Kudüs Kararı

Kudüs Kararı

Son dakika Kudüs kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kudüs kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kudüs kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kudüs Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kudüs kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 657 kudüs kararı haberi bulunmuştur. Tüm kudüs kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada siyanür satışına ilişkin "Erişimin, satışın kontrol altına alınması, ayrıca bir takip sisteminin kurulmasına dönük çalışma yapılacak." ifadelerini kullandı
19.11.2019 Siyaset
İran'ın Ankara Büyükelçisi: ABD'deki B takımı İran'la savaş istiyor
İran'ın Ankara Büyükelçisi: ABD'deki B takımı İran'la savaş istiyor İran'ın Ankara Büyükelçisi Mohammed Farazmand, "Bu yeni değil son 40 yılda ardı ardına rejim değiştirme çabaları var. İran önemli bir bölge ülkesi ve jeopolitik önemi var. Bu çok zor ve ABD için de İran'ın kontrollerinden çıktığını görmek ABD'yi mutlu etmiyor. Ama ABD'nin İran’da bir değişim için yaptığı tüm çabalar boşa çıktı. Şimdi bir grup var ABD'de bizim Dışişleri Bakanımız onlara Team B diyor, bu grup İran’la karşılaşmaya ve belki savaşa doğru tetiklemeye çalışıyor"dedi.
6.05.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün birim başkanlarına, beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşımızın bize verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için tüm çalışmaların yapılması talimatını vermiştir" dedi. Çelik, 'İstanbul seçimleri açısından sonuç berraklaşmamıştır. Onun için olağanüstü itiraz yoluna başvurulacaktır" ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun medyaya yönelik sözlerini de eleştiren Çelik, "CHP adayının medya ailelerini tehdit etmesinden dolayı özür dilemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
10.04.2019 Siyaset
"Türk-Amerikan ilişkileri, tek bir konuyu aşan bir tarihe sahip"
"Türk-Amerikan ilişkileri, tek bir konuyu aşan bir tarihe sahip" Washington merkezli Turkish Heritage Organization (THO) tarafından Washington'da düzenlenen "Türk-Amerikan İlişkilerinin Geleceği" başlıklı panele, ABD Dışişleri Bakanlığında daha önce müsteşar yardımcılığı görevini yapan ve halen Washington Strategy Group Başkanı olan Joel Rubin, Beyaz Saray eski yetkilisi Molly Montgomery ve Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Akif Kireççi konuşmacı olarak katıldı.
8.09.2018 Dünya
Filistin'den "Yüzyılın Anlaşması başarısız olacak" mesajı
Filistin'den "Yüzyılın Anlaşması başarısız olacak" mesajı Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne: "Filistinlilerin kabul etmediği ve özellikle Filistin davasındaki uluslararası meşruiyet kararlarıyla uzlaşmayan ABD planlarının kaderi başarısızlıktır"
23.05.2018 Dünya
Bakan Kurtulmuş'tan flaş açıklama
Bakan Kurtulmuş'tan flaş açıklama Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Gazze'de İsrail'in yaptığı katliamla ilgili 'İsrail'in elinde çok Filistinli kanı var" dedi.
17.05.2018 Gündem
‘Hak olan neyse  onu savunuyoruz’
‘Hak olan neyse onu savunuyoruz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile ilişkilerde yaşanan sorunlarla ilgili soru üzerine, “Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz tabii ki hakkın yanındayız. Hak olan neyse onu savunuyoruz” dedi. Erdoğan, S-400’ten tavizin söz konusu olmadığını da söyledi
16.05.2018 Siyaset
Bahçeli'den Kudüs açıklaması
Bahçeli'den Kudüs açıklaması MHP lideri Bahçeli, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliği'ni, Kudüs'e taşıması kararı sonrası Filistinlilerin gerçekleştirdiği protestoda gerçek mermi kullanarak 59 kişinin öldürülmesi 3 bin civarında Filistinlinin yaralaması ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "İsrail katil, haydut ve terörist olduğunu ispatladı" ifadelerini kullandı
15.05.2018 Siyaset
İsrail'in yaptığı soykırıma dünyadan gelen tepkiler
İsrail'in yaptığı soykırıma dünyadan gelen tepkiler ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasına ve İsrail'in silahsız Filistinlilerden onlarcasını öldürüp binden fazlasını yaralamasına en sert tepki Türkiye'den geldi. Türkiye, İsrail şiddetini "alçak katliam" ve "sistematik yok etme barbarlığı" şeklinde niteledi. İslam İşbirliği Teşkilatı, Arap Birliği, İran, Suudi Arabistan ve Katar, İsrail terörünü kınadı. AB ve Avrupa ülkeleri, silahsız Filistinlileri katleden İsrail'i kınamaktan kaçındı
14.05.2018 Dünya
ABD'den flaş açıklama: Acil müdahale edilmeli!
ABD'den flaş açıklama: Acil müdahale edilmeli! ABD yönetimi, Beyaz Saray'da düzenlenen "Gazze'deki insanlık krizi" başlıklı toplantının ardından yaptığı açıklamada "Trump yönetimi, gittikçe daha kötü bir hal alan Gazze'deki insani duruma acil müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyor." değerlendirmesini yaptı
14.03.2018 Dünya
Trump'tan flaş Kudüs açıklaması!
Trump'tan flaş Kudüs açıklaması! ABD Başkanı Donald Trump, Tel Aviv'den Kudüs'e taşınacak ABD büyükelçiliğinin 14 Mayıs'ta yapılacak açılışına katılabileceğini duyurdu.
5.03.2018 Dünya
Dışişleri'nden ABD'nin Kudüs kararına tepki!
Dışişleri'nden ABD'nin Kudüs kararına tepki! Dışişleri Bakanlığı ABD'nin Kudüs kararı için 'son derece kaygı verici' açıklamasında bulundu.
24.02.2018 Dünya
Netanyahu'dan Trump'a Kudüs kararı nedeniyle övgü!
Netanyahu'dan Trump'a Kudüs kararı nedeniyle övgü! İsrail'de hakkında çıkan yolsuzluk soruşturmalarıyla boğuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin 14 Mayıs'ta büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını "İsrail halkı için harika bir gün" olarak nitelendirdi.
23.02.2018 Dünya
Kadınların Trump öfkesi
Kadınların Trump öfkesi ABD genelinde on binlerce kadın Başkan Donald Trump’ın politikalarını protesto etti. Kimi Kudüs kararı için, kimi cinsiyetçi düşünceleri için Trump’a öfke yağdırdı
21.01.2018 Dünya
FKÖ'den ABD ile ilişkileri kesme çağrısı
FKÖ'den ABD ile ilişkileri kesme çağrısı Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yürütme Komitesi Üyesi Salih Rafet, Mısır ve Ürdün başta olmak üzere, tüm Arap ülkelerine Kudüs kararı dolayısıyla ABD ile ilişkilerini kesme çağrısı yaptı.
21.01.2018 Dünya
ABD'ye tepki geldi: Karar stratejik bir hata
ABD'ye tepki geldi: Karar stratejik bir hata Fas Adalet ve Kalkınma Partisi (PJD) milletvekili Muhammed Zuveytin, ABD’nin Kudüs kararını “stratejik bir hata” olarak niteledi.
12.01.2018 Dünya
Erdoğan'dan Bahçeli'nin 'ittifak' açıklamalarına ilk yanıt geldi
Erdoğan'dan Bahçeli'nin 'ittifak' açıklamalarına ilk yanıt geldi AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'ittifak' açıklamalarına yönelik, "Seçimler arefesinde sayın Bahçeli'nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamam lazım. Bu yerli ve milli duruşla birlikte inanıyorum ki ülkemizde bizi bölmek, ayrıştırmak isteyenler hedeflerine ulaşamayacaktır. Sayın Bahçeli ile bir araya geliriz, ülkemizin dertlerini de konuşuruz, uyum yasalarının çalışmasını da arkadaşlar yapar yolumuza yürürüz." dedi.
9.01.2018 Siyaset
Kudüs krizinde ABD'den şoke eden başkent teklifi
Kudüs krizinde ABD'den şoke eden başkent teklifi Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, "ABD'nin Filistinlilere Ebu Deys'te başkent ya da bir oluşum verilmesi, buradan bir köprü ile Mescid-i Aksa'ya bağlanılması teklifinde bulunacağına dair bilgiler ulaştığını" söyledi.
26.12.2017 Dünya
İsrail'den Kudüs’te 300 bin yeni konut planı
İsrail'den Kudüs’te 300 bin yeni konut planı Hamas Hareketi, İsrail Bayındırlık ve İskan Bakanı'nın "Hükümet Kudüs'te 300 bin konut inşa edecek." şeklindeki açıklamalarını kınadı.
25.12.2017 Dünya
İsrail'nin kirli Kudüs planı
İsrail'nin kirli Kudüs planı İsrail hükümeti, Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine ek olarak 300 bin yeni konut inşa etmeyi planlıyor.
24.12.2017 Dünya
Başbakan Yıldırım müjdeyi verdi
Başbakan Yıldırım müjdeyi verdi AK Parti Adıyaman İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Yıldırım, yatırım müjdelerini peş peşe sıraladı.
24.12.2017 Siyaset
ABD'li diplomatı fena işlettiler: Rusya'ya yerini hatırlatacağız
ABD'li diplomatı fena işlettiler: Rusya'ya yerini hatırlatacağız 'Vovan' ve 'Lexus' olarak bilinen Rus komedyenler, kendilerini Polonya’nın yeni Başbakanı Mateusz Morawiecki olarak tanıtarak, ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley'e telefon şakası yaptı. Haley Şakada hiç var olmayan bir ada ile ilgili şoke eden yanıtlar verdi.
24.12.2017 Dünya
Yayla yasağını kaldırıyoruz
Yayla yasağını kaldırıyoruz Erdoğan, Hakkari’de yayla müjdesi verdi, “Bahardan itibaren uzun süredir güvenlik nedeniyle uygulanan yaylalara çıkma yasaklarını kaldıracağız” dedi. BM’deki Kudüs kararı için de, “Bir olduk, beraber olduk, Kudüs olduk; tüm dünyaya nam saldık” ifadesini kullandı
23.12.2017 Siyaset
ABD'nin Kudüs kararı Berlin’de protesto edildi
ABD'nin Kudüs kararı Berlin’de protesto edildi ABD’nin, Kudüs’ü "İsrail’in başkenti" olarak tanıması Almanya’nın başkenti Berlin’de protesto edildi.
23.12.2017 Dünya
Son dakika... Dikkat! 'İsrail izliyor!'
Son dakika... Dikkat! 'İsrail izliyor!' İsrail yönetimi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün ana girişlerinden olan Şam Kapısı'nın önündeki alanı son teknolojiye sahip yaklaşık 60 kamerayla izliyor.
22.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kudüs Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kudüs kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.