Kylie Jenner Hamile

Kylie Jenner Hamile

Son dakika Kylie Jenner hamile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kylie Jenner hamile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kylie Jenner hamile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kylie Jenner Hamile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kylie jenner hamile gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 kylie jenner hamile haberi bulunmuştur. Tüm kylie jenner hamile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott ile ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Kylie Jenner, 2022'ye hamilelik pozunu paylaşarak girdi. Büyüyen karnını gözler önüne seren ünlü yıldız, yeni yıl dileklerini sıraladı.
1.01.2022 Magazin
Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi Kylie mi?
Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi Kylie mi? Aynı tarihlerde hamile kaldığını açıklayan Kylie Jenner'ın, ablası Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi olabileceği konuşuluyor.
25.01.2018 Magazin
Kylie Jenner kendini korumaya aldı!
Kylie Jenner kendini korumaya aldı! Hamile olan Amerikalı magazin yıldızı Kylie Jenner'ın, hem kendisi hem de bebeğinin sağlığı için doğum koçu tuttuğu iddia edildi.
12.10.2017 Magazin
Kylie Jenner 'erkek' istiyor!
Kylie Jenner 'erkek' istiyor! Rapçi sevgilisi Travis Scott'tan hamile olduğu açıklanan Amerikalı televizyon yıldızı Kylie Jenner, erkek çocuk beklediği imasında bulundu.
11.10.2017 Magazin
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.
26.03.2022 Magazin
5’i bir arada
5’i bir arada Jenner ve Kardashian kardeşler Calvin Klein’in ilkbahar-yaz koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
23.01.2018 Magazin
Yoksa ayrıldılar mı?
Yoksa ayrıldılar mı? Rapçi Travis Scott’tan üç aylık hamile olan Kylie Jenner, hamileliğine dair suskunluğunu koruyor.
31.12.2017 Magazin
Kylie’nin baby shower’ı
Kylie’nin baby shower’ı Rapçi sevgilisi Travis Scott ile ilk bebeğini bekleyen reality şov yıldızı Kylie Jenner, Kaliforniya’daki evinde baby shower düzenledi.
15.11.2017 Magazin
Hamile olan abla-kardeş herkesi şaşırttı!
Hamile olan abla-kardeş herkesi şaşırttı! Hamilelik haberleri sonrası ağızlarını bıçak açmayan ve ortalarda görünmeyen Kylie Jenner-Khloe Kardashian kardeşlerden haber var.
7.11.2017 Magazin
Abur cubur aşeriyor!
Abur cubur aşeriyor! Rapçi sevgilisi Travis Scott (25) ile ilk bebeğini bekleyen Kylie Jenner (20), abur cubura doymuyor.
6.11.2017 Magazin
Şifreli mesaj!
Şifreli mesaj! Sevgilisi Travis Scott ile ilk bebeğini bekleyen Kylie Jenner’ın Instagram hesabından paylaştığı pembe kelebekli yüzük fotoğrafı “Bebeğin cinsiyeti kız” yorumlarına neden oldu
2.11.2017 Magazin
Hamile Khloe bakın nerede ortaya çıktı?
Hamile Khloe bakın nerede ortaya çıktı? Kardashian Ailesi'nin ortanca üyesi Khloe Kardashian, hamilelik haberi sonrası ilk kez görüntülendi.
9.10.2017 Magazin
Tasarlaması da tanıtması da Kylie’den
Tasarlaması da tanıtması da Kylie’den Rapçi sevgilisi Travis Scott’tan (25) yaklaşık 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktıktan sonra sessizliğe bürünen reality şov yıldızı Kylie Jenner (20), Instagram’a geri döndü.
5.10.2017 Magazin
Kardashian ailesi büyüyor Khloe hamile!
Kardashian ailesi büyüyor Khloe hamile! Kylie Jenner’ın hamilelik müjdesi ve Kim Kardasian’ın taşıyıcı anneden bebek sahibi olacağı haberlerinden sonra şimdi de Khloe Kardashian’ın hamile olduğu konuşuluyor
2.10.2017 Magazin
Yok artık! Kardashianlar'ın hepsi hamile...
Yok artık! Kardashianlar'ın hepsi hamile... Kylie Jenner'ın ardından 33 yaşındaki Khloe Kardashian'ın da hamile olduğu iddia edildi.
27.09.2017 Magazin
Caitlyn Jenner onayladı: Kylie hamile!
Caitlyn Jenner onayladı: Kylie hamile! Sevgilisi Travis Scott’tan hamile olduğu iddia edilen Kylie Jenner hakkında ilk açıklama Caitlyn Jenner’dan geldi: “Evet, kızım hamile”
26.09.2017 Magazin
Kardashian’lara yeni bebek
Kardashian’lara yeni bebek Bir süredir rapçi Travis Scott (25) ile aşk yaşayan reality şov yıldızı Kylie Jenner’ın (20) hamile olduğu iddia edildi.
23.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kylie Jenner Hamile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kylie jenner hamile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.