Kredi Kartı Borç

Kredi Kartı Borç

Son dakika kredi kartı borç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kartı borç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kartı borç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kartı Borç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kartı borç gelişmeleri de dahil olmak üzere 822 kredi kartı borç haberi bulunmuştur. Tüm kredi kartı borç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili yeni gelişme
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili yeni gelişme Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi kartı faizleri ile ilgili yeni gelişme! Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, faizi 2.5 puanlık beklentinin üstünde 5 puan (500 baz puan) artırarak yüzde 35’ten 40’a çıkardı. Böylece faizler son 6 ayda aralıksız artmış oldu. Her faiz artışında kart faizleri de yükseliyordu. Fakat bu sefer faiz artışıyla kart faizi 1 Ocak tarihine kadar değişmeyecek ve yüzde 3.66 olarak sabit kalacak. Gecikme faizi de yılbaşına kadar yüzde 3.96 olarak uygulanacak.
24.11.2023 Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! Faizler arttı, bankalar art arda yeni oranları duyurdu
Kredi kartı olanlar dikkat! Faizler arttı, bankalar art arda yeni oranları duyurdu Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi kartı, doğru kullanıldığında bireylerin ve ailelerin bütçesine önemli katkılar sağlıyor. Ancak borçlar zamanında kapatılmazsa ve borç sarmalı her ay devam ederse maliyeti de ciddi oranda artıyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası bankalar harekete geçti. Yeni faiz oranlarını müşterilere SMS ile göndermeye başladı.
27.10.2023 Ekonomi
Kredi kartı faizleri cep yakıyor! Borcu olan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi
Kredi kartı faizleri cep yakıyor! Borcu olan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi kartı, doğru kullanıldığında bireylerin ve ailelerin bütçesine önemli katkılar sağlıyor. Ancak borçlar zamanında kapatılmazsa ve borç sarmalı her ay devam ederse maliyeti de katlanılmaz hale geliyor. Eskiden küçük gibi gelen cezalar şimdilerde yükselen faizle cep yakıyor. Kredi kartının ekstresini eksik veya geç ödeyene ne kadar faiz işler?
20.10.2023 Ekonomi
BDDK'dan yeni düzenlemeler! Kredi, kredi kartı, borç ve limitlerle ilgili açıklama
BDDK'dan yeni düzenlemeler! Kredi, kredi kartı, borç ve limitlerle ilgili açıklama BDDK'nın deprem nedeniyle attığı adımlar paylaşıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların borçlarına esneklik tanımak amacıyla çeşitli düzenlemeler gerçekleştirildiği belirtildi.
23.02.2023 Ekonomi
Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı?
Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı? Kabine Toplantısı sona erdi. Kredi kartı ve kredi borçları düzenlemesi ile ilgili alınacak yeni karar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla ilgili detayları açıklaması bekleniyor. Peki, Kredi kartı borçları ertelenecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak, kimler erteleme başvurusu yapabilecek?
1.08.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu yapılandırma gelecek mi?
Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu yapılandırma gelecek mi? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Gözler Kabine toplantısı sonrasında alınacak kararlara çevirilirken kritik toplantıda kredi kartı borçları nedeniyle takibe düşenlere yönelik düzenleme değerlendirilecek. Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, kredi ve kredi kartı borçları nedeniyle yasal takipte olanların sayısı 4,1 milyonun üzerinde bulunuyor. Bu borçlar için yeni bir düzenleme yapılacak. Peki, Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu olanlara yapılandırma gelecek mi? İşte detaylar…
1.08.2022 Ekonomi
Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi, ek ücret yok....Flaş 40 gün detayı...
Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi, ek ücret yok....Flaş 40 gün detayı... Kredi kartı kullanan milyonlarca kişi haberdar değil! Bankalar kredi kartı olan müşterilerine önemli bir avantaj sunuyor. Faiz, ek ödeme olmadan nakit para kullanımı sağlanıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) duyurdu. Başvuru şartı yok. Kredi kartı olanlar ATM'ler aracılığı ile parasını çekebileceği gibi internet bankacılığı ile direkt hesaplarına nakit transferi yapabiliyor. Faizsiz para kullanımı ile ilgili 40 gün detayı dikkat çekiyor.
26.11.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Faizsiz ve ücretsiz, 2 ay erteleme kararı. Eylül ayı boyunca geçerli olacak. VakıfBank hesabı olan tüm müşterilerine açıklamada bulundu. Yeni bir kampanya başlatıldı. Dev banka, kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerin harcamalarına ait ödemelerini 2 ay sonrasına erteleyebileceklerini duyurdu.
4.09.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz...
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz... Kredi ve kredi borcu olanlara iyi haber. Açıklama yapıldı. Başvuru için son tarih 31 Temmuz olarak belirlendi. Borçlar öteleniyor. Borç yapılandırması için başvuruda bulunmak gerekiyor. Dev bankadan yapılan açıklamada borç ertelemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı. İşte Akbank kredi ve kredi kartı borç ertelemesi ile ilgili detaylar...
26.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları! Herkesi ilgilendiriyor, sakın bunu yapmayın... Kredi kartı, kredi, elektrik, su, doğalgaz faturaları... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı, kredi borcu ya da fatura ödeyecekler, tarihi geçirmemek için otomatik ödeme talimatı veriyor. Ancak hesapta para yoksa, kredili mevduat hesabından ödeme alınıyor. Bu da aylık yüzde 1.98 faiz işlenmesine yol açıyor. Ayrıca avans hesap yoksa ve ödemeler de gecikirse bu durumda aylık yüzde 2.28 gecikme faizi devreye giriyor. Kredi kartının böyle olasılıklar için dikkatli kullanılması ve fatura günlerinin kaçırılmaması büyük önem taşıyor.
23.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Faiz ödemeyin, limitiniz...
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Faiz ödemeyin, limitiniz... Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor. Pek çok kişi kredi kartının sadece asgari tutarını ödüyor. Sonrasında kredi kartının kullanılmaya devam edilmesi ile kredi kartı borcu bir türlü kapanmıyor. Asgari tutar ödenmeye devam edildiği sürece de borç miktarı her geçen gün artıyor. Bir süre sonra da içinde çıkılamaz bir duruma gelebiliyor. Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan kişiler için bankalar bazı kolaylıklar sağlıyor. İşte kredi kartı borcundan kurtulmak için yapılması gerekenler...
12.07.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, değişiklik yapıldı... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Değişikliğe gidildiği belirtildi. Mesai saatleri ile ilgili bankadan açıklama geldi. Bugün ve yarın için, bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin ardından yapılan duyuruda yeni mesai saatleri paylaşıldı. İşte Akbank güncel mesai saatleri...
8.07.2021 Ekonomi
Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü?
Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü? Akbank çöken sistemi sonrası gece saatlerinde resmi Akbank Twitter hesabından bir açıklama daha yaptı ve kanalların titizlikle yakından izlendiği belirtilerek mağduriyet yaşayan müşterilerinden ve paydaşlarından özür diledi. Geç saatlerde yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ev Akbank mobil düzeldi mi, çalışıyor mu? Akbank mobil ve internet sorunu çözüldü mü, sorularına yanıt aradı.
8.07.2021 Gündem
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme...
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme... Akbank'tan son dakika açıklaması geldi. Tüm Akbank müşterilerini ilgilendiriyor. Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme ile ilgili yeni gelişmeyi duyurdular. Akbank, dün sabah saatlerinden bu yana yaşanan erişim sorunuyla ilgili yeni bir açıklamada yaptı. Açıklamada, "ATM'lerimiz hizmet vermeye başladı" denildi.
7.07.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor!
Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Nakit ihtiyacı olan herkesin aklına öncelikle kredi ve kredi kullanımı geliyor. Hemen herkes kredi kartı kullanıyor. Özellikle pandemi sürecinde kredi kartı kullanımı bir hayli arttı. Salgının ekonomik olarak vatandaşları olumsuz etkilemesi de kredi ve kredi kartı kullanımını arttırdı. Bankalara olan borcu aylık ödeyebileceğinin üzerinde olan vatandaşlar ise kredi ve kredi kartı borçlarını nasıl kapatabileceklerini araştırıyor. Bankalar bu noktada borçlu vatandaşa ödeme kolaylığı sağlıyor. Birikmiş borçlar için vadelendirme ya da tek hesapta yapılandırma imkanı sunuluyor. Birikmiş kredi kartı borçlarından kurtulmak isteyen ve en azından zaman kazanmak isteyen vatandaşlar bankaların kendilerine tanıdıkları kredi kartı yapılandırma hakkı mevzusunda araştırma yapmaya başladılar. Hangi bankada, hangi olanaklarla kredi kartı yapılandırması yapılıyor? Hangi banka kredi kartı borçlarını taksite bölerek ödeme ihtimali sağlıyor?
14.12.2020 Ekonomi
Cepteki 'kart'a dikkat!
Cepteki 'kart'a dikkat! Hayatımızı önemli ölçüde kolaylaştıran ve ekonomide çarkların dönmesine katkı sağlayan kredi kartı, bazen vatandaşın korkulu rüyası haline gelebiliyor. O yüzden işi baştan sıkı tutmakta ve bu haberde yazan bilgileri bir yere not etmekte fayda var. İşte kredi kartı kullanma ve kart borcundan kurtulma rehberi...
12.09.2019 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Düşük faizli...
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Düşük faizli... Milyonlarca kredi kartı kullanıcısını çok yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı borcundan dolayı hacizlik olanlar, mutlaka yüksek faize itiraz etmeli. Peki kredi kartı borcundan kurtulmak mümkün mü?
11.05.2019 Ekonomi
Bankada daha az masraf
Bankada daha az masraf Yıllarca bankaların aldığı ücretlerden dert yandık. Son olarak 2014’te yapılan değişikle alınabilecek ücretler 20 kalemde toplandı. Buna rağmen vatandaşlar masraflardan dertli. Belki de alternatiflerin farkında olunmamasından kaynaklanıyor. işte tasarruf ettiren ayrıntılar...
10.03.2019 Ekonomi
Bankalar düğmeye bastı! Teminat sorunu da çözülüyor...
Bankalar düğmeye bastı! Teminat sorunu da çözülüyor... Kamu bankaları, Doğu ve Güneydoğu’da reel sektörün kredi kullanımında yaşadığı teminat ve evrak gibi sorunları çözme sözü verdi. Bölgeye özel KOBİ paketleri hazırlanacak.
20.02.2019 Ekonomi
Kredi kartı borçlularına büyük fırsat
Kredi kartı borçlularına büyük fırsat Kart borçlarına düşük faizli yapılandırma fırsatı sürerken birçok kişi kimlerin yararlanacağını ve nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor. İşte 10 soruda yapılandırma rehberi....
12.02.2019 Ekonomi
EFT ücreti matraha ekleniyor
EFT ücreti matraha ekleniyor Kredi kartları borçlarını yapılandıran Ziraat Bankası, vatandaşların şikâyetlerine neden olan EFT ücretlerinin bankacılık hizmetleri gereği tahsil edildiğini belirterek, EFT ücretlerinin kredi matrahına dahil edildiğini açıkladı.
29.01.2019 Ekonomi
Halkbank’ın kart yapılandırması
Halkbank’ın kart yapılandırması Halkbank, kart borçlusu vatandaşa yapılandırma imkanı sundu. Peki bu imkandan kimler, hangi şartlarla yararlanacak? Milliyet 10 soru - 10 cevapta yapılandırmanın şifrelerini çözüyor
24.01.2019 Ekonomi
Kart borçlularına iki müjde daha
Kart borçlularına iki müjde daha Ziraat Bankası, 31 Aralık itibariyle ekstrede yer almayan geleceğe dönük kredi kartı taksitlerini de yapılandıracak. Başvuruda sadece gelir belgesi yeterli olacak.
17.01.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kartı Borç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kartı borç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.