Korkutan Anlar

Korkutan Anlar

Son dakika korkutan anlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkutan anlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkutan anlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Anlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan anlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 korkutan anlar haberi bulunmuştur. Tüm korkutan anlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralı
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralı Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Alev alan araçlardan 2'si, kullanılamaz hale geldi.
1.10.2023 Yaşam
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı, caddeler göle döndü. Meteoroloji sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklendiğini duyurdu.
1.10.2023 Yaşam
Malatya'da ağır hasarlı 2 katlı bina çöktü! Korkutan anlar
Malatya'da ağır hasarlı 2 katlı bina çöktü! Korkutan anlar Malatya'da ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 2 katlı bina çöktü.
1.10.2023 Yaşam
Sivasspor - Fenerbahçe maçında korkutan anlar! Yıldız oyuncu ambulansla hastaneye götürüldü
Sivasspor - Fenerbahçe maçında korkutan anlar! Yıldız oyuncu ambulansla hastaneye götürüldü Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında ceza sahası içerisinde Enner Valencia ile Ali Şaşal çarpıştı. Valencia için oyun alanına ambulans girdi.
29.04.2023 Fenerbahçe
Survivor’da korkutan anlar! Büyük tehlike atlattı
Survivor’da korkutan anlar! Büyük tehlike atlattı 'Survivor 2023' ün dün akşam yayınlanan bölümünde; yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için mücadele etti.
21.03.2023 Magazin
Adana'da yürekleri ağza getiren görüntü
Adana'da yürekleri ağza getiren görüntü Adana'da seyir halinde olan otomobilin açık arka kapısından belinden aşağısı yerlerde sürüklenerek giden bir kişi yoldan geçenler tarafından görüntülendi.
15.12.2022 Vatan TV
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu!
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu! Popüler müziğin en farklı seslerinden ve şarkı yazarlarından Aydilge, yeni single 'Umudum Var' ile sevenleriyle buluşmuştu. Şarkıcı Aydilge, önceki gün Kilyos'ta konser verdi. Sahnede bir an olsun yerinde durmayan şarkıcı Aydilge, sıcağında etkisi ile baygınlık geçirince dinleyicilerini korkuttu. Bir anda yere yığılan Aydilge'nin yardımına ise "Beyaz atlı kemancım" dediği eşi Utku Barış Andaç koştu. Utku Barış Andaç eşi Aydilge'yi kucakladığı gibi kulise götürdü.
2.08.2022 Magazin
Düzce'nin Akçakoca'da korkutan anlar! Hortum böyle oluştu
Düzce'nin Akçakoca'da korkutan anlar! Hortum böyle oluştu Düzce'nin Akçakoca ilçesinde denizde hortum meydana geldi. Hortum, karaya ulaşmadan etkisini yitirdi.
11.07.2022 Yaşam
Gelinim Mutfakta yarışmasında korkutan anlar! Gördükleri karşısında bir anda yere yığıldı
Gelinim Mutfakta yarışmasında korkutan anlar! Gördükleri karşısında bir anda yere yığıldı Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta programında şoke eden anlar yaşandı. Yarışmacılardan Damla, nişanlısının görüntüsünü görünce baygınlık geçirdi.
13.06.2022 Magazin
Sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı!
Sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı! Trafiğin yoğun olduğu saatte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini görünce kendisine engel olup uyarmak istedi. Trafik magandası da Küçük’ün önünü keserek tehditler ve küfürler savurduktan sonra Küçük’ün araçta bulunan 2 çocuğunun gözü önünde aracının aynasını kırdı. O anlar Ali Naim Küçük’ün cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.05.2022 Yaşam
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı ile görüştü
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı ile görüştü Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Cidde kentinde Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er Rabia ile bir araya geldi.
20.03.2022 Gündem
Kamyonetin üstüne çığ düştü! Yüksekova'da korkutan anlar...
Kamyonetin üstüne çığ düştü! Yüksekova'da korkutan anlar... Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, seyir halindeki kamyonetin üzerine çığ düştü. Sürücü dahil 2 kişi, kar kümesi altında kalan araçtan yara almadan kendileri çıktı. 
20.03.2022 Gündem
Donetsk merkezinde büyük patlama!
Donetsk merkezinde büyük patlama! Rus haber ajansı TASS, Donetsk merkezinde hükümet binası yakınında bir araçta patlama meydana geldiği bilgisini paylaştı.
18.02.2022 Dünya
Survivor'da korku dolu anlar, hastaneye kaldırıldı! Parkurda kafa üstü düştü!
Survivor'da korku dolu anlar, hastaneye kaldırıldı! Parkurda kafa üstü düştü! Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve gönüllerin kıyasıya rekabet ettiği Survivor'da yarışmacılar son olarak dokunulmazlık oyunu için mücade etti. Dün akşam yayınlanan bölümde Furkan Kızılay, parkurda kafa üstü düşerek sakatlandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Furkan, adada paniğe neden oldu.
1.02.2022 Magazin
Süper Lig lideri Trabzonspor fırtına gibi!  Adana Demirspor'u rahat geçti...
Süper Lig lideri Trabzonspor fırtına gibi! Adana Demirspor'u rahat geçti... Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Trabzonspor, sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. Lider Trabzonspor bu skorla ligde puanını 39'a yükseltirken, konuk ekip Adana Demirspor ise 15 puanda kaldı.
4.12.2021 Trabzonspor
Küçükçekmece'de korkutan anlar! İş yeri alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan anlar! İş yeri alev alev yandı Küçükçekmece Basın Ekspres yan yolda bulunan sandalye mağazasının dış cephesi alev alev yandı. Alevlerin yükseldiği yangın cep telefonu kamerasına yansıdı.
22.10.2021 Gündem
MasterChef Türkiye'de korkutan anlar! Mehmet Şef'ten sert tepki
MasterChef Türkiye'de korkutan anlar! Mehmet Şef'ten sert tepki Tv8 ekranlarının fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye, 6 Ekim Çarşamba akşamı 85'inci bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık heyecanı yaşanan gecede, takımlar Meksika Mutfağı'ndan yemek yaptı. Ürünler hazırlanırken mavi takımdan Safanur büyük bir talihsizlik yaşadı. Safanur'un yağ döktüğü tencere bir anda alevler içinde kaldı. İşte detaylar...
7.10.2021 Magazin
Türkiye - Rusya maçında talihsiz olay!
Türkiye - Rusya maçında talihsiz olay! Türkiye - Rusya karşılaşmasında Meliha İsmailoğlu ile Cansu Ozbay'ın çarpışması yürekleri ağızlara getirdi.
10.11.2021 Voleybol
Korkutan anlar! Elektrik kabloları bir anda patlamaya başladı
Korkutan anlar! Elektrik kabloları bir anda patlamaya başladı Sultangazi'de elektrik kablolarında art arda patlamalar meydana geldi. . Yere düşen kablolar bir süre daha yolda yanmaya devam ederken, panik anları kameralara yansıdı.
10.07.2021 Gündem
Bayrampaşa'da korkutan anlar! Otobüs alev topuna döndü
Bayrampaşa'da korkutan anlar! Otobüs alev topuna döndü Bayrampaşa'da yol kenarında park halindeki otobüs henüz belirlenemeyen sebeple yandı.
25.12.2020 Gündem
Samsun'da acil serviste korku dolu anlar! Elindeki bıçakla doktora...
Samsun'da acil serviste korku dolu anlar! Elindeki bıçakla doktora... Samsun'un Bafra ilçesinde kendisiyle ilgilenilmediğini öne süren H.K. (18), acil serviste Dr. Celal Ayyıldız’a bıçakla saldırı girişiminde bulundu. Polis ve özel güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle H.K.'ye engel olunan anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.12.2020 Yaşam
Antalya'da korkutan anlar! Hortum çıktı
Antalya'da korkutan anlar! Hortum çıktı Antalya'nın Patara sahili açıklarında sabah saatlerinde hortum oluştu. Hortum, Patara Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık tarafından görüntülendi.
29.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Anlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan anlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.