Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un

Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un

Son dakika Kuzey Kore lideri Kim Jong Un haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzey Kore lideri Kim Jong Un haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey kore lideri kim jong un gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 kuzey kore lideri kim jong un haberi bulunmuştur. Tüm kuzey kore lideri kim jong un haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuzey Kore lideri Kim Jong Un şaşkına çevirdi! Görenler dondu kaldı: Bir deri bir kemik...
Kuzey Kore lideri Kim Jong Un şaşkına çevirdi! Görenler dondu kaldı: Bir deri bir kemik... Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Kore Merkez Haber Ajansı (KCNA) tarafından yayınlanan fotoğraflarda dikkat çekici şekilde zayıflamış görünüyor. Çok konuşulan kare bazı kesimlerce sağlık sorunlarına bağlanırken, hükümet yetkilileri ise liderin kıtlıkla boğuşan ülkesindeki halka destek olmak için az yediğini iddia etti.
30.12.2021 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un hakkında bomba gelişme! Uydu görüntüsünden ortaya çıktı, iki ayrı adreste...
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un hakkında bomba gelişme! Uydu görüntüsünden ortaya çıktı, iki ayrı adreste... Dünya bunu konuşuyor. Haber siteleri son dakika duyurdu. Kuzey Kore liderinin kamuoyu önüne son çıktığı tarih gözden kaçacak gibi değil, uzmanlar en uzun süreli kayboluşa vurgu yapıyor. Uydu görüntüleri ise, iki ayrı adresteki hareketliliği ortaya koydu.
11.11.2021 Dünya
Trump'tan Kim Jong Un'a 'Guam' övgüsü!
Trump'tan Kim Jong Un'a 'Guam' övgüsü! ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un Guam'a saldırı planını askıya almasıyla ilgili bir açıklama yaptı.
16.08.2017 Dünya
Kim'den şaşırtan çıkış! Onunla görüşebilirim
Kim'den şaşırtan çıkış! Onunla görüşebilirim Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, yayınladığı yeni yıl mesajında, Güney Kore ile yüksek düzeyli bir zirve yapmak istediğini bildirdi.
1.01.2015 Dünya
'Fitnebaz pislik...'
'Fitnebaz pislik...' Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, idam edilen eniştesine ağır sözler söyledi
1.01.2014 Dünya
Kim'in yatak testi
Kim'in yatak testi Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, bilim adamlarının ikakmet etmesi için yaptırılan lojmanları teftiş etti...
8.08.2013 Dünya
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı...
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı... ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde Mar-a-Lago bölgesindeki evine, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) baskın düzenlediğini açıklandı. CNN'in iddiasına göre Trump, baskın sırasında New York'taydı. Baskınla birlikte Donald Trump taraftarları hemen konutunun önünde toplandı ve eski başkana destek verdi. Öte yandan, Trump'ın Oval Ofis belgelerini, tuvalete atıp yok ettiğine dair iddialara kanıt gösterilen fotoğraf da baskından saatler önce yayınlandı!
9.08.2022 Dünya
ABD'de seçim heyecanı! Donald Trump ile Biden dünyanın gözü önünde son kez çarpıştı...
ABD'de seçim heyecanı! Donald Trump ile Biden dünyanın gözü önünde son kez çarpıştı... ABD'de başkanlık seçimlerine günler kala başkan adayları Cumhuriyetçi Donald Trump ile Demokrat Joe Biden'ı karşı karşıya getiren ikinci ve son canlı yayın tartışmasında hem iç politika hem de dış politika konularında keskin bir ayrışma öne çıkarken, özellikle Rusya ve Çin ile ilişkiler konusu gerginliğe neden oldu.
23.10.2020 Dünya
Kim Jong-Un kimdir? Kim Jong öldü mü, varisi kim?
Kim Jong-Un kimdir? Kim Jong öldü mü, varisi kim? Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un 15 Nisan'da Kuzey Kore'nin kurucu lideri, büyükbabası Kim Il-sung'un doğum günü kutlaması dahil önemli etkinliklere katılmaması sağlığı hakkında spekülasyonlara neden olmuştu. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un corona virüse yakalandığı kardiyovasküler sistem bozukluğu sonucu ameliyata aldığını iddia edilmişti. Kim Jong-un'un sağlık durumuna ilişkin yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Peki, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un sağlık durumuna ilişkin iddialar ve hakkında merak edilenler...
26.04.2020 Dünya
Son dakika... 'Riskler var! ABD dolarını kullanmayıp...'
Son dakika... 'Riskler var! ABD dolarını kullanmayıp...' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den son dakika açıklamaları geliyor... Putin, ABD dolarıyla alakalı risklerin olduğunu bildirdi. Putin ayrıca Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un istediği zaman Rusya'yı ziyaret edebileceğini söyleyerek ona açık çek gönderdi.
12.09.2018 Dünya
Kim'in kardeşine suikastte flaş gelişme!
Kim'in kardeşine suikastte flaş gelişme! Malezya polisi, Kim Jong-nam'ın havaalanında zehirlenerek öldürülmesinde Kuala Lumpur Büyükelçiliği'nde çalışan üst düzey bir diplomatın bağlantısı olduğunu duyurdu. Kuzey Kore'deki Malezya büyükelçiliği, gözaltında tutulan 3 şüphelinin serbest bırakılması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
ABD, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'u kara listeye aldı
ABD, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'u kara listeye aldı ABD Hükümeti, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un hakkında yaptırım kararı aldı. Ayrıca, Kuzey Koreli 10 üst düzey yöneticiyi ve 5 kamu kuruluşunu da ABD’nin kara listesine ekledi.
6.07.2016 Dünya
Korkunç idam! 11 kişiyi bu makineyle...
Korkunç idam! 11 kişiyi bu makineyle... Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'un yakın çevresindeki asker ve bürokratlara yönelik acımasız cezalar uyguladığına dair iddialara bir yenisi eklendi.
9.04.2014 Dünya
Kimdir Kim?
Kimdir Kim? Dosta güven veren, düşmana korku salan lider...
11.01.2014 Arşiv
Şafak Sezer'e bir eleştiri daha!
Şafak Sezer'e bir eleştiri daha! Yenigün, bu kez de hapis cezası almasını değerlendirdi
14.12.2013 Magazin
Kuzey Koreliler acı haberi yeni öğrendi!
Kuzey Koreliler acı haberi yeni öğrendi! İngiltere’nin ünlü bulvar gazetesi The Sun’ın iki muhabiri işadamı rolü yaparak dünyanın dışa en kapalı ülkesi olan Kuzey Kore’ye girdi...
1.06.2012 Dünya
Askere bile gitmeyen oğlunu general yaptı
Askere bile gitmeyen oğlunu general yaptı Kuzey Kore lideri Kim Jong-il, askere bile gitmemiş olan henüz 20'li yaşlardaki en küçük oğlu Kim Jong-u general yaptı...
28.09.2010 Dünya
Mollalar Bush'u istiyor
Mollalar Bush'u istiyor İlk kez bir ABD Başkanlık seçimi dünyanın ilgisini bu kadar çok çekiyor. Ülkeler birer birer destekledikleri adayı açıklıyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey kore lideri kim jong un haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.