Korucular

Korucular

Son dakika korucular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korucular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korucular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korucular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korucular gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 korucular haberi bulunmuştur. Tüm korucular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli korucu maaşı ne kadar oldu? Emekli korucu maaşına zam mı geldi?
Emekli korucu maaşı ne kadar oldu? Emekli korucu maaşına zam mı geldi? Cumhurbaşkanı Erdoğan elektriğe yüzde 15 indirim yaptığını söyleyerek korucular için de müjde verdi. Peki, Emekli korucu maaşı ne kadar oldu? Emekli korucu maaşına zam mı geldi?
29.03.2023 Emekli
Pençe-Kaplan bölgesinde aç ve susuz sincabı, korucular besledi
Pençe-Kaplan bölgesinde aç ve susuz sincabı, korucular besledi Irak'ın kuzeyinde, terör örgütü PKK’ya yönelik Pençe-Kaplan Operasyonu sürerken, aç ve susuz kaldığı gözlenen sincap, güvenlik korucularınca beslendi.
25.08.2022 Yaşam
Uzman çavuş, el bombasının kazara patlamasıyla şehit oldu
Uzman çavuş, el bombasının kazara patlamasıyla şehit oldu Hakkari Yüksekova 1'inci Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na bağlı Şehit Bebek Mustafa Bedirhan Üs Bölgesi'nde görev yapan Jandarma Uzmançavuş Ayberk Soyutemiz (23) el bombasının kaza sonucu patlamasıyla şehit oldu. Şehidin dün bölgedeki yoğun kar yağışı nedeniyle üs bölgesinden alınamayan cenazesi için  korucular ve halk bugün yaya olarak bölgeye gitti. Hava şartlarının düzelmesi ile cenaze helikopterle alınıp, Hakkari merkeze getirildi.
17.01.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü"
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü" Antalya'da, Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü kendi içinde haberleşemediğini belirterek, "Birbirine meramını anlatamıyor, talimat veremiyor, durumunu öğrenemiyor. Geri zekalı Murat Karayılan geçenlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, Temas kuramadığı için. Karayılan’ın canını alacağız. Sadece senin değil seni destekleyenlerin de alacağız. Türkiye’de o gün çok az bir kesim üzülecek ama Türkiye’nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların bir kısmı mecliste ve onların destekçileridir" dedi.
11.01.2022 Siyaset
Hantur Dağı’ndan dumanlar yükseliyor
Hantur Dağı’ndan dumanlar yükseliyor Savaş uçaklarının yanı sıra Kobra ve Atak helikopterleri ile vurulan Hantur Dağı’nın birçok noktasından dumanlar yükseliyor. Bakan Akar, ‘700’den fazla hedef vuruldu. Teröristlerin mağaralarına girildi, başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor” dedi.
21.06.2020 Gündem
Günlerdir aranıyordu! Kayıp genç bu halde bulundu
Günlerdir aranıyordu! Kayıp genç bu halde bulundu Hatay'ın İskenderun ilçesinde 2 gündür kayıp ihbarıyla aranan Yusuf Yücel, dağlık alanda yaralı olarak bulundu. Araçla ulaşılamayan noktada bulunan Yücel, AFAD ekiplerinin çalışması ve helikopter yardımıyla kurtarıldı.
15.06.2020 Yaşam
CIA destekli Rand'ın raporunda dikkat çeken 'Bekçi' detayı!
CIA destekli Rand'ın raporunda dikkat çeken 'Bekçi' detayı! Maaşları üzerinden başlatılan tartışmalar bekçileri toplum nezlinde nefret simgesine dönüştürdü. Bazı siyasilerin açıklamalarında, medya kuruluşlarının haberlerinde ve sosyal medyada bekçi düşmanlığı ortaya çıktı. Tüm bunlar yaşanırken CIA destekli Rand Corporation'ın raporundaki bekçilerle ilgili ifadeler büyük dikkat çekti.
24.02.2020 Gündem
Van'daki çığ faciasından acı haberler peş peşe geldi...
Van'daki çığ faciasından acı haberler peş peşe geldi... Van'da çığ felaketinin yaşandığı bölgede sabah saatlerinde jandarma ve AFAD tarafından başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında iki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Faciada hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükseldi.
6.02.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik!
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik! Van'da düzenlenen 'Güvenlik Korucularının Hizmetiçi Eğitim Programı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'ye yönelik önümüzdeki günlerde çok büyük bir operasyona hazırlandıklarını belirterek, "Burada şahsımızın olup olmaması önemli değildir. Hiç kimse aman bu adamlar değişti, başkaları gelir mücadele biter diye beklemesin. Bu mücadeleyi bu milletin evlatları sonuna kadar yürüteceklerdir" dedi. Bakan Soylu, DEAŞ'ın çok önemli bir adamının Suriye'de yakalandığını ve sorgusunun devam ettiğini açıkladı.
13.11.2019 Gündem
Meclis'e sunuldu! Yasak geliyor, cezası 50 bin lira...
Meclis'e sunuldu! Yasak geliyor, cezası 50 bin lira... Balıkçılıkla ilgili düzenleme Meclis'e sunuldu. Kanun teklifine göre iç sular, Karadeniz, Marmara Denizi, İstanbul ve Çanakkale boğazlarında, gemilerdeki faaliyetlerin yürütülmesinde gerekli olan aydınlatma hariç, avlanma amaçlı ışık kullanan gemiler için sahip veya donatanlarına 50 bin lira idari para cezası verilecek.
1.10.2019 Siyaset
Küçük Nurcan gözyaşları arasında toprağa verildi
Küçük Nurcan gözyaşları arasında toprağa verildi Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Ortakale köyündeki evlerinin önünden kaybolduktan 8 gün sonra cansız bedeni derede bulunan 3 yaşındaki Nurcan Sade, gözyaşları içinde toprağa verildi. Acılı baba Hayrettin Sade, başkalarının canları yanmaması için köylerinden geçen derenin çevresinde önlem alınmasını istedi.
20.05.2019 Gündem
Avustralya’da üç gözlü yılan bulundu
Avustralya’da üç gözlü yılan bulundu Avustralya’nın Kuzey Bölgesi'nin başkenti Darwin'e yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Humpty Doo kasabası yakınlarındaki Arnhem kara yolunda üç gözlü yılan bulunduğu bildirildi.
2.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Afganistan'da Taliban saldırısı: 6 ölü
Afganistan'da Taliban saldırısı: 6 ölü Taliban militanlarının, Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinin Faiz Abad ilçesindeki korucu karakoluna saldırması sonucu 6 korucunun öldüğü bildirildi.
11.01.2019 Dünya
Afganistan'da çatışma: 10 korucu, 11 militan öldü
Afganistan'da çatışma: 10 korucu, 11 militan öldü Afganistan'ın batısındaki Badgis vilayetinde Taliban militanlarıyla korucular arasında çıkan çatışmada 10 korucuyla 11 militanın öldüğü bildirildi.
8.01.2019 Dünya
Süleyman Soylu: Artık sınırlarımızdan kuş uçurtmayacağız
Süleyman Soylu: Artık sınırlarımızdan kuş uçurtmayacağız Soylu, "Bugüne kadar 62 bin 730 FETÖ operasyonu gerçekleştirilmiştir. İçişleri Bakanlığımızda 43 bin 648 kişi ihraç edilmiş, 5 bin 225 kişi de görevden uzaklaştırılmıştır." açıklamasında bulundu.
15.11.2018 Siyaset
3. dalga geliyor! Sıra iş adamlarında
3. dalga geliyor! Sıra iş adamlarında PKK’lı korucularla muhtarların görevlerine son verilmesinin ardından terör örgütüne para aktaran iş adamları kıskaca alındı. MİT ve Emniyet rapor hazırladı, örgüte her yıl milyarlarca dolar aktaran finansörler tespit edildi. Çalışmalar yapıldı, büyük operasyonun eli kulağında.
23.10.2018 Gündem
İçişleri Bakanlığı muhtarları mercek altına aldı!
İçişleri Bakanlığı muhtarları mercek altına aldı! PKK ile bağlantısı tespit edilen 635 korucunun görevden uzaklaştırılmasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu'daki muhtarlar da İçişleri Bakanlığı'nca mercek altına alındı. Van'da 3 muhtarın tutuklanmasının ardından çalışmalar hızlandı. Terör örgütü ile bağlantısı tespit edilen muhtarlar görevden alınacak.
14.10.2018 Gündem
Sedanur her yerde aranırken anne babasının yaptığı tepki çekti
Sedanur her yerde aranırken anne babasının yaptığı tepki çekti Kars'ta 6 gündür kendisinden haber alınamayan minik Sedanur'u arama çalışmaları devam ederken, anne ve babasının canlı yayına katılmak için köyden ayrılması vatandaşların tepkisini çekti
21.09.2018 Gündem
Komşusu  tutuklandı
Komşusu tutuklandı Köyündeki evinin önünden kaybolan Sedanur Güzel’in kaybolması olayı ile ilgili ‘şüpheli’ sıfatıyla gözaltına alınıp, ifadesi alınan komşu Ertan Bozkurt, ‘sahte evrak’ ve ‘firar’ suçundan tutuklandı.
20.09.2018 Gündem
Köye cezaevinden izinli gelen komşu gözaltında!
Köye cezaevinden izinli gelen komşu gözaltında! Beş gün önce evinin önünden kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’den dün de haber alınamadı. Küçük kızı en son gören komşu Ertan B.’nin sorgusu sürerken ekipler köyü didik didik arıyor
19.09.2018 Gündem
Sanki yer yarıldı içine girdi
Sanki yer yarıldı içine girdi KARS’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünde, 16 Eylül’de kaybolan Sedanur Güzel’in arama çalışmalarına, dün de gün boyu devam edildi. Küçük kızın komşusu E.B. gözaltına alındı.
18.09.2018 Gündem
Öldürülmeden önce eve kamera koymuş
Öldürülmeden önce eve kamera koymuş Bursa’da çocuklarına cinsel istismarda bulunduğunu bildiği için eşi Emine Keskin’i boğazını sıkarak öldürdüğü iddia edilen Ahmet Keskin’in yargılanması devam ediyor. Olayla ilgili görülen son duruşmada, Emine Keskin’in öldürülmeden önce kız kardeşi ile yaptığı telefon görüşmelerine ait ses kayıtları ortaya çıktı. Ses kayıtlarında Emine Keskin’in eve gizli kamera yerleştirdiği ve Ahmet Keskin’in bunu fark ettiği detayı dikkati çekti.
13.09.2018 Yaşam
Beytüşşebap'ta PKK'ya yönelik büyük operasyon
Beytüşşebap'ta PKK'ya yönelik büyük operasyon Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Faraşin ve Marinos bölgelerinde barındığı tahmin edilen teröristlere yönelik büyük operasyon başlatıldı. Şehit Yarbay Songül Yakut ismiyle başlatılan operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede barındığı tahmin edilen ve göçerlerin arasına sızdıkları istihbaratı alınan teröristler kıskaca alınırken bölge geneli asker ve korucular tarafından kuşatıldı.
30.08.2018 Gündem
Kayıp çocuklardan yine acı haber
Kayıp çocuklardan yine acı haber Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Leyla ve Eylül’den sonra, Amanoslarda kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ile Bitlis’te kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz’un cansız bedenleri bulundu
8.07.2018 Yaşam
Üç çocuk daha kayıp!
Üç çocuk daha kayıp! Türkiye’yi acıya boğan Eylül ve Leyla’dan sonra, üç kayıp çocuk haberi daha Hatay, Diyarbakır ve Siirt'ten geldi. Silvan’da çoban Yusuf Yılmaz’dan 2 gündür haber alınamıyor. Jandarma, AFAD, UMKE ekipleri, korucular ve dalgıçlar çevrede arama çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’da ailesiyle Hassa’ya yakınlarını ziyarete giden konuşma engelli Ufuk Tatar’dan da pazardan beri haber yok. Oğlunun az duyduğunu söyleyen baba çaresiz. Siirt'in Pervari ilçesinde kaybolduğu belirtilen 15 yaşındaki Salih Oral için ise arama çalışması başlatıldı.
3.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korucular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korucular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.