Kurtardı

Kurtardı

Son dakika kurtardı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurtardı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurtardı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtardı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtardı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.418 kurtardı haberi bulunmuştur. Tüm kurtardı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokak köpekleri tavuk ve horozları telef etti
Sokak köpekleri tavuk ve horozları telef etti Hatay'ın İskenderun ilçesinde barınaktan kaçan sokak köpeklerinin saldırısı sonucu Mahmut Öğütçü'nün 60 adet tavuk ve horozu telef oldu. İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, tavukları satarak geçimini sağlayan Öğütçü'nün mağduriyetinin giderildiğini açıklayıp, sokak canlıları için yeni barınak yapacaklarını söyledi.
4.06.2024 Gündem
Nefes borusuna çiğ köfte kaçan çocuk, bekçinin Heimlich manevrasıyla kurtuldu
Nefes borusuna çiğ köfte kaçan çocuk, bekçinin Heimlich manevrasıyla kurtuldu Samsun’un İlkadım ilçesinde çarşı ve mahalle Bekçisi Özkan Topsakal, nefes borusuna çiğ köfte parçası kaçan 13 yaşındaki kızı Heimlich manevrası uygulayarak kurtardı.
4.06.2024 Gündem
Ev sahibi kiracı kavgası sokağa taştı: Buraya kan gölüne çeviririm
Ev sahibi kiracı kavgası sokağa taştı: Buraya kan gölüne çeviririm Kiracı ev sahibi kavgasına bir yenisi eklendi. Kağıthane’de ev sahibi bir adam, 5 ay önce evini kiraya verdiği kişiden yakında evlenecek olan oğlu için son 3 ay kira almamak şartıyla evini boşaltmasını istedi. Teklifi kabul eden kiracı, 3 ay sonra ev sahibini oyalayarak evden çıkmayınca ortalık karıştı. Sokağa taşan kavga kameralara yansırken, silahla gelen ev sahibinin küçük oğlunun “burayı kan gölüne çeviririm” diye bağırdığı anlar şoke etti.
3.06.2024 Gündem
Adana'da aracın motoruna giren kediyi CANKUR ekipleri kurtardı
Adana'da aracın motoruna giren kediyi CANKUR ekipleri kurtardı Adana’nın Kozan ilçesinde hafif ticari aracın motor bölümüne giren yavru kediyi CANKUR ekibi kurtardı.
27.05.2024 Adana
Müdür yardımcısını darp etti! Mesai arkadaşları kurtardı
Müdür yardımcısını darp etti! Mesai arkadaşları kurtardı Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir lisenin müdür yardımcısı Gülşah Tekin, öğrencisi E.Y.’nin velisi olarak gelen ve aynı okuldan geçen yıl mezun olan H.Y. tarafından darbedildi. Boğazı moraran Tekin, H.Y.’den şikayetçi oldu. Yaşanan olay sonrasında öğretmenler ellerinde ‘Eğitimciye Şiddete Hayır’, ‘Yeter Artık’, ‘Öğretmene Saygı’ yazılı pankart ve dövizlerle protesto ettiği bildirildi.
24.05.2024 Gündem
Şırnak’ta dolandırılan kuyumcunun paraları Adana’da ortaya çıktı! 180 bin lirayı taksicinin 'şüphesi' kurtardı
Şırnak’ta dolandırılan kuyumcunun paraları Adana’da ortaya çıktı! 180 bin lirayı taksicinin 'şüphesi' kurtardı Şırnak’taki kuyumcu S.İ.’yi 180 bin lira dolandıran şüpheli, parayı Adana’da ulaşım için anlaştıkları taksi durağı sahibi Murat Polat’ın (45) hesabına göndertti. Polat, 4 bin lira teklif vermesine rağmen hesabına gelen yüksek meblağdan şüphelenip, çektiği parayla ihbar için emniyete gitti. Polisle birlikte bankaya giden Polat, parayı sahibi S.İ.’nin hesabına gönderdi. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
22.05.2024 Adana
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Çapa yaparken ayağını makineye kaptıran adamı itfaiye kurtardı
Çapa yaparken ayağını makineye kaptıran adamı itfaiye kurtardı Adana’nın Karaisalı ilçesinde bahçeyi çapalarken ayağını çapa makinesine kaptıran adam, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
18.05.2024 Adana
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde motosikletiyle hız yaptığı için kendisini önce uyarıp ardından tokat attığı iddia edilen Mazlum Atay'ı (28) tabancayla öldüren tutuklu sanık Bilal Altunkaynak (21), 'Cinayet' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12,5 yıl hapis cezası aldı.
16.05.2024 Adana
Beyin kanserinin en agresfi türü olan glioblastoma teşhisi konuldu! Kendi çalışmasıyla tedavi oldu
Beyin kanserinin en agresfi türü olan glioblastoma teşhisi konuldu! Kendi çalışmasıyla tedavi oldu Beyin kanseri teşhisi koyulduktan tam bir yıl sonra iş arkadaşıyla birlikte üstünde çalıştığı tedaviyle kendini tedavi ederek kanseri yenen Avustralyalı bilim insanı Dr Richard Scolyer, iş arkadaşı Profesör Georgina Long ile uzun zamandır birlikte yürüttüğü kanser tedavisiyle uzmanların gözetiminde tedavi olmayı başardığı açıklandı.
14.05.2024 Gündem
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! Siirt’te boğazına çanta kancası kaçan 8 yaşındaki erkek öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran rehber öğretmen Mehmet Akif Eviz, ‘Heimlich’ manevrasını üniversitedeyken öğrendiğini belirtti.
7.05.2024 Gündem
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı Adana’da sulama kanalına düşen kadını çevredeki vatandaşlar kurtarırken, hastaneye götürülen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
6.05.2024 Adana
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Batman'da Petrolkent Mahallesi’ndeki Borsa İstanbul Ortaokulu’nda matematik öğretmeni Levent Döndü, görev yaptığı ortaokulda boğazına simit parçası takılan kız öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı. O anlar okulun güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
2.05.2024 Vatan TV
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Batman'da Petrolkent Mahallesi’ndeki Borsa İstanbul Ortaokulu’nda matematik öğretmeni Levent Döndü, görev yaptığı ortaokulda boğazına simit parçası takılan kız öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı. O anlar okulun güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi...
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi... Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bülteninden, farklı liglerden 6 maç içeren ve totalde 47.04 oran eden bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.04.2024 İddaa
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Vatan TV
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Gündem
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0 Süper Lig’in 32’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.
14.04.2024 Rizespor
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı!
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı! İstanbul'un Esenler İlçesinde kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrolden çıkan yıkım sırasında işletmesi zarar gören Muhammet Akman, "İkinci kattaki kolonu yıkarak binayı bir anda çökerttiler. İçeride çalışanlarımız varken bu yıkım gerçekleşti" dedi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurtardı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtardı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.