Korkutan Anlar

Korkutan Anlar

Son dakika korkutan anlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkutan anlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkutan anlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Anlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan anlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 korkutan anlar haberi bulunmuştur. Tüm korkutan anlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralı
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralıKocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kiÅŸi yaralandı. Alev alan araçlardan 2'si, kullanılamaz hale geldi.
1.10.2023YaÅŸam
Trabzon’da saÄŸanak; yollar göle döndü! YaÄŸmur fena vurdu
Trabzon’da saÄŸanak; yollar göle döndü! YaÄŸmur fena vurduTrabzon'un Sürmene ilçesinde etkili olan saÄŸanak yaÅŸamı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iÅŸ yerlerinin zemin katlarını su bastı, caddeler göle döndü. Meteoroloji sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda DoÄŸu Karadeniz'de ÅŸiddetli fırtına beklendiÄŸini duyurdu.
1.10.2023YaÅŸam
Malatya'da ağır hasarlı 2 katlı bina çöktü! Korkutan anlar
Malatya'da ağır hasarlı 2 katlı bina çöktü! Korkutan anlarMalatya'da ağır hasarlı olduÄŸu için boÅŸaltılan 2 katlı bina çöktü.
1.10.2023YaÅŸam
Sivasspor - Fenerbahçe maçında korkutan anlar! Yıldız oyuncu ambulansla hastaneye götürüldü
Sivasspor - Fenerbahçe maçında korkutan anlar! Yıldız oyuncu ambulansla hastaneye götürüldüSpor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında ceza sahası içerisinde Enner Valencia ile Ali ÅžaÅŸal çarpıştı. Valencia için oyun alanına ambulans girdi.
29.04.2023Fenerbahçe
Survivor’da korkutan anlar! Büyük tehlike atlattı
Survivor’da korkutan anlar! Büyük tehlike atlattı'Survivor 2023' ün dün akÅŸam yayınlanan bölümünde; yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için mücadele etti.
21.03.2023Magazin
Adana'da yürekleri aÄŸza getiren görüntü
Adana'da yürekleri aÄŸza getiren görüntüAdana'da seyir halinde olan otomobilin açık arka kapısından belinden aÅŸağısı yerlerde sürüklenerek giden bir kiÅŸi yoldan geçenler tarafından görüntülendi.
15.12.2022 Vatan TV
Ünlü ÅŸarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu!
Ünlü ÅŸarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu!Popüler müziÄŸin en farklı seslerinden ve ÅŸarkı yazarlarından Aydilge, yeni single 'Umudum Var' ile sevenleriyle buluÅŸmuÅŸtu. Åžarkıcı Aydilge, önceki gün Kilyos'ta konser verdi. Sahnede bir an olsun yerinde durmayan ÅŸarkıcı Aydilge, sıcağında etkisi ile baygınlık geçirince dinleyicilerini korkuttu. Bir anda yere yığılan Aydilge'nin yardımına ise "Beyaz atlı kemancım" dediÄŸi eÅŸi Utku Barış Andaç koÅŸtu. Utku Barış Andaç eÅŸi Aydilge'yi kucakladığı gibi kulise götürdü.
2.08.2022Magazin
Düzce'nin Akçakoca'da korkutan anlar! Hortum böyle oluÅŸtu
Düzce'nin Akçakoca'da korkutan anlar! Hortum böyle oluÅŸtuDüzce'nin Akçakoca ilçesinde denizde hortum meydana geldi. Hortum, karaya ulaÅŸmadan etkisini yitirdi.
11.07.2022YaÅŸam
Gelinim Mutfakta yarışmasında korkutan anlar! Gördükleri karşısında bir anda yere yığıldı
Gelinim Mutfakta yarışmasında korkutan anlar! Gördükleri karşısında bir anda yere yığıldıKanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuÅŸağının sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta programında ÅŸoke eden anlar yaÅŸandı. Yarışmacılardan Damla, niÅŸanlısının görüntüsünü görünce baygınlık geçirdi.
13.06.2022Magazin
Sürücüye maganda ÅŸoku: Aracının aynasını kırdı!
Sürücüye maganda ÅŸoku: Aracının aynasını kırdı!TrafiÄŸin yoÄŸun olduÄŸu saatte arkadan bir aracın emniyet ÅŸeridini ihlal ederek ilerlediÄŸini görünce kendisine engel olup uyarmak istedi. Trafik magandası da Küçük’ün önünü keserek tehditler ve küfürler savurduktan sonra Küçük’ün araçta bulunan 2 çocuÄŸunun gözü önünde aracının aynasını kırdı. O anlar Ali Naim Küçük’ün cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.05.2022YaÅŸam
Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı ErbaÅŸ, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı ile görüÅŸtü
Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı ErbaÅŸ, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı ile görüÅŸtüDiyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Ali ErbaÅŸ, Cidde kentinde Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er Rabia ile bir araya geldi.
20.03.2022Gündem
Kamyonetin üstüne çığ düÅŸtü! Yüksekova'da korkutan anlar...
Kamyonetin üstüne çığ düÅŸtü! Yüksekova'da korkutan anlar...Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, seyir halindeki kamyonetin üzerine çığ düştü. Sürücü dahil 2 kiÅŸi, kar kümesi altında kalan araçtan yara almadan kendileri çıktı.Â
20.03.2022Gündem
Donetsk merkezinde büyük patlama!
Donetsk merkezinde büyük patlama! Rus haber ajansı TASS, Donetsk merkezinde hükümet binası yakınında bir araçta patlama meydana geldiÄŸi bilgisini paylaÅŸtı.
18.02.2022Dünya
Survivor'da korku dolu anlar, hastaneye kaldırıldı! Parkurda kafa üstü düÅŸtü!
Survivor'da korku dolu anlar, hastaneye kaldırıldı! Parkurda kafa üstü düÅŸtü!Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor hız kesmeden devam ediyor. Ãœnlüler ve gönüllerin kıyasıya rekabet ettiÄŸi Survivor'da yarışmacılar son olarak dokunulmazlık oyunu için mücade etti. Dün akÅŸam yayınlanan bölümde Furkan Kızılay, parkurda kafa üstü düşerek sakatlandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Furkan, adada paniÄŸe neden oldu.
1.02.2022Magazin
Süper Lig lideri Trabzonspor fırtına gibi!  Adana Demirspor'u rahat geçti...
Süper Lig lideri Trabzonspor fırtına gibi! Adana Demirspor'u rahat geçti...Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Trabzonspor, sahasında Adana Demirspor'u 2-0 maÄŸlup etti. Lider Trabzonspor bu skorla ligde puanını 39'a yükseltirken, konuk ekip Adana Demirspor ise 15 puanda kaldı.
4.12.2021Trabzonspor
Küçükçekmece'de korkutan anlar! Ä°ÅŸ yeri alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan anlar! Ä°ÅŸ yeri alev alev yandıKüçükçekmece Basın Ekspres yan yolda bulunan sandalye maÄŸazasının dış cephesi alev alev yandı. Alevlerin yükseldiÄŸi yangın cep telefonu kamerasına yansıdı.
22.10.2021Gündem
MasterChef Türkiye'de korkutan anlar! Mehmet Åžef'ten sert tepki
MasterChef Türkiye'de korkutan anlar! Mehmet Åžef'ten sert tepkiTv8 ekranlarının fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye, 6 Ekim ÇarÅŸamba akÅŸamı 85'inci bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık heyecanı yaÅŸanan gecede, takımlar Meksika Mutfağı'ndan yemek yaptı. Ãœrünler hazırlanırken mavi takımdan Safanur büyük bir talihsizlik yaÅŸadı. Safanur'un yaÄŸ döktüğü tencere bir anda alevler içinde kaldı. Ä°ÅŸte detaylar...
7.10.2021Magazin
Türkiye - Rusya maçında talihsiz olay!
Türkiye - Rusya maçında talihsiz olay!Türkiye - Rusya karşılaÅŸmasında Meliha Ä°smailoÄŸlu ile Cansu Ozbay'ın çarpışması yürekleri ağızlara getirdi.
10.11.2021Voleybol
Korkutan anlar! Elektrik kabloları bir anda patlamaya başladı
Korkutan anlar! Elektrik kabloları bir anda patlamaya başladıSultangazi'de elektrik kablolarında art arda patlamalar meydana geldi. . Yere düşen kablolar bir süre daha yolda yanmaya devam ederken, panik anları kameralara yansıdı.
10.07.2021Gündem
BayrampaÅŸa'da korkutan anlar! Otobüs alev topuna döndü
BayrampaÅŸa'da korkutan anlar! Otobüs alev topuna döndüBayrampaÅŸa'da yol kenarında park halindeki otobüs henüz belirlenemeyen sebeple yandı.
25.12.2020Gündem
Samsun'da acil serviste korku dolu anlar! Elindeki bıçakla doktora...
Samsun'da acil serviste korku dolu anlar! Elindeki bıçakla doktora...Samsun'un Bafra ilçesinde kendisiyle ilgilenilmediÄŸini öne süren H.K. (18), acil serviste Dr. Celal Ayyıldız’a bıçakla saldırı giriÅŸiminde bulundu. Polis ve özel güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle H.K.'ye engel olunan anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.12.2020YaÅŸam
Antalya'da korkutan anlar! Hortum çıktı
Antalya'da korkutan anlar! Hortum çıktıAntalya'nın Patara sahili açıklarında sabah saatlerinde hortum oluÅŸtu. Hortum, Patara Antik Kenti Kazı BaÅŸkanı Prof. Dr. Havva Ä°ÅŸkan Işık tarafından görüntülendi.
29.10.2020YaÅŸam

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Anlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan anlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.