Kuş

Kuş

Son dakika kuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.459 kuş haberi bulunmuştur. Tüm kuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Göçleri dikkat çekti! Binlerce  kuş halkalandı
Göçleri dikkat çekti! Binlerce kuş halkalandı Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) kuşların göçleri, üremeleri ve hayatta kalma başarıları gibi verilerin elde edilmesine yönelik yürütülen halkalama çalışmaları kapsamında 190 türden 23 bin 794 kuş halkalandığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Amerika'da gözüktü!  Türk bilim insanları mercek altına aldı
Amerika'da gözüktü! Türk bilim insanları mercek altına aldı Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri'nin Teksas'taki bir mandıra çalışanında ve bazı ineklerde kuş gribi virüsü görülmesi üzerine bilgilendirme metni yayınladı.İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ABD'deki meslektaşları ile de iletişim kurarak inceleme başlattı.
8.04.2024 Gündem
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişide kuş gribi tespit edildi. Yetkililer hastalığın geçtiğimiz günlerde ineklerde tespit edilen vakalardan bulaştığını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
Havalimanı'nda Can Yaman izdihamı!
Havalimanı'nda Can Yaman izdihamı! Türkiye'nin başarılı oyuncularından biri olan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, havalimanında yoğun kalabalık tarafından karşılanması gündem oldu.
30.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sandık Yönetim Kurulu İftarı Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz. Genel merkezimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla her şeyi adım adım izleyeceğiz“ dedi.
29.03.2024 Gündem
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi ABD’li yetkililer dün yaptıkları açıklamada, Teksas ve Kansas’taki ineklerden elde edilen süte yapılan testlerde kuş gribinin pozitif çıktığını açıkladı. Yetkililer, kuş gribinin pozitif çıktığı ineklerin karantina altına alınarak iki ila üç hafta içerisinde iyleştiğini belirtti.
27.03.2024 Dünya
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Gündem
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var?
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var? Keçiören’de yapımı tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kulenin Keçiörenlilerin sahip çıkması sayesinde ayakta kaldığını söyleyerek, “Kulemiz aslında başlı başına bir azim abidesidir” dedi. Peki, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti ne kadar, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş nerede, içinde neler var?
20.03.2024 Gündem
Nevra Serezli’den uzun ilişki tavsiyesi: Akıllı kadın erkeğe istediğini yaptırır
Nevra Serezli’den uzun ilişki tavsiyesi: Akıllı kadın erkeğe istediğini yaptırır Metin Serezli 2013 yılında vefat etti. Eşinin ölümüne kadar 45 yıllık uzun bir evliliğe imza atan Nevra Serezli mutlu evliliğin sırrını paylaştı. Serezli, “Uzun ve güzel bir ilişki için birinci ve en önemli kural ne olursa olsun yatağa küs girmemek. Ben akıllı bir kadının isterse erkeğine her şeyi yaptırabileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
19.03.2024 Magazin
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına kara kedi girmiş ünlü ikilinin yolları ayrılmıştı. 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Magazin
Adanalı kuş pazarı sakinleri yetkililere çağrı yaptı! "Güvenli ve ulaşımı kolay yer istiyoruz"
Adanalı kuş pazarı sakinleri yetkililere çağrı yaptı! "Güvenli ve ulaşımı kolay yer istiyoruz" Adana'da yıllardan beri devam eden ve kültürel bir alışkanlık haline gelen kuş pazarları güvenlik ve ulaşım sorunları sebebiyle bitme noktasına geldi. Kuş pazarlarını ziyaret eden esnaf ve vatandaşları sorunların giderilmesi için yetkililere çağrı yaptı.
11.03.2024 Adana
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu!
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu! 'Papatyam', 'Medcezir' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Miray Daner, tiyato izlemek için geldiği Kadıköy'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, dijital platformda oynadığı 'Aslı Tuna' karakteri hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı İran mitolojisi, binlerce yıllık bir geçmişe sahip, zengin ve derin bir kültürel hazinedir. Bu mitoloji, birçok efsanevi figür ve sembolle doludur; ancak belki de en etkileyici olanlarından biri, Simurg kuşudur. Simurg, sadece İran mitolojisinde değil, aynı zamanda Orta Doğu'nun birçok kültüründe derin anlamlar taşıyan bir varlık olarak kabul edilir. Simurg'un efsanevi hikayesi, insanın içsel yolculuğu ve kişisel dönüşüm arayışını anlatır.
28.02.2024 Gündem
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'e evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.
25.02.2024 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.