Kylie Jenner Bebek

Kylie Jenner Bebek

Son dakika Kylie Jenner bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kylie Jenner bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kylie Jenner bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kylie Jenner Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kylie jenner bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 kylie jenner bebek haberi bulunmuştur. Tüm kylie jenner bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi Kylie mi?
Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi Kylie mi? Aynı tarihlerde hamile kaldığını açıklayan Kylie Jenner'ın, ablası Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi olabileceği konuşuluyor.
25.01.2018 Magazin
Kylie Jenner kendini korumaya aldı!
Kylie Jenner kendini korumaya aldı! Hamile olan Amerikalı magazin yıldızı Kylie Jenner'ın, hem kendisi hem de bebeğinin sağlığı için doğum koçu tuttuğu iddia edildi.
12.10.2017 Magazin
Kylie Jenner 'erkek' istiyor!
Kylie Jenner 'erkek' istiyor! Rapçi sevgilisi Travis Scott'tan hamile olduğu açıklanan Amerikalı televizyon yıldızı Kylie Jenner, erkek çocuk beklediği imasında bulundu.
11.10.2017 Magazin
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi!
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi! Rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren reality şov yıldızı Kylie Jenner, oğlunun adını resmi olarak değiştirdi.
27.06.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Kylie Jenner dalga konusu olunca oğlunun ismini değiştirdi!
Kylie Jenner dalga konusu olunca oğlunun ismini değiştirdi! Reality show yıldızı Kylie Jenner, Travis Scott ile olan birlikteliğinden olan ikinci çocuğunu geçtiğimiz ay kucağına aldı. Bebeğine verdiği isimle dalga geçilen Jenner, fikrini değiştirdi.
24.03.2022 Magazin
Kylie Jenner ters köşe yaptı! Bebeğinin adı...
Kylie Jenner ters köşe yaptı! Bebeğinin adı... Rap şarkıcısı Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kylie Jenner, bebeğinin adını açıkladı. Herkes bebeğin adını "Angel" olarak beklerken Jenner ters köşe yaptı.
13.02.2022 Magazin
Kylie Jenner ikinci kez anne oldu! Sosyal medyadan duyurdu...
Kylie Jenner ikinci kez anne oldu! Sosyal medyadan duyurdu... Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, ikinci çocuğunu kucağına aldı. Ünlü yıldız, sosyal medya hesabından yayınladığı son kare ile müjdeli haberi takipçileriyle paylaştı.
7.02.2022 Magazin
"Bebeği büyüdükçe korumasına benzedi"
"Bebeği büyüdükçe korumasına benzedi" Hamileliği boyunca sessizliğini koruyan ve sosyal medyadan uzak kalan 20 yaşındaki reality şov yıldızı Kylie Jenner, 1 Şubat'ta doğum yapmıştı. Doğum yaptıktan sonra sosyal medyadaki sessizliğini bozan Kylie ve bebeği hakkında bir iddia ortaya atıldı. İşte o iddia...
4.05.2018 Magazin
Önce bebek sonra düğün
Önce bebek sonra düğün Geçtiğimiz şubatta kızları Stormi’yi kucağına alan Kylie Jenner ile Travis Scott nikah masasına oturmaya hazırlanıyor
1.05.2018 Magazin
Bebek arabasıyla kombin yaptı
Bebek arabasıyla kombin yaptı Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Kylie Jenner'ın kızı ile birlikte çıktığı yürüyüşte bebek arabasıyla kombin yapması dikkat çekti.
13.04.2018 Magazin
Bebek sayesinde yakınlaştık
Bebek sayesinde yakınlaştık Kendall Jenner (22), geçtiğimiz ay bir kız bebek dünyaya getiren kız kardeşi Kylie Jenner hakkında konuştu.
20.03.2018 Magazin
'Eşcinsel' iddiasına yanıt!
'Eşcinsel' iddiasına yanıt! Kendall Jenner, eşcinsel olduğu iddialarıyla ilgili, "Saklayacak bir şeyim yok" dedi.
16.03.2018 Magazin
5’i bir arada
5’i bir arada Jenner ve Kardashian kardeşler Calvin Klein’in ilkbahar-yaz koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
23.01.2018 Magazin
Ağzını bıçak açmıyor
Ağzını bıçak açmıyor Kylie Jenner, Love Magazine dergisinin Ocak sayısına kapak oldu.
26.12.2017 Magazin
Suskunluk yemini etti
Suskunluk yemini etti İlk bebeğine hamile olan Keylie Jenner, özel hayatıyla ilgili ser verip sır vermiyor.
16.11.2017 Magazin
Kylie’nin baby shower’ı
Kylie’nin baby shower’ı Rapçi sevgilisi Travis Scott ile ilk bebeğini bekleyen reality şov yıldızı Kylie Jenner, Kaliforniya’daki evinde baby shower düzenledi.
15.11.2017 Magazin
Hamile Khloe bakın nerede ortaya çıktı?
Hamile Khloe bakın nerede ortaya çıktı? Kardashian Ailesi'nin ortanca üyesi Khloe Kardashian, hamilelik haberi sonrası ilk kez görüntülendi.
9.10.2017 Magazin
Kardashian ailesi büyüyor Khloe hamile!
Kardashian ailesi büyüyor Khloe hamile! Kylie Jenner’ın hamilelik müjdesi ve Kim Kardasian’ın taşıyıcı anneden bebek sahibi olacağı haberlerinden sonra şimdi de Khloe Kardashian’ın hamile olduğu konuşuluyor
2.10.2017 Magazin
Yok artık! Kardashianlar'ın hepsi hamile...
Yok artık! Kardashianlar'ın hepsi hamile... Kylie Jenner'ın ardından 33 yaşındaki Khloe Kardashian'ın da hamile olduğu iddia edildi.
27.09.2017 Magazin
Caitlyn Jenner onayladı: Kylie hamile!
Caitlyn Jenner onayladı: Kylie hamile! Sevgilisi Travis Scott’tan hamile olduğu iddia edilen Kylie Jenner hakkında ilk açıklama Caitlyn Jenner’dan geldi: “Evet, kızım hamile”
26.09.2017 Magazin
19 yaşındaki Kylie Jenner Barbie oldu!
19 yaşındaki Kylie Jenner Barbie oldu! ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın küçük kardeşi Kylie Jenner, Flaunt dergisi için oldukça cesur pozlar verdi.
12.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kylie Jenner Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kylie jenner bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.