Kredi Ödeme

Kredi Ödeme

Son dakika kredi ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.569 kredi ödeme haberi bulunmuştur. Tüm kredi ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
0.79 faizli, 1 yıl geri ödemesiz kredi imkanı! İşte taksit tablosu...
0.79 faizli, 1 yıl geri ödemesiz kredi imkanı! İşte taksit tablosu... Kentsel dönüşüm kredisi için harekete geçildi. Beklenen İstanbul depremi için kentsel dönüşüm süreci hızlanıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için destek paketleri hazırladı. Kredi paketinin detayları belli oldu.
19.03.2023 Ekonomi
0.79 faizli 12 ay geri ödemesiz kredi paketi! 10 yıl vade ile geri ödeme taksit tablosu: 1.695 TL
0.79 faizli 12 ay geri ödemesiz kredi paketi! 10 yıl vade ile geri ödeme taksit tablosu: 1.695 TL Kentsel dönüşüm kredisi için harekete geçildi. Beklenen İstanbul depremi için kentsel dönüşüm süreci hızlanıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için destek paketleri hazırladı. Kredi paketinin detayları belli oldu.Peki, kimler yararlanacak? Kredi ve faiz oranları ne? Aylık ödeme ne kadar olacak? İşte detaylar...
18.03.2023 Ekonomi
Merkez Bankası, deprem bölgesindeki firmaların kredi ödeme vadelerini uzattı
Merkez Bankası, deprem bölgesindeki firmaların kredi ödeme vadelerini uzattı Merkez Bankası, deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadelerinin uzatıldığını duyurdu.
6.02.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki kişilerin borcu erteleniyor
Deprem bölgesindeki kişilerin borcu erteleniyor Türkiye Bankalar Birliği, depremin bölge ekonomisinde yol açtığı olumsuz etkilere maruz kalan, ödeme güçleri olumsuz etkilenen banka müşterilerinin, talepleri halinde, bankalara olan vadesi gelmiş veya 6 ay içinde vadesi gelecek borçlarının vadesinin bugünden itibaren 6 ay sonraya kadar ötelenmesine karar verdi.
6.02.2023 Ekonomi
KYK burs ve kredi ödemeleri sorgulama! KYK bursları ne zaman yatacak, bayramdan önce ayın kaçında yatıyor?
KYK burs ve kredi ödemeleri sorgulama! KYK bursları ne zaman yatacak, bayramdan önce ayın kaçında yatıyor? KYK burs ve kredi ödemeleri için beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Ramazan Bayramı'na az bir süre kala öğrenciler KYK burslarının yatıp yatmayacağını merak ediyordu. Ramazan Bayramı bu yıl 2 Mayıs'ta başlayacak. Peki, Bayram öncesi KYK bursları yatacak mı? KYK bursları ne zaman yatacak? İşte KYK burs ve kredi ödeme tarihleri 2022!
25.04.2022 Eğitim
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para...
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para... Bankacılıkta bir dönem sonra erdi. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Dijital bankacılıkta yeni dönem resmen başladı. Banka müşterilerini yakından ilgilendiren gelişmeyi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tek tek açıkladı. Şubesiz bankacılıkta büyük değişiklik olacak. 1 Ocak tarihi itibarı ile dijital bankalar, mevduat ya da katılım bankası olmalarına göre kredi kuruluşlarının gerçekleştirebileceği tüm faaliyetleri yerine getirebilecek. Dijital bankaların kredi müşterileri, yalnızca finansal tüketicilerden ve KOBİ'lerden oluşabilecek.
29.12.2021 Ekonomi
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş açıklama, hemen...
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş açıklama, hemen... Günümüz şartlarında kredi kartı kullanmayan ya da borcu olmayan çok az kişi bulunuyor. Pek çok kişi harcamalarını kredi kartı ile yapıyor. Sonrasında yaşanan ödeme zorlukları nedeni ile kapatılamayan borçlar için yeni bir adım atılarak kredi kullanımı yoluna gidiliyor. Borcu olan, kredi kartı limiti dolan ve kredi kullanmayı planlayanları çok yakından ilgilendiriyor. Yapılması gerekenler tek tek açıklandı.
2.12.2021 Uzmana Sor
Kredi borçları ile ilgili son dakika açıklaması! Geri ödeme...
Kredi borçları ile ilgili son dakika açıklaması! Geri ödeme... Kredi borçları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Banka borçları ile ilgili rakamlar paylaşıldı. Özel sektörün yurt dışından sağladığı kısa vadeli kredi borcu 8,5 milyar dolar, uzun vadeli kredi borcu 163,1 milyar dolar olarak gerçekleşti
16.11.2021 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Flaş karar, binlerce kişi bekliyordu
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Flaş karar, binlerce kişi bekliyordu Kredi ve burs ödemelerinde son dakika gelişmesi. Binlerce öğrenci merakla bekliyordu. Resmi açıklama geldi. Paralar hesaplara yatırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin kasım ayı burs ve kredi ödemelerinin 6 Kasım itibarıyla başladığını duyurdu.
6.11.2021 Ekonomi
KYK bursu yattı mı? İşte KYK burs ve kredi ödeme tarihleri!
KYK bursu yattı mı? İşte KYK burs ve kredi ödeme tarihleri! Binlerce öğrenci ekim ayı KYK burs ve kredi ödemelerinin yapılacağı tarihi merak ediyordu. Sıklıkla ‘KYK yattı mı, ne zaman yatacak?’ sorusu aratılıyor. KYK burs ödemeleriyle ilgili açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’dan geldi. İşte detaylar…
6.10.2021 Eğitim
5.000 TL veriliyor! Emekliler başvurabiliyor, flaş maaş detayı
5.000 TL veriliyor! Emekliler başvurabiliyor, flaş maaş detayı Emeklilere 5 bin TL veriliyor. Nakit ihtiyacı olan emeklilere avantajlı koşullar sağlanıyor. Maaş detayı önem taşıyor. Dev banka emekliler için harekete geçti. 5 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Halkbank'tan 'mini emekli' kredisi. İşte detaylar...
24.08.2021 Ekonomi
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken...
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken... EFT, havale ve kredi kartı işlemleriyle ilgili son dakika kararı verildi. Banka müşterileri dikkat. Para transferi yaparken bu detayı es geçmeyin. Başka hesaba gönderdiğiniz havale dekontuna havale sebebini yazmazsanız, Yargıtay bu havalenin bir borç ödemesi için yapıldığını kabul ediyor. Siz bu parayı alıcı kişiye borç vermek amacıyla göndermiş olsanız bile... İşte haberin detayları...
21.08.2021 Ekonomi
Banka borcu olanları ilgilendiriyor! Karar açıklandı, ödemeler öteleniyor
Banka borcu olanları ilgilendiriyor! Karar açıklandı, ödemeler öteleniyor Borcu olan vatandaşları ilgilendiren karar açıklandı. Borç ödemeleri ertelenecek. Ayrıca ihtiyacı olan kişilere finansman desteği sağlanacak. TBB tavsiye kararını açıkladı. Sel bölgesinde yasayanların banka borçlarının ertelenmesi ve kredi kolaylığı sağlanması istendi.
16.08.2021 Ekonomi
Borç erteleme kararı! Belge ile bankaya başvurun
Borç erteleme kararı! Belge ile bankaya başvurun Borçların ötelenmesi ile ilgili önemli bir karara imza atıldı. Belge ile kanıtlayan müşterilerin borçları ertelenecek. TBB tavsiye kararını açıkladı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Rize, Artvin ve Düzce'deki sel felaketinden etkilenen banka müşterilerinin talepleri halinde bankalara olan borçlarının ödenmesi, ertelenmesi ve finansman olanakları sağlanması konusunda tavsiye kararı aldı.
28.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay Kredi kartı kullanımı ile ilgili flaş detay! 40 gün geçerli. Faiz ödenmiyor. Kredi kartı kullanımı her geçen gün artıyor. Özellikle pandemi sürecinde online alışverişin daha fazla yapılmaya başlanması kredi kartına olan talebi de arttırdı. Kredi kartı kullanan pek çok kişi ise ne kadar faiz ödediğini, hangi durumlarda faiz ödemesi yapılmayacağını bilmiyor. İşte kredi kartı kullanan herkesin mutlaka bilmesi gereken detaylar...
6.05.2021 Ekonomi
Kredi kararı! Bugün başlıyor, limit, ödeme ve borçlar...
Kredi kararı! Bugün başlıyor, limit, ödeme ve borçlar... Türkiye Bankalar Birliği harekete geçti. TBB kredi kararını duyurdu. Bugün itibarı ile yeni sisteme geçiliyor. Borç ve ödemeler konusunda büyük bir yenilik hayata geçirildi. Artık günlük takip imkanı sağlanıyor.
12.04.2021 Ekonomi
Kredi çeken herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 40...
Kredi çeken herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 40... Kredi çeken, kredi kartı kullanan, emeklilik hayali kuran milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Detaylarıyla tek tek açıklandı. Yüzde 40'ı geçmesin... Herkes güzel bir yaşamın hayalini kurar. Ancak bunun için erken yaşta atılması gereken bazı adımlar var. Finansal olarak sıkıntı yaşamamak için bu ayrıntılara önem gösterilmeli. Kredi çekerken, ev alırken, borç öderken, kredi kartı kullanırken herkesin dikkat etmesi gereken noktalar bulunuyor. 20'li yaşlardan 80'li yaşlara kadar sağlıklı finansal alışkanlıklar kazanmak için neler yapmalısınız? İşte çok önemli parasal öneriler...
4.02.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Kredi fırsatı, hesabı olanlar...
DenizBank resmen duyurdu! Kredi fırsatı, hesabı olanlar... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi fırsatı. 3 ay boyunca ödeme yok. Kefilsiz 36 aya varan vade imkanı sunuluyor. Dev bankadan emeklilik hayali kuran on binlerce vatandaşı çok yakından ilgilendiren kredi haberi geldi. Avantajlı faiz oranlarıyla SGK prim borcunu ödeyip emekliliğe hak kazanacak kişiler için 3 ay ertelemeli, 12, 24 ve 36 aya kadar vadeli kefilsiz kredi fırsatı açıklandı. 10 bin liradan başlıyor ve kredi üst limiti ise 100 bin lira. Ödeme tablosu da belli oldu. Öte yandan SGK da Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ile krediye yönelik anlaşma imzalamıştı. İşte tüm detaylar...
25.01.2021 Ekonomi
Ocak ayı bursu ne zaman yatacak 2021? KYK burs yatma tarihleri 2021
Ocak ayı bursu ne zaman yatacak 2021? KYK burs yatma tarihleri 2021 Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ocak ayı burs ve kredi ödemelerine başladı. 1 milyon 397 bin 469 öğrenciye ödenecek burs ve kredi ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladı. KYK burs ödemeleri öğrencilerin TC Kimlik numarasının son rakamına göre ödenecek. Peki, Ocak ayı bursu ne zaman yatacak 2021? KYK burs ve kredi ödemeleri tarihleri!
6.01.2021 Eğitim
KYK kredi ödemesi nasıl yapılır? Online KYK kredi (borcu) ödemesi yapamıyorum, neden?
KYK kredi ödemesi nasıl yapılır? Online KYK kredi (borcu) ödemesi yapamıyorum, neden? Vergi borcu yapılandırma kanunu TBMM'den onay aldı. Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ile Hazine alacaklarının kapsandığı düzenlemenin Resmi Gazete'de yayınlanması bekleniyor. Yapılandırma fırsatından yararlanan kesimlerden biri de öğrenim kredisi borcu olan 3.1 milyon genç oldu. Yapılandırmaya öğrenim kredisi olanlar peşin ya da 36 ay taksiyle borcunu kapatabilecek. Peki, KYK online kredi ödemesi nasıl yapılacak? İşte KYK borcu ödeme hakkında merak edilenler…
16.11.2020 Eğitim
İzmir için bankalardan flaş karar!
İzmir için bankalardan flaş karar! Gelen son dakika haberine göre; Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) yapılan açıklamada, İzmir'de meydana gelen depreme ilişkin, "Bankalarımız, depremden doğrudan etkilenen ve gördükleri zarar nedeniyle edimlerini yerine getirmekte zorlanan müşterilere vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylık ve desteği sağlayacaklardır." ifadesi kullanıldı.
3.11.2020 Ekonomi
Halkbank'tan 6 ay geri ödemesiz kredi fırsatı! Faiz oranı...
Halkbank'tan 6 ay geri ödemesiz kredi fırsatı! Faiz oranı... Halkbank resmen açıkladı. Halkbank kredi faiz oranı belli oldu. Dev banka düşük faiz oranı ve 6 ay geri ödemesiz kredi paketini hayata geçirdi. Koronavirüsün etkilerini azaltmak için destek paketini devreye alan Halkbank, düşük faiz oranı ve 6 ay geri ödemesiz kredi sunuyor. Peki, Halkbank kredi başvurusu nasıl yapılır? Halkbank 6 ay geri ödemesiz kredi nasıl alınır? İşte Halkbank düşük faiz oranı ve 6 ay geri ödemesiz kredi paketi...
1.11.2020 Ekonomi
KYK borçları yapılandırma paketi kapsamında siliniyor mu? KYK affı gelecek mi? Borcu olanlar KYK borçlarına af talep ediyor!
KYK borçları yapılandırma paketi kapsamında siliniyor mu? KYK affı gelecek mi? Borcu olanlar KYK borçlarına af talep ediyor! KYK borçları siliniyor mu? Yapılandırma paketi kapsamında gündemden olan maddelerden biri KYK borcu. KYK borcu olanlar, borçların silinip silinmeyeceğini merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile en kapsamlı yapılandırma paketi olarak anılan paket için çalışmalar başladı. Öğrenim kredisi ve KYK borçlarının da yer aldığı paketin içeriği merak ediliyor. Peki KYK affı gelecek mi?
23.10.2020 Eğitim
Vakıfbank'tan 12 ay ödemesiz kredi müjdesi! Vade ve faiz oranları...
Vakıfbank'tan 12 ay ödemesiz kredi müjdesi! Vade ve faiz oranları... Tek tek açıklandı. Bankalar harekete geçti. Sabit faizli krediler için 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatı, vadesi ise 48 ay. Vakıfbank'tan 12 ay ödemesiz kredi fırsatı! Yeni kredi paketi sektörü canlandıracak. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) vade ve kredi faiz oranlarını açıkladı. Başta Vakıfbank olmak üzere 15 bankadan müjde geldi. Pandeminin etkilerini aza indirmek amacıyla sektöre maaş, kira ödemeleri ile sözleşme ve fatura giderleri için kredi imkanı sunuldu. Faiz oranı, sabit faizli krediler için azami yüzde 14,5, değişken faizli krediler için TLREF 250 baz puan olarak belirlendi. Krediler, 1 Kasım 2021 tarihini aşmamak kaydıyla, azami 12 ay ödemesiz dönem olmak üzere 48 ay vadeli olacak. Peki, Vakıfbank faiz oranına göre kredi hesaplama nasıl yapılır? Vakıfbank kredi başvurusu nasıl yapılır? 12 ay ödemesiz kredi şartları ve Vakıfbank kredi faiz oranları!
17.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.