Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir'
Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir' AK Parti programına yönelik saldırıya ilişkin konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, "Bu bir terör girişimi ve bize yönelik. Bu bir siyasi kimliğe karşı yapılmış bir terör girişimidir, planlı eylemdir." dedi.
15.02.2024 Gündem
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı oldu. Bakanlar ve siyasiler, saldırıya tepki gösterdi.
10.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem