Kredi Kartı Ödeme

Kredi Kartı Ödeme

Son dakika kredi kartı ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kartı ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kartı ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kartı Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kartı ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.105 kredi kartı ödeme haberi bulunmuştur. Tüm kredi kartı ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı Fatih'te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. Bazen işe getirdiği altınları gösterip, 'Bunları karıma, kızıma hediye aldım' diye bize anlatıyordu. Onunla bu işe Eylül ayında girdik. İlk başlarda çektiği paraları kar payıyla birlikte geri veriyordu. Ben de onu 20 yıldır tanıyıp, güvendiğim için daha fazla kazanmak istedim. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi. Mağdurların şikayette bulunduğunu öğrenen M.R.B. cep telefonuyla Hülya Yıldırım'a ses kaydı atarak "İlk başlarda ne güzel her şeyi ödüyordum. Sonra yine oyuna döndüm, belki kazanırım diye. O iş, bu iş, altın işi hepsi yalan. Gidip birinden alıyordum, satıyordum. Oradan aldığımla başkasının parasını çıkartıyordum. Ben zaten kefenimi boynuma almışım. Ailem, çocuklarım, her şeyim gitti. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.
25.12.2023 Gündem
Kredi Kartı Nasıl Kullanılır? Kredi Kartı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kredi Kartı Nasıl Kullanılır? Kredi Kartı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kredi kartı, alışveriş imkanını kolaylaştıran oldukça etkili bir araçtır. Birçok kampanya ile kullanıcılarına cazip fırsatlar sunan kredi kartı hem dikkat hem de güvenlik gerektirmektedir. Bu sebeple kredi kartı kullanırken dikkat edilmesi gereken birçok önemli husus bulunmaktadır. Alışveriş kolaylığı ve bankalardaki kredi notlarının yükselmesi için sıklıkla tercih edilen kredi kartları, özenli kullanılırsa oldukça karlı sonuçlar doğurmaktadır.
7.07.2023 Eğitim
Kredi kartı ve nakit avans kullanacaklar dikkat! Ay sonunda...
Kredi kartı ve nakit avans kullanacaklar dikkat! Ay sonunda... Kredi kartı ve nakit avans kullanımı ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram yaklaştı ve acil nakit ihtiyaçlar arttı. Nakit sıkıntısı çekenler öncelikle kredi kartı kullanımına yönelecekler. Kredi kartı olmayan ya da limiti yetersiz olanlar ise banka kartlarının nakit avans kullanımını tercih edecekler. Nakit ihtiyaç anında bankalar vatandaşların yanında yer alıyor. Ancak bankalar tarafından verilen para faizi ile geri alıyor. Kredi kartı ya da nakit avans kullanırken ay sonunda geri ödeme yapılacağını unutmamak gerekiyor. Bu nedenle ödeme planı yaparak harcama yapmak gerekiyor. Aksi durumda yaşanacak ödeme güçlüğünde bankalara yeniden borçlanmak gündeme geliyor. Bu nedenle bayram harcamaları için mutlaka bütçe yapılması gerekiyor. Peki daha az borçlanarak bayram harcamaları nasıl yapılabilir? İşte birçok tüketicinin merak ettiği sorunun yanıtı...
28.04.2022 Ekonomi
Kredi - kredi kartı kullananlar dikkat! Banka borçları ile ilgili flaş detay, hemen...
Kredi - kredi kartı kullananlar dikkat! Banka borçları ile ilgili flaş detay, hemen... Kredi, kredi kartı borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. Sadece banka borçları değil aynı zamanda banka dışındaki tüm borçları da kapsıyor. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin ya kredi ya da birikmiş kredi kartı borcu bulunuyor. Enflasyondaki artış vatandaşların alım gücünü olumsuz olarak etkilerken, kredi kartı kullanım oranları da giderek artıyor. Ancak kart borçlarının tamamının ödenmemesi durumunda kişi faiz yükü ile karşı karşıya kalıyor. Bu durumda ilk yapılan yeni bir kredi kartı başvurusu yapmak veya banka kredisi kullanmak oluyor. İlk etapta borç sorunu çözülse de kullanılan kredi ve kredi kartı ödemelerinin toplamı kişinin aylık geliri ile karşılayamayacağı noktaya ulaştığında, yeniden birikmiş borçlar oluşuyor. Bu durum kişiyi finansal olduğu kadar psikolojik olarak da etkiliyor. Peki böyle bir durumda nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Hem ekonomik hem de psikolojik olarak borcun etkisinden kurtulmak mümkün mü? İşte yapılması gerekenler...
1.04.2022 Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartı olan herkesi kapsıyor! Yüzde 49 arttı ve...
Kredi kartı ve banka kartı olan herkesi kapsıyor! Yüzde 49 arttı ve... Banka kartı, kredi kartı, ön ödemeli kartı olan herkesi kapsıyor. Açıklama geldi ve belli oldu. Yüzde 49 arttı. BKM 2021 yılı kartlı ödeme verilerini açıkladı. Kartlı ödemeler yıllık 1,71 trilyon TL’ye ulaştı. En fazla harcama yılbaşı alışverişinde yapıldı. Günde ortalama 4,7 milyar TL kartlı ödeme gerçekleşti. Temassız ödeme tutar geçen yılın 3 katına ulaşırken internetten kartlı ödeme tutarı ise yüzde 75’lik büyüme ile 455 milyar TL oldu. İşte tüm detaylar...
1.02.2022 Ekonomi
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş açıklama, hemen...
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş açıklama, hemen... Günümüz şartlarında kredi kartı kullanmayan ya da borcu olmayan çok az kişi bulunuyor. Pek çok kişi harcamalarını kredi kartı ile yapıyor. Sonrasında yaşanan ödeme zorlukları nedeni ile kapatılamayan borçlar için yeni bir adım atılarak kredi kullanımı yoluna gidiliyor. Borcu olan, kredi kartı limiti dolan ve kredi kullanmayı planlayanları çok yakından ilgilendiriyor. Yapılması gerekenler tek tek açıklandı.
2.12.2021 Uzmana Sor
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve... Ziraat Bankası tarafından önemli bir adım atıldı. Anlaşma imzalanarak detaylar hakkında bilgi verildi. Ziraat Bankası resmen JCB anlaşmasını duyurdu. Ziraat Bankası ile JCB arasında yapılan iş birliği anlaşması ile JCB kartları, Ziraat Bankası POS cihazları ve ATM'lerinde kullanılmaya başlanacak.
27.10.2021 Ekonomi
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın... Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı, kredi borcu ya da fatura ödeyecekler, tarihi geçirmemek için otomatik ödeme talimatı veriyor. Ancak hesapta para yoksa, kredili mevduat hesabından ödeme alınıyor. Bu da aylık yüzde 1.98 faiz işlenmesine yol açıyor. Ayrıca avans hesap yoksa ve ödemeler de gecikirse bu durumda aylık yüzde 2.28 gecikme faizi devreye giriyor. Kredi kartının böyle olasılıklar için dikkatli kullanılması ve fatura günlerinin kaçırılmaması büyük önem taşıyor.
23.07.2021 Ekonomi
Arabası olan milyonlara güzel haber! 15 gün içerisinde...
Arabası olan milyonlara güzel haber! 15 gün içerisinde... Araba sahiplerini ilgilendiren önemli gelişme! Başladı. 15 gün içerisinde yapılabilecek. e-Devlet üzerinden takip edilebilecek. Hem zaman hem de tasarruf sağlayacak. İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Hızlı Geçiş Sistemi-Otomatik Geçiş Sistemi (HGS-OGS) gişelerinde nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapan sürücülerden dolayı gişe sahalarında oluşan beklemeleri önlemek amacıyla yeni bir uygulama başlatıldı.
7.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Değişti, yüzde 30...
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Değişti, yüzde 30... Kredi kartı kullanan herkes için geçerli. Bankalararası Kart Merkezi açıkladı. Yüzde 30 arttı. BKM verilerine göre, geçen ay ticari kredi kartlarıyla yapılan ödeme tutarı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 67 artarak 27,9 milyar TL olurken, ticari kredi kartları ile yapılan ödemelerin toplam kredi kartı ödemeleri içindeki payı geçen yıla göre artarak yüzde 30'a ulaştı ve her 3 TL kredi kartı ödemesinin 1 TL'si ticari kredi kartlarıyla gerçekleşti.
15.06.2021 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! İki indirim birden geldi, faizler artık...
Borcu olanlara müjde! İki indirim birden geldi, faizler artık... Borcu olanlara müjde haber geldi. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Borç yapılandırmasıyla ilgili flaş gelişme. Detaylar belli oldu. Peşin öderseniz iki indirim birden geliyor. Trafik cezalarını kapsıyor. Resmi Gazete'de yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı Cuma günü Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren, yapılandırma, stok ve matrah affı, sicil affı gibi unsurları içeren 7326 sayılı kanuna ilişkin genel tebliğ yayınladı. Bu yasa ile daha önceki yasalardan farklı olarak, mükelleflerin kamu ile olan işlerinde sunmak üzere ‘borçsuzluk’ yazısı alabilmeleri için borcun yüzde 10’unu ödeme şartı aranacak. Öte yandan trafik cezası borcunu yapılandıran mükelleflere, peşin ödemeyi tercih etmeleri halinde iki kez indirim uygulanıyor ve ödenecek para kesilen para cezası tutarının da altına iniyor.
14.06.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Yasal takip...
Kredi kartı kullananlar dikkat! Yasal takip... Türkiye Bankalar Birliği resmen duyurdu. Kredi kartı ya da kredi kullanan vatandaşları kapsıyor. Yasal takibe intikal eden krediler ile ilgili önemli detay! TBB Risk Merkezi üyesi kuruluşlar tarafından kullandırılan nakdi krediler şubatta geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 30 artarak 3 trilyon 775 milyar liraya çıktı.
19.04.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara güzel haber! İndirim fırsatı
Kredi kartı kullananlara güzel haber! İndirim fırsatı Kredi kartı olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. İndirim fırsatı sunuluyor. Kredi kartıyla yapılacak olan ödemelere ilişkin duyuru yapıldı. Mayıs sonuna kadar devam edecek, yüzde 5 düşüyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşları kapsayan bu kampanya tüm İSPARK otoparklarında geçerli. Kredi kartı ve İstanbulkart ile ödeme yapıldığında indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca isteyenler temassız olarak da ücretleri ödeyebilir. Yapılan açıklamada nakit temasını azaltmanın amaçlandığı bildirildi.
10.04.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı ve...
Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı ve... Kredi kartı kullanan herkes için geçerli. Kredi kartı kullanan kişi sayısı her geçen gün artıyor. Birçok kişi kredi kart ödemelerinden şikayetçi. Banka müşterilerinin büyük kısmı ekstrelerinin sadece asgari kısmını ödüyor. Kalan borç ise bir sonraki aya yansıyor. Kredi kartı kullanımı bir süre sonra limitlerin yetersiz olması ile içinden çıkılamaz bir duruma geliyor. İşte kredi kartını doğru kullanmanızı sağlayacak ipuçları...
31.03.2021 Ekonomi
Banka ve kredi kartları ile ilgili flaş açıklama!
Banka ve kredi kartları ile ilgili flaş açıklama! Banka ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor. Duyuru geldi. Kredi kartı, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile ilgili veriler açıklandı. Kartla ödeme tutarı ocak ayında 103 milyar TL oldu; bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artış görüldü. Kartlarla yapılan her 5 TL vergi ödemesinin 3 TL'si internetten gerçekleşti. Kamu-vergi ödemeleri sektöründeki kartlı ödeme tutarı ise yüzde 22 arttı. Toplam kart sayısı ise 260,8 milyon adede ulaştı. En fazla kartlı ödeme artışı elektronik eşya sektöründe görüldü
17.02.2021 Ekonomi
Corona sebebiyle internetten alışveriş yüzde 40 arttı
Corona sebebiyle internetten alışveriş yüzde 40 arttı Corona virüs sebebiyle temel ihtiyaçların internet üzerinden karşılayan tüketiciler, son bir ayda internet üzerinden yapılan alışveriş oranını yüzde 40 arttırdı.
25.04.2020 Ekonomi
Tüketicilere internet alışverişinde "güvenilir site" uyarısı
Tüketicilere internet alışverişinde "güvenilir site" uyarısı Bursa Tüketiciler Derneği (BDT) Başkanı Sıtkı Yılmaz, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla internet üzerinden yapılan alışverişlerde yüzde 40'a yakın artış olduğunu belirterek "Satıcıların sitelerinde MERSİS (merkezi sicil kayıt sistemi) numaraları olup olmadığı kontrol edilmelidir. MERSİS numarası bulunan siteler güvenilir sitelerdir." değerlendirmesinde bulundu.
19.04.2020 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Hepsi ücretsiz...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Hepsi ücretsiz... Bankada parası olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. 5 bin liraya yükseltildi. Ayrıca ücret alınmayacak. ATM’lerden 2 bin lira olan günlük para çekme limiti 5 bin liraya yükseltilirken, bu süreçte yapılacak tüm EFT, havale işlemleri ücretsiz gerçekleştirilecek.
27.03.2020 Ekonomi
Noterlerde kredi kartı ile ödeme yılbaşından sonra başlayacak
Noterlerde kredi kartı ile ödeme yılbaşından sonra başlayacak Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin, "Noterliklerde kredi kartı ödeme uygulamasına büyük ihtimalle önümüzdeki yılbaşı itibarıyla geçme imkanına kavuşacağız." dedi.
13.12.2019 Ekonomi
Kredi kartından nakit avans mı yoksa kredi mi avantajlı?
Kredi kartından nakit avans mı yoksa kredi mi avantajlı? Acil nakte ihtiyacınız olduysa ve bu para hesabınızda yoksa en kolay yol kredi kartıyla ATM’den nakit ya da taksitli avans çekmek. Avansın faizi yüzde 2.15’ten yüzde 2’ye indi. Bu indirimle karttan avans çekimi krediyle neredeyse başa baş hale geldi...
30.06.2019 Ekonomi
Uyarı geldi! Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor
Uyarı geldi! Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor Acil paraya ihtiyacınız varsa en kolay yolu kredi kartıyla nakit avans çekmek. Fakat avansın aylık faizi yüzde 2.25’ten yüzde 2.15’e inse de halen yüksek. Vergi ve fonlarla maliyet katlanıyor. Peki daha hesaplı alternatifi ne?
9.04.2019 Ekonomi
İhtiyaç kredisi mi taksitli avans mı?
İhtiyaç kredisi mi taksitli avans mı? Birçok kişi nakit ihtiyacını öncelikle kredi kartıyla nakit avans çekerek gidermeye çalışıyor. Peki özellikle çok yüksek olmayan ihtiyaçlar için kredi çekmek mi yoksa kredi kartından avans kullanmak mı daha kârlı? İşte cevabı...
7.04.2019 Ekonomi
Kredi kartı borcundan nasıl kurtulursunuz?
Kredi kartı borcundan nasıl kurtulursunuz? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşların mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilmeleri için Ziraat Bankası’nın kredi kullandıracağını söylemişti. Bir destek de yine kamu bankası olan VakıfBank'tan geldi. Vakıfbank kendi müşterilerine yönelik kredi kartı ve kredi borcu yapılandırmasına gideceğini açıkladı.
15.01.2019 Ekonomi
Borçluya 3'lü fırsat! 6 ay ödemesiz dönem
Borçluya 3'lü fırsat! 6 ay ödemesiz dönem Bankalara kredi kartı borcu olanlar için Ziraat Bankası'nın yapılandırması devam ederken bir müjde de VakıfBank'tan geldi. VakıfBank 'Kredi kartı borç yapılandırma' projesi kapsamında borçlu müşterileri için düşük faiz oranıyla yapılandırma yapılacağını açıkladı.
15.01.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kartı Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kartı ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.