Kpdk

Kpdk

Son dakika kpdk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpdk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpdk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpdk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpdk gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 kpdk haberi bulunmuştur. Tüm kpdk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve...
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve... Memur ve emekli milyonlarca kişiyi kapsıyor. Memurların maaşlarında artış olacak. Emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli maaşında 1000 TL civarında fark olacak. 3600 ek gösterge ile ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan son dakika açıklaması geldi. Yalçın, 3'üncü toplantının tarihini açıkladı ve emekli ikramiyelerinde 30 bin TL artış olacağını söyledi. Yalçın, "Ek göstergelerin hayata geçmesi durumunda memurların maaşları artacak, emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli ikramiyelerinde 30 bin lira bir fark olacak. Emekli maaşında da bin liraya varan farklar meydana gelecek. Bu da bir emekli zammı anlamına geliyor. Ek gösterge ile ilgili samimiyetle ter akıtmaya, konuya ilişkin katkı sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2022 Çalışma Hayatı
Memur-Sen Başkanı Yalçın: 4688, evrensel normlara uygun hale getirilmeli
Memur-Sen Başkanı Yalçın: 4688, evrensel normlara uygun hale getirilmeli Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 4688 sayılı 'Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu'nda halen eksikler olduğunu ve reforma ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Mücadelemizde bir yandan kazanım skalasını artırmaya çalışırken, bir taraftan da geldiğimiz nokta itibarıyla memur sendikacılığında 4688'i değiştirme noktasında mücadelemizi sürdürüyoruz çünkü sendika yasamızın evrensel normlara uygun hale getirilmesi lazım" dedi.
20.11.2021 Ekonomi
Kamuda yeni dönem! Ve belli oldu maaşlar da değişiyor artık...
Kamuda yeni dönem! Ve belli oldu maaşlar da değişiyor artık... Maaşlar, ikramiyeler hepsi değişiyor. Kamuda yeni döneme geçiliyor. 2022 yılında kamu personel rejiminde çok önemli değişiklikler gündeme gelecek. 3600 ek göstergenin gerçekleşmesiyle birlikte sözleşmeliler de kadroya geçirilecek. Böylece 657’deki statü karışıklığı da ortadan kalkacak. Önümüzdeki ay yapılacak Kamu Personel Danışma Kurulu (KPDK) toplantısının ana gündeminin bu iki konu olması da bekleniyor. Memur ve memur emeklilerinin maaş hesabında kullanılan ölçütlerden biri olan ek göstergedeki artış, mevcut maaşları artırmakla birlikte, asıl etkiyi emeklilik ikramiyesine ve emekli maaşına yapıyor. İki milyona yakın polis, öğretmen, hemşire, din görevlisi ve idarecilerin emeklilik ikramiyeleri ve emekli maaşları ciddi oranda artacak.
23.10.2021 Ekonomi
3600 ek göstergede yeni rakamlar!
3600 ek göstergede yeni rakamlar! 3600 ek gösterge gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3600 ek gösterge açıklaması sonrası çalışmalar başlamış, vatandaşların da konuyla ilgili araştırmaları hızlanmıştı. 3600 ek gösterge kapsamına 4 meslek dışında öğretmenler ve diğer yöneticiler de alındı. Bu kapsamda şube müdürlerinin 2200 olan ek göstergesi artacak. Genel müdür yardımcıları 6400’ü görecek, daire başkanları ise 4800 ek göstergeye ulaşacak. Peki 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Ek göstergenin çıkması durumunda hangi meslek ne kadar maaş alacak?
19.10.2021 Çalışma Hayatı
Kamuda yeni dönem! İşçi, memur hepsini kapsıyor
Kamuda yeni dönem! İşçi, memur hepsini kapsıyor Kamuda bir dönem sona eriyor. Tamamen değişiyor. Yeni bir çalışma modeli hayata geçiriliyor. Esnek ve uzaktan çalışma kamuda çalışma sistemine uyarlanacak. Hazırlıklar başladı. Kamuda esnek çalışma modelleri tartışılıyor. Dönüşümlü iş paylaşımı, dağıtılmış işgücü modeli, ödünç iş ilişkisi gibi modellerin devreye alınması planlanıyor
1.04.2021 Gündem
Bakan Selçuk'tan KPDK toplantısına ilişkin açıklama
Bakan Selçuk'tan KPDK toplantısına ilişkin açıklama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamudaki görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının periyodik yapılması konusunda memur konfederasyonlarıyla mutabakata vardıklarını duyurdu.
30.03.2021 Siyaset
KPDK, Bakan Selçuk başkanlığında toplandı
KPDK, Bakan Selçuk başkanlığında toplandı Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında toplandı. Toplantıda, sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin hususlar ile görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği ele alındı.
30.03.2021 Ekonomi
Sözleşmeli personelleri ilgilendiriyor! Görevde yükselme ve unvan değişikliği...
Sözleşmeli personelleri ilgilendiriyor! Görevde yükselme ve unvan değişikliği... Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında toplandı. Toplantıda, sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin hususlar ile görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği ele alındı.
30.03.2021 Çalışma Hayatı
Emeklilere aile yardımı verilecek mi? Memur emeklilerinin gözü KPDK toplantısında!
Emeklilere aile yardımı verilecek mi? Memur emeklilerinin gözü KPDK toplantısında! Kamu personelinin sabırsızlıkla beklediği KPDK toplantısı bugün online olarak yapılacak. En son 15 Eylül’de yapılan KPDK toplantısına yine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un başkanlık yapması bekleniyor. Sözleşmeli personelin sorunlarının ana gündem konusu olacağı toplantıda emekliye aile yardımı konusunun da masaya yatırılacağı tahmin ediliyor. Emekliye aile yardımı verilecek mi?
16.12.2020 Memur
Emekliye ek 428 lira!
Emekliye ek 428 lira! Emekliler, bu ay yapılması beklenen Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısında aile yardımının karara bağlanmasını istiyor. Memurlar gibi aile yardımı verilirse, emeklilere aylık 428 lira ek gelirin yolu açılacak. Aile yardımı Ocak'ta en az yüzde 3 zamlanacak. Bu yılın ikinci yarısında enflasyon yüzde 4'ü aşarsa, oran daha da yükselecek.
6.11.2020 Emekli
Emeklilere zam müjdesi! 355 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 355 lira... Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor ve harekete geçildi. 13 milyon emekliye müjde geldi. 355 liraya kadar zam gelecek. 13 milyon emeklinin gözü kulağı intibak zammında. İntibak zammı ile ilgili yeni bilgiler geliyor. 2000 sonrası emeklileri ilgilendiren intibak düzenlemesi Meclis'ten geçerse emeklinin maaş farkı yapılacak ek ödemeyle giderilecek. Düşük emekli maaşı alanlara aradaki maaş farkı kadar ilave ödeme yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmanın Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki, İntibak zammı ile SSK, Memur ve Bağkur emekli maaşları ne kadar olacak? İşte emekli intibak zamları ile ilgili merak edilenler...
15.10.2020 Emekli
Emekliye güzel haber! 441 lira ek ödeme
Emekliye güzel haber! 441 lira ek ödeme Milyonlarca emekli için güzel haber geldi. Emekliler gözlerini o toplantıya çevirdi. Memurlar Ocak’ta aile yardımını en az yüzde 3 zamlı almaya hazırlanırken; talepler hayata geçerse 2 çocuklu emekliye aylık 441 lira ek gelir verilecek. Peki, talepler hayata geçerse emekliler, aile yardımı alacak mı? İşte aile yardımı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
10.10.2020 Emekli
Emekliye güzel haber! 5'li kazanç...
Emekliye güzel haber! 5'li kazanç... Emekli vatandaşlar gözlerini Kasım ayınca yapılacak olan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısına dikti. Milyonlarca emeklinin talepleri arasında aile yardımı, intibak, ücretsiz ulaşım, indirimli tatil ve yaşı bekleyene sağlık hizmeti gibi konular var. Milyonlarca emekli bu taleplerinin karara bağlanmasını bekliyor...
5.10.2020 Emekli
Emeklilere zam! 355 lira ve...
Emeklilere zam! 355 lira ve... Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişi bekliyordu. Zam oranlarına ilişkin ilk veriler geldi. Ayrıca intibak zammı için de girişimler hızlandı. Temmuzda 5.75 zam alan SSK ve Bağ-Kur emeklileri ocak zammını merak ediyor. Beklenti anketindeki enflasyon tahmini, zam oranının yüzde 5.4 olabileceğini gösteriyor. Peki, yapılacak olan zam emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? Ek ödemelerde de artış olacak mı? Emeklilere bir güzel haber de intibakla ilgili geldi. İntibak düzenlemesinin KPDK toplantısında masaya getirileceği belirtiliyor. İntibak kabul edilirse emekliler 355 liraya varan zam alacak.
19.09.2020 Emekli
KPDK Bakan Selçuk başkanlığında ilk kez gündemle toplandı
KPDK Bakan Selçuk başkanlığında ilk kez gündemle toplandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ilk defa gündemli olarak toplanan Kamu Personeli Danışma Kurulu’na başkanlık etti. Bakanlığın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı temsilcileri, Çevre ve Şehircilik, Hazine ve Maliye, İçişleri ile Sağlık bakanlıklarının yetkilileri, Memur-Sen, Kamu-Sen ve KESK temsilcileri ile hizmet kollarında yetkili sendikaların genel başkanları katıldı.
15.09.2020 Gündem
Kamu Personeli Danışma Kurulu toplanıyor! Bir ilk...
Kamu Personeli Danışma Kurulu toplanıyor! Bir ilk... Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) ilk kez gündemli olarak toplanacak. Toplantının gündemi "COVID-19 salgını döneminde kamu personel uygulamalarının değerlendirilmesi" olacak. Çalışma hayatı ile ilgili alınabilecek yeni tedbirler masada. Toplantı saat 14.00'da başladı.
15.09.2020 Çalışma Hayatı
Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısı ne zaman 2020?
Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısı ne zaman 2020? KPDK toplantısı ne zaman 2020? sorusu merak ediliyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun tarihinde ilk kez gündemli olarak toplanacağını bildirerek, tarih bildirdi. Kurulun gündemi, "Kovid-19 salgını döneminde kamu personel uygulamalarının değerlendirilmesi" olarak belirlendi. Peki, 2020 KPDK toplantısı ne zaman yapılacak?
10.09.2020 Gündem
Milyonlarca çalışan bekliyordu ve belli oldu! Bir ilk gerçekleşecek...
Milyonlarca çalışan bekliyordu ve belli oldu! Bir ilk gerçekleşecek... Memur, işçi, emekli milyonlarca kişi bekliyordu. Bir ilk gerçekleşecek. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kamu Personeli Danışma Kurulunun (KPDK) tarihinde ilk kez gündemli olarak 15 Eylül’de toplanacağını bildirdi.
10.09.2020 Çalışan Hakları
Milyonlarca emekliye 428 lira ek ödeme! Ve harekete geçildi ilk açıklama geldi...
Milyonlarca emekliye 428 lira ek ödeme! Ve harekete geçildi ilk açıklama geldi... Milyonlarca emekli bekliyordu ve önemli bir gelişme yaşandı. Bir ilk yaşandı. Emeklilere ek ödeme için harekete geçildi. Emeklilere indirim ve ek ödeme Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısında gündeme geliyor. Talepler hayata geçerse, emeklilere 428 lira ek gelirin yolu açılacak. Peki, emeklilere yönelik aile yardımı taleplere hayata geçerse emekli maaşlarında ne kadar artış olacak?
22.08.2020 Ekonomi
Emekliye intibak, ek ödeme ve indirim! Flaş gelişme, bir ilk gerçekleşti...
Emekliye intibak, ek ödeme ve indirim! Flaş gelişme, bir ilk gerçekleşti... Milyonlarca emekli ve memuru ilgilendiren çok önemli gelişme. İlk kez yapıldı. Emeklilere intibak, aile yardımı, indirim de masada. Kamu Personeli Danışma Kurulunun (KPDK) gündeminin belirlenmesi için memur konfederasyonları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ev sahipliğinde toplandı. Yeniden bir araya gelinecek gündeme ilişkin çalışma yapılacak.
15.08.2020 Emekli
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren haber! 405 lira ek gelir...
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren haber! 405 lira ek gelir... Emeklilerin gözü kulağı temmuz zammında. Enflasyona göre belirlenecek zam oranın 4.5 civarında olması bekleniyor. Corona virüs salgını sürecinde zor günler geçiren emeklilerin talebi ise aile yardımının emeklilik sürecinde de devam etmesi. Talepler hayata geçerse, emekliler de eş-çocuk yardımı alacak. 2 çocuğu olan, 405 liralık bir ek gelire sahip olacak.
12.06.2020 Emekli
Son dakika...Bakan Selçuk duyurdu! Atamalar yarın yapılacak
Son dakika...Bakan Selçuk duyurdu! Atamalar yarın yapılacak Yarın 572 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın atamaları yapılacak.
19.12.2019 Ekonomi
Emeklilere indirim ve ilave ücret, memurlara ek gösterge ve kadro...
Emeklilere indirim ve ilave ücret, memurlara ek gösterge ve kadro... Emekli ve memur milyonlarca kişinin gözü orada. Gelen son dakika haberine göre bu yıl ilk kez yapıldı. Memurlara 3600 ek gösterge, sözleşmeli personele kadro, emeklilere indirim ve ilave ödeme Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun gündeminde.
19.12.2019 Çalışan Hakları
Emeklilere indirim ve ilave ödeme...
Emeklilere indirim ve ilave ödeme... Emeklilerin beklediği gün. Milyonlarca kişiyi kapsayan düzenleme görüşülecek. Emekliler aile yardımı, intibak, yaşı bekleyenlere sağlık hizmeti, ücretsiz ulaşım ve indirimli tatil gibi sorunların çözülmesini bekliyor.
10.12.2019 Emekli
Milyonlarca kişi bekliyordu! Tarih belli oldu
Milyonlarca kişi bekliyordu! Tarih belli oldu Memurlar ve emekliler bekliyordu ve tarih açıklandı. Türkiye'de milyonlarca emeklinin maaşına, promosyon, ikramiye, ek ödeme gibi uygulamalarla ilave destekler veriliyor. Hem memur sendikaları hem de Türkiye Emekliler Derneği, memurlara verilen aile yardımının memur emeklilerine de ödenmesini istiyorlar. Milyonlarca kişi Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısını bekliyordu. Bakanlık tarihi açıkladı...
4.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kpdk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpdk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.