Kriket

Kriket

Son dakika kriket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kriket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kriket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kriket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kriket gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 kriket haberi bulunmuştur. Tüm kriket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüm dünya bu ihaneti konuşuyor! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu
Tüm dünya bu ihaneti konuşuyor! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu Model ve oyuncu Elizabeth Hurley'nin, milyoner iş insanı eşi Arun Nayar'ı kriket oyuncusu Shane Warne ile aldatması, 2010'lı yıllara damga vuran magazin olaylarındandı. Öpüşürken paparazzilere yakalanan ve iki gece için bin 750 sterlin ödedikleri bir otelin kral dairesinde yaptıkları kaçamakla yıllar sonra bile konuşulan ikilinin aşkı, diziye konu oluyor.
8.06.2023 Magazin
İmran Khan kimdir? Pakistan'ın eski başbakanına suikast girişimi!
İmran Khan kimdir? Pakistan'ın eski başbakanına suikast girişimi! Pakistan'ın eski Başbakanı İmran Khan saldırıya uğradı. Pakistan’ın Pencap eyaletinin Vezirabad bölgesinde yaptığı protesto yürüyüşü sırasında konvoyuna ateş edilen İmran Khan ayağından hafif yaralandı. Peki, İmran Khan kimdir? İmran Han’ın sağlık durumu ne? Pakistan'ın eski başbakanı İmran Khan’a suikast girişimi ile ilgili detaylar…
3.11.2022 Dünya
Afganistan'da bir yasak daha! Kadınlar için hayat daha da zorlaşıyor
Afganistan'da bir yasak daha! Kadınlar için hayat daha da zorlaşıyor Afganistan'da kontrolü ele geçiren Taliban'ın ülkeyi nasıl yöneteceği üç aşağı beş yukarı tahmin edilse de, bazı analistlerin "Taliban'ın 20 yıl önceki Taliban olmayabileceği" öngörüsü her geçen gün boşa düşüyor. Taliban'ın dün açıkladığı geçici kabinede kültür bakanının yardımcısı olarak görev yapacak Ahmedullah Vasık, kadınların kriket oynarken yüzlerinin ve bedenlerinin görüneceğini belirterek, şeriatın buna izin vermediğini ifade etti.
8.09.2021 Dünya
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı...
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı... Destek müjdesi geldi. İlk defa böyle bir destek veriliyor. Resmen açıklandı ve yürürlüğe girdi. Hepsi destek kapsamına alındı. Tek tek liste şeklinde duyuruldu. KOSGEB tarafından destek verilecek. Şartların sağlanması durumunda KOBİ'ler de 65 bin TL'ye kadar bu destekten faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. KOSGEB tarihinde ilk kez sportif faaliyetlere destek veriyor. Hangi sektörler dahil edildi? Desteklerden kimler faydalanabilecek, kimler yararlanamayacak? KOSGEB desteğinin detayları ne? İşte merak edilen tüm bilgiler...
23.04.2021 Ekonomi
Pakistan Başbakanı Han'dan skandal 'tecavüz' açıklaması
Pakistan Başbakanı Han'dan skandal 'tecavüz' açıklaması Pakistan Başbakanı İmran Han’ın dünya genelinde tecavüz vakalarındaki artıştan kadının giyimini sorumlu tutması tepkilere neden oldu.
8.04.2021 Dünya
Ünlü oyuncu Sushant Singh Rajput hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Sushant Singh Rajput hayatını kaybetti Hindistan'a Kriket Dünya Kupası kazandıran Kaptan MS Dhoni'ni canlandıran ve Peekay filminde rol alan Hint oyuncu Sushant Singh Rajput, Mumbai'deki evinde ölü bulundu.
14.06.2020 Magazin
Bangladeş Milli Takım oyuncuları katliamdan son anda kurtuldu
Bangladeş Milli Takım oyuncuları katliamdan son anda kurtuldu Bangladeş Kriket Milli Takımı'nın, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik terör saldırısından son anda kurtulduğu ortaya çıktı.
15.03.2019 Dünya
O ülkeyle e-vize dönemi başladı
O ülkeyle e-vize dönemi başladı Pakistan, 175 ülke vatandaşları için 7-10 gün içinde sonuçlanan e-vize dönemine geçti.
14.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Çok önemli bir adım atıyoruz' dedi ve açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Çok önemli bir adım atıyoruz' dedi ve açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başkanı İmrah Han ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Afganistan, Pakistan ve Türkiye arasındaki üçlü zirvenin 31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul'da gerçekleştireceğiz" dedi.
4.01.2019 Siyaset
Pakistan ve Hindistanlı yetkililer açılışta buluştu
Pakistan ve Hindistanlı yetkililer açılışta buluştu Pakistan-Hindistan sınırındaki Sihler için hac bölgesi kabul edilen tapınaklar arasında yapılan geçidin açılışı, Pakistan Başbakanı İmran Han, bakanlar kurulu üyeleri ve Hint bakanların katılımıyla yapıldı.
28.11.2018 Dünya
WhatsApp dedikodularında iki linç daha!
WhatsApp dedikodularında iki linç daha! Hindistan'da polis, iki kişinin daha WhatsApp üzerindeki çocuk kaçıranlar olduğu yönündeki dedikodular nedeniyle linç edilmesinin ardından 16 kişiyi tutukladı.
11.06.2018 Dünya
Pakistan'ın yeni Başbakanı Nasırul Mülk oldu
Pakistan'ın yeni Başbakanı Nasırul Mülk oldu Ülkeyi seçime, geçici başbakan atanan eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Nasırul Mülk götürecek.
28.05.2018 Dünya
Afganistan'da stadyumda bombalı saldırı: Çok sayıda ölü
Afganistan'da stadyumda bombalı saldırı: Çok sayıda ölü Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin merkezi Celalabad kentindeki kriket stadyumunda düzenlenen bombalı saldırılarda 8 kişinin öldüğü bildirildi.
19.05.2018 Dünya
Krikette hile istifa getirdi
Krikette hile istifa getirdi Avustralya Kriket Milli Takımı'nın antrenörü Darren Lehmann, oyuncularının maçta hile yaptıklarını itiraf etmesinin ardından görevinden istifa edeceğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Afganistan'da stadyumda bomba patladı
Afganistan'da stadyumda bomba patladı Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin Bati Kot ilçesinde kriket stadyumunda sporcuların alanda olduğu sırada patlama meydana geldi.
10.02.2018 Dünya
Stadyum yakınında patlama! Kabil sarsıldı!
Stadyum yakınında patlama! Kabil sarsıldı! Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan kriket stadyumu yakınlarında bir patlama meydana geldi.
13.09.2017 Dünya
Ariana Grande Manchester'a geri döndü!
Ariana Grande Manchester'a geri döndü! ABD'li ünlü şarkıcı Ariana Grande, Manchester'daki konseri sırasında gerçekleşen patlamadan yaralı olarak kurtulan hayranlarını ziyaret etti.
3.06.2017 Dünya
Yıldızlar Manchester için konser verecek!
Yıldızlar Manchester için konser verecek! Ariana Grande'nin Manchester mağdurları için düzenlediği yardım konserine bir çok ünlü isim katılacak.
31.05.2017 Magazin
ABD açıkladı! Terör örgütünün o lideri öldürüldü
ABD açıkladı! Terör örgütünün o lideri öldürüldü Pentagon, Afganistan’a düzenlenen hava saldırısında El Kaide liderlerinden Kari Yasin’in öldürüldüğünü duyurdu.
26.03.2017 Dünya
Sonunda bu da oldu! Tribüne havuz...
Sonunda bu da oldu! Tribüne havuz... Avustralya'da oluşturulan havuz tribün kriket severlere unutulması zor bir deneyim yaşatıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sporun maaş raporu
Sporun maaş raporu Sporcuların aldığı maaşlar üzerinden bir rapor hazırlandı. Buna göre oyuncularına en fazla para dağıtan NBA kulüpleri. Futbolda ilk sıra Manchester United'ın. En çok kazanan futbolcular listesinde ilk 10'da Çin'den tam 3 futbolcu var.
23.09.2021 Futbol
Fransa'daki OHAL 6 ay uzatıldı!
Fransa'daki OHAL 6 ay uzatıldı! Fransa Ulusal Meclisi, Nice kentinde geçen hafta düzenlenen terör saldırısı sonrası ülkede olağanüstü hal uygulamasının (OHAL) 6 ay uzatılmasına ilişkin yasa tasarısını onayladı...
17.06.2021 Dünya
‘Üzgünüz, bu adamı bakan yaptık’
‘Üzgünüz, bu adamı bakan yaptık’ İngiltere’de yeni Başbakan May’in, Türk kökenli Boris Johnson’ı dışişleri bakanı yapması, Avrupa başkentlerinde endişeyle karşılanırken, İngiliz Daily Mirror gazetesi, Boris’in bakan olmasından dolayı dünyadan özür diledi.
17.06.2021 Dünya
Hindistanlı kumarbaz kumarda karısını kaybetti
Hindistanlı kumarbaz kumarda karısını kaybetti Hindistan’da bir adam kriket maçında eşini bahis olarak ortaya koydu, hem bahsi hem eşini kaybetti...
17.06.2021 Dünya
Kadın muhabire ahlaksız teklif!
Kadın muhabire ahlaksız teklif! The Times Magazine muhabiri Charlotte Edwardes, Chris Gayle hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Kriket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kriket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.