Koruma Kararı

Koruma Kararı

Son dakika koruma kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koruma kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koruma kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koruma Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koruma kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.214 koruma kararı haberi bulunmuştur. Tüm koruma kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
CEO olunca değişti, eşinin aşk mektuplarını buldu! 50 milyonluk boşanma davası
CEO olunca değişti, eşinin aşk mektuplarını buldu! 50 milyonluk boşanma davası Ankara’da G.P. adlı kadın, büyük bir şirkette CEO olan eşine kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı ve 25 milyon maddi 25 milyon ise manevi olmak üzere 50 milyon lira tazminat, kendisi için 250 bin ve kızı için de 250 bin olmak üzere aylık 500 bin lira da nafaka talep etti.
22.09.2023 Yaşam
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
Denizli'de vahşet! Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı, sebebi belli oldu
Denizli'de vahşet! Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı, sebebi belli oldu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, boşanma aşamasındaki Ahmet Ulubey (52) tarafından markette silahla başından vurulan Elif Ulubey (47), hastanede verdiği ifadesinde, eşinin konuşmak istediğini, kendisi bu teklifi reddedince de önce havaya ardından da kaçmaya çalışırken arkasından ateş ettiğini söylediği belirtildi. Aynı tabancayla yaşamına son veren Ahmet Ulubey'in cenazesi ise toprağa verildi.
15.08.2023 Gündem
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı!
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı! Dünyaca ünlü et restoran zinciri Nusret’in ortaklarından Mithat Erdem’e kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan eşi Çiğdem Erdem, 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
8.05.2023 Magazin
7 yaşındaki kızını sevgilisi ile duşa sokup canlı yayın açtı! Yeni gelişme
7 yaşındaki kızını sevgilisi ile duşa sokup canlı yayın açtı! Yeni gelişme Antalya'da eşinden boşanan Pınar Ş.'nin, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında, sevgilisiyle birlikte kızının duşta olduğuna dair sözleri ve görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, 7 yaşındaki M.A.A. devlet korumasına alındı.
5.05.2023 Yaşam
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu Denizli'nin Çivril ilçesinde avukat İpek Ekiz (31), kendisinden ayrılmayı reddeden meslektaşı erkek arkadaşı H.K.'nin (30) aracını kundakladığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Sürekli tehdit mesajları aldığını belirten avukat Ekiz, "Koruma kararı aldırdım ancak bunun bana zarar vermesine yeterli engel olacağını düşünmüyorum. Mesleğini de kullanarak delilleri karartacağına inanıyorum" dedi.
24.04.2023 Yaşam
180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu
180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu Zonguldak'ta Y.Ç. (37), eski eşi İ.M.'de (26) olan 5 yaşındaki oğlunun yanında uyuşturucu madde içilip, kadın ve erkeklerin çocuğun önünde uygunsuz hareketler yaptığı ve pavyona götürüldüğüne dair görüntüleri delil olması için 180 bin TL’ye satın alıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine çocuk devlet korumasına alınarak sevgi evine yerleştirilirken, anne hakkında da ‘Aile yükümlülüğünü ihmal’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan adli işlem başlatıldı.
14.04.2023 Gündem
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma Yüksek Seçim Kurulu (YSK), hakkında koruma kararı verilen kadın seçmenler için 14 Mayıs seçimleri öncesi kritik bir karara imza attı.
8.04.2023 Gündem
Eşinin evine balkondan girip korku dolu anlar yaşattı!
Eşinin evine balkondan girip korku dolu anlar yaşattı! Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde hakkında tedbirli koruma kararı bulunan koca, güpegündüz eşinin evine balkondan girerek korku dolu anlar yaşattı.
21.02.2023 Yaşam
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor'
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor' Cinsel tacize uğrayan çocuklar yaşadıklarını anlamlandıramıyor. Bu noktada yetişkin bireylerin davranışları büyük önem taşıyor. Bir çocuğun cinsel tacize mağruz kalması durumunda, bunun farkında olan kişilerin mutlaka şikayetçi olması gerekiyor. Savcılık çocuğa yönelik cinsel istismarı gördüğü halde şikayetçi olmayan kişiler hakkında ‘suçu bildirmeme’ suçundan soruşturma başlatıyor.
11.01.2023 Gündem
Uzmanından uyarı! "Hamsi avcılığı kontrol altına alınmalı"
Uzmanından uyarı! "Hamsi avcılığı kontrol altına alınmalı" Prof. Dr. Osman Samsun, Karadeniz’deki yoğun hamsi avcılığının kontrol altına alınmadığı takdirde gelecek yıllarda farklı sorunlara yol açabileceğini belirterek, “Eğer 6 Karadeniz ülkesi hep birlikte bir çaba içerisine girmezlerse, Karadeniz balıkçılığında en önemli yeri tutan hamsinin ileriki yıllarda çok daha azalacağını söyleyebiliriz” dedi.
6.01.2023 Ekonomi
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
Ayrı yaşadığı eşi bıçakladı, komşuya sığındı! KADES ile kurtuldu
Ayrı yaşadığı eşi bıçakladı, komşuya sığındı! KADES ile kurtuldu Diyarbakır'da, ayrı yaşadığı ve koruma kararı bulunan eşi tarafından bıçaklanan G.M. (24), sığındığı komşusu ve KADES uygulamasıyla kurtuldu. Ekipler, olay yerine 1 dakikada gelirken, kaçan şüpheli ise kısa sürede yakalandı.
25.11.2022 Yaşam
Gökhan Güney'in gelini Ece Güney'e karşı mahalle halkı ayaklandı! 'Git buradan'
Gökhan Güney'in gelini Ece Güney'e karşı mahalle halkı ayaklandı! 'Git buradan' Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney ile dünyaevine giren Ece Güney, 2014 yılında vefat eden eşinin ardından kayınpederiyle karşı karşıya geldi. Ece Güney, "Kayınpederim şantajla sekiz dairemi üzerine aldı" demişti. Güney ise söz konusu iddialara "Tamamı asılsız. Bu kadın hasta" sözleriyle yanıt vermişti. Tüm bu yaşananların ardından Ece Güney, oturduğu binayı yakmakla suçlanıp mahalleli tarafından linç edilmek istenmişti. Dün gece tekrar evine gelen kadın, mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı.
14.09.2022 Magazin
Boşanma aşamasındaki kadına demirle saldırı! 'Eve başka bir erkek getirmek istedi'
Boşanma aşamasındaki kadına demirle saldırı! 'Eve başka bir erkek getirmek istedi' Ümraniye'de Funda Altınyay (36), boşanma aşamasındaki eşi Ferit Altınyay ve kardeşi Yusuf Altınyay tarafından demir sopayla darbedildi. Kolu kırılan Funda Altınyay'a Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde platin takılırken, saldırı anı kameralara yansıdı.
4.09.2022 Yaşam
Hostesin kabus gecesi! Gizli kamerada bütün gerçek ortaya çıktı
Hostesin kabus gecesi! Gizli kamerada bütün gerçek ortaya çıktı Tuzla'da kendisiyle aynı sitede oturan erkek arkadaşından ayrılmak isteyen hostes, dehşet dolu günler yaşadı. İddiaya göre eli satırlı eski sevgili etrafa tehditler savurdu ardından hem eski kız arkadaşını hem de onunla görüşen komşularını darbetti. Altan A.'nın kapıya gelip tehdit ettiği anlar güvenlik kamerasına  yansıdı. 
23.08.2022 Yaşam
Şişli'deki tarihi binanın yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi
Şişli'deki tarihi binanın yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi Şişli'de, erken Cumhuriyet dönemine ait olduğu değerlendirilen binanın, tarihi bina olarak tescil edilme çalışmaları sürerken, kepçeyle yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi. Basın açıklamasında, binanın orijinaline sadık kalınarak yeniden yapılması talep edildi. Öte yandan, inşaat firmasının isim tabelasının kaldırılmış olduğu görüldü.
12.08.2022 Yaşam
Koruma kararına rağmen eve girip 16 yaşındaki Beyza'yı öldürdü! 'Kızımı beş kere kaçırdı'
Koruma kararına rağmen eve girip 16 yaşındaki Beyza'yı öldürdü! 'Kızımı beş kere kaçırdı' Bahçelievler'de, koruma kararı olmasına rağmen eve giren Selim Tekin tarafından vurulan 16 yaşındaki Beyza Doğan hayata tutunamadı. Beyza'nın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya götürülecek. Baba Cuma Doğan, "Bu kişi hakkında 35 şikayet dosyam var. Kızımı beş kere kaçırdı" dedi.
8.08.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da doktoru ölümle tehdit eden zanlı tutuklandı
Şanlıurfa'da doktoru ölümle tehdit eden zanlı tutuklandı Şanlıurfa'da doktora kaldırım taşıyla saldırmak isteyen ancak zarar vermediği gerekçesiyle serbest bırakılan zanlı ikinci kez gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.
31.07.2022 Gündem
Gümüşhane'de hamam kalıntısına 'kültür varlığı' tescili
Gümüşhane'de hamam kalıntısına 'kültür varlığı' tescili Gümüşhane'de mesire alanında yer alan, defineciler tarafından tahrip edilen ve 200 yıllık olduğu değerlendirilen hamam kalıntısı, Trabzon Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'nca 'kültür varlığı' olarak tescillendi. Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayanlar, yapının restore edilerek turizme kazandırılmasını isterken, muhtar Arzu Ay da "Hamamın çevre düzenlenmesi yapılarak, restore edilmesini istiyoruz” dedi.
22.06.2022 Kültür Sanat
Tanju Özcan, kendisini protesto edenlere dans ederek karşılık verdi
Tanju Özcan, kendisini protesto edenlere dans ederek karşılık verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, AK Parti’li meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik sözleri belediye binası önünde protesto edildi. Protesto gösterisini makam odasının penceresinden izleyen Özcan, el sallayarak, dans etti.
2.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Koruma Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koruma kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.