Kredi Borcu Erteleme

Kredi Borcu Erteleme

Son dakika kredi borcu erteleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi borcu erteleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi borcu erteleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Borcu Erteleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi borcu erteleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 kredi borcu erteleme haberi bulunmuştur. Tüm kredi borcu erteleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş detay, Yüzde 25...
Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Flaş detay, Yüzde 25... Kredi, kredi karı borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ev, araba, teknolojik ürün alacaklar ya da daha küçük miktarlı harcama yapmayı planlayanlar için kritik uyarılar geldi. Borcu olanlar ve para biriktirmede zorlananlar ile borcu olmasa da para artırıp yatırım yapamayanların küçük adımlarla para biriktirerek yatırım yapması mümkün. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin borcu bulunuyor. Kredi, kredi kartı borçları ve banka dışı borçlar arttıkça kişinin yatırım yapma imkanı ortadan kalkıyor. Ancak doğru stratejiler ile yatırım yapılabiliyor. Öncelikle kişinin içerisinde bulunduğu durumu analiz etmesi gerekiyor. Birçok kişi artık ev, araba almanın hayal olduğunu düşünüyor. Peki maaşlı olarak çalışan kişilerin öncelikle borçlarını kaptım ev ya da araba sahibi olması gerçekten mümkün değil mi? Örneğin 500 bin liralık bir ev almak istiyorsunuz o zaman 100 bin lira peşinatı biriktirmek için her ay düzenli olarak birikim yapmaya başlamalı ve bu şekilde peşinatı hangi tarihte tamamlayacağınızı hesaplamanız gerekiyor. Yaptığınız plana sadık kalarak ev hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı borcundan kurtulmak istiyorsanız: “Maaşımın yüzde 25’ini bu borcu kapatmak için ayıracağım. Kıyafet harcamalarımı yarıya indireceğim ve borcumu dört ayda kapatacağım” gibi hedefler belirleyerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.
17.03.2022 Uzmana Sor
Banka borcu olanlar dikkat! Acele edin, yarın son gün
Banka borcu olanlar dikkat! Acele edin, yarın son gün Kredi ve kredi kartı olan kişileri ilgilendiriyor. Borçlar öteleniyor. Bireysel ya da ticari kredi fark etmiyor. Kredi kartı ve artı para borçları da kampanyaya dahil edildi. Akbank'tan yapılan açıklamada borç ertelemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı.
30.07.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz...
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz... Kredi ve kredi borcu olanlara iyi haber. Açıklama yapıldı. Başvuru için son tarih 31 Temmuz olarak belirlendi. Borçlar öteleniyor. Borç yapılandırması için başvuruda bulunmak gerekiyor. Dev bankadan yapılan açıklamada borç ertelemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı. İşte Akbank kredi ve kredi kartı borç ertelemesi ile ilgili detaylar...
26.07.2021 Ekonomi
Pandemiden zarar gören esnafın borçları 3 ay ertelendi
Pandemiden zarar gören esnafın borçları 3 ay ertelendi Resmi Gazete'de yayımlandı. Yüz binlerce esnaf ve sanatkara güzel haber... Salgından zarar gören esnaf ve sanatkârların, kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle ve Halk Bankası kanalıyla 30 Haziran öncesi kullandığı düşük faizli kredi borçları üç ay süreyle ertelendi. Kredisi ertelenen esnaf ve sanatkarlardan, erteleme dönemi boyunca çalışan sayısını azaltmayacağına yönelik taahhütname alınacak. Çalışan sayısını azaltan esnaf ve sanatkarlar erteleme kapsamından çıkarılacak.
23.07.2020 Ekonomi
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vatandaşın finansman koşullarını kolaylaştırmak amacıyla yeni kararlar aldı. Kredi kartı borcu ötelenen vatandaşlara 31 Aralık 2020'ye kadar asgari tutar da dahil ödemesiz dönem tanımlanabilmesine imkan sağlandı. Kredi kartı kullananları ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2020 tarihinden itibariyle yürürlüğe girdi. Peki, Kredi borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
20.04.2020 Gündem
Milyonlarca emekli soruyor! Emeklilerin kredi borcu silinecek mi? Emeklilerin kredi borcu ertelenir mi? Türkiye Emekliler Derneği talep ettii!
Milyonlarca emekli soruyor! Emeklilerin kredi borcu silinecek mi? Emeklilerin kredi borcu ertelenir mi? Türkiye Emekliler Derneği talep ettii! Corona virüsü nedeniyle bir dizi ekonomik tedbirler alınırken, milyonlarca emekli de, Emeklilerin kredi borcu silinecek mi? Emeklilerin kredi borcu ertelenir mi? Emeklilerin kredi borcu kesilecek mi? sorularını sormaya başladı. Türkiye Emekliler Derneği, emeklilerin taleplerini Türkiye Bankalar Birliğine iletti. Türkiye Emekliler Derneği, "Sayıları 13 milyonu bulan emeklilerimiz, kredi geri ödeme taksitlerinin en az 3 ay faizsiz ötelenmesini talep etmektedirler. Özel bankalardan aylık alan emeklilerimizin bir diğer talebi, evden çıkamadıkları için aylıklarını çekememeleri yüzünden yaşadıkları mağduriyetin giderilmesidir" ifadelerini kullandı.
10.04.2020 Emekli
Kredi borcu ödenmezse ne olur?
Kredi borcu ödenmezse ne olur? Binlerce kişi ihtiyaçlarını gidermek için bankalardan kredi kullanıyor. Ev, araç almak ya da başka bir borcu kapatmak için kullanılan kredilerin ödenememesi durumunda bankaların faiz uygulamaları nasıl oluyor? Haciz geliyor mu? Ödenemeyen krediler sonrası yaşanan süreci sizler için araştırdık.
7.02.2019 Ekonomi
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek Depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Zorunlu deprem sigortası ödemeleri başladı. Afet bölgesinde yıkılan konutlar içerisinde, kredi ile satın alınanların kredi geri ödemelerinin ertelenip ertelenmeyeceği ise merak konusu. 'Depremde yıkılan evin kredisi ödenir mi? Evin yıkılmış olmasının bankanın alacağını ortadan kaldırır mı?' soruları vatandaşlar tarafından araştırılırken, banka kredisi çeken kişinin vefat etmesi durumunda borcunun mirasçısından talep edileceği için hukuken yakınlarının nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor. İşte detaylar...
14.02.2023 Ekonomi
Kredi kartı borcu olanlara 6 ay erteleme
Kredi kartı borcu olanlara 6 ay erteleme Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından bankalardan resmi bir açıklama yapılarak kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı
11.02.2023 Ekonomi
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek?
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? Yüz binlerce KYK borçlusunu ilgilendiriyor! Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredi borçları için yapılan düzenleme hyürülüğe girdi. Resmi Gazete’de yayımlanan Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yasalaştı. Peki, KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? KYK faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar…
9.11.2022 Ekonomi
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi?
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi? Meclis’te KYK kredi borçlarının da yer aldığı torba yasa mesaisi başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temmuz ayındaki Kabine toplantısında, Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan alınan öğrenci kredi geri ödemelerinde faizlerin silineceğini açıklamasının ardından yüz binlerce KYK borçlusu teklifin TBMM gündemine gelmesini bekliyordu. TBMM’de Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülüyor. Peki, KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi? KYK borçları silindi mi? İşte detaylar…
1.11.2022 Eğitim
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
25.10.2022 Ekonomi
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, ekonomik düzenlemeleri içeren 52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi. Teklifle; Kovit-19 salgını sürecinde maske takmayanlara verilen cezalar affedilecek. KYK kredi faizleri ödenmeyecek. 2000 TL ve altındaki icra borçlarının sonlandırılması amaçlanıyor. İşverenler çalışanlarına yemek paralarını nakit ödemeleri halinde vergiden istisna olacak.
17.10.2022 Ekonomi
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman yapılandırılacak? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi?
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman yapılandırılacak? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi? Yüksek enflasyon nedeniyle ödemelerde sorun yaşayan KYK borçlularına Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz aylarda müjde vermişti. 1 milyonun üzerinde KYK borçlusunun anapara üzerine eklenen faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Toba Kanun Teklifi’nde Meclis’e sunuldu. Peki, KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman silinecek? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi? İşte detaylar…
12.10.2022 Ekonomi
KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi?
KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği KYK kredilerinin faizlerine yönelik yasa teklifi torba yasayla yeniden gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bu borçlara yönelik faizlerin silineceğini aktarırken, bu aftan yararlanıp yaralanamayacağı da merak konusu oldu. Peki, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak?
7.10.2022 Eğitim
KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Faizler siliniyor
KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Faizler siliniyor AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, Torba yasa teklifi ile ilgili olarak, “KYK borçlarının faizlerini siliyoruz. Kanunun yürürlülük tarihinden itibaren 1 Temmuz 2023 tarihine kadar işverenler çalıştıkları kişilere elektrik/doğalgaz yardımı yaparsalar vergi indirimi alacaklar.” dedi.
7.10.2022 Ekonomi
Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı?
Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı? Kabine Toplantısı sona erdi. Kredi kartı ve kredi borçları düzenlemesi ile ilgili alınacak yeni karar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla ilgili detayları açıklaması bekleniyor. Peki, Kredi kartı borçları ertelenecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak, kimler erteleme başvurusu yapabilecek?
1.08.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu yapılandırma gelecek mi?
Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu yapılandırma gelecek mi? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Gözler Kabine toplantısı sonrasında alınacak kararlara çevirilirken kritik toplantıda kredi kartı borçları nedeniyle takibe düşenlere yönelik düzenleme değerlendirilecek. Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, kredi ve kredi kartı borçları nedeniyle yasal takipte olanların sayısı 4,1 milyonun üzerinde bulunuyor. Bu borçlar için yeni bir düzenleme yapılacak. Peki, Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu olanlara yapılandırma gelecek mi? İşte detaylar…
1.08.2022 Ekonomi
Kredi borçları silinecek! 2022 sonuna kadar...
Kredi borçları silinecek! 2022 sonuna kadar... Gençlere güzel haber! Bakanlık harekete geçti. Detaylar netleşti. Kredi borçları silinecek. Genç istihdamını arttırmak için eylem planı hazırlanıyor. Hazırlık toplantıları süren eylem planının taslakları da oluşturuldu ve kurumlara iletildi.
3.08.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli
Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli Akbank kredi ve kredi kartı borcu olanlar için harekete geçti. Yapılandırma süreci başlatıldı. Banka borcu olanlar 31 Temmuz'a kadar yapılandırma yapabilecek.
28.07.2021 Ekonomi
Borç erteleme kararı! Belge ile bankaya başvurun
Borç erteleme kararı! Belge ile bankaya başvurun Borçların ötelenmesi ile ilgili önemli bir karara imza atıldı. Belge ile kanıtlayan müşterilerin borçları ertelenecek. TBB tavsiye kararını açıkladı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Rize, Artvin ve Düzce'deki sel felaketinden etkilenen banka müşterilerinin talepleri halinde bankalara olan borçlarının ödenmesi, ertelenmesi ve finansman olanakları sağlanması konusunda tavsiye kararı aldı.
28.07.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Anapara ve faiz ödemeleri...
Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Anapara ve faiz ödemeleri... Bankadan kredi çeken, kredi kartı ve kredi borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Süre 3 ay daha uzatıldı. Kredi kartı ve kredi borçlarına ilişkin yeni karar BDDK tarafından duyuruldu. Esneklik tanındı. 30 Haziran tarihinde sona ermesi beklenen bazı destekler eylül sonuna kadar uzatıldı. Ödemelerde gecikmeye giren krediler, takip hesaplarına aktarılmadan önce 90 gün yerine 180 gün beklenecek. Bankalar kart borçlarını öteledikleri süre boyunca alacakları talep etmeyerek ödemesiz dönemler tanımlayabilecek. Tüketici ve taşıt kredilerinde anapara ve faiz ödemelerinin müşterilerin talebiyle 30 Eylül'e kadar ertelenmesi halinde erteleme süresi yönetmelikte belirlenen vade sınırlarında dikkate alınmayacak. İşte kredi ve kredi kartı borcu olanları ilgilendiren kararlar...
21.06.2021 Ekonomi
E-Devlet'ten kontrol edin, kredi borcu olan 5 milyon kişiye büyük indirim fırsatı!
E-Devlet'ten kontrol edin, kredi borcu olan 5 milyon kişiye büyük indirim fırsatı! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni düzenleme geliyor. Yıllardır biriken faizler nedeniyle ödeyemeyenlere büyük fırsat... Yaklaşık 5 milyon kişi yararlanacak. Meclis’e sunulan 15 maddelik yapılandırma düzenlemesi ile öğrenim kredisi borçları yapılandırılıyor! Üniversitede öğrencilik zamanlarında kullanılan öğrenim kredisinin borçları yeni yapılandırma ile küçük taksitlerle ödenebilecek. Yasa yürürlüğe girdikten sonra Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın ‘ivd.gib.gov.tr’ adresi üzerinden giriş yapılacak. Online yapılan başvuru sonucunda çıkan bu ekranda e-Devlet ile giriş seçeneği bulunuyor. Buna tıklayarak ve e-Devlet bilgilerinizle giriş yapacaksınız. Peki, Öğrenim kredisi yapılandırma ne zaman? Öğrenim kredisi yapılandırması nasıl olacak? Öğrenim kredisi yapılandırma detayları.
25.05.2021 Ekonomi
Borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme! Resmen değişti, artık...
Borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme! Resmen değişti, artık... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşların borçların ertelenmesi talebi ile ilgili flaş gelişme. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Kovid-19 sürecinde 206 milyar liralık Tarım Kredi, esnaf kredi ile vergi ve prim borcunun ertelendiğini duyurdu.
6.05.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay Kredi kartı kullanımı ile ilgili flaş detay! 40 gün geçerli. Faiz ödenmiyor. Kredi kartı kullanımı her geçen gün artıyor. Özellikle pandemi sürecinde online alışverişin daha fazla yapılmaya başlanması kredi kartına olan talebi de arttırdı. Kredi kartı kullanan pek çok kişi ise ne kadar faiz ödediğini, hangi durumlarda faiz ödemesi yapılmayacağını bilmiyor. İşte kredi kartı kullanan herkesin mutlaka bilmesi gereken detaylar...
6.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Borcu Erteleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi borcu erteleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.