Kredi Faiz Oranı

Kredi Faiz Oranı

Son dakika kredi faiz oranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi faiz oranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi faiz oranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Faiz Oranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi faiz oranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.874 kredi faiz oranı haberi bulunmuştur. Tüm kredi faiz oranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev ve araba kredilerinde son durum ne? Kredilerde faiz artışı sonrası flaş oran
Ev ve araba kredilerinde son durum ne? Kredilerde faiz artışı sonrası flaş oran Ev ve araba kredileriyle ilgili flaş açıklama geldi. Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası kredi faizleri yükselişe geçti. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 30 seviyesine çıkardı. Son artışla birlikte TCMB yeni yönetimi altında dördüncü faiz artışını gerçekleştirmiş oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Muhammet Bayram, "1 Eylül itibarıyla oluşan nakit avans gecikme faiz oranı 3.87, kredi kartı gecikme faiz oran 3.11, 2 milyonluk konut kredisi çekilirse 120 ay vade ile aylık 65 bin TL ödemesi var aylık faiz 3.89 bu revize edilecektir." ifadelerinin kullandı. İşte faiz oranlarıyla ilgili tüm detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar SGK resmen açıkladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'nca, muayene ücretleri, tedavi işlemleri ve sağlık hizmetlerinde kullanılan tıbbi malzeme bedellerinde artış yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Düşük faizli kredi müjdesi! 120-180 ay vade, yüzde 1,20 kredi faiz oranı, işte detaylar
Düşük faizli kredi müjdesi! 120-180 ay vade, yüzde 1,20 kredi faiz oranı, işte detaylar İlk kez ev alacaklar için konut kredisinde devlet desteği geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev alacaklar için yeni bir çalışmanın sinyalini vermişti. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredisi desteğinin detaylarını merak ediyor. Düşük faizli konut kredisinden kimler faydalanabilecek? İşte yeni konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç? Banka taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde kaç oldu, banka faiz oranları arttı mı? sorusunun yanıtı Merkez Bankası faiz kararının açıklanması sonrası merak ediliyor. PPK toplantısı sonrasında açıklanan faiz oranı ardından kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, kredi faiz oranları yüzde kaç oldu, bankaların kredi faiz oranları düştü mü, yükseldi mi? Banka taşıt, konut ve konut kredisi faiz oranları ne?
23.06.2023 Ekonomi
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak EYT yasasının Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte emekliliğe hak kazanan milyonlarca vatandaş SGK'ya başvuruda bulundu. Emekli olmak isteyen birçok kişinin önüne ise engel olarak prim borçları çıktı. Maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlar için bankalar peş peşe kredi kampanyalarını duyurdu. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, kredi kullanacak tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.
19.04.2023 Emekli
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar EYT’liler için harekete geçti, 10 bin TL'ye yükseldi
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar EYT’liler için harekete geçti, 10 bin TL'ye yükseldi EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT düzenlemesinden yararlanıp emekli olan milyonlarca vatandaşın yüzü promosyon rakamlarıyla gülecek. Emeklilere ödenecek olan promosyon rakamı görülmemiş seviyeye ulaştı. Öte yandan KGF kefaleti ile işverenlere kıdem tazminatı ödemesi için verilecek 50 milyar liranın 68 milyar liralık hacim yaratması bekleniyor. Paketin detaylarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Altı ay ödemesiz 36 ay vadeli olması beklenen kredide faizler de netleşti. 24 aya kadar kredi faiz oranı TLREF(LREF Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranı)+2; 24 aydan uzun vadelerde ise TLREF+3 olarak belirlendi. 13 Mart 2023 itibarıyla TLREF yüzde 8.32. Bu durumda 24 aya kadar kredi faizi yüzde 10.32, 24 aydan fazla ise yüzde 11.32 olacak. İşte EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
22.03.2023 Emekli
EYT'linin emekli promosyonunda sürpriz rakam! Hesaplara yatırılacak
EYT'linin emekli promosyonunda sürpriz rakam! Hesaplara yatırılacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT düzenlemesinden yararlanıp emekli olan milyonlarca vatandaşın yüzü promosyon rakamlarıyla gülecek. Emeklilere ödenecek olan promosyon rakamı görülmemiş seviyeye ulaştı. Öte yandan KGF kefaleti ile işverenlere kıdem tazminatı ödemesi için verilecek 50 milyar liranın 68 milyar liralık hacim yaratması bekleniyor. Paketin detaylarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Altı ay ödemesiz 36 ay vadeli olması beklenen kredide faizler de netleşti. 24 aya kadar kredi faiz oranı TLREF(LREF Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranı)+2; 24 aydan uzun vadelerde ise TLREF+3 olarak belirlendi. 13 Mart 2023 itibarıyla TLREF yüzde 8.32. Bu durumda 24 aya kadar kredi faizi yüzde 10.32, 24 aydan fazla ise yüzde 11.32 olacak. İşte EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
16.03.2023 Emekli
Esnafa 12 ay ödemesiz deprem kredisi ne zaman? Deprem kredisi faiz oranı kaç? Başvuru ne zaman?
Esnafa 12 ay ödemesiz deprem kredisi ne zaman? Deprem kredisi faiz oranı kaç? Başvuru ne zaman? Esnafa deprem kredisi imkanı geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya göre deprem bölgesindeki esnafa 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi desteği verilecek. Deprem kredisi, deprem bölgesinde yaşayan ve hemen faaliyete geçecek esnafa veriliyor. Kira, taşınma yardımı ve nakdi desteğin yanısıra deprem kredisiyle de yaralar sarılmaya başlanacak. Peki esnafa deprem kredisi faiz oranı kaç? Deprem kredisi başvurusu ne zaman?
6.03.2023 Ekonomi
Borçlar 1 yıl erteleniyor! Ziraat Bankası ve TKK depremzedeler için harekete geçti
Borçlar 1 yıl erteleniyor! Ziraat Bankası ve TKK depremzedeler için harekete geçti Deprem felaketi nedeniyle zarar gören bazı illerdeki tarımsal üreticilerin, Ziraat Bankası AŞ(Banka) ve Tarım Kredi Kooperatiflerince(TKK) düşük faizli kredi kullandırılmasına ilişkin kararlar kapsamındaki kredi borçları, bir yıl süreyle ertelendi.
22.02.2023 Ekonomi
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir?
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir? Orta gelir konut kampanyasıyla ilgili detaylar Bakan Kurum ve Bakan Nebati tarafından açıklandı. İstanbul'da sıfır konuta en fazla 5 milyon TL kredi sağlanacak. Konut kampanyası için başvurular ise 16 Ocak’ta başlayacak. Kredi faiz oranı yüzde 0.69'dan başlayan oranlar olacak. Peşinat ise yüzde 10 olarak belirlendi. Peki, 0.69 konut kredisi şartları nelerdir, orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? Orta gelirli konut kredisi faiz oranı ve vade sayısı ne kadar?
18.01.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati enflasyon rakamları hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Orta Gelirliye Konut Projesi'nin detaylarını paylaşarak, "Son hazırlıklarımızı yaptık. Oldukça güçlü bir kampanya olacak. Kredi faiz oranı yüzde 1'in altında olacağını söyleyeyim" ifadelerini kullandı.
3.01.2023 Ekonomi
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası Ev almak isteyen milyonlarca dar gelirli vatandaşı ilgilendiriyor. Dar gelirlileri kapsayan büyük ev kampanyası başlıyor. Büyük ev kampanyası ile ilgili tarih belli oldu. Dar gelirliler için sosyal konut projesini daha önce duyuran hükümet, konut alacaklar için eylül ayında yeni bir kampanyaya daha hazırlanıyor. Emlak Konut öncülüğündeki kampanyaya, özel sektörün de katılacağını belirten Bakan Murat Kurum, “Kampanyanın konut ve kira bedellerini düşürmesini bekliyoruz” dedi. Kredi faizinin yüzde 1’in altına düştüğü, ödemelerin ötelendiği kampanyalar geçmişte yoğun ilgi görmüştü. İşte ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
18.08.2022 Ekonomi
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası...
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit para gereksinimi olan ya da konut almayı düşünen vatandaşlar kredi kullanımına yöneliyor. Kredi çekmek isteyenler öncelikle kredi faiz oranlarının hangi bankada daha uygun olduğunu yakın mercek altına alıyor. Bankalar güncel faiz oranlarını internet sitesi üzerinden güncelleyerek müşterilerine duyuruyor. Peki güncel faiz oranları ne durumda? Bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranı ne? Faiz oranlarında en uygun banka hangileri? İşte 11 Ağustos itibarıyla güncel kredi faiz oranları…
11.08.2022 Ekonomi
Isı yalıtımı için yeni çalışma! Daire başına 50 bin TL, 60 ay vade ve 0,99 faizle kredi imkanı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!
Isı yalıtımı için yeni çalışma! Daire başına 50 bin TL, 60 ay vade ve 0,99 faizle kredi imkanı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de buluştu. Dış siyaset, hükümetin çalışmaları ve ekonomik gelişmelerin ele alındığı Kabine toplantısında ısı yalıtımı için yapılacak çalışmada yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binaların yalıtım çalışmasında kullanılmak üzere daire başına 50 bin lira kredi imkanı sunacaklarını açıkladı. Peki, Isı yalıtımı için kredi kimlere verilecek? Isı yalıtımı için kredi faiz oranı ne? Isı yalıtımı için daire başına ne kadar verilecek? İşte detaylar…
6.06.2022 Gündem
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Limit ve vadeler artırıldı, 6 yeni kredi paketi devrede, faizler...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Limit ve vadeler artırıldı, 6 yeni kredi paketi devrede, faizler... Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Yeni kredi paketleri devreye alındı. Mevcuttaki kredi ürünleri ise yenilendi; vade ve limitler artırıldı. Ziraat Bankası, yeni tarım bankacılığı stratejisini açıklayarak, yeni uygulamaya konulan kredi paketlerini tanıttı. 6 yeni kredi ürünü devreye giriyor. 'Küçük Ekipman Kredisi' ve 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' adlı kredi ürünlerinde ise kredi limitleri yükseltildi. Azami vade sayısı da 60 aya uzatıldı. Öte yandan tarım kredilerinde, kredi borçları takip hesaplarına geçmiş üreticilere yönelik sunulan faizsiz taksitlendirme çözümleri de yoğun ilgi gördü. Faiz destekli kredilere ilişkin de açıklama yapıldı. Kredi paketlerine ilişkin Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklama...
12.04.2022 Ekonomi
Tapu masrafı ile ilgili açıklama! Paralar iade ediliyor, eğer ödeme yaptıysanız...
Tapu masrafı ile ilgili açıklama! Paralar iade ediliyor, eğer ödeme yaptıysanız... Tapu masrafları ile ilgili açıklama geldi. Paralar iade ediliyor. Eğer ödeme yaptıysanız paranızı geri alabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen binalar vergi ve harçlardan muaf tutuldu. Bu muafiyet 4 yıldır yürürlükte olmasına rağmen mağduriyet yaşanabiliyor. Bazı tapu müdürlüklerinde, belediyelerde ve noterlerde işlemlerden harç ve vergi talep edilebiliyor. Böyle bir durum yaşadıysanız ve ödeme yaptıysanız geriye dönük iade alabilirsiniz. İade için vergi dairesine başvurulması gerekiyor. Genellikle ödenen harçlar iade ediliyor ancak edilmediği takdirde vergi mahkemelerinde dava açılması gerekiyor. Bu davanın da 5 yıl içinde açılması gerekli. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...
12.04.2022 Ekonomi
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor...
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor... Sebze fiyatlarındaki artış devam ederken, indirim müjdesi geldi. Domates, patlıcan, salatalık, sivri biber, kabak ve dolmalık biber fiyatları bir haftada yarı yarıya düştü. Sebze fiyatlarının yaklaşık üç kat arttığını belirten sektör temsilcileri, yeni mahsulle birlikte fiyatların 20 gün içinde normal seviyesine ineceğini duyurdu. 20 gün içinde fiyatların daha da düşmesini beklediklerini dile getiren üreticiler, “Bütün fiyatlar yarı yarıya düşmüş durumda. Bu düşüş devam edecek. Havaların ısınmasıyla tüketicilerimiz daha ucuza ürün yiyeceklerdir” ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Ekonomi
İlk defa ev alana özel kredi faiz oranı beklentisi! 25- 30 yıl vadeli mortgage...
İlk defa ev alana özel kredi faiz oranı beklentisi! 25- 30 yıl vadeli mortgage... İlk defa ev alana özel kredi faiz oranı sunulması bekleniyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kredi hamlesine ihtiyaç var. İnşaat maliyetleri arttı, yeni yapılan konut sayısı büyük oranda düştü. Çimento ve demir zamları başta olmak üzere yapılan artış konut fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Konut fiyatlarında tarihin en yüksek metrekare birim fiyatlarına ulaşıldı. Vatandaşlar için ev almak neredeyse imkansız hale geldi. Ev sahibi olabilmek için devlet destekli girişimlerin artırılması, ilk evini alacak kişilere 25- 30 yıl vadeli kredi verilmesi için harekete geçilmesi gerektiğine dikkat çekildi. Aksi durumda hem sektör hem de ülke ekonomisinin zor bir dönem yaşayabileceği belirtiliyor.
12.04.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası düğmeye bastı! 1 Mart itibarıyla...
Altında yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası düğmeye bastı! 1 Mart itibarıyla... Altında yeni dönem! Altın ile ilgili flaş gelişme. Hükümet ve Merkez Bankası atın için düğmeye bastı. Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla hayata geçirilen Altın Tasarruf Sistemi 1 Mart'tan itibaren uygulamaya giriyor. Yeni sistemle beraber vatandaşın doğrudan çeyrek hesabı açmalarına da yarından itibaren başlanacak. Yeni sistemle vatandaş 10 tane çeyrek altını banka şubesine götürdüğünde açtığı altın hesabının bakiyesini çeyrek altın cinsinden takip edebilecek. Kısa bir süre içerisinde 1500 kuyumcu sayısına ulaşılacak.
28.02.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Ve resmen değişti! Detayları tek tek açıklandı
Altında yeni dönem! Ve resmen değişti! Detayları tek tek açıklandı Altın ile ilgili flaş gelişme! Ve Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, fiziki altın, bankalar ve kuyumculara teslim edilebilecek. Vatandaş, ister bileziğini isterse de çeyrek altınını kuyumcuya götürecek. Vatandaşın fiziki altınını teslim ve çekim sürecinde mağduriyet yaşanmaması için rafineriler tarafından oluşturulacak teknolojik altyapı bankalar tarafından da doğrulama altyapıları ile desteklenecek. Kuyumcu - rafineri ve banka arasında üçlü bir mutabakat veya teyit sistemi oluşturulacak. Vatandaş fiziki altınını teslim ettiğinde isterse bankalarda bulunan altın hesaplarına isterse teslim ettiği altının TL karşılığının TL cinsi hesaplarına aktarım yapılmasını talep edebilecek. Aktarım işlemi, anlaşmaya göre kuyumcu veya rafineri tarafından anlık olarak gerçekleştirecek. Vatandaş hesabına aktarım yapıldığına ilişkin bilgilendirme sistem tarafından sağlanacak. Böylece vatandaş kuyumcuda işlemini bitirmiş, fiziki altınını teslim etmiş ve bankaya altın veya TL olarak aktarmış olacak. Sisteme giren fiziki altın kuyumcu tarafından rafineriye teslim edilecek. Rafineri tarafından da rafinajı yapılmış altın bankaya teslim edilecek. Söz konusu fiziki altın karşılık olarak banka nezdinde tutulacak. Vatandaş finansal sisteme aktardığı altın tasarrufunu tercih ettiği şekilde değerlendirdikten sonra tekrar fiziki olarak çekmek istediğinde banka veya kuyumcu üzerinden rahatlıkla çekebilecek. Bileziğini kuyumcuya götüren vatandaş karşılığını çeyrek ya da gram altın olarak alabilecek.
14.02.2022 Ekonomi
Kredi kullanımı ile ilgili flaş karar! Faizler düşürülüyor, 15 Mart'ta başlıyor, altınını getirene çifte kazanç
Kredi kullanımı ile ilgili flaş karar! Faizler düşürülüyor, 15 Mart'ta başlıyor, altınını getirene çifte kazanç Kredi faiz oranları ile ilgili flaş gelişme! Banka kredisi kullanmayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. 15 Mart'ta başlıyor. Kredi kullanımında faiz indirimi uygulanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıkladığı yastık altı altının ekonomiye kazandırılmasına yönelik 3 ayaklı sistemin detayları netleşti. Finansal sisteme kazandırılan altınlar karşılığında hesap sahibine diğer bankacılık ürünlerinde kredi faiz oranı indirimi gibi çeşitli avantajlar sağlanacak. Kuyumcu, rafineri ve banka arasında üçlü bir mutabakat ve teyit sistemi oluşturulacak. Bu yeni sistem dışında bir de ek olarak çeyrek hesabı uygulaması devreye girecek. Çeyrek katılım ve vadeli hesaplarını da 15 Mart'tan itibaren uygulamaya alınacak. Vatandaş 10 tane çeyrek altını banka şubesine götürdüğünde açtığı altın hesabının bakiyesini çeyrek altın cinsinden takip edebilecek.
14.02.2022 Ekonomi
Banka kredi faiz oranları!  2021 Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları!
Banka kredi faiz oranları! 2021 Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları! Bankaların kredi faiz oranları nakit ihtiyacını karşılamak isteyen milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Özellikle konut ve ihtiyaç kredilerinde son durum ve başta Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank olmak üzere diğer bankaların kredi faiz oranları sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Kredi faizlerinde son durum ne? Banka kredi faiz oranları düştü mü? Kredi hesaplama nasıl yapılır? 2021 Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...
15.11.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları düşecek mi?
Kredi faiz oranları düşecek mi? Kredi çekecek herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı sonrasında kamuoyunda kredi faizlerinin düşeceği yönünde bir beklenti oluştu. İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faizlerinde düşüş olacak mı? İşte detaylar...
24.10.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı...
Kredi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı... Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrası bankaların yeni kredi faizleri de belli oldu. Bankalar tek tek açıkladı. İhtiyaç, konut, taşıt kredilerinin faiz oranları değişti. Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde güncel faiz oranları sıklıkla merak ediliyor. Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, ING, Akbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte güncel kredi faiz oranları
22.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Faiz Oranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi faiz oranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.