Kuzey Suriye

Kuzey Suriye

Son dakika kuzey suriye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuzey suriye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuzey suriye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Suriye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey suriye gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.109 kuzey suriye haberi bulunmuştur. Tüm kuzey suriye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem!
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin kuzeyinde ilk 5 binlik konutun bugün temelinin atıldığını belirterek, "6 ay içerisinde 5 bin konut bitecek. 2 ay içerisinde 28 bin konut daha başlayacak ve 240 bin konutu inşallah 2,5 yıl, en geç 3 yıllık bir süreç içerisinde tamamlayacağız” dedi.
24.05.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün gece Suriye'nin kuzeyinde 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Toplu iğne ucu kadar bir tek terör yuvası kalmayacak
Bakan Soylu: Toplu iğne ucu kadar bir tek terör yuvası kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beylikdüzü Balık Hali'ni ziyaret etti. Soylu, “Suriye'nin kuzeyiyle, Irak'ın kuzeyinde toplu iğne ucu kadar bir tek terör yuvası kalmayacak" dedi. Balıkçı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Soylu, seçim otobüsünün üstüne çıkarak vatandaşlarla birlikte "Duyanlara duymayanlara" şarkısını söyledi.
12.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin “Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği” dedi.
11.05.2023 Gündem
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi
Terör örgütü PKK'dan Hollandalı gazeteciye ölüm tehdidi Hollandalı gazeteci Rena Netjes, Suriye'nin kuzeyindeki son durumla ilgili haberler yaptı ve orada yaşayanların sesini dünyaya duyurmaya çalıştı. Yaptığı haberler terör örgütü PKK'nın hoşuna gitmeyince ölümle tehdit edildi. Hollandalı gazeteci Rena Netjes, yaşadıklarını aldığı tehditleri CNN TÜRK'e anlattı.
2.01.2023 Dünya
Bakan Akar'dan Suriye'ye yeni harekât ve F-16 satışıyla ilgili flaş mesajlar
Bakan Akar'dan Suriye'ye yeni harekât ve F-16 satışıyla ilgili flaş mesajlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Al-Jazeera Televizyonuna konuk olarak gündeme ilişkin soruları cevapladı. Suriye’de yeni bir harekât düzenlenip düzenlenmeyeceği konusundaki soruyu yanıtlayan Akar "Açık sözlülükle söyleyebiliriz ki diğer devletlerin kabul edip etmemesini önemsemiyoruz. 40 yıldır Türkiye’ye zarar veren bu terör örgütüyle savaşma hedefimiz var. Bu örgütle mücadele etmek bizim vazifemiz" dedi. Akar ayrıca, ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışında yeni şartlar koşması hakkında “Neticeye varılamadı diyemeyiz. Amerika Birleşik Devletleri Kongresi bu uçakların kullanımı ile ilgili kanun ve şartlar yayınladı. Biz de Türkiye’nin egemen bir devlet olduğunu ve şartlı bir şekilde uçak almayı kabul etmeyeceğimizi söyledik. Bu şartların daha sonra değişeceğine inanıyoruz." dedi.
28.07.2022 Gündem
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında...
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında... İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile üçlü zirvede bir araya geldi. Tarihi zirve dünya basınında manşet oldu.
20.07.2022 Dünya
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tasarruf hesabı ile ilgili yeni uygulama
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tasarruf hesabı ile ilgili yeni uygulama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Vatandaşlarımız 6'lı masanın her gün bir yenisi patlayan entrikalarını bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek, kimi zaman da utanarak takip ediyor. Sürekli kavga eden, sürekli kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir." dedi. Öte yandan Yuvam hesabı ve emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili de açıklamada bulunan Erdoğan, "Yuvam hesabı döviz cinsinden yüzde 4 getiri garantisi veriyor. TL olarak açılacak hesaplar için oldukça yüksek ve tatminkar gelir vadeden bu hesaplar vatandaşlarımızı ülkeleriyle bağlarını canlı tutmayı hedefleyecektir. Emekli bayram ikramiyesi Çalışma Bakanımızın dediği gibi 1100 TL olarak yatacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2022 Siyaset
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme! Önemli konular görüşüldü!
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme! Önemli konular görüşüldü! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede Rusya-Ukrayna krizi başta olmak üzere önemli konular ele alındı.
8.02.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kabil Havalimanı açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kabil Havalimanı açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Havaalanının işletilmesi konusunda Katar ve ABD ile birlikte çalışıyoruz iki aşamalı bir şekilde" dedi.
7.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Türkiye'den ABD'ye S-400 resti! 'Kabul etmemiz mümkün değil'
Türkiye'den ABD'ye S-400 resti! 'Kabul etmemiz mümkün değil' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile görüş ayrılığı olan konuların devam etmesine rağmen Biden yönetiminin Türkiye ile yakın çalışma arzusunda olduğunu söyledi. Çavuşoğlu S-400'ler ile ilgili, “Tamamen, yüzde 100 bizim kontrolümüzde olacak. O yüzden pek çok mühendisi, teknisyeni Rusya’ya gönderdik eğitim için ve burada hiç Rus askeri ve uzmanı bulunmayacak. Hal böyleyken başka bir ülkeden gelen teklifi de kabul etmemiz mümkün değil ama böyle bir teklif olduğunu da hatırlamıyorum. Amerika’da bizle yakın çalışma arzusu var. Biden telefonda Cumhurbaşkanımıza ‘Siz de istiyorsanız biz sizinle yakından çalışmak istiyoruz’ dedi ama var olan sorunları aşmamız lazım aynı zamanda.” dedi.
31.05.2021 Dünya
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
24.05.2021 Siyaset
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi Türkiye'nin Kuzey Irak'taki terör yuvalarına yönelik operasyonu dünyada ses getirdi. Türkiye operasyonla PKK’yı koruyup, kollayan CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütlerine de mesaj vermiş oldu.
18.06.2020 Gündem
Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'ın Türkiye oyunu!
Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'ın Türkiye oyunu! Türkiye ile neredeyse her konuda ters düşmeye başlayan Birleşik Arap Emirlikleri(BAE) ve Suudi Arabistan’ın, Washington DC’de Türkiye aleyhine çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor.
3.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması: Öğrencilerimizin lehine bir adım atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programda konuştu. Erdoğan, öğrencilerin KYK ile ilgili sorusuna cevap vererek, "Bu şu anda bizim gündemimizde. Değerlendirmesini yapıyoruz. Öğrencilerimizin lehine olacak bir adımı inşallah atacağız." dedi.
10.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Suriye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey suriye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.