giren Cemal Can hikayesiyle de merak ediliyor. Şimdi hayranı olduğu Aleyna Tilki ile bir müzikalde başrolü paylaşıyor. Sosyal medyada 3 milyon takipçisi var. Yakında seyircilerin karşısına bir şarkıyla çıkacak. Cemal Can 'Erkek popstarların cesaret edemediği her şeyi yapabilirim' diyor.
17.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lady Gaga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lady gaga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.