Koza

Koza

Son dakika Koza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koza gelişmeleri de dahil olmak üzere 872 koza haberi bulunmuştur. Tüm koza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor Adana’da bir kişi park halindeki midibüsü kundakladığı anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gerçekleştiren kişi kaçarak kayıplara karıştı.
14.03.2024 Adana
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Taksici müşteriyle pazarlığa oturdu: Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, bin TL tutar
Taksici müşteriyle pazarlığa oturdu: Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, bin TL tutar İstanbul'da taksiye binen 5 kişi, taksicinin “Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, pazarlık yapalım” teklifiyle deliye döndü. Taksici 300 liralık yola bin TL isterken, yaşanan tartışma müşterinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
16.07.2023 Yaşam
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk turda yürüme güçlüğü çektiği için oy kullanamayan 70 yaşındaki Hatice Sevinç’i Türkiye'nin yerli akıllı otomobili Togg ile oy kullanacağı okula getirdi.
28.05.2023 Gündem
(Koza Polyester halka arz sonuçları) KOPOL kaç lot verdi, Koza Polyester ne zaman işlem görecek? KOPOL halka arz sonuçları açıklandı mı?
(Koza Polyester halka arz sonuçları) KOPOL kaç lot verdi, Koza Polyester ne zaman işlem görecek? KOPOL halka arz sonuçları açıklandı mı? Koza polyester halka arz sonucu için yapılan araştırmalar devam ediyor. Yatırım yapan vatandaşlar Koza Polyester halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. Koza Polyester Sanayi ve Ticaret AŞ paylarının 5-6-7 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen halka arza 1 milyon 850 bin 176 yatırımcı katılırken 1 milyon 729 bin 153 yatırımcıya pay dağıtıldı.
10.04.2023 Ekonomi
İstanbul Valiliği: CHP İl başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi ile ilgili 4 kişi yakalandı
İstanbul Valiliği: CHP İl başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi ile ilgili 4 kişi yakalandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, CHP İl Başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi ile ilgili 4 kişinin Esenyurt'ta yakalandığı belirtildi.
7.04.2023 Gündem
10 milyar TL'lik vurgun! İstanbul merkezli 18 ilde dev operasyon: 153 kişi gözaltında
10 milyar TL'lik vurgun! İstanbul merkezli 18 ilde dev operasyon: 153 kişi gözaltında İstanbul'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde 'Forex' yatırım dolandırıcılığı ile ilgili 22 ilçede 88 adreste bulunan 153 şüpheliye eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon, İstanbul başta olmak üzere, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Diyarbakır ile beraber 18 ilde eş zamanlı olarak yürütüldü. Ülke genelindeki operasyonlar sonucu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
7.04.2023 Gündem
Koza Polyester halka açılıyor
Koza Polyester halka açılıyor Kontinü polimerizasyondan polyester elyaf üreticisi Koza Polyester halka açılıyor. Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum liderliğinde gerçekleşecek halka arz için 5-7 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak.
5.04.2023 Ekonomi
Koza Polyester halka arz hangi banka, kaç lot verir, Kopol halka arz eşit mi oransal mı? Koza halka arz fiyatı ve kodu nedir, Koza polyester kimin, ne zaman halka arz olacak?
Koza Polyester halka arz hangi banka, kaç lot verir, Kopol halka arz eşit mi oransal mı? Koza halka arz fiyatı ve kodu nedir, Koza polyester kimin, ne zaman halka arz olacak? Koza Polyester halka arz hisse fiyatı, kodu, arz olacak tarihi araştırılmaya başlandı. Koza Polyester'in halka arzında, şirketin ortağı konumunda bulunan Sait Akınal'a ait 10.615.000 TL ve şirketin konumunda bulunan Suat Akınal'a ait 10.615.000 TL nominal değerli paylar halka arz edilecek. 2012 yılında Gaziantep şehrinde Akınal ailesi tarafından kurulan Koza Polyester elyaf üretiminde Avrupa’nın en büyük kapasitelerinden birine sahiptir. Peki, Koza Polyester halka arz hangi banka, kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Kopol halka arz fiyatı ve kodu nedir, Koza polyester kimin, ne zaman halka arz olacak?
5.04.2023 Ekonomi
Koza polyester halka arz hangi banka, kaç lot verir? Koza polyester halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kopol halka arz fiyatı ve hisse kodu, tarihi ve izahname!
Koza polyester halka arz hangi banka, kaç lot verir? Koza polyester halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kopol halka arz fiyatı ve hisse kodu, tarihi ve izahname! Koza Polyester’in halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Vatandaşlar söz konusu onayın ardından Koza Polyester halka arz için araştırmaları hızlandırdı. Koza Polyester halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Koza Polyester halka arz hangi bankalarda var? KOPOL halka arz ne zaman işlem görecek? Koza polyester kimin?
4.04.2023 Ekonomi
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? Koza altın bedelsiz sermaye arttırımı ne demek?
Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? Koza altın bedelsiz sermaye arttırımı ne demek? Koza Altın %2000 bedelsiz artırımına gidiyor. Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan bildirimlerde Koza Altın İşletmeleri ve Kron Teknoloji , sermaye artırım kararı aldıklarını duyurdu. Peki, Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? Koza altın bedelsiz sermaye arttırımı ne demek?
27.12.2022 Ekonomi
18 yaşındaki genç hortum, baston ve sopayla dövülerek öldürüldü!
18 yaşındaki genç hortum, baston ve sopayla dövülerek öldürüldü! Adana’da akrabalarının yaralanması olayına karıştığı öne sürülen 18 yaşındaki bir genci kaçırıp hortum, baston ve sopayla döverek öldürdüler. Olaya ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
2.12.2022 Yaşam
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Şirketlerden sürdürülebilirlik adımları
Şirketlerden sürdürülebilirlik adımları Ülker 2021 Sürdürülebilirlik Raporu’nu kamuoyuna duyururken, Akkök Holding ise Beşiktaş Alman Deresi yürüyüş parkurunda sürdürülebilirlik anlayışıyla kamusal alan dönüşüm projesi başlattı.
11.10.2022 Ekonomi
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi İstanbul’da 8 ilçede su kesintisi! İSKİ tarafından bakım, onarım ve arıza çalışmaları nedeniyle Arnavutköy, Ataşehir, Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Küçükçekmece, Sancaktepe, Tuzla ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak. Peki, Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu  Adana'da bul yıl 29'uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin açılış töreninde Orhan Kemal Emek Ödülleri, ünlü sanatçılar Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve zafer Ayden'e verildi. 
13.09.2022 Kültür Sanat
Sulama kanalına düşerek gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu
Sulama kanalına düşerek gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu  Adana'da, dün sulama kanalına düşerek, gözden kaybolan 28 yaşındaki İlyas Bircan'ın bu sabah cansız bedenine ulaşıldı.
31.08.2022 Yaşam
Terk edilince evi ateşe verdi
Terk edilince evi ateşe verdi Adana'nın Seyhan ilçesinde Ömer S. (20), dini nikahla birlikte yaşadığı 2,5 aylık hamile Dilan U. (18) kendisini terk edince evdeki kanepeyi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.
29.08.2022 Yaşam
500 milyon liralık altın rezervi bulundu! 20 bin ons'luk altında açık ocak çalışmaları başladı...
500 milyon liralık altın rezervi bulundu! 20 bin ons'luk altında açık ocak çalışmaları başladı... Devasa altın rezervinde çalışmalar başladı. Yaklaşık değeri 500 milyon liranın üzerindeki rezervin ortaya çıkarılması için açık ocak çalışmalarına başlandı. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki TMSF bünyesindeki Koza altın işletmelerince bulunan 20 bin ons'luk potansiyel rezervin 1 yıl içerisinde çıkarılarak, Türkiye ekonomisine kazandırılması hedefleniyor.
22.08.2022 Ekonomi
Dev altın rezervi bulundu! Bir ile piyango vurdu
Dev altın rezervi bulundu! Bir ile piyango vurdu Dev altın rezervi bulundu. Bir ilin başına talih kuşu kondu. Türkiye'de altın çıkaran ve işleyen Türk madencilik şirketi Kaymaz köyünde bulduğu altın keşfini KAP'a bildirdi.
19.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Koza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.