Kredi Taksit

Kredi Taksit

Son dakika kredi taksit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi taksit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi taksit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Taksit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi taksit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.861 kredi taksit haberi bulunmuştur. Tüm kredi taksit haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak EYT yasasının Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte emekliliğe hak kazanan milyonlarca vatandaş SGK'ya başvuruda bulundu. Emekli olmak isteyen birçok kişinin önüne ise engel olarak prim borçları çıktı. Maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlar için bankalar peş peşe kredi kampanyalarını duyurdu. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, kredi kullanacak tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.
19.04.2023 Emekli
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması! Vade sınırı ve taksit... BDDK duyurdu
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması! Vade sınırı ve taksit... BDDK duyurdu Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi vade sınırlaması ve kredi kartı taksitleriyle ilgili önemli gelişme. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi vade sınırları ile kredi kartı taksitlendirme sürelerinin değiştirilip değiştirilemeyeceğine ilişkin soruya cevap verdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi vade sınırları ile kredi kartı taksitlendirme sürelerinin değiştirilmesinin söz konusu olmadığını belirtti. BDDK komisyona gönderdiği yanıtta, ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerinin vadeleri ve kredi teminat oranlarına sınırlama getirildiği anımsatılarak BDDK’nın, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın görüşünü alarak, söz konusu sınırlamaları değiştirebileceğine işaret edildi.
12.07.2022 Ekonomi
Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişiyor
Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişiyor Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi’nin Nisan 2022 aylık bülteninde paylaşılan verilere göre, Nisan 2022 itibarıyla bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar tarafından kullandırılan bireysel kredilerin miktarının yüzde 26 artışla 1,1 milyar TL’yi aştığı görüldü. Öte yandan BDDK tarafından yapılan duyuruda konut ve ticari kredilerde yapılacak düzenlemelerle ilgili çalışmaların sürdüğünün belirtildiğini hatırlatan Bankacılık ve İş Geliştirme Müdürü Orhun Çağlar Atilla, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: "Duyuruda konut kredilerinde kredi değer oranının tutar bazlı farklılaştırılması, ticari kredilerin yatırım ve ihracat gibi üretken alanlara yönlendirilmesi gibi konularda da düzenleme yapılacağına dair ipuçlarına yer veriliyor." dedi.
21.06.2022 Ekonomi
Aylık 350-400 lira veriliyor! Bütçeye göre ödeme yapılıyor, yaş sınırı da yok, en az 1 yıl...
Aylık 350-400 lira veriliyor! Bütçeye göre ödeme yapılıyor, yaş sınırı da yok, en az 1 yıl... Aylık olarak 350 ila 400 lira ödeme yapılıyor. Yaş sınırı bulunmuyor. Şu anda 200 bin aile faydalanıyor. Tüm eğitim seviyeleri için geçerli. Çocuğu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Türkiye’de 18 milyon öğrenci eğitim görüyor. Beklenmedik olaylara karşı çocukların eğitim hayatının yarıda kalmaması ve tüm eğitim masraflarının karşılanması için ayda 350-400 lira ödeyerek eğitim sigortası yaptırılabiliyor. Son dönemde salgın ile birlikte eğitim sigortasına olan talep arttı. Kendi çocuğu için olduğu gibi, yakınının çocuğu için de kendi adına sigorta ürünü alınabiliyor. Ancak bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü her sigorta şirketinin kapsamı aynı değil. Öte yandan eğitim sigortasında vergi indirimi avantajı da bulunuyor. İşte tüm bilgiler...
20.05.2022 Ekonomi
Tüketici güven endeksi yüzde 0,4 arttı
Tüketici güven endeksi yüzde 0,4 arttı    Tüketici güven endeksi, Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,4 oranında arttı.
20.05.2022 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 7 gün şartı var, maaş, kredi, taksit ve...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 7 gün şartı var, maaş, kredi, taksit ve... Bankaya ya kişilere borcu olan herkesin başına gelebilir. Şartları çok ağır. Elinizdeke her şeyden olabilirsiniz. 7 gün gibi kısa bir süreniz var. O sürede başvuruda bulunmaz iseniz takip kesinleşiyor. Maaşlar, tahsisat ve her nevi ücretler, intifa hakları ve hasılatı, ilama dayalı olmayan nafakalar, borçlu ve ailesinin geçinmeleri için icra müdürlüğünce lüzumlu olarak takdir edilen miktar düşüldükten sonra geri kalan tutarlar haczedilebili. İcra takibine muhatap olan bir kimse itiraz süresi içinde borca yeter mal varlığı konusunda beyanda bulunmak zorunda. Mal beyanında bulunmayan borçlu için hapis cezası tatbiki mümkün. Bu hapis cezasına ‘tazyik hapsi’ denilir. Üç ayı geçemez, mal beyanında bulunulması ile de ortadan kalkar. Taahhütünü ihlal edenler için de hapis cezası gündeme gelebilir. Haciz ve icra için gereken şartlar nelerdir?
20.05.2022 Ekonomi
Kredi kararı! 2 yıl ödemesiz, 120 aya kadar vade imkanı
Kredi kararı! 2 yıl ödemesiz, 120 aya kadar vade imkanı Kredi fırsatı ile ilgili detaylar belli oldu. Kredi paketine başvuru koşulları ve ödeme seçenekleri açıklandı. 2 yıl ödemesiz kredi kullanımı mümkün. 10 yıla kadar da vade seçeneği bulunuyor. İstihdama destek olmak amacıyla başlatılan destek paketi sürecinde şartlar belli oldu. 100 bin TL ile 500 bin arasında destek paketi kredisinden yararlanabilecek olan esnafın yerine getirmesi gereken şartlar bulunuyor. Peki, destek paketi kimlere veriliyor, kredi başvurusu şartları neler?
9.12.2021 Ekonomi
Son dakika kredi kararı! Resmen duyuruldu, değişti ve artık...
Son dakika kredi kararı! Resmen duyuruldu, değişti ve artık... Kredi ile ilgili son dakika kararı açıklandı. Resmi açıklama BDDK tarafından yapıldı. Yeni düzenleme ile taksit sayısında değişikliğe gidiliyor. 50 bin TL'nin üzerinde olan krediler için taksit sayısı 36'dan 24'e düşürüldü.
17.09.2021 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Ve belli oldu, faizsiz olarak...
Kredi çekecekler dikkat! Ve belli oldu, faizsiz olarak... Kredi çekmeyi planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yazılı olarak talep edilmesi gerekiyor. Faiz ödenmiyor. Bankalar kredi çekecekler için önemli bir kolaylık sağlanıyor. Ancak pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor.
22.08.2021 Ekonomi
Kredi kartı taksit sayısı ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu
Kredi kartı taksit sayısı ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu Kredi kartı taksitlendirme süreleri ile ilgili flaş karar! BDDK resmen duyurdu. İki katına çıkarıldı. 1 Ocak 2022'ye kadar geçerli olacak. Kullandırılacak ve yapılandırılacak kredilere ilişkin de açıklama yapıldı. Düzce, Rize ve Artvin İllerinde yapılan alışverişlerde kredi kartı taksitlendirme süreleri iki katı olarak uygulanacak. İşte tüm detaylar...
29.07.2021 Ekonomi
Bankadan flaş kredi açıklaması! 3 ay ertelemeli, faiz indirimi...
Bankadan flaş kredi açıklaması! 3 ay ertelemeli, faiz indirimi... Kredi ile ilgili flaş açıklama. 3 ay ertelemeli, 48 aya kadar vadelerle kredi kullandırılıyor. Dev banka duyurdu, müşterileri yakından ilgilendiriyor. Faiz indirimi de uygulanıyor. Şekerbank duyurdu. İki yeni kampanya başlatıldı. EKOkredi ürünü kapsamında elektrikli ve hibrit araç alacak müşterilere yönelik kredi fırsatı sunuldu. Uygun taksit imkanları da sağlanıyor. Bir sonraki EKOkredi'den faydalanılması durumunda da yüzde 10 faiz indirimi sağlanacak.
29.07.2021 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! İhtiyaç, konut  ya da taşıt...
Kredi çekecekler dikkat! İhtiyaç, konut ya da taşıt... Kredi çekmeyi düşünenleri ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ya da araç kredisi fark etmiyor. Tek tek açıklandı. Kredi çekmek için bankaya gitmeden önce mutlaka bilmeniz gerekiyor. İşte detaylar...
28.07.2021 Ekonomi
600 milyonluk ‘Evim’ vurgunu!  Şirket yönetici öldürüldü, eşi intihar etti....
600 milyonluk ‘Evim’ vurgunu! Şirket yönetici öldürüldü, eşi intihar etti.... Gelen son dakika haberine göre; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan birinin, büyük bir saadet zinciri sisteminin parçası olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding’in yöneticisi Sibel Koçan geçen ay sokak ortasında öldürülmüş, eski eşi Süleyman Aydın ise cinayetten 2 saat sonra intihar etmişti. Sisteme para yatıranlar arasındaysa kimler yok ki...
10.07.2021 Gündem
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Değişikliğe gidildiği belirtildi. Mesai saatleri ile ilgili bankadan açıklama geldi. Bugün ve yarın için, bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin ardından yapılan duyuruda yeni mesai saatleri paylaşıldı. İşte Akbank güncel mesai saatleri...
8.07.2021 Ekonomi
Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü?
Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü? Akbank çöken sistemi sonrası gece saatlerinde resmi Akbank Twitter hesabından bir açıklama daha yaptı ve kanalların titizlikle yakından izlendiği belirtilerek mağduriyet yaşayan müşterilerinden ve paydaşlarından özür diledi. Geç saatlerde yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ev Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü, sorularına yanıt aradı.
8.07.2021 Gündem
TEB'den Ramazan'a özel kredi kampanyası!
TEB'den Ramazan'a özel kredi kampanyası! TEB'den flaş kerdi açıklaması. Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı’na özel kredi kampanyası başlatıyor. Yeni kampanya ile TEB müşterileri, Findeks notuna göre yüzde 1,45’ten başlayan faiz oranı, 3 aya kadar erteleme imkânı ve 3 ay ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleriyle sunulan kredi kampanyasından faydalanabilecek. Kredi teklifinden yararlanmak isteyen müşteriler; TEB Şubeleri, CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması, TEB Telefon Şubesi ve teb.com.tr’den başvuru yapabiliyor.
4.05.2021 Ekonomi
Halkbank'tan flaş karar! Ertelendi, tarih belli oldu
Halkbank'tan flaş karar! Ertelendi, tarih belli oldu Yüz binlerce kişiyi sevindirecek haber! Resmen duyuruldu. Birçok kişi bu haberi bekliyordu. Kredi çekip ödemekte zorlananlar için iyi haber geldi. Kredi ödemeleri ertelendi. Yapılan açıklamada 1 Temmuz 2021 tarihine kadar kredi taksit ödemelerinin ötelendiği duyuruldu.
30.04.2021 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! Taksit tutarı düşüyor, banka kartlarıyla...
Borcu olanlara müjde! Taksit tutarı düşüyor, banka kartlarıyla... Kredi çekecek herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç kredisi, taksitler, faiz oranları ile ilgili açıklama geldi. ING Türkiye resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkes yararlanabiliyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak. Avantajlı kredi kampanyası ve özel faiz oranları sunuldu. İhtiyaç kredisi kullananların taksit tutarı düşüyor. Dev bankanın yaptığı açıklamaya göre müşteriler banka kartlarından 1000 lira harcama yaptıkları takdirde diğer ay nakit iade kazanıyor ve sözleşmedeki faiz oranı düşüyor. İşte ihtiyaç kredisinde düşük taksit ödemek için yapılması gerekenler...
3.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... Garanti BBVA milyonları ilgilendiren kararı resmen duyurdu. Harekete geçildi ve imzalar atıldı. Bireysel müşterilere yönelik önemli kredi adımı atıldı. Dev bankadan yapılan açıklamada yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. Bankalarda kullanılan alışveriş kredisi yeni uygulamaya uyarlandı. Garanti BBVA tarafından Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı ürünü hizmete sunuldu. Hayata geçirilen uygulama kapsamında bireysel müşteriler alışveriş kredisi seçeneğiyle 5 dakikada anında bankadan kredi kullanıp uygun taksit fırsatlarıyla bina yalıtımını gerçekleştirebilecek.
22.02.2021 Ekonomi
Halkbank resmen açıkladı! Konut kredisi faiz oranları...
Halkbank resmen açıkladı! Konut kredisi faiz oranları... Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Bütçelerine uygun en uygun faizli krediyi veren bankaları araştırıyor. Avantajlı paketler sunan bankaların konut kredisi paketleri ise yoğun ilgi görüyor. Biz de Halkbank hesaplı konut kredisi hakkında merak edilen tüm ayrıntıları derledik. İşte Halkbank hesaplı evim konut kredisi…
16.11.2020 Gündem
QNB Finansbank’ta yenilik! Kullanıma sunuldu…
QNB Finansbank’ta yenilik! Kullanıma sunuldu… QNB Finansbank müşterilerini ilgilendiriyor. Huawei resmen duyurdu. Türkiye'ye özel lokal uygulamaları hızla resmi uygulama mağazasına katarak tüm kullanıcılar için kullanım deneyimi oluşturmayı sürdüren Huwai, QNB Finansbank Cep Şubesi ve Enpara.com Cep Şubesi altyapılarını Huawei Mobil Servisler'e (HMS) uyumlu hale getirilerek AppGallery'de kullanıma sunulduğunu açıkladı.
13.11.2020 Gündem
İzmir için bankalardan flaş karar!
İzmir için bankalardan flaş karar! Gelen son dakika haberine göre; Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) yapılan açıklamada, İzmir'de meydana gelen depreme ilişkin, "Bankalarımız, depremden doğrudan etkilenen ve gördükleri zarar nedeniyle edimlerini yerine getirmekte zorlanan müşterilere vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylık ve desteği sağlayacaklardır." ifadesi kullanıldı.
3.11.2020 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 3 ay faizsiz erteleniyor...
Akbank resmen duyurdu! 3 ay faizsiz erteleniyor... Akbank müşterilerine resmen duyurdu. Kredi taksit ve kredi kartı ödemeleri ile ilgili açıklama yapan Akbank, İzmir'deki depremden etkilenen müşterilerinin talep etmeleri halinde, kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini, 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteliyor...
3.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Taksit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi taksit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.