Uefa Avrupa Ligi

Uefa Avrupa Ligi

Son dakika uefa avrupa ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uefa avrupa ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uefa avrupa ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uefa Avrupa Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uefa avrupa ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.799 uefa avrupa ligi haberi bulunmuştur. Tüm uefa avrupa ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sparta Prag temsilcisi kura çekiminde Galatasaray'ı görünce bakın ne yaptı?
Sparta Prag temsilcisi kura çekiminde Galatasaray'ı görünce bakın ne yaptı? Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off eşleşmesinde rakibi Çekya temsilcisi Sparta Prag oldu. Son 32 turunda ilk maçı Rams Park'ta oynayacak sarı kırmızılı temsilcimiz 15 Şubat 2024'te oynayacak. Kura çekiminde Galatasaray'ı gören Sparta Prag temsilcisi bakın ne yaptı?
18.12.2023 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 Turu'nun tamamlanmasının ardından çeyrek ve yarı final kura çekimi gerçekleştirildi.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
3 maçta 1 puan aldık UEFA ülke sıralamasında ilk 10'a hasret kaldık
3 maçta 1 puan aldık UEFA ülke sıralamasında ilk 10'a hasret kaldık Fenerbahçe'nin Sevilla'ya 2-0 kaybetmesi, Sivasspor'un Fiorentina karşısında sahadan yenik ayrılması ve Başakşehir'in Gent'le 1-1 berabere kalması üzerine UEFA ülke sıralamasında 31.700 puan toplayan Türkiye'nin yeni sıralamadaki yeri belli oldu.
9.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
Sanchez Pizjuan'da atamayana atarlar kuralı! Sevilla: 2 Fenerbahçe: 0
Sanchez Pizjuan'da atamayana atarlar kuralı! Sevilla: 2 Fenerbahçe: 0 UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol temsilcisi Sevilla ile Ramon Sanchez Pizjuan'da karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de ilk yarıda kaçan gollerin üzüntüsü yaşanıyor. Maça son derece etkili başlayan temsilcimiz birçok gol pozisyonundan faydalanamazken, Sevilla'nın ikini yarıda attığı goller skoru belirledi.
9.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi 2023 son 16 kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Avrupa Ligi kura çekimi canlı izle!
UEFA Avrupa Ligi 2023 son 16 kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Avrupa Ligi kura çekimi canlı izle! UEFA Avrupa Ligi’nde kura heyecanı başlıyor. Play-off karşılamalarının tamamlanmasının ardından gözler UEFA kura çekimine çevrilmişti. Avrupa Ligi'nde adını son 16 turuna yazdıran Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde 16'ya kalan Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri, play-off turunu geçmesini durumunda Trabzonspor rakibi de bu kura çekimiyle belli olacak. Peki, Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman? İşte 2023 UEFA Avrupa Ligi - Konferans Ligi son 16 turu kura çekim tarihi, saati ve UEFA kura çekiminin yayınlanacağı kanal...
24.02.2023 Şampiy10
UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 belli oldu. Juventus, Sevilla, Bayer Leverkusen, Manchester United, Union Berlin, Roma, Sporting ve Shakhtar Donetsk tur atladılar.
24.02.2023 UEFA Avrupa Ligi
Kızılyıldız mağlubiyetinden sonra öfke patlaması: Yazık oluyor bu çocuğa hocam
Kızılyıldız mağlubiyetinden sonra öfke patlaması: Yazık oluyor bu çocuğa hocam Dün akşam UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5.hafta maçında deplasmanda Kızılyıldız'a 2-1 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve Ferencvaros'la evinde hayati derecede önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya sert eleştiriler geldi. Kadro kalitesi olarak Kızılyıldız ve Ferencvaros'tan daha iyi görünmesine rağmen grupta 6 puan toplayan Bordo Mavililerde Avcı'nın tercihleri tartışılmaya başlanırken, bazı yorumcuların 'Hesap hocaya kesilir' ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
28.10.2022 Trabzonspor
F.Bahçe, Başakşehir, Sivasspor gruptan çıktı Trabzonspor son maça bıraktı! İşte sıralamadaki son durumumuz
F.Bahçe, Başakşehir, Sivasspor gruptan çıktı Trabzonspor son maça bıraktı! İşte sıralamadaki son durumumuz Dün akşam 3-0 geriye düşmesine rağmen Rennes karşısında muhteşem bir geri dönüş yapan Fenerbahçe'nin yanı sıra Başakşehir ve Sivasspor'un gruptan çıkması sıralamadaki yerimizi bir basamak yükseltti.
28.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi maçları devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Fenerbahçe Rennes ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe gruptaki beşinci maçında Rennes’i sahasında ağırlayacak. Peki, Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
20.10.2022 Futbol
Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe, Rennes ile gruptaki son sınavını verecek. Fenerbahçe gruptaki beşinci maçında Rennes ile Kadıköy'de karşılaşacak. AEK Larnaca maçı ile gruptan çıkan sarı lacivertliler, sahasında Rennes ile kozlarını paylaşacak. Peki, Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…
14.10.2022 Şampiy10
AEK Larnaca mağlubiyeti bıraktı kafayı açılan pankarta taktı: Ne ironi ama
AEK Larnaca mağlubiyeti bıraktı kafayı açılan pankarta taktı: Ne ironi ama Dün akşam AEK Larnaca'yı deplasmanda yenerek UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndan çıkan Fenerbahçe alkış toplarken, Sarı Lacivertli taraftarların açtığı pankart Rum tribünlerini çıldırttı.
14.10.2022 Fenerbahçe
Türkiye için tarihi gece! UEFA sıralaması için kritik maçlar...
Türkiye için tarihi gece! UEFA sıralaması için kritik maçlar... UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor'un oynayacağı maçlar UEFA sıralamamız açısından kritik önemde.
13.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
Mağlubiyete değil 'bayrağa' takıldılar! Rumlar çıldırdı attıkları manşetler hiç şaşırtmadı
Mağlubiyete değil 'bayrağa' takıldılar! Rumlar çıldırdı attıkları manşetler hiç şaşırtmadı UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'i yenen, Rennes deplasmanında kaybetmeden dönen ve dün akşam da AEK Larnaca'yı Kadıköy'de deviren Fenerbahçe'de Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklara başlanırken, Sarı Lacivertli temsilcimize kaybeden Larnaca için Rum basınının attığı manşetler oldukça dikkat çekti.
7.10.2022 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'nun rakipleri Bayern Münih ve Club Brugge!
Emre Belözoğlu'nun rakipleri Bayern Münih ve Club Brugge! Hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmeyen Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun başarılı performansı Avrupa devlerinin de dikkatini çekiyor.
7.10.2022 Başakşehir
Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri!
Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEK Larnaca'yı ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe puanını 7’ye çıkarmak istiyor. Gözler maç tarihine çevrilirken futbolseverler de maç yayının hangi kanalda olacağını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe canlı yayın bilgileri!
6.10.2022 Futbol
Yıldız futbolcunun bonservis parası çıktı! İşte UEFA Avrupa Ligi'nden kazanılan rakam
Yıldız futbolcunun bonservis parası çıktı! İşte UEFA Avrupa Ligi'nden kazanılan rakam UEFA Avrupa Ligi serüvenine önce Slovacko, ardından Avusturya Wien'i eleyerek başlayan Fenerbahçe B Grubu'nda çıktığı iki maçta 4 puan topladı. Dinamo Kiev'i 2-1'lik skorla geçen Sarı Lacivertliler Rennes deplasmanından 1 puanla dönerken ön eleme turları artı alınan 4 puanın ardından kasaya giren para da belli oldu. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeler...
17.09.2022 Fenerbahçe
İtalyanlar 3-0'ı görünce karalar bağladı! 'Kabus gördük'
İtalyanlar 3-0'ı görünce karalar bağladı! 'Kabus gördük' UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda İtalyan temsilcisi Fiorentina'yı 3-0'la geçen Başakşehir'de Emre Belözoğlu tam not alırken Çizme basının 'Kabus gördük' manşetleri büyük dikkat çekti.
16.09.2022 Başakşehir
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe maçı detayları!
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe maçı detayları! UEFA Avrupa Ligi B grubunda Fenerbahçe’in ilk rakibi, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev oldu. Fenerbahçe UEFA mücadelesine iyi başlamak isteyen Fenerbahçe iyi bir puanla başlangıç yapmak istiyor. Fenerbahçe’nin sahasında oynanacak maç öncesi maçın yayıncı kuruluşu ve saati merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe maçı detayları!
8.09.2022 Futbol
Mert Hakan Yandaş karşısında Lucescu'yu görünce dayanamadı sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı
Mert Hakan Yandaş karşısında Lucescu'yu görünce dayanamadı sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenerek hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda yeniden Dinamo Kiev'le eşleşmesi camiada büyük dikkat çekti. Kuranın ardından takımın tecrübeli futbolcularından Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı olay yaratırken, Jorge Jesus'un Lucescu'dan rövanş almak için ekstra çaba sarf edeceği belirtildi.
26.08.2022 Fenerbahçe
Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, hangi kanalda? Avrupa Ligi kuraları ne zaman çekilecek, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta?
Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, hangi kanalda? Avrupa Ligi kuraları ne zaman çekilecek, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda ve saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Türkiye'yi temsil edecek olan Fenerbahçe ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu. Avrupa Ligi torbaları ve muhtemel rakiplerin belli olmasının ardından “Avrupa Ligi grup kura çekimi” için yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Avrupa ligi kura çekimi ne zaman, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta?
26.08.2022 Şampiy10
Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da... İşte kasaya giren 'hoş geldin' parası
Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da... İşte kasaya giren 'hoş geldin' parası Dün akşam Austria Wien'i evinde 4 golle geçerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Fenerbahçe 3.6 milyon euro hoş geldin parasını kasasına koydu.
26.08.2022 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe-Austria Wien (Maç özeti)
Fenerbahçe-Austria Wien (Maç özeti) UEFA Avrupa Ligi play-off ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Austria Wien'i konuk etti. Fenerbahçe, rakibini 4 -1 mağlup ederek Avrupa Ligi gruplarına kaldı.
25.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında Austria Wien'i deplasmanda 2-0 mağlup eden sarı-lacivertli takım rövanş maçı hazırlıklarına devam ediyor. İlk maçta moral depolayan Fenerbahçe gözünü rövanş maçına dikti. Deplesmanda aldığı net skorlu galibiyeti rövanş maçında da sürdürmek isteyen Fenerbahçe, takım başarısını sürdürmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Austria Wien UEFA maçı saati, kanalı ve canlı yayın bilgileri!
20.08.2022 Futbol
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe Austria Wien ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek. Daniel Siebert'in yardımcılıklarını ise Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Futbolseverler, Fenerbahçe UEFA maçının detaylarını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? İşte Fenerbahçe Austria Wien maçı canlı yayın bilgileri…
16.08.2022 Futbol
Slovacko Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Slovacko Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri!
Slovacko Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Slovacko Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, Slovacko karşısında rövanş maçına çıkıyor. Skor avantajını ilk maçta elde eden Fenerbahçe 3-0'lık skor avantajını devam ettirmek istiyor. Futbolseverler Slovacko Fenerbahçe maçının detaylarını araştırıyor. Peki, Slovacko Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte UEFA Avrupa Ligi Slovacko Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri!
9.08.2022 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Avrupa Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uefa avrupa ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.