Karatay

Karatay

Son dakika Karatay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karatay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karatay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karatay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karatay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.444 karatay haberi bulunmuştur. Tüm karatay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor!
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor! Prof. Dr. Canan Karatay'ın sağlıklı beslenme konusunda uyarıları devam ediyor. Karatay, son olarak kahvaltı sofralarında sıklıkla yer alan salatalık ve domates birlikteliği hakkında konuştu.
4.04.2024 Yaşam
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt’in Kurtalan ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Yılmaz, "Sandıklarda sandıklarımıza çok güçlü bir şekilde sahip çıkalım inşallah. Herkesin tercihine saygılıyız. Kim demokratik hakkını nasıl kullanıyorsa başımızın üstünde. Bir itirazımız yok. Ve herkese de hizmet etmeye hazırız. Bize oy versin, vermezsin. Herkese bugüne kadar hizmet ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Nefise Karatay, Mavi takımda yarışan Aysu Keskin hakkında yorum yaptı. "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları...
25.03.2024 Magazin
Prof. Dr. Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor! Zeytinyağı içmek faydalı
Prof. Dr. Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor! Zeytinyağı içmek faydalı Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor. Kendisinin de sıklıkla önerdiği zeytinyağının çok faydaları var. Sağlıklı yaşam için organlara inanılmaz faydaları kanıtlanmış durumda. Cilt güzelliğine ek olarak işte zeytinyağının faydaları...
17.03.2024 Yaşam
Yemekten sonra çay içenlere Prof. Dr. Canan Karatay'dan ölümcül uyarı: Öyle bir hastalığa yol açıyor ki...
Yemekten sonra çay içenlere Prof. Dr. Canan Karatay'dan ölümcül uyarı: Öyle bir hastalığa yol açıyor ki... Kansızlık, kanda bulunan hemoglabin adlı proteinin normal seviyenin altına inması ve alyuvar sayısındaki azalmayla ortaya çıkar. Türk toplumunda da oldukça sık görülür. Bu yüzden sürekli uyku hali ve yorgunluk ortaya çıkar. İstenmeyen bu sonuçların nedenini Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı. Salgına dönmüş bu durumla ilgili yeni bir uyarıda bulundu.
26.02.2024 Yaşam
Basketbol Türkiye Kupası: Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Basketbol Türkiye Kupası: Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? Basketbolda Türkiye Kupası finali bugün oynanıyor. Anadolu Efes Fenerbahçe Beko finalde karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları maçın kanalı ve saatini öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?
18.02.2024 Basketbol
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü Konya'da Abdullahvasi Hasan, kendisi gibi Afganistan uyruklu olan iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.
7.02.2024 Gündem
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı Konya'da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ebru Gürpe'yi (33) öldüren Yılmaz Gürpe (33), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ebru Gürpe'nin annesi Jale Gürpe, ''Bugün Ebru'mun doğum günüydü. Önce Allah'a, sonra adalete çok güvendim. Adalet yerini buldu" dedi.
19.01.2024 Gündem
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi Konya'da dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım'ı (25) 47 bıçak darbesiyle öldüren Neşet Güneş (26), ilk duruşmada hükümlü olduğu açık cezaevinden izinli çıkıp eve gittiğini belirterek, ''Bıçakla vurdum. Kaç sefer vurduğumu hatırlamıyorum. İçeri girmek isteyen bayağı kişi oldu ama kapı kilitli olduğu için giremediler" dedi.
26.12.2023 Gündem
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı Konya'da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 2 milyon adet doldurulmuş makaron, 15 kilogram kıyılmış tütün ve 28 adet kesilmiş darphane bandrolü ile piyasa değeri 3 milyon 250 bin lira olan gümrük kaçağı kozmetik ürünü, elektronik sigara ve telefon ele geçirildi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
Tuğçe Kandemir, Mersin'de evlendi
Tuğçe Kandemir, Mersin'de evlendi Şarkıcı Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da evlilik teklifi aldığı sevgilisi Abdullah Karatay ile Mersin'de dünyaevine girdi.
18.12.2023 Magazin
'Beni aldatıyor' dediği eşini sokak ortasında katletti, gerçek mahkemede ortaya çıktı
'Beni aldatıyor' dediği eşini sokak ortasında katletti, gerçek mahkemede ortaya çıktı 'Beni aldatıyor' diyerek boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü. Konya'da, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ebru Gürpe'yi (33) öldüren Yılmaz Gürpe'nin (33) yargılandığı davada Cumhuriyet savcısı mütalaasını verdi. Mütalaada, Yılmaz Gürpe'nin 'Beni aldatıyor' şeklinde verdiği ifadelerin çelişkili olduğunu ve haksız tahrik hükümlerinden faydalanmaya çalıştığının görüldüğünü belirten savcı, öldürülen Ebru Gürpe'nin aldatıldığı için 20 yıllık eşi olan Yılmaz Gürpe'yi terk ettiğinin anlaşıldığını belirti.
8.12.2023 Gündem
Yaşlanmayı yavaşlatıyor, kalp hastalıkları ve felç riskini azaltıyor! İşte Canan Karatay'ın özellikle tavsiye ettiği besin
Yaşlanmayı yavaşlatıyor, kalp hastalıkları ve felç riskini azaltıyor! İşte Canan Karatay'ın özellikle tavsiye ettiği besin Canan Karatay'ın ısrarla tavsiye ettiği besin, kan dolaşımını düzene sokuyor, kalp hastalıkları ve felç riskini azaltıp yaşlanmayı yavaşlatıyor.
15.11.2023 Yaşam
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Cinayet davasında verdiği ifade sonu oldu! Otoparkta silahlı saldırıyla öldürüldü...
Cinayet davasında verdiği ifade sonu oldu! Otoparkta silahlı saldırıyla öldürüldü... Firuzköy'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Saldırının geçen yıl Esenyurt'ta işlenen cinayet ile ilgili açılan davada verilen ifade konusunda çıkan tartışmadan kaynaklandığı belirtildi.
31.10.2023 Gündem
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı Konya’da online oyunlarla ilgili Youtube içerikleri hazırlayan Kadir Akman (31), yaptığı canlı yayında başına tabanca dayayarak intihar edeceğini söyledi. Özel hareket ekiplerinin hazır bekletildiği adreste müzakerecinin ikna etmeye çalıştığı Akman, elinde tabancayla kapalı otoparktaki otomobiline binip kaçtı.
20.10.2023 Gündem
Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında? Merve Taşkın ne kadar kazanıyor?
Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında? Merve Taşkın ne kadar kazanıyor? Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Onlyfans üzerinden aylık gelirinin ayda 100 bin dolar kazandığını söyledi. Peki, Merve Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.09.2023 Magazin
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam
Obezite, parkinson, diyabet, ve kansere neden oluyor! Canan Karatay uyardı
Obezite, parkinson, diyabet, ve kansere neden oluyor! Canan Karatay uyardı Yüksek şeker oranı ile özellikle diyabet hastalarına zarar veriyor. Şeker hastalığı, obezite, alzaymır, depresyon, parkinson ve kanser hastalıklarına yol açıyor. Tavsiyeleri ile gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay bu kez çok sevilen yaz meyveleri hakkında uyarılarda bulundu. İşte sağlıklı diye yenen o besinlerin tehlikeleri...
17.09.2023 Sağlık
Acun Ilıcalı Survivor 2024'ün yeni yarışmacısını açıkladı! Üçüncü kez adada ter dökecek
Acun Ilıcalı Survivor 2024'ün yeni yarışmacısını açıkladı! Üçüncü kez adada ter dökecek Survivor All Star kadrosunu açıklamaya devam eden Acun Ilıcalı, eski yarışmacılardan Nefise Karatay'ın da katıldığını duyurdu. Yeni sezonda 'All Star' formatında ekranlara gelecek ve SMS oylaması yerine düellonun uygulanacağı olan fenomen yarışmanın 11'inci yarışmacısı da belli oldu.
16.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Karatay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karatay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.