Koronavirüs Aşı

Koronavirüs Aşı

Son dakika Koronavirüs aşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koronavirüs aşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koronavirüs aşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koronavirüs Aşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koronavirüs aşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.358 koronavirüs aşı haberi bulunmuştur. Tüm koronavirüs aşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır?
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! Son yaptırdığı aşının üzerinden 6 ay geçenler için aşı randevusu randevu e-nabız sistemine tanımlandı. Peki, Covid aşı randevusu nasıl alınır? e-Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? İşte Aşı randevusu alma ekranı!
10.07.2022 Sağlık
8 Mart 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte son vaka ve ölü sayısı
8 Mart 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte son vaka ve ölü sayısı Sağlık Bakanlığı 8 Mart 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritasını açıkladı. Son 24 saatte 130 kişinin koronavirüsten hayatını kaybettiği, 37 bin 407 yeni vakanın olduğu açıklandı.
8.03.2022 Gündem
Kanser hastalarına umut veren gelişme! Uğur Şahin mRNA yönteminin detayları paylaştı: Kolon kanseri...
Kanser hastalarına umut veren gelişme! Uğur Şahin mRNA yönteminin detayları paylaştı: Kolon kanseri... Kanser tedavisi gören milyonlarca insana umut olacak gelişme! Koronavirüs aşı ile pandeminin seyrini değiştiren Prof. Dr. Uğur Şahin, mRNA yöntemiyle kolon kanserinin tedavisi için yürüttüğü çalışmanın detaylarını paylaştı. BioNTech'in kurucu ortağı Şahin, "mRNA tedavisinin zamanında kullanılmasıyla ilk etapta metastazların gelişmemesini ve kanserin tekrar ortaya çıkmamasını sağlamak istiyoruz. Şu anda klinik çalışmalarda bunu araştırıyoruz" dedi.
5.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Eskişehir'de vaka sayıları geçen haftaya göre yarı yarıya azaldı
Eskişehir'de vaka sayıları geçen haftaya göre yarı yarıya azaldı Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında geçen hafta ilk sıradaki Eskişehir'de vaka sayıları 1457,50 seviyesinden yarı oranında azalarak 725’e düştü. Vaka sayıları Bilecik’te de düşerken, Kütahya’da artış gösterdi.
31.01.2022 Gündem
Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te vakalar arttı
Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te vakalar arttı Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında Eskişehir'in yanı sıra komşu iller Kütahya ve Bilecik'te de vakalar arttı. Eskişehir, Türkiye'de en çok vaka sayısına sahip İstanbul'dan sonra ikinci şehir oldu.
24.01.2022 Gündem
Eskişehir'in artan vaka oranlarında 'yılbaşı' etkisi
Eskişehir'in artan vaka oranlarında 'yılbaşı' etkisi Sağlık Bakanlığı'nın yeni yılın ilk haftasına ilişkin açıkladığı koronavirüs risk haritasında Eskişehir, 100 bin kişide 533,62 artış göstererek 1359,54 vaka sayısına yükseldi. En az iki doz aşı olan kişilerin oranı yüzde 85,6 olan Eskişehir, Türkiye'de en çok vaka oranı artan 3'üncü il oldu. Kentte vaka artışlarının özellikle yılbaşı kutlamaları sırasında kapalı ortamlarda uzun süre kalınmasından kaynaklandığı da belirlendi.
17.01.2022 Gündem
5. doz aşı ne zaman yapılacak? Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? E-devlet MHRS ve ALO 182 aşı randevusu alma ekranı!
5. doz aşı ne zaman yapılacak? Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? E-devlet MHRS ve ALO 182 aşı randevusu alma ekranı! 2 doz Sinovac, 2 doz Biontech aşısı olmuş ve son doz aşısının üzerinden 3 ay geçmiş bireyler için hatırlatma dozu randevuları açıldı. Peki, hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır?
31.12.2021 Sağlık
Aşı olanlarda hastalık belirtisiz bulaşıyor
Aşı olanlarda hastalık belirtisiz bulaşıyor Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs vaka haritasında Ordu, her 100 bin kişide 468,35 ile en fazla vakanın görüldüğü 4'üncü il oldu. Kentteki vaka artışlarını değerlendiren Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Enginyurt, "Aşılılar da hastalık belirti vermeden bulaştırıcılığı devam ettiriyor. Bu nedenle pozitif vaka sayısı ve bulaştırıcılık artıyor" dedi.
9.11.2021 Sağlık
Biontech 3. doz aşı ne zaman? 3. Doz aşı kimler yaptıracak?
Biontech 3. doz aşı ne zaman? 3. Doz aşı kimler yaptıracak? Hatırlatma dozu olarak nitelendirilen 3. Doz Biontech aşısının yapılıp yapılmayacağı bir süredir gündemdeydi. Bilim Kurulu Toplantısı’ndan aşı ile ilgili karar çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Başkanlığı’nda toplanan Bilim Kurulu Toplantısı’nda alınan karara göre mRNA aiılarının risk grupları önceliği göz önünde bulundurularak hatırlatma dozu olarak uygulanacağı belirtildi. Peki, Biontech 3. doz aşı ne zaman? Biontech 3. doz aşı Kimler 3. doz BioNTech aşısı yaptıracak? mRNA aşısı hangisi? İşte detaylar…
4.11.2021 Gündem
Amerika tarım dışı istihdam verileri açıklandı mı? ABD tarım dışı istihdam verisi Eylül 2021!
Amerika tarım dışı istihdam verileri açıklandı mı? ABD tarım dışı istihdam verisi Eylül 2021! ABD tarım dışı istihdam verisi açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Piyasaların odaklandığı tarım dışı istihdam verisinin açıklanmasından hemen önce altın fiyatları 500 TL civarında yatay bir seyir izliyor. ABD tarım dışı istihdam verisi Eylül 2021 detayları…
8.10.2021 Gündem
12 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? Aşı randevusu alma ekranı!
12 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? Aşı randevusu alma ekranı! Aşılamada yaş sınırı 12'ye düştü. 12 yaş ve üstüne koronavirüs aşı randevuları sisteme tanımlandı. Aşılama tercihe bağlı olacak. Peki, 12 yaş ve üstü aşı randevusu nasıl alınır? İşte aşı randevusu alma ekranı!
6.09.2021 Gündem
12 yaş ve üstü için son dakika aşı kararı! Resmen başladı
12 yaş ve üstü için son dakika aşı kararı! Resmen başladı Bilim Kurulu tarafından onaylanan karar gereği 12 yaş ve üstüne koronavirüs aşı randevuları sisteme tanımlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya ilişkin"12 yaş üstü kronik hasta olanlar için ayrıca tanımlama yaptık. 12 yaş üzeri zorunlu değil, tercihe bırakılması gerektiği kanaatindeyiz" ifadelerini kullanmıştı.
5.09.2021 Gündem
Fransa'da resmen başladı! 65 yaş üstü için güçlendirici aşı kararı
Fransa'da resmen başladı! 65 yaş üstü için güçlendirici aşı kararı Fransa, delta varyantı ülkede yayılırken 65 yaş üstü kişilere güçlendirici koronavirüs aşısı uygulamaya başladı.
1.09.2021 Gündem
Aşı ile ilgili flaş açıklama! DSÖ ölü sayısını açıkladı
Aşı ile ilgili flaş açıklama! DSÖ ölü sayısını açıkladı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Avrupa'nın durağan koronavirüs aşı oranları hakkında 'Ciddi endişelerimiz var' açıklamasında bulundu. DSÖ Avrupa kıtasında 1 Aralık'a kadar, koronavirüse bağlı potansiyel ölü sayısını da açıkladı.
30.08.2021 Sağlık
Aşı sertifikasıyla ilgili flaş gelişme! AB onayladı
Aşı sertifikasıyla ilgili flaş gelişme! AB onayladı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin (AB) Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi’ne dahil edildiğini açıkladı. Bu kararla koronavirüs aşı sertifikası ve geçerli vizeye sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 27 Avrupa Birliği ülkesine sorunsuz şekilde seyahat edebilecek.
30.08.2021 Gündem
Türkiye, AB'nin Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi'ne dahil edildi
Türkiye, AB'nin Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi'ne dahil edildi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin (AB) Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi’ne dahil edildiğini açıkladı. Bu kararla koronavirüs aşı sertifikası ve geçerli vizeye sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 27 Avrupa Birliği ülkesine sorunsuz şekilde seyahat edebilecek.
30.08.2021 Ekonomi
Bakan Koca'dan flaş aşı açıklaması
Bakan Koca'dan flaş aşı açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, '81 ilimizden 26’sı Mavi. 18 yaş ve üstü nüfusta, salgın hastalığa karşı karar verip en az bir doz aşı olanların oranı 26 ilde %75’in üzerinde.' açıklamasında bulundu.
15.08.2021 Sağlık
Bakan Koca duyurdu: 57 milyon dozu geçtik
Bakan Koca duyurdu: 57 milyon dozu geçtik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün uygulanan koronavirüs aşı sayısını "57 milyon dozu geçtik" diyerek duyurdu.
9.07.2021 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Aşılamada yeni dönem
Bakan Koca duyurdu! Aşılamada yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 havalimanı ile 2 sınır kapısında daha koronavirüs aşı hizmeti sunulacağını açıkladı.
4.07.2021 Sağlık
30 yaş aşı ne zaman olacak, 30 yaş için aşı sırası geldi mi? e- devlet MHRS, 182 telefon hattı ve SMS İLE 30 yaş üstü aşı randevusu alma süreci…
30 yaş aşı ne zaman olacak, 30 yaş için aşı sırası geldi mi? e- devlet MHRS, 182 telefon hattı ve SMS İLE 30 yaş üstü aşı randevusu alma süreci… 30 yaş aşı ne zaman olacak, 30 yaş için aşı sırası geldi mi? sorusu nihayet yanıt buldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 30 yaş üstü kişilerin yarından itibaren Kovid-19 aşı randevularını alabileceğini bildirdi. Bakan Koca, Twitter hesabından, "Aşı randevularında yaş sınırı 30'a indi. 30 yaş üstü her yaştan gençler yarından itibaren randevu alabilirler." bilgisini paylaştı. e- devlet MHRS, 182 telefon hattı ve SMS İLE aşı randevusu alma süreci…
19.06.2021 Gündem
Aşı randevusu e devlet, MHRS, e nabız ve 182 ile nasıl alınır? Adım adım aşı randevusu alma
Aşı randevusu e devlet, MHRS, e nabız ve 182 ile nasıl alınır? Adım adım aşı randevusu alma e devlet aşı randevusu ve aşı sırası nasıl alınır? Türkiye'de koronavirüs aşı uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor. Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu üzerinden ülke genelinde toplam aşılanan kişi sayısı canlı olarak takip edilebiliyor. Risk ve yaş gruplarına göre aşı randevu sistemi açılıyor. İşte e devlet girişi ile aşı randevusu sorgulama ve alma!
19.06.2021 Gündem
182 neden aranmıyor, ALO 182 çöktü mü? ALO 182 neden meşgul çalıyor, cevap vermiyor, bağlanmıyor?
182 neden aranmıyor, ALO 182 çöktü mü? ALO 182 neden meşgul çalıyor, cevap vermiyor, bağlanmıyor? ALO 182 çöktü mü, ALO 182 neden aranmıyor? Memur ve SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlara aşı hakkı tanınmasıyla ALO 182 aşı randevusu alma hattı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. E-Nabız veya MHRS sistemine giriş yapamayanlar, ALO 182 hattı üzerinden aşı randevusu almaya çalışıyor. Oluşan yoğunluk nedeniyle ALO 182'ye de ulaşmak oldukça zor.
15.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüs Aşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koronavirüs aşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.