Kumpas Soruşturması

Kumpas Soruşturması

Son dakika kumpas soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kumpas soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kumpas soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kumpas Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kumpas soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 kumpas soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm kumpas soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi!
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütünün talimatları doğrultusunda kumpas davalarında rol oynadıkları iddiasıyla 63 Polis hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
22.02.2022 Gündem
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, "Futbolda şike" davasında, aralarında eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında yeniden yargılama sonucu verilen beraat kararlarını usulden bozdu.
2.01.2020 Futbol
İlk kumpas davasında müdürlere ceza yağdı
İlk kumpas davasında müdürlere ceza yağdı Gülen’i eleştiren ‘Tahşiyeciler grubu’ diye anılan dini bir cemaate yönelik kumpas kurarak operasyon yapıldığı iddiasıyla açılan davada kapatılan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca 31 yıl, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Yurt Atayün ise 25 ile 16 yıl hapis cezalarına mahkum edildi
29.09.2021 Gündem
Mutlu ve Çapkın hakim karşısında
Mutlu ve Çapkın hakim karşısında FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılamasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
İddianame hazır! Aralarında BDDK yöneticileri de var
İddianame hazır! Aralarında BDDK yöneticileri de var İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile bazı BDDK yönetici ve çalışanlarının da bulunduğu 33 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon kumpasına ilk operasyon
Ergenekon kumpasına ilk operasyon Fethullahçı Terör Örgütü'nün Hava Kuvvetleri'nde kadrolaşmak ve ordudaki Atatürkçü ve ulusalcı askeri personeli tasfiye etmek ve bu personeli Ergenekon terör örgütünün silahlı grubu olarak göstermek amaçlı yaptıkları kumpaslar deşifre olmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
‘Olması gereken buydu’
‘Olması gereken buydu’ Ergenekon Davası’na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin başkanıyken hukuksuzluklara itiraz edince görevden uzaklaştırılan emekli hakim Köksal Şengün yeniden yargılamada alınan kararları VATAN’a değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Aranan emniyet müdürü yakalandı
Aranan emniyet müdürü yakalandı FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Afyon Polis Okulu Müdürü M.K., Balıkesir’in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Terör müdürlerine kumpas iddianamesi
Terör müdürlerine kumpas iddianamesi Gazeteci Çağdaş Ulus’un tutuklanıp 9 ay cezaevinde kalmasına neden olan FETÖ tutuklusu eski terör müdürü Yurt Atayün, Ömer Köse ve 6 polis hakkında kumpas soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı
29.09.2021 Gündem
Darbe girişimini öne alan isim!
Darbe girişimini öne alan isim! 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece saat 03.00'te yapılması planlanan darbenin erkene çekilmesinde, şüpheli eski Genelkurmay Personel Başkanı Korgeneral İlhan Talu'nun önemli rolü olduğu belirlendi.
29.09.2021 Gündem
'Osmanım'a yaradı! Masraflarını bakın kim karşılıyor
'Osmanım'a yaradı! Masraflarını bakın kim karşılıyor Ergenekon davasındaki tüm sanıkların yurt dışı yasağının kalkmasının ardından elini kolunu sallayarak Bulgaristan’a giden Osman Yıldırım’ın yeni adresi artık Paris. Tüm masrafları da karşılanıyor. Bakın kim tarafından...
29.09.2021 Gündem
Cemal Arslan tutuklandı
Cemal Arslan tutuklandı "Tahşiyecilere kumpas" davasının soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan polis memuru Cemal Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli programı "ByLock" kullandığının tespit edilmesi üzerine, yeni soruşturma kapsamında tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Emre Uslu'nun iadesi istendi
Emre Uslu'nun iadesi istendi Adalet Bakanlığı, "Selam Tevhid'de kumpas" davasının firari sanıklarından Emrullah Uslu'nun ABD'den iadesini ve geçici tutuklanmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Darbeci askerler, İstanbul'da ilk kez hakim karşısına çıkacak
Darbeci askerler, İstanbul'da ilk kez hakim karşısına çıkacak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı'nı ele geçirmeye çalışan 28'i tutuklu 62 asker, yarın ilk kez Silivri'de hakim karşısına çıkacak.
29.09.2021 Gündem
‘İşte FETÖ-PKK işbirliğinin delili’
‘İşte FETÖ-PKK işbirliğinin delili’ İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Fuzuli Aydoğdu tarafından hazırlanan Şike’de kumpas iddianamesinde FETÖ’nün PKK ile yaptığı işbirliğine dikkat çekildi
29.09.2021 Gündem
"Şikede kumpas" soruşturması tamamlandı
"Şikede kumpas" soruşturması tamamlandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "Futbolda şikede kumpas" soruşturması tamamlanarak, bir numaralı şüpheli Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 108 kişi hakkında iddianame hazırlandı.
23.09.2021 Futbol
Darbe girişimi iddianamesi kabul edildi
Darbe girişimi iddianamesi kabul edildi İstanbul'daki askerlere yönelik ilk 15 Temmuz darbe girişimi iddianamesi kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
‘Karargah Evleri’ne kumpas soruşturması
‘Karargah Evleri’ne kumpas soruşturması Takipsizlik kararıyla kapatılan TSK’da görevli bazı personel ile İşçi Partisi yöneticileri arasında yasa dışı bir yapılanma olduğu iddialarına ilişkin ‘Karargah Evleri’ soruşturması bu defa kumpas soruşturmasına dönüştürüldü.
29.09.2021 Gündem
İzmir'de dev FETÖ operasyonu
İzmir'de dev FETÖ operasyonu İZMİR merkezli 13 ilde, "İzmir Askeri Casusluk Davası" ile ilgili kumpas soruşturması kapsamında polis tarafından düzenlenen operasyonda, aralarında emekli generallerin de bulunduğu 31 muvazzaf ve emekli askerin yanısıra 6 sivil gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Kozmik ihanet 15 Temmuz’a hazırlıktı
Kozmik ihanet 15 Temmuz’a hazırlıktı Kozmik Oda’da arama yaparak binlerce gizli belgeyi deşifre eden FETÖ’nün amacının, Türkiye’yi işgale açık hale getirmek olduğu ortaya çıktı. Yönetimi ele geçirmeyi hedefleyen FETÖ, 15 Temmuz gibi kaos ve kargaşa durumlarında halkı örgütleyecek illerden sorumlu 78 kişiyi deşifre ederek olası işgal karşısında gösterilecek refleksin önüne geçmeyi amaçladı.
29.09.2021 Gündem
Balyoz sanıklarını yakan Albay firarda
Balyoz sanıklarını yakan Albay firarda Mehmet Baransu’nun savcılığa teslim ettiği “Balyoz belgeleri” için, “Bu bir darbe planıdır” şeklinde rapor verip askerlerin yıllarca cezaevinde kalmasına neden olan Kurmay Albay Ahmet Erdoğan’ın firar ettiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
ByLock’çu polisler yakalandı!
ByLock’çu polisler yakalandı! FETÖ soruşturması kapsamında, örgütün şifreli mesajlaşma programı ByLock’u kullandıkları tespit edilen 125 emniyet personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Polislerden 74’ü yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Eski İstanbul emniyet müdür yardımcısı FETÖ'den tutuklandı
Eski İstanbul emniyet müdür yardımcısı FETÖ'den tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında İstanbul'da yakalanan eski İstanbul emniyet müdür yardımcısı Oktay Bulduk tutuklandı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla 8 Ekim'de gözaltına alınan ve aynı zamanda Ardahan eski il emniyet müdürü olan Oktay Bulduk, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanması ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi...
29.09.2021 Gündem
Bir yakalama kararı daha
Bir yakalama kararı daha İstanbul Cumhuriyet Basşavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Can Tuncay tarafından yürütülen FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kumpas Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kumpas soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.