Konya Şivlilik başvuru formu! 100 bin çocuğa Şivlilik kutusunda neler var, Konya Belediyesi Şivlilik başvurusu nasıl yapılır?
Konya Şivlilik başvuru formu! 100 bin çocuğa Şivlilik kutusunda neler var, Konya Belediyesi Şivlilik başvurusu nasıl yapılır? Şivlilik kutusu başvurusu nasıl yapılır, Konya Şivlilik kutusunda neler var? Konya Şivlilik 2022 başvuru formu bu sene de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, başvurular Şubat ayıyla birlikte başlıyor. 100 bin çocuğa şivlilik kutusu ne zaman dağıtılacak, başvurular nereden ve nasıl yapılacak sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Şivlilik kutusu başvurusu için çocukların 5 ve 10 yaş arasında olması gerekiyor. Peki, Konya şivlilik başvurusu nasıl yapılır, şivlilik kutusunda neler var? İşte Konya Şivlilik başvuru formu ve diğer detaylar
2.02.2022 Gündem
Konya'da her yer Ahmet Çalık!
Konya'da her yer Ahmet Çalık! Dün trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için Konya Belediyesi 'Seni unutmayacağız' yazılı Ahmet Çalık'ın fotoğrafını yayınladı.
12.01.2022 Konya Spor