Krasnador

Krasnador

Son dakika krasnador haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan krasnador ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını krasnador haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Krasnador

haberleri sayfasında son dakika yaşanan krasnador gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 krasnador haberi bulunmuştur. Tüm krasnador haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! 'Gizli seferberlik ilanı'
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! 'Gizli seferberlik ilanı' Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya’nın gizli seferberlik ilan ettiğini ve para karşılığında tecrübeli 60 bin kişiyi silah altına almaya hazırlandığını iddia etti.
4.04.2022 Dünya
Diego Costa Fenerbahçe bombasını patlattı! İşte yıllık maaşı
Diego Costa Fenerbahçe bombasını patlattı! İşte yıllık maaşı Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Diego Costa sarı lacivertli kulüple ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu ve Rusya'dan aldığı 2 teklifi açıkladı.
7.02.2022 Fenerbahçe
'Boupendza, Rusya'ya gitmemek için dizimde ağladı' Ruslar olayı anlayamadı
'Boupendza, Rusya'ya gitmemek için dizimde ağladı' Ruslar olayı anlayamadı Boupendza için Hatay'a gelen ve transfere nokta koyamayan Rusların kafası bir hayli karışık...
27.02.2021 Galatasaray
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu Corona virüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Eylül ayı uçuş planı belli oldu. Bu kapsamda 19 Temmuz'da tekrar askıya alınan İran uçuşları da 1 Eylül itibariyle Tahran, Şiraz, Tebriz ve Meşhed seferleri olarak yeniden planlamaya dahil edildi.
16.08.2020 Ekonomi
Türk eserini gören Putin şaşkına döndü!
Türk eserini gören Putin şaşkına döndü! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve FIFA Başkanı Gianni Infantino, Türk şirket tarafından yapılan ve 2018 Dünya Kupası'nda kullanılacak olan Krasnodar Arena'yı ziyaret etti.
25.05.2017 Arşiv
Kriz bitti, Rusya seferleri arttı
Kriz bitti, Rusya seferleri arttı Rusya ile 2015 yılı Kasım ayında yaşanan Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan krizle THY olmak üzere Pegasus, Onur, Atlasglobal ve Corendon gibi Türk havayolu şirketlerinin bu ülkeye seferleri durma noktasına gelmişti. Türk Havayolu şirketleri krizin sona ermesinin ardından Rusya'nın birçok kentine tekrar uçmaya başladı, seferler arttı.
5.04.2017 Ekonomi
Bu yollar kapatılacak!
Bu yollar kapatılacak! Fenerbahçe ve Rusya'nın Krasnodar takımı arasında bu akşam 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı nedeniyle bazı yollara araç girişine izin verilmeyecek.
22.02.2017 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe tarihe geçti
Fenerbahçe tarihe geçti Krasnodar'ın Fenerbahçe'ye attığı gol, Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde kalesinde gördüğü en erken 2. gol oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Krasnador maçı öncesi şok! Advocaat...
Krasnador maçı öncesi şok! Advocaat... Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Dick Advocaat, FK Krasnodar maçı öncesi Rus basınına verdiği özel röportajda sarı lacivertli ekipteki geleceğine dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Rvp'ye inanamadılar!
Rvp'ye inanamadılar! Robin van Persie, Fenerbahçe'nin, Krasnador ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı! Ruslar ise bu haberi şaşkınlık ile karşıladı...
24.09.2021 Fenerbahçe
Ruslar'ı sevindiren haber!
Ruslar'ı sevindiren haber! Ruslar, cezalı Skrtel’in yerine stoperde Roman Neustadter’in oynayacak olmasını ‘Krasnodar’ın şansı’ şeklinde yorumladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Robin van Persie kadro dışı kaldı
Robin van Persie kadro dışı kaldı Fenerbahçe'de Robin van Persie, Krasnodar maçı kadrosuna alınmadı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Advocaat ayrılıyor
Advocaat ayrılıyor Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat isyan etti.
13.02.2017 Fenerbahçe
Krasnodar - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı
Krasnodar - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 16 Şubat'ta "Krasnodar" stadyumunda oynanacak olan FC Krasnodar- Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin rakibinden transfer
Fenerbahçe'nin rakibinden transfer Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Rus temsilcisi Krasnodar, Ekvadorlu Cristian Ramirez'in transferi için oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Krasnador'un yeni stadyumu büyülüyor
Krasnador'un yeni stadyumu büyülüyor Yeni Krasnodar Stadyumu'nda scoreboardları spor dünyasında oldukça ilgi çekti.
15.10.2016 Spor
Kupayı yine 'Cev'emedik
Kupayı yine 'Cev'emedik İSTANBUL’DAKİ İlk maçı 3-2 kazanan G.Saray Daikin rövanşta Dinamo Krasnodar’dan set alamadı ve bir kez daha şampiyon olma fırsatını tepti
2.04.2016 Galatasaray
Rusya uçuşları yüzde 50 düştü
Rusya uçuşları yüzde 50 düştü TÜRK hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan krizin ardından iki ülkenin bayrak taşıyıcı havayolları THY ve Aeroflot’un seferlerinde ve yolcu sayısında yüzde 50 azalma olduğu belirtildi.
16.03.2016 Ekonomi
Dortmund’a evinde şok!
Dortmund’a evinde şok! UEFA Avrupa Ligi’nde Alman devi B.Dortmund, kendi sahasında PAOK ile karşı karşıya geldi.
10.12.2015 Futbol
Rusya'dan spor boykotu!
Rusya'dan spor boykotu! Rusya ile Türkiye arasında uçak düşürülmesi ile başlayan ve siyasi gündemde yaşanan gerginlik futbola da yansıdı.
25.11.2015 Futbol
F.Bahçe'yi kabul etmedi
F.Bahçe'yi kabul etmedi Amerika'nın önemli voleybolcularından Foluke Akinradewo'nun Fenerbahçe'yi reddettiği öne sürüldü.
4.05.2015 Fenerbahçe
Dünya yıldızlarından telefon yağdı!
Dünya yıldızlarından telefon yağdı! Ronaldo’dan, Hazard’a; Gerard’dan, Suarez’e çok sayıda ünlü futbolcu geçmiş olsun dileğinde bulundu.
9.04.2015 Fenerbahçe
Trabzon'da Mehmet Ekici paniği
Trabzon'da Mehmet Ekici paniği Trabzonspor, bu sezon kadrosuna kattığı Mehmet Ekici'yi kaybetme teklikesiyle karşı karşıya kaldı.
14.03.2015 Trabzonspor
2014'te Sektörü Neler Bekliyor?
2014'te Sektörü Neler Bekliyor? İnşaat sektörünün önde gelen isimleri yeni yıl beklentilerini değerlendirdi.
30.12.2013 Arşiv
Engin’i satmıyoruz!
Engin’i satmıyoruz! 'Engin’e Rusya’dan teklif geldiği doğru ama...'
23.08.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Krasnador ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki krasnador haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.