Gazete Vatan Logo

Konya Şivlilik başvuru formu! 100 bin çocuğa Şivlilik kutusunda neler var, Konya Belediyesi Şivlilik başvurusu nasıl yapılır?

Şivlilik kutusu başvurusu nasıl yapılır, Konya Şivlilik kutusunda neler var? Konya Şivlilik 2022 başvuru formu bu sene de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, başvurular Şubat ayıyla birlikte başlıyor. 100 bin çocuğa şivlilik kutusu ne zaman dağıtılacak, başvurular nereden ve nasıl yapılacak sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Şivlilik kutusu başvurusu için çocukların 5 ve 10 yaş arasında olması gerekiyor. Peki, Konya şivlilik başvurusu nasıl yapılır, şivlilik kutusunda neler var? İşte Konya Şivlilik başvuru formu ve diğer detaylar

Konya Şivlilik başvuru formu! 100 bin çocuğa Şivlilik kutusunda neler var, Konya Belediyesi Şivlilik başvurusu nasıl yapılır?

Konya Şivlilik başvuru formu ve diğer detaylar üç ayların başlamasıyla sorgulanmaya başlandı. Konya'da üç ayların gelişini kutlamak amacıyla her yıl 100 bin çocuğa Şivlilik kutusu hediye ediliyor. Yüzyıllardır süregelen şivlilik geleneği, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından koordine ediliyor. 100 bin çocuğa şivlilik kutusu ne zaman dağıtılacak, şivlilik kutusunda neler var? Konya Şivlilik başvuru nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi Şivlilik 2022 başvuru süreci…

KONYA BELEDİYESİ ŞİVİLİLİK ÇANTA BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

ŞİVİLİLİK GELENEĞİ

Şivlilik geleneği Regaib Kandili'nden bir gün önce gece başlamaktadır. Kandil sabahı çocuklar kapı kapı dolaşıp evlerden şekerlemeler toplar. Şivlilik bu sene 2 Şubatta fener alayı ile başlayacak. 3 Şubat Perşembe günü de çocuklar şivliliklerini toplayacak.

KONYA BELEDİYESİ ŞİVLİLİK ÇANTASI İÇİN KİMLER BAŞVURABİLİR?

Başvuru sahibinin doğum tarihi 01.01.2012 - 31.12.2017 tarihleri arasında olması gerekmektedir.
Çocukların kimlik bilgileriyle yapılan başvurular kabul edilecek olup, anne-babaya ait kimlik bilgileriyle yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlk 100.000 başvuru kabul edilecektir. İlave olarak 10.000 yedek kayıt alınacaktır.

Haberin Devamı

ŞİVLİLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru sahibinin resmi ikamet adresinin Konya'da (31 İlçemiz ve Tüm Mahallelerimiz) olması gerekmektedir. Kargolama işlemi PTT Kargo ile başvuru formunda gireceğiniz adrese ve Konya il sınırları(31 İlçemiz ve Tüm Mahallelerimiz) içerisinde gerçekleştirilecektir.

Başvuruların alınmasının ardından girilen bilgilerin doğruluğu Kimlik Paylaşım Sistemi üzerinden kontrol edilecek, kampanya şartlarına uymayan ya da yanlış bilgi içeren başvuru kayıtları silinecektir. Adres ve yaş bilgilerinizin Kimlik Paylaşım Sisteminden doğrulanamadığı için kaydınızın silinmesi durumunda Konya Büyükşehir Belediyesi herhangi bir sorumluluk taşımaz.
Gerekli durumlarda başvuru esnasında gireceğiniz telefon numarası üzerinden iletişim sağlanacaktır. Telefon numaranızın doğruluğundan emin olunuz.

Haberin Devamı