Kritik Toplantı

Kritik Toplantı

Son dakika kritik toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kritik toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kritik toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kritik Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kritik toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.365 kritik toplantı haberi bulunmuştur. Tüm kritik toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararındaydı. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ikinci kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, sürpriz bir kararla politika faizinde 500 baz puan artırıma giderek, faizi yüzde 50 seviyesine çekti.
21.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ilk kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 45 seviyesinde sabit bıraktı.
22.02.2024 Ekonomi
Okan Buruk takımı toplayıp hepsinin yüzüne söyledi: İşimizi zorlaştırdı, artık şart oldu
Okan Buruk takımı toplayıp hepsinin yüzüne söyledi: İşimizi zorlaştırdı, artık şart oldu Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman sonrası takımı toplayıp kritik toplantı yaptı. Karşılaşmalardaki sorunu oyuncularıyla paylaşan Buruk, karşılaşılması olası tehlikeyi açıkladı. İşte detaylar...
10.02.2024 Galatasaray
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak Sosyal medya fenomenleri için harekete geçildi. Ticaret Bakanlığı, 5. Reklam Konseyi’nin ana gündem maddeleri arasına sosyal medya fenomenlerini de aldı. Bakanlık kritik toplantı sonrası influencerlar için şart getirdi.
27.01.2024 Ekonomi
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı 2024 Asgari ücret zammı için Ankara'da kritik toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Ankara'da kabul etti. Kritik toplantı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret 17 bin 2 lira olacak. Bu rakamın 700 lirası asgari ücret desteği olarak belirlendi.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret belli oluyor! Kritik toplantı sonrası açıklama yapılacak
Asgari ücret belli oluyor! Kritik toplantı sonrası açıklama yapılacak Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla ilgili son dakika gelişmesi. Asgari ücret zammını bekleyen çalışanlar gözünü Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan çıkacak karara çevirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Kritik toplantı sona erdi. Toplantının ardından Çalışma Bakanı Işıkhan'ın 19.30'da açıklama yapacağı açıklandı. İşte asgari ücretle ilgili son dakika gelişmeleri.
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret açıklanıyor! Kritik toplantı sona erdi, İşte konuşulan maaş zam oranları...
Asgari ücret açıklanıyor! Kritik toplantı sona erdi, İşte konuşulan maaş zam oranları... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Çalışma Bakanı Işıkhan 19.30'da açıklama yapacak. Bakan Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kimse enflasyona ezdirilmeyecek' talimatı sonrası kalıcı refah artışı için hedefi belirledi. Bunun yanında asgari ücret ve emekli maaşı zammı refah payı ile belirlenecek. Asgari ücrete yüzde 40 zam olması durumunda yüzde 2,5, yüzde 45 zam yapılması durumunda yüzde 7,5 yüzde 50 zam yapılması durumunda ise yüzde 12,5 refah payı söz konusu olacak. Yüzde 55 zam olması durumunda ise refah payı yüzde 17,5 olacak. Öte yandan Çalışma Bakanı Işıkhan Türk-İŞ Genel Merkezinde, Türk- İŞ Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Bakan Işıkhan, "Asgari ücrete dair istişareler devam ediyor. Netleşince duyuracağız." dedi. İşte asgari ücrette masadaki son rakam...
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı gelişme! Toplantı sona erdi, olası ilk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı gelişme! Toplantı sona erdi, olası ilk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı sona erdi. 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu en çok merak edilenler arasına girdi. Kritik toplantı öncesi AK Parti'den asgari ücret mesajı geldi. Asgari ücret 2024 için başta 6 aylık enflasyon beklentisi olmak üzere memur zammı, Çalışma Bakanlığı'nın verileri ile işçi ve işverenlerin raporları masaya geldi. TÜRK-İş ve TİSK ne talep ediyor? İşte rakamların dilinden yeni asgari ücret ve son durum...
18.12.2023 Ekonomi
Kabine Toplantısı başladı! İşte gündemdeki konular...
Kabine Toplantısı başladı! İşte gündemdeki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'na başkanlık ediyor. Toplantıda kritik başlıklar masada olacak.
6.12.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'nda kritik toplantı
Milli Savunma Bakanlığı'nda kritik toplantı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi.
4.10.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu kapsamında bulunduğu New York'ta Türk-Amerikan İş Konseyi 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Satın alma gücüne göre dünyanın 11. büyük ekonomisi, nominal olarak ise 17. büyük ekonomisiyiz. Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz" dedi.
21.09.2023 Gündem
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları...
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları... Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
21.09.2023 Ekonomi
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Öklid Teleskopu: Evrenin karanlık tarafını aydınlatma görevi başladı
Öklid Teleskopu: Evrenin karanlık tarafını aydınlatma görevi başladı Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından geliştirilen ve evrenin büyük bir bölümünü kapladığına inanılan ‘karanlık maddeyi ve karanlık enerjiyi’ araştıracak Öklid teleskopu, dün Elon Musk’ın sahip olduğu SpaceX tarafından uzayın derinliklerine fırlatıldı.
2.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı Yunan medyası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yaz yoğun bir diplomatik maratona hazırlandığını belirtti ve 11-12 Temmuz'da Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşecek NATO zirvesinin AB ve Yunan ilişkileri için kritik öneme sahip olduğunu yazdı.
2.07.2023 Dünya
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş NATO için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç, Türkiye'nin onayını alabilmek girişimlerini sıkılaştırdı. Ankara'daki kritik toplantı sonrası İsveçli Başmüzakereci Oscar Stenström'ün açıklamaları Stockholm'de soğuk duş etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ise dünyada birinci manşet oldu.
15.06.2023 Dünya
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
MGK toplantısı sona erdi
MGK toplantısı sona erdi Milli Güvenlik Kurulu, seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni üyeleriyle ilk kez toplandı. 3 saat süren kritik toplantı sona ererken kısa süre içinde yazılı açıklama bekleniyor.
8.06.2023 Gündem
Okan Buruk'tan kritik toplantı! Açık açık itiraf etti: Kesinlikle istemiyorum
Okan Buruk'tan kritik toplantı! Açık açık itiraf etti: Kesinlikle istemiyorum Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, son iki haftada yapılan puan kayıplarının ardından önemi daha da artan Başakşehir karşılaşması öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirirken burada ciddi uyarılarda bulundu.
6.05.2023 Galatasaray
Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu
Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu Türkiye siyaseti seçim sathı mailine girdi. Geçtiğimiz günlerde anlaşmazlık yaşayan 6'lı masa liderleri yeniden bir araya geldi. Kritik toplantı sonrası açıklama yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu. 6'lı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu eğer seçimi kazanırsa, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı uygun gördüğü zamanda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atayacak. #Seçim2023
6.03.2023 Gündem
Asgari ücret ve EYT! Kabine toplantısı başladı...
Asgari ücret ve EYT! Kabine toplantısı başladı... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
12.12.2022 Gündem
Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak?
Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanıyor. 2023 yılı asgari ücreti belirleyecek görüşmeler öncesinde Türk-İş Başkanı Ergün Atalay asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşçiyi temsil eden TÜRK-İş’in masada kalma şartını açıklayan Başkan Atalay, görüşmelerin başlayacağı en düşük rakamı da açıkladı. Atalay, komisyonda görüşmelerin açlık sınırından başlayacağını duyurdu. Peki, Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak? Açlık sınırı 2022 ne kadar? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Polonya'ya füze düştü NATO olağanüstü olarak toplandı! 4. madde devreye girdi
Polonya'ya füze düştü NATO olağanüstü olarak toplandı! 4. madde devreye girdi Ukrayna ile Rusya arasında savaş sürerken Polonya'ya düşen füzeler NATO'yu alarma geçirdi. NATO Polonya'nın ittifakın 4. maddesini devreye sokması sonrası olağanüstü olarak toplandı. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Polonya'ya düşen füze parçalarının Ukrayna ordusunun S-300 hava savunma sistemine ait olduğunu ifade ederken Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, "Ukrayna açık ve anlaşılır bir şekilde Rus füzelerini düşürmeyi amaçlayan roketler fırlatarak kendini savundu. Her şey bunun talihsiz bir kaza olduğunu gösteriyor" dedi.
16.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kritik Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kritik toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.